Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 20:31)
tu neskiri tiesos nuo nuomones biggrin.gif

jei moteriske butu nepasitikinti savimi ar sutuoktiniu, ji issiaiskintu tikra tiesa, o ne klausytu kiekvienos pletkininkes nuomones biggrin.gif . o issiaiskint galetu pvz pasekus lotuliukas.gif

Nuomone, jusu ziniai, yra subjektyvi asmens tiesa. Juk tai elementru, negi tai reikia aiskinti suaugusiam zmogui...

Ir sekant, suzinoma subjektyvi tiesa, bet ne TIESA. Nes kai seka matai tik akimis, bet negali ilisti i zmogaus galva ir suzinoti jo intencijas. Todel intencijos neretai subketyviai interpretuojamos, o tai nera tiesa, o tiesos parodija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 balandžio 2015 - 19:41
na beprasme diskusija is tikro. tiesa yra tiesa, ir tikrai tu neirodysi man, kad ji dar kazkokia subjektyvi buna. subjektyvi buna nuomone, o tiesa yra viena.
bet jau nebesiruosiu apie ta pati cia kalbet, nes visai ne i tema ir visai nekeicia esmes. jei zmogui reikia suzinot, ar jo sutuoktinis neistikimas, tai jis ir suzinos, ir paseks. jei nenori nieko zinot, tai ir neisigilins. kiekvieno teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 20:45)
na beprasme diskusija is tikro. tiesa yra tiesa, ir tikrai tu neirodysi man, kad ji dar kazkokia subjektyvi buna. subjektyvi buna nuomone, o tiesa yra viena.
bet jau nebesiruosiu apie ta pati cia kalbet, nes visai ne i tema ir visai nekeicia esmes. jei zmogui reikia suzinot, ar jo sutuoktinis neistikimas, tai jis ir suzinos, ir paseks. jei nenori nieko zinot, tai ir neisigilins. kiekvieno teise rinktis.

Zinot, jei jus manote, kad mano tiklsas jums ka nors irodineti jus labai klystate. As tik kontrargumetnuoju.

Is esmes man vienodai, kaip zmones degraduoja, tai ju pasirinkimas. Man visada buvo idomu kodel zmones renkasi degradacija, bet smerkia kitaip degraduojancius. Kas tai inspiruoja, kodel niveliuojasi vertybes. Vieni meiluziauja, kiti knisasi, sliauzioja, seka. Kaip jau minejau vienas kito verti. Viskas.
Atsakyti
lotuliukas.gif
Monte, tau galvos nuo karūnos niekad nepaskausta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 04 15, 14:08)
Aš už tai, kad partneriai turi kalbėtis, visada ir apie viską.  Bet manau, kad neištikimybės atveju, pokalbiai būtų bevaisiai. Nu kuris vyras, neturint įrodymų, į klausimą apie neištikimybę ims ir prisipažins?
Manau, jei man kiltų įtarimas ir turėčiau galimybę tai patikrinti, tai manau ir patikrinčiau. Be įrodymų, visi vyrai moterims paranojas paišo  biggrin.gif
Moonte rašė, kad ją glumina, kad žmonės lengva ranka nubraukia 5,10,15 metų dėl subinės  g.gif Esmė ne subinėje, o daug giliau  biggrin.gif Mane labiau glumintų  tai, ką aš veikiau tuos 5 ar 15 , o gal ir 40 metų su tokiu žmogumi g.gif Žinodama tą tikrąją, taip smarkiai čia aiškintą Tiesą, bent jau ružavus akinius nuo akių nusiimčiau ir žinočiau su kuo gyvenu (arba nebegyvenu) ir ko galima iš tokio žmogaus tikėtis arba nesitikėti biggrin.gif Man jau geriau Tiesa, negu stručio pozicija ir savęs graužimas biggrin.gif

Zinai, Mole, as tau sviesiai tiesiai atsakysiu, ranka ant sirdies padejusi. Nepriklausomai nuo to kad siam momentui as gyvenau dorovingai, nepaziesdama visuomeniniu vertybiu, as negaliu duoti garantiju, kad iki gyvenimo galo nenusizengsiu. Nes surpantu, kad galimai nebuvo susiklosciusios aplinkybes, kuriu metu galejo pasireiksti manoji, tamsioji puse. O galimai ji niekada nepasireiks. AS pati saves iki galo nezinau. Todel manau, kai kalba eina apie kita zmogu, jo elgesi ir t.t. as tikrai nemanau, kad jos elgesys gali nubraukti visa pries tai buvusi gyvenima.
Papildyta:
QUOTE(Jūrosdruska @ 2015 04 15, 21:02)
lotuliukas.gif
Monte, tau galvos nuo karūnos niekad nepaskausta? lotuliukas.gif

I asmeniskumus nesivelsiu, zema.

Papildyta:
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 04 15, 18:06)
Aš negaliu nei leisti, nei neleisti, jis laisvas, suaugęs, sprendimus pats priimantis žmogus, galiu tik bandyti padaryti santykius geresnius arba padėkoti už tai, kas buvo gražaus, ir išeiti. Jei vyras su manimi nekalbėtų atvirai, žiūrėčiau, ką galiu padaryti (ir elgesys, manau, priklausytų nuo situacijos), bet nelandžiočiau niekur. Prima, man tas kvotimas, reikalavimai kažką rodyti nepriimtini, nes žemina tiek jį, tiek mane, o antra, realiai nematau prasmės. Man sprendimas būti su žmogumi ne tiek priklauso nuo to, permiegojo jie su kažkuo ar ne, kiek nuo to, kokie yra mūsų santykiai ir ar galima išbristi iš duobės. Tai man būtų pastarasis dalykas aktualiau nei aiškintis, ar buvo ištikimas ar ne. Man svarbu ištikimybė, norėčiau ją išlaikyti, bet nelaikau jos vyro prasikaltimu, o tiesiog rezultatu, prie kurio ir pati ženkliai prisidėjusi.

Sauinus postas 4u.gif
Atsakyti
Ne tik sita tema, bet visas skyrius apie treciuosius uzpiltas filosofinemis diskusijomis apie tai kas yra tiesa, nuomone, pirma atsirado vista ar kiausinis ir pan. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 15, 21:09)
Ne tik sita tema,  bet visas skyrius apie treciuosius uzpiltas filosofinemis diskusijomis apie tai kas yra tiesa, nuomone, pirma atsirado vista ar kiausinis ir pan.  doh.gif

O jūs norite pasakojimų, kas, kur ir kaip miegojo, davėsi ir apgaudinėjo?
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 15, 21:15)

As noriu diskusijos kuri atitiktu tema.
Kai einate i dekoratyvines kosmetikos skyriu tikites rasti pokalbius apie tai kas yra diskusija?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 15, 21:22)
As noriu diskusijos kuri atitiktu tema.
Kai einate i dekoratyvines kosmetikos skyriu tikites rasti pokalbius apie tai kas yra diskusija?

Visada tikiuosi rasti pokalbius į temą, tačiau visiškai nesipiktinu, jei taip nėra. Lengviau nekreipt dėmesio, nei gaišt laiką liejant nepasitenkinimą.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 04 15, 17:06)
Aš negaliu nei leisti, nei neleisti, jis laisvas, suaugęs, sprendimus pats priimantis žmogus, galiu tik bandyti padaryti santykius geresnius arba padėkoti už tai, kas buvo gražaus, ir išeiti. Jei vyras su manimi nekalbėtų atvirai, žiūrėčiau, ką galiu padaryti (ir elgesys, manau, priklausytų nuo situacijos), bet nelandžiočiau niekur. Prima, man tas kvotimas, reikalavimai kažką rodyti nepriimtini, nes žemina tiek jį, tiek mane, o antra, realiai nematau prasmės. Man sprendimas būti su žmogumi ne tiek priklauso nuo to, permiegojo jie su kažkuo ar ne, kiek nuo to, kokie yra mūsų santykiai ir ar galima išbristi iš duobės. Tai man būtų pastarasis dalykas aktualiau nei aiškintis, ar buvo ištikimas ar ne. Man svarbu ištikimybė, norėčiau ją išlaikyti, bet nelaikau jos vyro prasikaltimu, o tiesiog rezultatu, prie kurio ir pati ženkliai prisidėjusi.

Ačiū už atsakymą, jūsų poziciją supratau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tobula audra @ 2015 04 15, 21:15)

Pagal šios temos pavadinimą aš tikiuosi rasti pokalbius apie tai, ar faktų aiškinimasis padėjo, ar ne, kaip vienos moterys apsisprendžia siekti nusipelnytos teisės žinoti tiesą, o kitos apsisuka ir nesiknaisioja niekur. Na, juk tema apie tai ir yra, o ne apie Absoliutą, Dievą ir Gyvenimo prasmę. Tai kokia tada prasmė forume kurti tiek temų, jei visose bus kalbama apie ką tik nori ir apie tą patį?
Yra juk Religijos skyrelis, Ezoterikos, yra Kertelė sielai. Negi ten nebėra vietos toms diskusijoms apie Tiesą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 15, 22:09)
Ne tik sita tema,  bet visas skyrius apie treciuosius uzpiltas filosofinemis diskusijomis apie tai kas yra tiesa, nuomone, pirma atsirado vista ar kiausinis ir pan.  doh.gif

kiausinis atsirado pirmas lotuliukas.gif . tai yra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 15, 16:52)
Esme yra tame, kad kiekviena puse turejo savo tiesa. Ir jei moteriske butu nelabai pasitikinti savimi, savo sutuoktiniu, tie faktai jai butu sukele abejones.

O tai moteriske is foto savo globotinio nepazino g.gif
Atsakyti