Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(dabadoo @ 2015 04 21, 05:43)
Neatsakys jis  į tokį klausimą, ar būtų ji, ar ne ji.
Papildyta:
Matai, dažnai žmonės turi darbinius ir asmeninius tel. nr.
O dėl akistatos - nenoriu aš jokių dramų  schmoll.gif  žinau, "kas vyksta". O beje, dėl veido išraaiškų - nežinau, kokie būtų esminiai skirtumai tarp "bliamba, išsiaiškino" ir "apie ką čia???"  smile.gif

tai dar ir kokie esminiiai. jei nieko nežino, butu susidomejimas ir nuostaba veide, o jeigu issiaiskino, tai veidai abieju pazaliuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 20, 17:47)
Sveikos,

nesitikėjau, kad ir man teks šiame skyrelyje šiokio tokio patarimo prašyti  unsure.gif  Mano nuostabus mylimas vyras jau pusmetį mane apgaudinėja. Nuojautą pasirodo turiu idealią. Pradžioj man buvo neigiama, kad kažkas ne taip, paskui paklaustas nebeatsakydavo (čia turbūt iš serijos "nemeluoju, bet ir tiesos nesakau"). Galiausiai visiško atsitiktinumo dėka perskaičiau jos siųstą sms jam  verysad.gif  verysad.gif  Prisiminus turinį, dar ir dabar nupurto  verysad.gif
Turiu nuojautą, kas ji tokia. Turiu ir telefono nr., iš kurio buvo siųsta sms. Labai knieti pasitikrinti, ar ir šį kartą mano nuojauta manęs neapgauna. Kažką aiškintis su kita moterimi nenoriu ir nematau prasmės... Tačiau, jei nuojauta teisinga, man tenka su ja laikas nuo laiko bendrauti... Gal turite minčių, kaip būtų galima sužinoti telefono nr. savininką? Google nepadeda, bandžiau...

Jei nenorite forume rašyti, rašykite į až.

Esu padariusi šitaip: ėmiau ir parašiau jai sms su tekstu: "labas katinuk, pasikeičiau tel. nr. pasiilgau tavęs..." Raičiaus iš juoko su ja susirašinėdama puse dienos ir viską sužinojau ką man reikėjo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 21, 09:27)
Esu padariusi šitaip: ėmiau ir parašiau jai sms su tekstu: "labas katinuk,  pasikeičiau tel. nr. pasiilgau tavęs..." Raičiaus iš juoko su ja susirašinėdama puse dienos ir viską sužinojau ką man reikėjo  blush2.gif  mirksiukas.gif

hihihi.gif gerai, kad tuo pat metus jis is seno nr nepradejo rasyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 04 21, 09:27)
Esu padariusi šitaip: ėmiau ir parašiau jai sms su tekstu: "labas katinuk,  pasikeičiau tel. nr. pasiilgau tavęs..." Raičiaus iš juoko su ja susirašinėdama puse dienos ir viską sužinojau ką man reikėjo  blush2.gif  mirksiukas.gif

Nepagalvojot, kad gal ir ji raitesi is juoko, rasinedamasi su jumis, rasydama bele ka, nes pastebejo, kad jos neva meiluzio rasymo stiliukas pasikeite? smile.gif Ar visos tos pagundos durnikes tokios, ir neatskiria, kada su petru rasosi, kada su nepetru?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 21, 09:44)
Nepagalvojot, kad gal ir ji raitesi is juoko, rasinedamasi su jumis, rasydama bele ka, nes pastebejo, kad jos neva meiluzio rasymo stiliukas pasikeite?  smile.gif  Ar visos tos pagundos durnikes tokios, ir neatskiria, kada su petru rasosi, kada su nepetru?

biggrin.gif

jo, rasele,tai kaip ten paskui baigesi viskas? tu juos išrišai, jį palikai? jis prisipažino ar neige iki paskutines minutes? ar toliau su juo gyveni?
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 21, 08:49)
jo, rasele,tai kaip ten paskui baigesi viskas? tu juos išrišai, jį palikai? jis prisipažino ar neige iki paskutines minutes? ar toliau su juo gyveni?

Sprendžiant iš apypikčių ir kategoriškų postų vyrų klausimais, išsiskyrė ir nuoskriaudos nepaleido. Gyjimo procesas dar vyksta.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 21, 08:38)
hihihi.gif  gerai, kad tuo pat metus jis is seno nr nepradejo rasyti  biggrin.gif

Buvo tokia rizika biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2015 04 21, 08:44)
Nepagalvojot, kad gal ir ji raitesi is juoko, rasinedamasi su jumis, rasydama bele ka, nes pastebejo, kad jos neva meiluzio rasymo stiliukas pasikeite?  smile.gif  Ar visos tos pagundos durnikes tokios, ir neatskiria, kada su petru rasosi, kada su nepetru?

