Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(~OT~ @ 2015 04 13, 21:29)
Ir mažina šansus išsaugot šeima.

o Jūs manote, kad kankinimasis dėl tos siaubingos nežinios ir pasikeitęs sutuoktinio elgesys, dėl kurio ir kilo įtarimai, padeda išsaugoti šeimą? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 21:33)
Niekas ir nesako kad reikia sedeti rankas sudejus. Skirtumas yra tame kokias aiskinimosi priemones naudoti.

Tarkim man pakanka nuosirdziai pakalbeti, o svarbiausia girdeti ka atsako, nes visi linke kalbeti bet va su isiklausymu tai jau problematiska.

Žinot, čia tokia tema, kur beveik kiekvienas atvejis- unikalus. Kas vienu atveju visiškai logiška ir tinkama, kitu atveju gali būti absurdas.
Ką aš noriu pasakyti, tai kad žinoti tiesą vienoms yra svarbiau už viską, kitoms visai gera apsikaišyti iliuzijomis. Jei tikrai gera gyventi nematant realybės, tai prašom, aš visada už komfortišką gyvenima.
Bet pasikartosiu: jei tie įtarimai neduoda ramybės (vėl gi kalbu ne apie patologišką nepasitikėjimą), tai tikrai verta aiškintis tiesą. Ypatingai, jei tai buvo ne vienkartinis nukrypimas į šoną. Tik kai žinai realią situaciją, gali priimti sprendimą kaip gyventi toliau. Ir tikrai nebūtinai tai baigsis skyrybomis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 19:37)
Labai atsiprasau, vistiek nematau logikos. Nes atsitrauks viena meiluze atsiras kita, ir taip be galo ir be krasto. Problema yra jusu drauges seimoje, o ne seimos isoreje.

Na, dėl logikos gal ir nėra kaip tokios, bet yra finansiškai labai stiprus, tarp dviejų moterų ir dviejų namų besiblaškantis vyras ir visiškai nuo jo priklausoma moteris auginanti jo vaikus.
O problemų aišku, kad labai daug ir visokių..
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 14, 09:19)
Žinot, čia tokia tema, kur beveik kiekvienas atvejis- unikalus. Kas vienu atveju visiškai logiška ir tinkama, kitu atveju gali būti absurdas.
Ką aš noriu pasakyti, tai kad žinoti tiesą vienoms yra svarbiau už viską, kitoms visai gera apsikaišyti iliuzijomis. Jei tikrai gera gyventi nematant realybės, tai prašom, aš visada už komfortišką gyvenima.
Bet pasikartosiu: jei tie įtarimai neduoda ramybės (vėl gi kalbu ne apie patologišką nepasitikėjimą), tai tikrai verta aiškintis tiesą. Ypatingai, jei tai buvo ne vienkartinis nukrypimas į šoną. Tik kai žinai realią situaciją, gali priimti sprendimą kaip gyventi toliau. Ir tikrai nebūtinai tai baigsis skyrybomis.

Mano galva tos kurios nori TIESOS ir yra pasiklydusios iliuzijose. Nes tas kuris zino zmogaus prigimti, ir aplamai gyvenima, pagaliau ziurejo mirciai i akis, suvokia kad pasaulis nesisuka apie sutuokitiniu klyna. Kad istikimybe nesibaigia meiluziavimu. GAli buti istikimas, neva nelakstyti pas bobas, bet tyliai gvelbti pinigus savo reikemem, gyventi savo malonumui, uzmirstant savo seima. Regis kaip ir seimoj, kaip ir "istikimaas" suprask meiluziu neturi, o gyvena antra gyvenima.

Nezinau, bet mano galva, zmogaus uzpakalis, tam tikru gyvenimo laikotarpiu perdaug sureiksmintas. Nuvertinami, o kartais visai nesikotiruoja kiti zmogui, seimai svarbus aspektai. Mane glumina, kai zmogus del subines, lengva ranka gali i siukslyna ismesti 5, 10, 15 ar daugiau bednrai paragyventu metu. Suprask, anuomet kol, nezinojo TIESOS, tos laimes nejaute, o jei jaute, tai buvo neva iliuzija. O jei nebutu suzinoje tos TIESOS ir butu mire laimingi ir patenkinti. Dieva zi koks nuostolis, kad pries mirti taip nesuzinojo TIESOS, mire laimingi iliuzijose.

Kai pagalvoji kokia galinga subine, kad itakoja zmogaus gyvenimo kokybe, kaip lakmuso popierelis nustatantis iliuzijoje jis gyvena, ar ne.

