Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 17, 10:38)
Ir, kuom jūsų klausimai susiję su pirma jūsų citata.
Ne. Prisipažįstu. Jūsų mintis man sunkoka suprasti.

Kodėl jūs sulyginate vertės pakėlima aplinkinių pagalba su jos sumenkinimu? Man tai skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 18, 13:09)
Kodėl jūs sulyginate vertės pakėlima aplinkinių pagalba su jos sumenkinimu? Man tai skirtingi dalykai.

Aš nesulyginau. Čia Moonte bando lyginti, ne aš. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 18, 14:41)
Aš nesulyginau. Čia Moonte bando lyginti, ne aš.  4u.gif

Geras, manau komentuoti net nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 15:10)
Geras, manau komentuoti net nereikia.

rolleyes.gif Ok rolleyes.gif

Pirmas pasakymas buvo toks:

QUOTE(Moonte @ 2015 04 16, 22:14)
Zmogus savo saviverte "pameta" triuskina pats, niekas kitasa, be jo valios jos sutriuskinti negali. Net privertus zmogu atsiklaupti, tai lokoma nuolankumo poza, jo valios palauzti neimanoma, jei jis pats neleis jai paluzti.

į kurį aš atsakiau taip:

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 16, 23:15)
Nu va. O gretimoje temoje aiskinate, kad butinai kazkas is sono verte turi patvirtinti.

Tada, jūs manęs paklausėte šito:

QUOTE(Moonte @ 2015 04 16, 23:27)
Negi, jums vienodai kaip jus vertina, jums artimi zmones, tevai, vaikai vyras... Na tie, kurie jums yra svarbus. Negi savo vyra, vaikus nepagiriat uz ju padaryta darba,nepadekojate, uz savaime suprantamus dalykus, vien todel, kad parodytumete, jog vertinate ju indeli? Negi jums nemalonu ir nereikia, kad jie isreikstu jums savo meile, pasakytu, parodytu, kaip jus jiems svarbi?

Pagal klausimus, supratau ir padariau prielaidą, kad tai yra vienas ir tas pats dalykas jums. Taip, taip nu nu, aš begėdė negalima daryti prielaidų, kol jūs neatsakėte pati ir tiksliai. Taip, suklydau, labai atsiprašau.
Jeigu suklydau, būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonę, kuom šie klausimai, susiję su tuo: kad žmogaus vertės niekas negali numušti, tik jis pats.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 18, 15:25)
rolleyes.gif Ok  rolleyes.gif

Pirmas pasakymas buvo toks:
į kurį aš atsakiau taip:
Tada, jūs manęs paklausėte šito:
Pagal klausimus, supratau ir padariau prielaidą, kad tai yra vienas ir tas pats dalykas jums. Taip, taip nu nu, aš begėdė negalima daryti prielaidų, kol jūs neatsakėte pati ir tiksliai. Taip, suklydau, labai atsiprašau.
Jeigu suklydau, būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonę, kuom šie klausimai, susiję su tuo: kad žmogaus vertės niekas negali numušti, tik jis pats.

man labai patinka kai jus taikote dvigubus standartus.
Atejo i sia tema, ir pateikia savo komentara, apie kitoje temoje esancia oponento izvalga...
Analogiskai ir as parasiau izvlaga, nes skaiciau tema kurioje jus su oponentu diskutavote.

Jums dar deretu nuetiti i kita tema ir atsinesti savo pasvarstymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 18 balandžio 2015 - 14:30
ka reiskia sekti? tipo, po langais stoveti, mieste masina sekti is paskos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 18, 11:59)
Kaip ir sekimas ir kontrole, santazas, liguistas prisirisimas, zmogaus savinimasis ir t.t.

Seimose yra aibes smurto formu.

