Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 03 20, 22:32)
Jei žinučių neištrynė, tai nebijo, kad kas jas perskaitys. Jei turėtų meilužę-viskas būtų trinama

klystat. Maniškis netrynė ne tik žinučių, bet ir Skype pokalbius atvirai palikdavo įjungtus. Tiesą sakant niekada ir netikrindavau su kuom susirašinėja. Pasitikėjau. Kai po vieno pokalbio išsiaiškinome, kad yra ta kita, jis vis vien nieko neslėpė. O aš neatspyriau smalsumui ir perskaičiau jo skype susirašinėjimus. Tiesiog prireikė kompo, priėjau, jo nebuvo, o ten viskas atvirai palikta. Labai norėjau kad žemė prasivertų ir prasmegčiau skradžiai. Viena yra žinoti kad ji yra. Bet kas kita perskaityti visus pokalbius ir pamatyti tą tvyrantį tarp jų ryšį. Dar blogiau perskaityti ką rašo apie mane.
O jis po viso to dar supyko ant manęs, kad aš praradau jo pasitikėjimą ir drįsau skaityti. Na taip, bloga aš, oi bloga.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 03 24, 13:47)
klystat. Maniškis netrynė ne tik žinučių, bet ir Skype pokalbius atvirai palikdavo įjungtus. Tiesą sakant niekada ir netikrindavau su kuom susirašinėja. Pasitikėjau. Kai po vieno pokalbio išsiaiškinome, kad yra ta kita, jis vis vien nieko neslėpė. O aš neatspyriau smalsumui ir perskaičiau jo skype susirašinėjimus. Tiesiog prireikė kompo, priėjau, jo nebuvo, o ten viskas atvirai palikta. Labai norėjau kad žemė prasivertų ir prasmegčiau skradžiai. Viena yra žinoti kad ji yra. Bet kas kita perskaityti visus pokalbius ir pamatyti tą tvyrantį tarp jų ryšį. Dar blogiau perskaityti ką rašo apie mane.
O jis po viso to dar supyko ant manęs, kad aš praradau jo pasitikėjimą ir drįsau skaityti. Na taip, bloga aš, oi bloga.

Kuo viskas baigėsi?
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 14:01)
Kuo viskas baigėsi?

kol kas niekuom. Esam išeities ieškojimo stadijoje.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 03 24, 15:18)

Sėkmės jums 4u.gif O ką vyras? Po prisipažinimo , kad turi kitą, kokių veiksmų ėmėtės jūs ir ką jis darė? Toliau turėjo ? nepykit, kad klausinėju, paprasčiausiai galvoju, kaip elgiasi tokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 24, 14:42)
Sėkmės jums  4u.gif O ką vyras? Po prisipažinimo , kad turi kitą, kokių veiksmų ėmėtės jūs ir ką jis darė? Toliau turėjo ? nepykit, kad klausinėju, paprasčiausiai galvoju, kaip elgiasi tokiu atveju

Viskas dar pakankamai šviežia. Turi jis ją. Ir turės. Kol ji jam arba jis jai atsibos. Ir mane nori turėti. O man taip netinka. Bet kai yra du jau šiek tiek ūgtelėję vaikai, taip lengvai durimis trankyti negali. Nori nenori reikia ieškoti išeities.
Sorry, detaliai pasakoti negaliu. Tai nėra tradicinis "meilužės" variantas. Yra tik du žmonės kurie žino visą tiesą kokiame mėšle atsidūriau.
Aš esu pakankamai protinga ir suprantu, kad tie treti asmenys neįsimaišo ten kur viskas gerai. Tarp mūsų jau seniai viskas nebuvo gerai, buvome nutolę. Blogiausia kad vis nesisekdavo pasikalbėti. Vis negirdėdavome vienas kito. Jaučiau kad kažkada sprogsim. Bet nesitikėjau branduolinio sprogimo.
Vienintelis geras dalykas dabartinėje situacijoje - mes kalbamės. Bet tai mažai guodžia.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 03 24, 15:56)
Viskas dar pakankamai šviežia. Turi jis ją. Ir turės. Kol ji jam arba jis jai atsibos. Ir mane nori turėti. O man taip netinka. Bet kai yra du jau šiek tiek ūgtelėję vaikai, taip lengvai durimis trankyti negali. Nori nenori reikia ieškoti išeities.
Sorry, detaliai pasakoti negaliu. Tai nėra tradicinis "meilužės" variantas. Yra tik du žmonės kurie žino visą tiesą kokiame mėšle atsidūriau.
Aš esu pakankamai protinga ir suprantu, kad tie treti asmenys neįsimaišo ten kur viskas gerai. Tarp mūsų jau seniai viskas nebuvo gerai, buvome nutolę. Blogiausia kad vis nesisekdavo pasikalbėti. Vis negirdėdavome vienas kito. Jaučiau kad kažkada sprogsim. Bet nesitikėjau branduolinio sprogimo.
Vienintelis geras dalykas dabartinėje situacijoje - mes kalbamės. Bet tai mažai guodžia.

Jūs stipri biggrin.gif Aš gal pati jau būčiau sprogus arba jį susprogdinus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2014 03 24, 14:18)

pagalvok, kodel jis taip daro. galiu pasakyt is mano puses, kai nebebuvo susikalbejimo su zmona, kai ji turejo meizuzi, kalbek ka nori, zmogus kurcias, gyvena euforijoje, kuri yra laikina. as prisiregristavau sex pazintyse ir nurodziau telefona, kad susidomejusios rasytu i ta telefa biggrin.gif. ir isvariau i kamindoruote. nu ir ka ji parase? savo aistras apmokek pats lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 03 24, 22:19)
pagalvok, kodel jis taip daro. galiu pasakyt is mano puses, kai nebebuvo susikalbejimo su zmona, kai ji turejo meizuzi, kalbek ka nori, zmogus kurcias, gyvena euforijoje, kuri yra laikina. as prisiregristavau sex pazintyse ir nurodziau telefona, kad susidomejusios rasytu i ta telefa biggrin.gif. ir isvariau i kamindoruote. nu ir ka ji parase? savo aistras apmokek pats lotuliukas.gif .

Merginos,prisiregistravusios sex pazintyse neraso i jokius paliktus tel numerius ir net nepastebi ju.
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 03 24, 22:19)

Parašei savo žmonos telefą, ar kaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2014 03 25, 15:14)
Merginos,prisiregistravusios sex pazintyse neraso i jokius paliktus tel numerius ir net nepastebi ju.

as dabar negaliu tiksliai pasakyti, kokiose pazintyse uzsiregistraves buvau. merginos neraso, bet i telefona ejo priminimai, kad yra zinuciu mano paskyroje
Papildyta:
QUOTE(off-line @ 2014 03 25, 16:09)
Parašei savo žmonos telefą, ar kaip suprast?  g.gif

ten toks bendras buvo, namu
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 03 26, 15:35)
ten toks bendras buvo, namu

O tuo turėjai tikslą "atmušt" ją nuo meilužio ar tiesiog pasirodyt durnium? Kokio reagavimo iš žmonos tikėjaisi? g.gif Pavydo scenos? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off-line: 26 kovo 2014 - 19:09
Ir žmona nepastebėjo bendro namų telefono? bigsmile.gif bigsmile.gif Nu, kokių porų/trikampių tik nėra šiame skyrelyje blink.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti