Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

Kiek laiko truko jo romanas? Kodėl jis susirado meilužę? Planuojat tiesiog viską pamiršt ar taisyti santykius, dirbti ties jais ir saugoti?
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 22, 18:31)
Ko gero kad taip. Pabandysim. Maniškis dievagojasi, kad nenori manęs prarasti, tikina nutrauksiąs santykius. Jei jo nemylėčiau, jo lagaminai jau seniai stovėtų už durų  cool.gif
Aišku, pasitikėjimo, kuris buvo, niekada nebebus...
Bet kita vertus, kaip sako, išmintingas už pirmą klaidą atleidžia, kvailys - už antrą.
Esu girdėjus, kad nesąmonė, kai tėvai neva aukojasi ir gyvena kartu dėl vaikų. Šią akimirką manau, kad būtent ir dėl vaikų bei jų kokybiško gyvenimo, būtina bent jau pabandyti  smile.gif

Liuks!
Tuo labiau, jei įtariamajai nejaučiat 'bobiškos' konkurencijos..
Aš vienu panašiu atveju gal porą metų naktim dėl neatsargaus vyro nuotykio nemiegojau, kol ją gyvai pamačiau. Netgi nuoširdžiai buvau jai maloni, netgi kažkiek ir pagailo..
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 22, 19:31)
Ko gero kad taip. Pabandysim. Maniškis dievagojasi, kad nenori manęs prarasti, tikina nutrauksiąs santykius. Jei jo nemylėčiau, jo lagaminai jau seniai stovėtų už durų  cool.gif
Aišku, pasitikėjimo, kuris buvo, niekada nebebus...
Bet kita vertus, kaip sako, išmintingas už pirmą klaidą atleidžia, kvailys - už antrą.
Esu girdėjus, kad nesąmonė, kai tėvai neva aukojasi ir gyvena kartu dėl vaikų. Šią akimirką manau, kad būtent ir dėl vaikų bei jų kokybiško gyvenimo, būtina bent jau pabandyti  smile.gif

siaip nelabai suprantu pozicija, gal del to,kad negaleciau taip gyventi zinodsma.

geirau jau tada iskart nebereikejo sukti galvos ir net nepradedi galvoti, ir neieskoti jokiu neistikimybes irodyu, jeigu iskart zinojot, kad nesiskirsit.
nes jau kai viskas isplauks,tai tada reiks kazka daryti...
bet tai jeigu jis su ja susitikineja ir nezino, kad jus zinot,tai ir toliau ta darys. o jus taip ir gyvensit trise? g.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 22, 21:16)
siaip nelabai suprantu pozicija, gal del to,kad negaleciau taip gyventi zinodsma.

geirau jau tada iskart nebereikejo sukti galvos ir net nepradedi galvoti, ir neieskoti jokiu neistikimybes irodyu, jeigu iskart zinojot, kad nesiskirsit.
nes jau kai viskas isplauks,tai tada reiks kazka daryti...
bet tai jeigu jis su ja susitikineja ir nezino, kad jus zinot,tai ir toliau ta darys. o jus taip ir gyvensit trise?  g.gif

gi aiskiai pasake, kad vyras dievagojasi, jog santykius nutrauks. Vadinasi zino, kad zmona zino biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 22, 23:27)
gi aiskiai pasake, kad vyras dievagojasi, jog santykius nutrauks. Vadinasi zino, kad zmona zino  biggrin.gif .

aaa, nedaskaiciau biggrin.gif n ujeigu zino,tai is esmes suzinojimas kas ji, yra grynai zmonos smalsumas paziureti,ar ji uz ją bjauresne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 23, 07:32)
aaa, nedaskaiciau  biggrin.gif  n ujeigu zino,tai is esmes suzinojimas kas ji, yra grynai zmonos smalsumas paziureti,ar ji uz ją bjauresne? biggrin.gif

O jūs tai įžeidžia? smile.gif
Jeigu taip, tai kodėl?
Ar todėl, kad vyro neištikimybės faktas mažiau svarbus už savimeilės (ne)pažeidžiamumą?

Atsakyti
jeigu jau tikrai žinot,kad yra ar buvo kita,ir tai vadinamas "trumpalaikis romanas",ir vyras bando visokiais būdais išsaugoti šeimą,tai mano manymu reikia labai gerai pagalvoti ar neverta atleisti.
Aišku sudėtinga viską emociškai susidėlioti ir gyventi toliau,bet pabandyti verta.Visi mes ne be nuodėmės.Ištikimybė aišku labai svarbi,bet ardyti šeimą dėl vieno vyro nuotykio,nu nežinau.......neskubėčiau.Viskas savime susidėlios.Kantrybės:)
Atsakyti
QUOTE(Morta G. @ 2015 04 23, 18:17)
jeigu jau tikrai žinot,kad yra ar buvo kita,ir tai vadinamas "trumpalaikis romanas",ir vyras bando visokiais būdais išsaugoti šeimą,tai mano manymu reikia labai gerai pagalvoti ar neverta atleisti.
Aišku sudėtinga viską emociškai susidėlioti ir gyventi toliau,bet pabandyti verta.Visi mes ne be nuodėmės.Ištikimybė aišku labai svarbi,bet ardyti šeimą dėl vieno vyro nuotykio,nu nežinau.......neskubėčiau.Viskas savime susidėlios.Kantrybės:)

man tai butu skirtumas tarp 'romano' ir 'vienos nakties nuotykio'.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 23, 19:28)
O jūs tai įžeidžia? smile.gif
Jeigu taip, tai kodėl?
Ar todėl, kad vyro neištikimybės faktas mažiau svarbus už savimeilės (ne)pažeidžiamumą?

kodėl taip nusprendėt? nei mane zeidzia, nei man apskritai rupi, isskyrus forumo blevyzgu lygmeny biggrin.gif

QUOTE(Morta G. @ 2015 04 23, 20:17)

ar tikrai bando? vel kazka praleidau.
Atsakyti
Dabadoo pozicija man visiškai suprantama, pati taip elgiausi ne vienerius metus, t.y. stengiausi išsaugoti šeimą, tačiau linkiu kad jos vyras įgavęs drąsos nepradėtų su meilužėm duotis viešai ir atvirai kaip buvo man. Kam slėptis tokiu atveju jei vistiek atleidžiama?
Papildyta:
QUOTE(Morta G. @ 2015 04 23, 19:17)

Kartais moteris pasvėrus visus už ir prieš prieina sprendimo, kad kito kelio ji neturi kaip tik taikstytis su esama padėtim. Viešai deklaruojant kad ji "atleidžia". O vyras tokiu atveju įgauna drąsos megsti jau nebe trumpalaikius romanus.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 23, 21:15)
kodėl taip nusprendėt? nei mane zeidzia, nei man apskritai rupi, isskyrus forumo blevyzgu lygmeny biggrin.gif
ar tikrai bando? vel kazka praleidau.

Jan tai idomu ka jau jis ten tokio daro, kad tipo visais budais megina seima issaugot g.gif kokie ten tie budai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 04 24, 20:24)
Jan tai idomu ka jau jis ten tokio daro, kad tipo visais budais megina seima issaugot  g.gif kokie ten tie budai  g.gif

tai va va, man irgi idomus tie budai biggrin.gif
Atsakyti