Deja, taip..
Atsakyti
Sveikos,

nesitikėjau, kad ir man teks šiame skyrelyje šiokio tokio patarimo prašyti unsure.gif Mano nuostabus mylimas vyras jau pusmetį mane apgaudinėja. Nuojautą pasirodo turiu idealią. Pradžioj man buvo neigiama, kad kažkas ne taip, paskui paklaustas nebeatsakydavo (čia turbūt iš serijos "nemeluoju, bet ir tiesos nesakau"). Galiausiai visiško atsitiktinumo dėka perskaičiau jos siųstą sms jam verysad.gif verysad.gif Prisiminus turinį, dar ir dabar nupurto verysad.gif
Turiu nuojautą, kas ji tokia. Turiu ir telefono nr., iš kurio buvo siųsta sms. Labai knieti pasitikrinti, ar ir šį kartą mano nuojauta manęs neapgauna. Kažką aiškintis su kita moterimi nenoriu ir nematau prasmės... Tačiau, jei nuojauta teisinga, man tenka su ja laikas nuo laiko bendrauti... Gal turite minčių, kaip būtų galima sužinoti telefono nr. savininką? Google nepadeda, bandžiau...

Jei nenorite forume rašyti, rašykite į až.
Atsakyti
O ne paprasčiau būtų tiesiai šviesiai vyro paklausti, ar čia ji?.
Atsakyti
QUOTE(dabadoo @ 2015 04 20, 18:47)
Sveikos,

nesitikėjau, kad ir man teks šiame skyrelyje šiokio tokio patarimo prašyti  unsure.gif  Mano nuostabus mylimas vyras jau pusmetį mane apgaudinėja. Nuojautą pasirodo turiu idealią. Pradžioj man buvo neigiama, kad kažkas ne taip, paskui paklaustas nebeatsakydavo (čia turbūt iš serijos "nemeluoju, bet ir tiesos nesakau"). Galiausiai visiško atsitiktinumo dėka perskaičiau jos siųstą sms jam  verysad.gif  verysad.gif  Prisiminus turinį, dar ir dabar nupurto  verysad.gif
Turiu nuojautą, kas ji tokia. Turiu ir telefono nr., iš kurio buvo siųsta sms. Labai knieti pasitikrinti, ar ir šį kartą mano nuojauta manęs neapgauna. Kažką aiškintis su kita moterimi nenoriu ir nematau prasmės... Tačiau, jei nuojauta teisinga, man tenka su ja laikas nuo laiko bendrauti... Gal turite minčių, kaip būtų galima sužinoti telefono nr. savininką? Google nepadeda, bandžiau...

Jei nenorite forume rašyti, rašykite į až.

jeigu tenka su ta itariamaja bendrauti, sugalvokit reikala ir paprasykit jos numerio, matysit,ar sutampa biggrin.gif

QUOTE(fjorė @ 2015 04 20, 19:36)

jo, geriausia padaryti akistata su abiem ir tiesiai rezti - nu ,balandeliai,tai kas cia vyksta? ir veido israisku bus aisku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 20, 19:32)
jo, geriausia padaryti akistata su abiem ir tiesiai rezti - nu ,balandeliai,tai kas cia vyksta?  ir veido israisku bus aisku  bigsmile.gif

Nu man būtų gailą laiko ir energijos šliaužiot aplinkui. Aš savo vyro tiesiai paklausčiau, ar čia ji. Tuo labiau, kad įkalčių pakanka. Klausimas tik personoje..
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 20, 19:36)

Neatsakys jis į tokį klausimą, ar būtų ji, ar ne ji.
Papildyta:
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 20, 20:32)
jeigu tenka su ta itariamaja bendrauti, sugalvokit reikala ir paprasykit jos numerio, matysit,ar sutampa biggrin.gif
jo, geriausia padaryti akistata su abiem ir tiesiai rezti - nu ,balandeliai,tai kas cia vyksta?  ir veido israisku bus aisku  bigsmile.gif

Matai, dažnai žmonės turi darbinius ir asmeninius tel. nr.
O dėl akistatos - nenoriu aš jokių dramų schmoll.gif žinau, "kas vyksta". O beje, dėl veido išraaiškų - nežinau, kokie būtų esminiai skirtumai tarp "bliamba, išsiaiškino" ir "apie ką čia???" smile.gif
Atsakyti