DAr karta pakartosiu, aiskinantis situacija nebutina zeminti savo ir kito oruma sekimu. O jei negali su savo zmogumi nuosirdziai pakalbeti, tai apie kokia seima eina kalba? Ir ka cia reikia saugoti? Net sekti nereikia, iskarto nesti pareiskimus skyrybom. Nes seimos tiesiog neegzistuoja, fikcija, parodija, nes NERA DVASINES BENDRYSTES.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 balandžio 2015 - 10:30
QUOTE(Moonte @ 2015 04 14, 10:08)
Mano galva tos kurios nori TIESOS ir yra pasiklydusios iliuzijose. Nes tas kuris zino zmogaus prigimti, ir aplamai gyvenima, pagaliau ziurejo mirciai i akis, suvokia kad pasaulis nesisuka apie sutuokitiniu klyna. Kad istikimybe nesibaigia meiluziavimu. GAli buti istikimas, neva nelakstyti pas bobas, bet tyliai gvelbti pinigus savo reikemem, gyventi savo malonumui, uzmirstant savo seima. Regis kaip ir seimoj, kaip ir "istikas" suprask meiluziu neturi, o gyvena antra gyvenima.

DAr karta pakartosiu, aiskinantis situacija nebutina zeminti savo ir kito oruma sekimu. O jei negali su savo zmogumi nuosirdziai pakalbeti, tai apie kokia seima eina kalba? Ir ka cia reikia saugoti? Net sekti nereikia, iskarto nesti pareiskimus skyrybom. Nes seimos tiesiog neegzistuoja, fikcija, parodija, nes NERA DVASINES BENDRYSTES.

Nuo kada įvykusių faktų išsiaiškinimas tapo iliuzijomis?
Jūsų galvoje susikurtas tobulos šeimos modelis nėra visuotinas standartas, todėl pažiūrėkit į tai plačiau: šeimų būna visokių. Ir žmonės būna laimingi nebūtinai tik tuo atveju, jei įvykdo tas sąlygas, kurias išvardinot.
Kalba temoje apie tai, ar teko sekti neištikimus sutuoktinius, ar sektumėte, jei reikėtų, o ne kas tai yra tobula santuoka. O jūs, žinoma, galit oriai kalbėtis, svarbiausia, kad jums gerai.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 14, 09:34)
Na, dėl logikos gal ir nėra kaip tokios, bet yra finansiškai labai stiprus, tarp dviejų moterų ir dviejų namų besiblaškantis vyras ir visiškai nuo jo priklausoma moteris auginanti jo vaikus.
O problemų aišku, kad labai daug ir visokių..

Na ir? Ir prie ko cia finansai? Kalbedama su meiluze ji panaikina vyro neistikimybes priezasti? Ne. Tai kai buvo gresme finansams taip ir liks. Bus toks pingpongo kamuoliukas, ir tures kiekviena karta apeliuoti i meiluzes sazine. O jei paklius nesukalbama meiluze ir agonijai ateis galas. Kai buvo plika basa taip ir liks. Tai gal ta nelaimingoji zmona lai savo enerija nukreipia i prasmingesnius dalykus, tarkim, tapti nepriklausoma nuo vyro malones.
Papildyta:
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 14, 11:20)
Nuo kada įvykusių faktų išsiaiškinimas tapo iliuzijomis?
Jūsų galvoje susikurtas tobulos šeimos modelis nėra visuotinas standartas, todėl pažiūrėkit į tai plačiau: šeimų būna visokių. Ir žmonės būna laimingi nebūtinai tik tuo atveju, jei įvykdo tas sąlygas, kurias išvardinot.
Kalba temoje apie tai, ar teko sekti neištikimus sutuoktinius, ar sektumėte, jei reikėtų, o ne kas tai yra tobula santuoka. O jūs, žinoma, galit oriai kalbėtis, svarbiausia, kad jums gerai.

O kur tai buvo teigiama?
Cia kaikam atrodo, kad neva TIESOS zinojimas yra panaceja. kai tai yra iliuzija.

Bukite maloni neprimetinekite man to ko as nerasiau. Kitaip, ir jusu mintis galima perfrazuoti ir pritaikyti lygiai tokiu pat kampu.
Ir dar pastebejimas, lyginamos ne seimos, o vertybes. Bent jau man labai svarbu ribos, kada galima perzengti padorumo riba? AR galima zeminti kito zmogaus oruma, nesvarbu kas jis net nenutuokia, mano galsa svarbu kad tai zino tas kas daro, ir hipotetiskai turi sazine t.y. gerio ir blogio supratima. Is esmes, man nera skirtumo, ar zmogus meiluziauja ar seka, abu veiksmai yra amoralus. Zinoma, kiekvienas ju skirtingai amoralus. Bet ar galima amoralu elgesi pateisinti, kad kitas amoraliai elgesi?

Kodel, siukstu knistis svetimu zmoniu korespondencijoje, telefonuose ir t.t. O jei jau sutuoktiniai anot kai kuriu zmoniu sis tabu negalioja? Kodel?

