Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 15, 23:41)
O tai moteriske is foto savo globotinio nepazino  g.gif

Ne man klausimas, bet jei galima - klausimas jusu minciu visokiu sukele smile.gif.
Manau,Moonte dave tik pvz, ne esme, globotinis, kolega, draugu vaikas. pazistamas zmonai, ar ne. Man toje situacijoje, ir panasiose, idomus tu tiesos pernesinetoju, skleideju motyvas ir intencijos. Kodel jie ta tiesa pernesineja? Ar su tos tiesos sklaida nera, kad gerais norais kelias i biesai zino kur gristas?

Beveik i tema apie sekima - caro ruriko laikais turejau gerbeja, teveliams jis nepatiko. Anie man susake, kad mate ji vaikstinejant apsikabinusi su kita. Tiesa cia buvo, ar ju fantazija, bandymas atgrasyti nuo jo-nzn iki dabar, nebeaktualu, bet musu santykiams itakos ta zinia tikrai turejo, nors ko lauke teveliai-neivyko,mes del to neissiskyreme, jis dievagojosi,kad nieko panasaus nebuvo. Ta nepasitikejimo sekla tuos santykius uznuodijo gerokai, man atrodo, buciau apturejus daug daugiau pozityvo,jei tos tiesos? man niekas nebutu atneses.

Atsiprasau, kad ne visai i tema.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2015 04 16, 11:31)
Ne man klausimas, bet jei galima - klausimas jusu minciu visokiu sukele smile.gif.
Manau,Moonte dave tik pvz, ne esme, globotinis, kolega, draugu vaikas. pazistamas zmonai, ar ne. Man toje situacijoje, ir panasiose, idomus tu tiesos pernesinetoju, skleideju motyvas ir intencijos. Kodel jie ta tiesa pernesineja? Ar su tos tiesos sklaida nera, kad gerais norais kelias i biesai zino kur gristas?

Beveik i tema apie sekima - caro ruriko laikais turejau gerbeja, teveliams jis nepatiko. Anie man susake, kad mate ji vaikstinejant  apsikabinusi su kita. Tiesa cia buvo, ar ju fantazija, bandymas atgrasyti nuo jo-nzn iki dabar, nebeaktualu, bet musu santykiams itakos ta zinia tikrai turejo, nors ko lauke teveliai-neivyko,mes del to neissiskyreme, jis dievagojosi,kad nieko panasaus nebuvo. Ta nepasitikejimo sekla tuos santykius uznuodijo gerokai, man atrodo, buciau apturejus daug daugiau pozityvo,jei tos tiesos? man niekas nebutu atneses.
Atsiprasau, kad ne visai i tema.

Čia turbūt reiktų tiesos skleidėjų klausti. Tekę ir man pažinoti tokių kaimynkų. Pvz viena mano sesers kaimynė nuolat jai pranešdavo, kad jos vyras vaikšto su kažkokia mergelike. O, ta mergelikė, tai aš. lotuliukas.gif Iš, tiesų juk kai gauni žinią iš tam tikro žmogaus, tai jau puse gali susidėlioti, koks tai žmogus ir ar jis linkęs sakyti tiesą ar tiesiog pletkų mėgėjas rolleyes.gif
Atsakyti
oi kiek as per gyveima pletku girdejau, net ir apie save biggrin.gif
taigi kokio durnumo turi but, kad besalygiskai patiket bile kokiu svetimu pletkininku
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 14, 17:18)
Kiek daug pasiteisinimu, kad nieko nekeisti. Nori padarai, nenori randi pasiteisinima. Jei zmogus saves negerbia, nemyli, jo niekas negerbs ir nemyles. nensutebsiu, kad uzauge vaikai negerbs motinos.

Na, jai tikrai ne suaugusių vaikų būsima pagarba tuo metu buvo galvoj.
Aišku, vėl empatijos klausimą būtų galima kelt, bet tai išeis už temos ribų.
Tai va, kadangi išbandžius visas įmanomas ir tuo metu prieinamas priemones šeimos išsaugoti nepavyko, moteriška savivertė liko sutriuškinta. Ilgai laukti norinčių padėti ją atstatyti irgi nereikėjo. Vienas pasitaikė gudrus, patarė kuo skubiau tvarkytis skyrybų dokumentus, kol vyrui euforija nuo meilužės dar nepraėjo, nes vėliau nieko iš vyro nebegaus (finansine prasme). Tai va, dabar sako, kad vyro neištikimybė jai išėjo visais atžvilgiais į finansinį pliusą. Bet jinai jį vistiek myli, ir tikisi, kad kai jis pavargs nuo naujos meilužės šeimos, grįš pas ją. Beje, moteris savo laiko veltui irgi neleidžia..

Konkrečiu atveju, netgi manau, kad joks sekimas jai nebūtų padėjęs, nes ji ir taip nujautė ir teisingai suprato nuo kada jų santykiuose atsirado trečia..
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 16, 21:04)
Na, jai tikrai ne suaugusių vaikų būsima pagarba tuo metu buvo galvoj.
Aišku, vėl empatijos klausimą būtų galima kelt, bet tai išeis už temos ribų.
Tai va, kadangi išbandžius visas įmanomas ir tuo metu prieinamas priemones šeimos išsaugoti nepavyko, moteriška savivertė liko sutriuškinta. Ilgai laukti norinčių padėti ją atstatyti irgi nereikėjo. Vienas pasitaikė gudrus, patarė kuo skubiau tvarkytis skyrybų dokumentus, kol vyrui euforija nuo meilužės dar nepraėjo, nes vėliau nieko iš vyro nebegaus (finansine prasme). Tai va, dabar sako, kad vyro neištikimybė jai išėjo visais atžvilgiais į finansinį pliusą. Bet jinai jį vistiek myli, ir tikisi, kad kai jis pavargs nuo naujos meilužės šeimos, grįš pas ją. Beje, moteris savo laiko veltui irgi neleidžia..

