Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Moonte @ 2015 04 14, 19:20)
Bet jusu teise rinktis, riboti savo zinias. Beje, tokia ir jusu tiesa RIBOTA. Ir ji itakos jusu zinojima neistikimybes atveju, nes tai susije mirksiukas.gif

Ačiū už leidimą žvalgytis ir savo požiūrį formuotis pačiai, o taip pat ačiū ir už ateities prognozes 4u.gif
O jei be ironijos, tai apsidairykit pagaliau, kad jūs su burokais į malūną atvažaivot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 14, 20:10)
Tiesa yra viena. Be aspektu. O kaip su ja elgtis, cia jau asmeninis pasirinkimas

Vienoj knygoj skaiciau taiklu tiesos apibudinima : yra triju,keturiu metu vaikas. jis mato suni-taksa. Paklauskit jo-kokio dydzio tas taksas-jis atsakys-didelis,nes jam jis isties atrodys didelis. Nors mums taksas-bus mazytis suo. Ar vaikas meluoja? O suauges?
Taigi,ta pati tiesa suaugusiam ir vaikui bus visai kitokia. Cia tik pastebejimas apie tiesa kaipo vienintele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 15 balandžio 2015 - 07:59
QUOTE(vilnera @ 2015 04 15, 08:57)
Vienoj knygoj skaiciau taiklu tiesos apibudinima : yra triju,keturiu metu vaikas. jis mato suni-taksa. Paklauskit jo-kokio dydzio tas taksas-jis atsakys-didelis,nes jam jis isties atrodys didelis. Nors mums taksas-bus mazytis suo. Ar vaikas meluoja? O suauges?
Taigi,ta pati tiesa suaugusiam ir vaikui bus visai kitokia. Cia tik pastebejimas apie tiesa kaipo vienintele.

tiesa yra, kad suo taksas. o dydzio apibudinimai jau interpretacijos, pagal asmenini pasirinkima.

ir is vis cia ne i tema diskusija pasidare.
griztant- tiesa butu istikimas, arba neistikimas zmogus. pasekus gali tai suzinot. tiesa. jei nori.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 08:34)

drinks_cheers.gif Būtent. Tie visi filosofiniai apmąstymai gyvenimo Tiesos paieškų klausimu čia absoliučiai ne į temą ir tas demagogijas jau pabodo skaityti.

Taigi, gryžtant prie temos. Kaip jau minėjau, aš už tai, kad negalima persekioti ir kontroliuoti sutuoktinio, bet tik atsitiktinai (ir galbūt ne vieną kartą) pagavus jį meluojant apie pvz. atskirai praleisto laiko praleidimo vietą, pamačius slapstomą telefoną, reikia ne verkti į pagalvę, o būtinai ir nedelsiant aiškintis, kas vyksta.
Kas prieš tai? Ir kodėl? Būtų įdomu padiskutuoti.
Atsakyti
Aš manau, kad poreikis sužinoti tiesą nepateisina visų priemonių tai tiesai išsiaiškinti. Gyvenime stengiuosi (ne visada pavyksta) su žmogumi bendrauti taip, kad jis galėtų man pasakyti ir man labai nepatinkančius dalykus. Tad kilus įtarimams rinkčiausi pokalbį, o ne sekimą. Apskritai, manau, patys jau santykiai, kai seki, šniukštinėji, ką vyras veikia, yra jau priėję tašką, kad vargiai yra prasmė būti kartu, nes nėra paprasčiausios pagarbos. O kadangi labiau vertinu santykių turinį tai jau tokiu atveju mes būtume jokie vyras ir žmona, tik formaliai susituokę žmonės, tad gali miegoti su kuo nori.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 04 15, 09:10)
Aš manau, kad poreikis sužinoti tiesą nepateisina visų priemonių tai tiesai išsiaiškinti. Gyvenime stengiuosi (ne visada pavyksta) su žmogumi bendrauti taip, kad jis galėtų man pasakyti ir man labai nepatinkančius dalykus. Tad kilus įtarimams rinkčiausi pokalbį, o ne sekimą. Apskritai, manau, patys jau santykiai, kai seki, šniukštinėji, ką vyras veikia, yra jau priėję tašką, kad vargiai yra prasmė būti kartu, nes nėra paprasčiausios pagarbos. O kadangi labiau vertinu santykių turinį tai jau tokiu atveju mes būtume jokie vyras ir žmona, tik formaliai susituokę žmonės, tad gali miegoti su kuo nori.