Na, o jus tuomet, galite amoraliai elgtis abejodama kito zmogaus padorumu ir nejausdama sazines grauzaties sekti nekaltus zmones, nes kartais taip nutinka. Ir tada, itariu, atsiprasinejimu nebus, nuramino savo paslijususius nervukus. Doveriaj no proveriaj.

Bet is esmes, toks toki, vienas amoraliai elgiasi meiluziaudamas, kitas sekdamas, nes abejoja padorumu. Fantastine seimynele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 balandžio 2015 - 11:03
QUOTE(Moonte @ 2015 04 14, 10:28)
Na ir? Ir prie ko cia finansai? Kalbedama su meiluze ji panaikina vyro neistikimybes priezasti? Ne. Tai kai buvo gresme finansams taip ir liks. Bus toks pingpongo kamuoliukas, ir tures kiekviena karta apeliuoti i meiluzes sazine. O jei paklius nesukalbama meiluze ir agonijai ateis galas. Kai buvo plika basa taip ir liks. Tai gal ta nelaimingoji zmona lai savo enerija nukreipia i prasmingesnius dalykus, tarkim, tapti nepriklausoma nuo vyro malones.

Na, ji sako, kad paaukojo savo karjerą vaikų auginimui ir namams, tam, kad jis taptų tuo, kuo yra. Ir čia jos didelis indėlis į šeimos finansinį gerbuvį, bent jai taip atrodo.. o vyras su savo neištikimybe ją privedė iki tokios gilios emocinės, dvasinės ir psichologinės krizės, kad ji pasidarė niekaip nebepajėgi savimi ir vaiku savarankiškai finansiškai pasirūpinti. Juk natūralu, kad per pokalbius į darbą apsiverkiančios vienišos motinos nelabai kas norės, kaip galimos darbuotojos.. per atrankas reikia pasitikinčių savimi, o ne absoliučiai palūžusių.
Tai va. Dėl to ir bandė dėt pastangas ir į meilužės žmogiškumą apeliuot. Turbūt krizinėje situacijoje šitas žingsnis atrodė lengvesnis ir paprastesnis.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 14, 17:44)
Na, ji sako, kad paaukojo savo karjerą vaikų auginimui ir namams, tam, kad jis taptų tuo, kuo yra. Ir čia jos didelis indėlis į šeimos finansinį gerbuvį, bent jai taip atrodo.. o vyras su savo neištikimybe ją privedė iki tokios gilios emocinės, dvasinės ir psichologinės krizės, kad ji pasidarė niekaip nebepajėgi savimi ir vaiku savarankiškai finansiškai pasirūpinti. Juk natūralu, kad per pokalbius į darbą apsiverkiančios vienišos motinos nelabai kas norės, kaip galimos darbuotojos.. per atrankas reikia pasitikinčių savimi, o ne absoliučiai palūžusių.
Tai va. Dėl to ir bandė dėt pastangas ir į meilužės žmogiškumą apeliuot. Turbūt krizinėje situacijoje šitas žingsnis atrodė lengvesnis ir paprastesnis.

Kiek daug pasiteisinimu, kad nieko nekeisti. Nori padarai, nenori randi pasiteisinima. Jei zmogus saves negerbia, nemyli, jo niekas negerbs ir nemyles. nensutebsiu, kad uzauge vaikai negerbs motinos.
Atsakyti
Cia kaikam atrodo, kad neva TIESOS zinojimas yra panaceja. kai tai yra iliuzija.

Bukite maloni neprimetinekite man to ko as nerasiau.

Šiaip tai čia jūs iškreipiate mano mintis dėl tos TIESOS.
Jei nebeprisimenate diskusijos, primenu, kad pritariau, jog esu už tai, kad esu šalininkė išsiaiškinti tiesą, t.y., neištikimybės faktą. Ir dar kartą sakau, kad faktų sužinojimas suteikia galimybę juos apgalvoti ir priimti sprendimą.
Niekur net neužsiminiau, kad reikia persekioti, tikrinti sutuoktinį, nepasitikėti juo ir pan. Jokiu būdu. Tačiau, jei neatliekant ką tik išvardintų veiksmų, vis tiek iškilo įtarimai (aiškiai pasikeitęs elgesys, telefono slapstymas, nors niekas jo ir netikrina, atsitiktinis pagavimas meluojant), kad kažkas negerai, tai tik tada imtis aiškintis, kas vyksta. Būdų, KAIP tai daryti, iš viso net neaptarinėjau, neprisigalvokit ko nereikia.

Ir dar pastebejimas, lyginamos ne seimos, o vertybes. Bent jau man labai svarbu ribos, kada galima perzengti padorumo riba?

Būtent- jums. Jums tai svarbu. Jei kažkam kitam ne būtent tai yra svarbiausia, tai tada kas? Jis neteisus?