Konkrečiu atveju, netgi manau, kad joks sekimas jai nebūtų padėjęs, nes ji ir taip nujautė ir teisingai suprato nuo kada jų santykiuose atsirado trečia..

Zmogus savo saviverte "pameta" triuskina pats, niekas kitasa, be jo valios jos sutriuskinti negali. Net privertus zmogu atsiklaupti, tai lokoma nuolankumo poza, jo valios palauzti neimanoma, jei jis pats neleis jai paluzti.

Labai puiku, kad atsirado, zmogus-autoritetas, i kurio izvalgas buvo isikalusyta, bent jau nebasa liko.

Kad meile isblestu reikia laiko. Nes zmones mylime, ne uz tai kokie jie yra, o aplamai, kad jie yra. Bent jau tai vadinama idealioji - besalygiska meile. Yra patarle, kad sirdziai neisakysi mirksiukas.gif

Labai dziaugiuosi uz ja, kad ji nepasirinko aukos vaidmens.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 16, 21:14)
Zmogus savo saviverte "pameta" triuskina pats, niekas kitasa, be jo valios jos sutriuskinti negali. Net privertus zmogu atsiklaupti, tai lokoma nuolankumo poza, jo valios palauzti neimanoma, jei jis pats neleis jai paluzti.

drinks_cheers.gif
manyčiau kiekvienas žmogus pats nusistato savo vertę ir ribą, kuomet jis ją gali prarast.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 16, 22:25)
drinks_cheers.gif
manyčiau kiekvienas žmogus pats nusistato savo vertę ir ribą, kuomet jis ją gali prarast.

Nu va. O gretimoje temoje aiskinate, kad butinai kazkas is sono verte turi patvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 16, 23:15)
Nu va. O gretimoje temoje aiskinate, kad butinai kazkas is sono verte turi patvirtinti.

Negi, jums vienodai kaip jus vertina, jums artimi zmones, tevai, vaikai vyras... Na tie, kurie jums yra svarbus. Negi savo vyra, vaikus nepagiriat uz ju padaryta darba,nepadekojate, uz savaime suprantamus dalykus, vien todel, kad parodytumete, jog vertinate ju indeli? Negi jums nemalonu ir nereikia, kad jie isreikstu jums savo meile, pasakytu, parodytu, kaip jus jiems svarbi?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 16, 22:15)

NE, jūs visai ne taip supratote...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 16, 22:14)

QUOTE(Moonte @ 2015 04 16, 23:27)
Negi, jums vienodai kaip jus vertina, jums artimi zmones, tevai, vaikai vyras... Na tie, kurie jums yra svarbus. Negi savo vyra, vaikus nepagiriat uz ju padaryta darba,nepadekojate, uz savaime suprantamus dalykus, vien todel, kad parodytumete, jog vertinate ju indeli? Negi jums nemalonu ir nereikia, kad jie isreikstu jums savo meile, pasakytu, parodytu, kaip jus jiems svarbi?

Ir, kuom jūsų klausimai susiję su pirma jūsų citata.

QUOTE(tobula audra @ 2015 04 17, 06:18)
NE, jūs visai ne taip supratote...

Ne. Prisipažįstu. Jūsų mintis man sunkoka suprasti.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 16, 21:25)
drinks_cheers.gif

Ne taip paprasta.
Jei artimas žmogus kartoja, kad esi niekam tikęs, ilgainiui pradedi ir pats abejoti.. tada ir prireikia patvirtinimo iš šalies, kad vis tik dar esi kažkas.. pradžiai bent įdomus ir simpatiškas žmogus smile.gif
Skyrybos ir kitos panašios emocinės problemos gali ir stiprų žmogų palaužti, jei jis ilgą laiką patirs emocinį smurtą.

P.s. Neištikimybė man yra emocinis smurtas, jei tik tai nėra legalizuota poroje abipusiu susitarimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 17 balandžio 2015 - 19:38
QUOTE(Limcamca @ 2015 04 16, 23:15)

QUOTE(Limcamca @ 2015 04 17, 11:38)
Ir, kuom jūsų klausimai susiję su pirma jūsų citata.
Ne. Prisipažįstu. Jūsų mintis man sunkoka suprasti.

Taigi...
Papildyta:
QUOTE(fjorė @ 2015 04 17, 20:31)
Ne taip paprasta.
Jei artimas žmogus kartoja, kad esi niekam tikęs, ilgainiui pradedi ir pats abejoti.. tada ir prireikia patvirtinimo iš šalies, kad vis tik dar esi kažkas.. pradžiai bent įdomus ir simpatiškas žmogus smile.gif
Skyrybos ir kitos panašios emocinės problemos gali ir stiprų žmogų palaužti, jei jis ilgą laiką patirs emocinį smurtą.

P.s. Neištikimybė man yra emocinis smurtas, jei tik tai nėra legalizuota poroje abipusiu susitarimu.

Kaip ir sekimas ir kontrole, santazas, liguistas prisirisimas, zmogaus savinimasis ir t.t.

Seimose yra aibes smurto formu.
Atsakyti