Supratau. Jūs sakote, kad nevisas priemones pateisinate tiesos paieškoms. Aš lygiai taip pat.
O tokiu atveju, jei tas atviras pokalbis vis tik nepavyksta, t.y., jei aiškiai jaučiate, kad jums ne stačiai meluojama, bet tiesiog išsisukinėjama, arba daug dalykų nutylima? Jums to pakaktų, kad priimtumėte tai kaip nuoširdumo netektį ir prasmės praradimą, kaip tik oficialią popierinę santuoką ir leistumėte vyrui miegoti su kuo nori? Ar rinktumėtės kurį kitą būdą tiesai išsiaiškinti be pokalbio, na, kad ir pvz. paprašyti vyro duoti jo telefoną paskambinti ir stebėti jo reakciją?
Aš ne kabinėjuosi, patikėkit, man tikrai įdomi patirtis, ar nuomonė apie vienokį ar kitokį sprendimo būdą.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 15, 10:53)
Supratau. Jūs sakote, kad nevisas priemones pateisinate tiesos paieškoms. Aš lygiai taip pat.
O tokiu atveju, jei tas atviras pokalbis vis tik nepavyksta, t.y., jei aiškiai jaučiate, kad jums ne stačiai meluojama, bet tiesiog išsisukinėjama, arba daug dalykų nutylima?  Jums to pakaktų, kad priimtumėte tai kaip nuoširdumo netektį ir prasmės praradimą, kaip tik oficialią popierinę santuoką ir leistumėte vyrui miegoti su kuo nori? Ar rinktumėtės kurį kitą būdą tiesai išsiaiškinti be pokalbio, na, kad ir pvz. paprašyti vyro duoti jo telefoną paskambinti ir stebėti jo reakciją?
Aš ne kabinėjuosi, patikėkit, man tikrai įdomi patirtis, ar nuomonė apie vienokį ar kitokį sprendimo būdą.

Aš už tai, kad partneriai turi kalbėtis, visada ir apie viską. Bet manau, kad neištikimybės atveju, pokalbiai būtų bevaisiai. Nu kuris vyras, neturint įrodymų, į klausimą apie neištikimybę ims ir prisipažins?
Manau, jei man kiltų įtarimas ir turėčiau galimybę tai patikrinti, tai manau ir patikrinčiau. Be įrodymų, visi vyrai moterims paranojas paišo biggrin.gif
Moonte rašė, kad ją glumina, kad žmonės lengva ranka nubraukia 5,10,15 metų dėl subinės g.gif Esmė ne subinėje, o daug giliau biggrin.gif Mane labiau glumintų tai, ką aš veikiau tuos 5 ar 15 , o gal ir 40 metų su tokiu žmogumi g.gif Žinodama tą tikrąją, taip smarkiai čia aiškintą Tiesą, bent jau ružavus akinius nuo akių nusiimčiau ir žinočiau su kuo gyvenu (arba nebegyvenu) ir ko galima iš tokio žmogaus tikėtis arba nesitikėti biggrin.gif Man jau geriau Tiesa, negu stručio pozicija ir savęs graužimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 09:34)
tiesa yra, kad suo taksas. o dydzio apibudinimai jau interpretacijos, pagal asmenini pasirinkima.
griztant- tiesa butu istikimas, arba neistikimas zmogus. pasekus gali tai suzinot. tiesa. jei nori.

Realus atsitikimas.
Seima padedanti vaikams is globos namu, ne iteviai. Gyvenime neafisavosi, tik labai artimi zmones zinojo, juo lab ju namai pereinamas kiemas, pastoviai daug zmoniu, jaunimo. Taigi, moteriske kaip ir as viesai deklaravo pasitikejima savo artimu, savo laime ir t.t.

Taigi, vienas is globotiniu, jau anuomet buvo ne globotinis, suauges vyras, kartu su moteriskes vyru lankesi parduotuveje, pirko lauktuviu marskinelius su Lietuos atributika. Taip jau yra kad seimoje jie globotinius vadino sunais, Tad elementaru pokalbio metu tos moteriskes vyras kreipesi i vyruka "sunau'.

Reziume, po to apsilankymo, tai moterikei geradare atsiune savo susiskta tiesa, Mat reikai durnei akis atverti su kuo gyvena. iliustruota nuotrauka, kai du vyrai drabuziu parduotuveje renkasi marskinelius. Su prierasu, tavo vyras pakeite orientacija, ar turi nesantuokini sunu?