Na, o jus tuomet, galite

Aš ir be jūsų leidimo darysiu, kas man reikalinga.
Ir ačiū už dėmesį mano asmeniui, bet ši diskusija ne apie mane. Gaila, kad net ir pamačiusi mirtį, kaip pati minėjote, negalite padaryti net prielaidos, kad nevisos jūsų asmeninės vertybės yra rodiklis kitiems žmonėms.
Jūs rinktumėtės nesiaiškinti faktų, aš rinkčiausi juos išsiaiškinti. Tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 14, 10:08)
Nezinau, bet mano galva, zmogaus uzpakalis, tam tikru gyvenimo laikotarpiu perdaug sureiksmintas. Nuvertinami, o kartais visai nesikotiruoja kiti zmogui, seimai svarbus aspektai. Mane glumina, kai zmogus del subines, lengva ranka gali i siukslyna ismesti 5, 10, 15 ar daugiau bednrai paragyventu metu.
O jei negali su savo zmogumi nuosirdziai pakalbeti, tai apie kokia seima eina kalba? Ir ka cia reikia saugoti? Net sekti nereikia, iskarto nesti pareiskimus skyrybom. Nes seimos tiesiog neegzistuoja, fikcija, parodija, nes NERA DVASINES BENDRYSTES.

Zmoniu vertybes ir norai skirtingi - supraskit gi pagaliau. Vienam svarbu dvasine bendryste, bet dzin kad sutuoktinis savo subine i kaire ir i desine meiluziams dalina, o kitam svarbu, kad ir sielos rezonuotu ir uzpakalis butu pasiekiamas tik sutuoktiniui.

As paimprovizuosiu, bet rimtai pradedu galvoti, kad moterys, kurioms nieko tokio neistikimybe, pacios ja patyre, bet liko gyventi su vyru ir dabar bando save bei kitus itikinti, kad jos laimingos.

Galite mustis i krutine dar pora savaiciu ilgiausiais postais, bet nei as pradesiu savo subine dalinti kitiems, nei toleruosiu, kad mano draugas savaja dalintusi. Jeigu kada labai uzsinores, tai gali ten ja ir palikti su visomis kitomis kuno dalimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 14 balandžio 2015 - 18:19
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 14, 19:17)
Zmoniu vertybes ir norai skirtingi - supraskit gi pagaliau. Vienam svarbu dvasine bendryste, bet dzin kad sutuoktinis savo subine i kaire ir i desine meiluziams dalina, o kitam svarbu, kad ir sielos rezonuotu ir uzpakalis butu pasiekiamas tik sutuoktiniui.

As paimprovizuosiu, bet rimtai pradedu galvoti, kad moterys, kurioms nieko tokio neistikimybe, pacios ja patyre, bet liko gyventi su vyru ir dabar bando save bei kitus itikinti, kad jos laimingos.

Galite mustis i krutine dar pora savaiciu ilgiausiais postais, bet nei as pradesiu savo subine dalinti kitiems, nei toleruosiu, kad mano draugas savaja dalintusi. Jeigu kada labai uzsinores, tai gali ten ja ir palikti su visomis kitomis kuno dalimis.

Jei tam ilgam poste jus izvelget tik subine, tad jau jusu gebjimas, ne mano problemos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 14, 19:01)
Aš ir be jūsų leidimo darysiu, kas man reikalinga.

Nejaugi. Siaip pries moralizuodama, galetumete perskaityti savo posta, nes butent jusu leidimas dedikuotam man poste, man suteike teise ir jums leisti. nenorite leidimu, nurodymu, asmeniskumu, nedalinkite ju pati. Cia siaip, pasiulymas, nes as stengiuosi kalbeyti hipotetiskai. Bet kai zmogus nori, galiu pereiti ir i jam palankia terpe diskusijoje.

Gerai, ok, O kas anot jusu yra TIESA?

Gal taip mes dasikasime iki tiesos sioje diskusijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 balandžio 2015 - 18:35
QUOTE(Moonte @ 2015 04 14, 18:31)
Gerai, ok, O kas anot jusu yra TIESA?
Gal taip mes dasikasime iki tiesos  sioje diskusijoje.

Na sioje temoje juk kalbama apie neistikimybe, ar ne?
Tai yra pasirodo zmoniu, kurie noretu zinoti buvo vyras neistikimas, ar ne. Pvz as.

Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 04 14, 19:36)
Na sioje temoje juk kalbama apie neistikimybe, ar ne?
Tai yra pasirodo zmoniu, kurie noretu zinoti buvo vyras neistikimas, ar ne. Pvz as.

A klausiu, elementaraus klausimo, kas yra TIESA.
Atsakymas svarbus. Galimai tai pades mums susikalbeti.
Atsakyti