QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 14, 19:54)
Atsiprašau, apie Tiesą, t.y., faktus, aš jums net su pavyzdžiais paaiškinau bent dvejose savo žinutėse. Jūs arba nesuprantate, arba nenorite suprasti, kad yra žmonių su kitokiais, nei jūsų įsitikinimais. Nei vienu iš šių atvejų toliau diskutuoti su jumis man nei įdomu, nei matau prasmės
Jus nezinote mano isitikinimu, tad nemanipuliuokite jais. man tarkim jusu nei seimyninio gyvenimo, nei istikinimu diskusijai nereikia. man pakanka kad jus esate oponuojanti puse, jusu minciu, pageidautina hipotetiniu. Viskas. TArkim, as galiu sioje temoje zaisti kaip velnio advokatas. Man idomus pats diskusija. Tai yra galimybe argumentuoti, savos rusies proto zaidimas. o galimai, as rasau tai kam pritariu. Todel, uzmirskite tuos istitikinimus ir t.t.
Jei as jus kalusiu kas yra tiesa, vadinasi jus neatsakete.
Tiesa yra siekiamybe. Niekaz zemeje nezino tiesos, mes galime priarteti prie tiesos. Kiekvienas musu zino tik savo tiesa, ir tik mums apremiama faktu visuma, bet ne visus faktus. Galimai del to Dievas sake, neteiks ir nebusi teisiamas. Nes zmogui neduota apimti savo akiraciu 360 laipsniu.
As nenoriu, beprsmiskai jus varginti, tad ar testi toliau? Jums idomu ka as rasau?
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 14, 19:55)
Jus labai gerai supratote, ka as norejau pasakyti. Sita nagrinejama tema yra labai konkreti ir visiskai zemiska. Galima aisku leistis i Sokrato stiliaus diskusija, bet kadangi nesedziu po alyvmedziu ir negeriu vynelio, tai gal tiek to.
Kaip supratau nesate 20ete, tai mane siek tiek stebina, kad vis dar nesupratote, jog zmones skirtingi ir stebites, kad kitu vertybes skiriasi nuo jusiskiu

.
Ir vel asmeniskumai, prie ko cia mano metai, na neidomu man kiek jums metu, tai nediskusijos esme. Dieve mano, nenorit, nereikia, niekas jums nebruka, gyvenkite sau i sveikata, savo asmenineje tiesoje. Bet as naiviai galvoju, kad zmones zingeidus, nori zvilgteleti kita kampa, siek tiek padaryti smegenineje reviziji. Norit tureti savo tiesas, turekites. mane stebina, kad kitoia nomone-tiesa, kai kam sukelia poreiki gintis.