QUOTE(~OT~ @ 2015 04 13, 21:29)
Ir mažina šansus išsaugot šeima.
o Jūs manote, kad kankinimasis dėl tos siaubingos nežinios ir pasikeitęs sutuoktinio elgesys, dėl kurio ir kilo įtarimai, padeda išsaugoti šeimą?

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 21:33)
Niekas ir nesako kad reikia sedeti rankas sudejus. Skirtumas yra tame kokias aiskinimosi priemones naudoti.
Tarkim man pakanka nuosirdziai pakalbeti, o svarbiausia girdeti ka atsako, nes visi linke kalbeti bet va su isiklausymu tai jau problematiska.
Tarkim man pakanka nuosirdziai pakalbeti, o svarbiausia girdeti ka atsako, nes visi linke kalbeti bet va su isiklausymu tai jau problematiska.
Žinot, čia tokia tema, kur beveik kiekvienas atvejis- unikalus. Kas vienu atveju visiškai logiška ir tinkama, kitu atveju gali būti absurdas.
Ką aš noriu pasakyti, tai kad žinoti tiesą vienoms yra svarbiau už viską, kitoms visai gera apsikaišyti iliuzijomis. Jei tikrai gera gyventi nematant realybės, tai prašom, aš visada už komfortišką gyvenima.
Bet pasikartosiu: jei tie įtarimai neduoda ramybės (vėl gi kalbu ne apie patologišką nepasitikėjimą), tai tikrai verta aiškintis tiesą. Ypatingai, jei tai buvo ne vienkartinis nukrypimas į šoną. Tik kai žinai realią situaciją, gali priimti sprendimą kaip gyventi toliau. Ir tikrai nebūtinai tai baigsis skyrybomis.