Pasirodo pataikiau ant durnikės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 21, 08:49)
biggrin.gif

Mes išsiskyrėm, taip ir baigėsi.
Papildyta:
QUOTE(Funkcionierė @ 2015 04 21, 10:47)
Sprendžiant iš apypikčių ir kategoriškų postų vyrų klausimais, išsiskyrė ir nuoskriaudos nepaleido. Gyjimo procesas dar vyksta.

Deje, senokai turiu kitą šeimą, taigi nėra ko nervintis visiškai.
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 20, 18:47)
Sveikos,

nesitikėjau, kad ir man teks šiame skyrelyje šiokio tokio patarimo prašyti  unsure.gif  Mano nuostabus mylimas vyras jau pusmetį mane apgaudinėja. Nuojautą pasirodo turiu idealią. Pradžioj man buvo neigiama, kad kažkas ne taip, paskui paklaustas nebeatsakydavo (čia turbūt iš serijos "nemeluoju, bet ir tiesos nesakau"). Galiausiai visiško atsitiktinumo dėka perskaičiau jos siųstą sms jam  verysad.gif  verysad.gif  Prisiminus turinį, dar ir dabar nupurto  verysad.gif
Turiu nuojautą, kas ji tokia. Turiu ir telefono nr., iš kurio buvo siųsta sms. Labai knieti pasitikrinti, ar ir šį kartą mano nuojauta manęs neapgauna. Kažką aiškintis su kita moterimi nenoriu ir nematau prasmės... Tačiau, jei nuojauta teisinga, man tenka su ja laikas nuo laiko bendrauti... Gal turite minčių, kaip būtų galima sužinoti telefono nr. savininką? Google nepadeda, bandžiau...

Jei nenorite forume rašyti, rašykite į až.

nusiperki ezio kortele pvz. paskambini tuo nr, prisistatai taip- laba diena, esu policijos inspektore jane petraitiene, ar su vardene pavardene kalbu. nu ir sutrink ka nors apie gauta pranesima apie ket pazeidima. dar gali paprasyt i policija nueit nurodyta valanda i 201 kabineta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 21, 13:59)
nusiperki ezio kortele pvz. paskambini tuo nr, prisistatai taip- laba diena, esu policijos inspektore jane petraitiene, ar su vardene pavardene kalbu. nu ir sutrink ka nors apie gauta pranesima apie ket pazeidima. dar gali paprasyt i policija nueit nurodyta valanda i 201 kabineta biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne penkiolikmečiai jie abu (jei aš tikrai apie tą žmogų galvoju). Dėl istorijos su policija- ką aš tiksliai žinau, tai, kad TOJI maniškio bendradarbė. Taigi, jei aš skambinsiu ir klausiu, ar su JA šnekuosi, tuo atveju, jei galvoju, ne apie tą žmogų, labai durnai gausis smile.gif
O šiaip tiesiog sužinoti vardą ir pavardę, kokios galimybės būtų? Žinau, kad Omnitelio abonentas turėtų būti.
O iš omnio nieko pažįstamų neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 21, 18:20)
Ne penkiolikmečiai jie abu (jei aš tikrai apie tą žmogų galvoju). Dėl istorijos su policija- ką aš tiksliai žinau, tai, kad TOJI maniškio bendradarbė. Taigi, jei aš skambinsiu ir klausiu, ar su JA šnekuosi, tuo atveju, jei galvoju, ne apie tą žmogų, labai durnai gausis  smile.gif
O šiaip tiesiog sužinoti vardą ir pavardę, kokios galimybės būtų? Žinau, kad Omnitelio abonentas turėtų būti.
O iš omnio nieko pažįstamų neturiu  schmoll.gif

tai pareigas gal imanoma suzinoti ir per darba kazkaip? o koks darbas, gal teikia kokias paslaugas? gal gali per darbinius santykius kazkaip prieit smile.gif

***** rasau ir kazkaip "lievai" jauciuosi tokius dalykus patarinedama biggrin.gif
nes is esmes tai yra dar didesnis nesantaikos kurstymas... pasiulymai,kaip susekt, uzuot apturejus atvira pokalbi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 21, 17:20)
Ne penkiolikmečiai jie abu (jei aš tikrai apie tą žmogų galvoju). Dėl istorijos su policija- ką aš tiksliai žinau, tai, kad TOJI maniškio bendradarbė. Taigi, jei aš skambinsiu ir klausiu, ar su JA šnekuosi, tuo atveju, jei galvoju, ne apie tą žmogų, labai durnai gausis  smile.gif
O iš omnio nieko pažįstamų neturiu  schmoll.gif

Kitoje temoje pasakojama yra apie romaną su bendradarbiu, gal netyčia ta pati biggrin.gif
Atsakyti