Stai tau ir taksas.
Papildyta:
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 15, 08:28)
Ačiū už leidimą žvalgytis ir savo požiūrį formuotis pačiai, o taip pat ačiū ir už ateities prognozes  4u.gif
O jei be ironijos, tai apsidairykit pagaliau, kad jūs su burokais į malūną atvažaivot  biggrin.gif

Jums, matau pastoviai reikia leidimo, kad kazka daryti, nes izvelgiate ji ten kur jo net nera. Keista...

O paskutii izvaga galima ir perfazuoti. Galimai kiaulems perlus zarstau mirksiukas.gif

Na neviena jus gebat rafintuotai dergtis.
Atsakyti
Bet tai tiesa nuo to nepasikeite. O pikti liezuviai tikrai nera tiesos saltinis
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 04 15, 16:45)
Bet tai tiesa nuo to nepasikeite. O pikti liezuviai tikrai nera tiesos saltinis

Esme yra tame, kad kiekviena puse turejo savo tiesa. Ir jei moteriske butu nelabai pasitikinti savimi, savo sutuoktiniu, tie faktai jai butu sukele abejones.

Is esmes, geradare pasake savo tiesa, bet ar jos tiesa yra tiesa?

Bet kokia tiesa galima persukti. Tik zmogus neapsiribojes vienu aspektu, gali atskirti pelus nuo grudu.

Neretai, manipuliuoti linke zmones doze tiesos, atskiedzia kibiru melo. Siuo atveju tiesa pasaidaro laidininku melui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 15 balandžio 2015 - 15:56
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 15, 09:53)
O tokiu atveju, jei tas atviras pokalbis vis tik nepavyksta, t.y., jei aiškiai jaučiate, kad jums ne stačiai meluojama, bet tiesiog išsisukinėjama, arba daug dalykų nutylima?  Jums to pakaktų, kad priimtumėte tai kaip nuoširdumo netektį ir prasmės praradimą, kaip tik oficialią popierinę santuoką ir leistumėte vyrui miegoti su kuo nori? Ar rinktumėtės kurį kitą būdą tiesai išsiaiškinti be pokalbio, na, kad ir pvz. paprašyti vyro duoti jo telefoną paskambinti ir stebėti jo reakciją?

Aš negaliu nei leisti, nei neleisti, jis laisvas, suaugęs, sprendimus pats priimantis žmogus, galiu tik bandyti padaryti santykius geresnius arba padėkoti už tai, kas buvo gražaus, ir išeiti. Jei vyras su manimi nekalbėtų atvirai, žiūrėčiau, ką galiu padaryti (ir elgesys, manau, priklausytų nuo situacijos), bet nelandžiočiau niekur. Prima, man tas kvotimas, reikalavimai kažką rodyti nepriimtini, nes žemina tiek jį, tiek mane, o antra, realiai nematau prasmės. Man sprendimas būti su žmogumi ne tiek priklauso nuo to, permiegojo jie su kažkuo ar ne, kiek nuo to, kokie yra mūsų santykiai ir ar galima išbristi iš duobės. Tai man būtų pastarasis dalykas aktualiau nei aiškintis, ar buvo ištikimas ar ne. Man svarbu ištikimybė, norėčiau ją išlaikyti, bet nelaikau jos vyro prasikaltimu, o tiesiog rezultatu, prie kurio ir pati ženkliai prisidėjusi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 15, 16:52)
Esme yra tame, kad kiekviena puse turejo savo tiesa. Ir jei moteriske butu nelabai pasitikinti savimi, savo sutuoktiniu, tie faktai jai butu sukele abejones.

Is esmes, geradare pasake savo tiesa, bet ar jos tiesa yra tiesa?

Bet kokia tiesa galima persukti. Tik zmogus neapsiribojes vienu aspektu, gali atskirti pelus nuo grudu.

Neretai, manipuliuoti linke zmones doze tiesos, atskiedzia kibiru melo. Siuo atveju tiesa pasaidaro laidininku melui

tu neskiri tiesos nuo nuomones biggrin.gif

jei moteriske butu nepasitikinti savimi ar sutuoktiniu, ji issiaiskintu tikra tiesa, o ne klausytu kiekvienos pletkininkes nuomones biggrin.gif . o issiaiskint galetu pvz pasekus lotuliukas.gif
Atsakyti