Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(dabadoo @ 2015 04 21, 18:20)
Ne penkiolikmečiai jie abu (jei aš tikrai apie tą žmogų galvoju). Dėl istorijos su policija- ką aš tiksliai žinau, tai, kad TOJI maniškio bendradarbė. Taigi, jei aš skambinsiu ir klausiu, ar su JA šnekuosi, tuo atveju, jei galvoju, ne apie tą žmogų, labai durnai gausis  smile.gif
O šiaip tiesiog sužinoti vardą ir pavardę, kokios galimybės būtų? Žinau, kad Omnitelio abonentas turėtų būti.
O iš omnio nieko pažįstamų neturiu  schmoll.gif

ne durnai, atsiprasysi kad ne ten pataikei
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 21, 18:48)
Kitoje temoje pasakojama yra apie romaną su bendradarbiu, gal netyčia ta pati  biggrin.gif

Nejuokinga kažkaip unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 21, 18:44)
tai pareigas gal imanoma suzinoti ir per darba kazkaip? o koks darbas, gal teikia kokias paslaugas? gal gali per darbinius santykius kazkaip prieit smile.gif
***** rasau ir kazkaip "lievai" jauciuosi tokius dalykus patarinedama  biggrin.gif
nes is esmes tai yra dar didesnis nesantaikos kurstymas... pasiulymai,kaip susekt, uzuot apturejus atvira pokalbi  unsure.gif

Matai, esu tikra, kad tel.nr. tikrai asmeninis, kitaip butu labai neapdairu. As nesantaikos kurstymo cia visai nematau- pasilikciau sia info sau. Tikrai nekasciau dar didesnes duobes...
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 21, 19:14)
Nejuokinga kažkaip  unsure.gif
Papildyta:
Matai, esu tikra, kad tel.nr. tikrai asmeninis, kitaip butu labai neapdairu. As nesantaikos kurstymo cia visai nematau- pasilikciau sia info sau. Tikrai nekasciau dar didesnes duobes...

nesuprantu kame problema tiesiog paskambint pagal mano pasiulyta schema? biggrin.gif
matyt oatinka nervuotis ir apie tai galvot
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 21, 19:14)
Nejuokinga kažkaip  unsure.gif
Papildyta:

ta prasme, suzinotum, kad vyras birbina kita ir toliau gyventum laiminga sau? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 18:45)
nesuprantu kame problema tiesiog paskambint pagal mano pasiulyta schema? biggrin.gif

O ką konkrečiai pagal tokią schemą galima sužinoti g.gif Nebent tik vardą ir pavardę. Ir kas iš to? Man ji visai nebūtų aktuali, daug aktualiau birbina ar ne . Be to apsimetinėti pareigūne dar ir kriminalu gali pakvipt.
Atsakyti
nu tai detektyva samdyti reikia,jei jau taip g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 22, 02:03)
O ką konkrečiai pagal tokią schemą galima sužinoti  g.gif Nebent tik vardą ir pavardę. Ir kas iš to? Man ji visai nebūtų aktuali, daug aktualiau birbina ar ne . Be to apsimetinėti pareigūne dar ir kriminalu gali pakvipt.

tai kaip suprantu jau zino, kad vyras turi meiluze. Nori tik issiaiskinti ar cia tikrai ta moteris apie kuria galvoja. Tereikia vardo ir pavardes.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 22, 03:03)
O ką konkrečiai pagal tokią schemą galima sužinoti  g.gif Nebent tik vardą ir pavardę. Ir kas iš to? Man ji visai nebūtų aktuali, daug aktualiau birbina ar ne . Be to apsimetinėti pareigūne dar ir kriminalu gali pakvipt.

ontai moteriai butent tai ir aktualu. gal jinai ruosiasi pvz pranesti jos sutuoktiniui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 22, 08:30)
ontai moteriai butent tai ir aktualu. gal jinai ruosiasi pvz pranesti jos sutuoktiniui biggrin.gif

Na, tada eini į jo darbą nebe tai su reikalu pas vyrą ir skambini tuo numeriu ir žiūri kas atsilieps, o tada prieini, pakalusi vardo, pavardės ir paspaudi ranką sveikindama "Sveikunu, šiandien jūs laimėjote milijoną! t.y. mano vyrą"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 22, 09:12)
tai kaip suprantu jau zino, kad vyras turi meiluze. Nori tik issiaiskinti ar cia tikrai ta moteris apie kuria galvoja. Tereikia vardo ir pavardes.

Būtent. Esu maloniai su žmonėmis bendraujanti persona. Nenoriu būti per daug maloni tai, kuri, pažinodama mane, prišiko mano kieme. Supraskite teisingai, maniškis ne ką mažiau prie to prisidėjo, lygiai kaip ir aš nors ir ne tiesiogiai tam sudarydama sąlygas.

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 22, 09:30)

Niekada taip nepasielgčiau. Dviejų žmonių santykiai yra tik jų pačių reikalas.

QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 22, 11:40)
Na, tada eini į jo darbą nebe tai su reikalu pas vyrą ir skambini tuo numeriu ir žiūri kas atsilieps, o tada prieini, pakalusi vardo, pavardės ir paspaudi ranką sveikindama "Sveikunu, šiandien jūs laimėjote milijoną! t.y. mano vyrą"...  biggrin.gif

Sudėtingoka skambinti ir žiūrėti, kas atsilieps, nes įmonėje keli šimtai žmonių dirba smile.gif

Ačiū jums visoms už išradingumą 4u.gif Greičiausiai bus išmintingiausia viską pamiršti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 22, 18:13)
Ačiū jums visoms už išradingumą  4u.gif  Greičiausiai bus išmintingiausia viską pamiršti  unsure.gif

Tai...nieko nedarysit? Taip ir gyvensit?
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 22, 19:20)
Tai...nieko nedarysit? Taip ir gyvensit?

Ko gero kad taip. Pabandysim. Maniškis dievagojasi, kad nenori manęs prarasti, tikina nutrauksiąs santykius. Jei jo nemylėčiau, jo lagaminai jau seniai stovėtų už durų cool.gif
Aišku, pasitikėjimo, kuris buvo, niekada nebebus...
Bet kita vertus, kaip sako, išmintingas už pirmą klaidą atleidžia, kvailys - už antrą.
Esu girdėjus, kad nesąmonė, kai tėvai neva aukojasi ir gyvena kartu dėl vaikų. Šią akimirką manau, kad būtent ir dėl vaikų bei jų kokybiško gyvenimo, būtina bent jau pabandyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dabadoo: 22 balandžio 2015 - 18:31