Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(dabadoo @ 2015 04 22, 18:13)

Ačiū jums visoms už išradingumą  4u.gif  Greičiausiai bus išmintingiausia viską pamiršti  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif Neturiu komentaru
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 04 26, 13:54)
biggrin.gif  biggrin.gif  Neturiu komentaru

biggrin.gif
nu matai, zmogus viska gerai apgalvojo. greiciausiai jeigu ir padarytu akistata, tai nesiskirtu su vyru, tai reiskia, kad geriau viska pamirsti ir toliau apsimesti grazia laiminga seima biggrin.gif
Atsakyti
Neseku nieko, juo labiau sutuoktinio. Nesu niekada telefono ar e-pašto žiūrėjus, nekalbu net apie tikrą sekimą. Žemintų tai abu. Ir aš nesu sekama, o tas esant pagrindui tik sustiprina sąžinės graužatį.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 04, 22:36)
Neseku nieko, juo labiau sutuoktinio. Nesu niekada telefono ar e-pašto žiūrėjus, nekalbu net apie tikrą sekimą. Žemintų tai abu. Ir aš nesu sekama, o tas esant pagrindui tik sustiprina sąžinės graužatį.

Šeimoje turi būti pasitikėjimas, bet būtent tokie atvejai, kaip jūsų, rodo, kad negalima besąlygiškai pasitikėti schmoll.gif jei pradeda kilt įtarimai ir noras atsiranda pasekt.Neseka gal tol, , kol nekyla įtarimai arba pačiam paranku, nes dzin ką daro antra pusė,svarbu aš galiu daryti, ką noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2015 05 05, 11:59)
Šeimoje turi būti pasitikėjimas, bet būtent tokie atvejai, kaip jūsų, rodo, kad negalima besąlygiškai pasitikėti  schmoll.gif  jei pradeda kilt įtarimai ir noras atsiranda pasekt.Neseka gal  tol, , kol nekyla įtarimai  arba pačiam paranku, nes dzin  ką daro antra pusė,svarbu  aš galiu daryti, ką noriu g.gif

o koks pas ją atvejis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2015 05 05, 10:59)
jei pradeda kilt įtarimai ir noras atsiranda pasekt.

Įtarimai gali kilti ir be pagrindo, ir labai daug atvejų, kai pavydo paranojos būna mirksiukas.gif
Rimtas pagrindas galėtų būt pasikeitę tarpusavio santykiai (nes dažnai neištikimybė juos įtakoja), bet ir tuo atveju pirmiausia kalbėtis logiškiau, nei sekti. Nebent jau esi suplanavus skirtis ir reikia neištikimybės įrodymo kaip kozirio teismo procese.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 05, 15:16)
Įtarimai gali kilti ir be pagrindo, ir labai daug atvejų, kai pavydo paranojos būna  mirksiukas.gif
Rimtas pagrindas galėtų būt pasikeitę tarpusavio santykiai (nes dažnai neištikimybė juos įtakoja), bet ir tuo atveju pirmiausia kalbėtis logiškiau, nei sekti. Nebent jau esi suplanavus skirtis ir reikia neištikimybės įrodymo kaip kozirio teismo procese.

tai gal sakyčiau pasikeite santykiai įtakoja neištikimybės procesą, o ne atvirkščiai? be priežasties į kairę neinama.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 05, 14:16)
Įtarimai gali kilti ir be pagrindo, ir labai daug atvejų, kai pavydo paranojos būna  mirksiukas.gif
Rimtas pagrindas galėtų būt pasikeitę tarpusavio santykiai (nes dažnai neištikimybė juos įtakoja), bet ir tuo atveju pirmiausia kalbėtis logiškiau, nei sekti.

Norit pasakyt, jei vyras jusu paklaustu ar esat neistikima, tai ir pasakytumet tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 14:51)
be priežasties į kairę neinama.

Naivume tu mano doh.gif mazai dar matyt, žmonių pazistat. Tikrai yra tokiu, kur neisitikimi, nes jiems "sviezienos" reikia, nuotykių, naujovių. Ir tokių niekas nepakeis.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 05 05, 19:32)
Naivume tu mano  doh.gif mazai dar matyt, žmonių pazistat. Tikrai yra tokiu, kur neisitikimi, nes jiems "sviezienos" reikia, nuotykių, naujovių. Ir tokių niekas nepakeis.

idomu, kurioj mano sakinio vietoj isskaitet, kad priezastis visada yra antroji puse? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 20:10)
idomu, kurioj mano sakinio vietoj isskaitet, kad priezastis visada yra antroji puse?  biggrin.gif

labai norint, priezasti bet kokiam elgesiui galima sugalvot.
Atsakyti
QUOTE(Persimanija @ 2015 05 05, 17:41)
Norit pasakyt, jei vyras jusu paklaustu ar esat neistikima, tai ir pasakytumet tiesa? biggrin.gif

Priklausytų nuo situacijos wink.gif
Bet kalbėjau ne apie tai, o apie pasikeitusius poros santykius - kalbėt kas nerimą kelia. Man atrodo svarbiausia, kad žmogus šeimoje jaustųsi mylimas ir geidžiamas, kad turėtų dėmesį ir pagalbą. Jei tai buvo išnešta iš šeimos ir dėl to sutuoktinis nelaimingas - rimtas pagrindas daryt išvadas ir sprendimus.
Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 05 05, 14:51)
tai gal sakyčiau pasikeite santykiai įtakoja neištikimybės procesą, o ne atvirkščiai? be priežasties į kairę neinama.

būna ir taip. Vienu ar kitu atveju - tai ne taisyklė. Pvz, susiranda meilužę, įsimyli beprotiškai, kuria ateities planus - natūralu, kad žmona neįtiks, matys joje blogiausia, nes mylimoji jau kita. Jei meilužė lieka meilužės vietoje - dažnas vyras net geresnis gali būt, nes laimingas "pasilakstęs", jaučiasi kaltas ir supranta, kad sava žmona ne blogesnė, nors ir nebe šviežiena.
Lygiai taip ir priešingu atveju - ne kiekvienos frigidiškos raganos vyras eina į šoną, o kartais ir tobulą žmoną turintis vyras nuolat suka kairėn, nes toks jo gyvenimo būdas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 06 gegužės 2015 - 20:00