Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 13:52)
ir ta teisybe kaip puntuko akmeni ant zmogaus  uzrident.  g.gif

O kodėl ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 13:57)
O kodėl ne? g.gif

O koks tikslas?
Na, suprantama, jeigu kazkokiomis aplinkybemis ta teisybe isaiskeja, tai gintis akivaizdziu dalyku butu kvaila.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 14:00)
O koks tikslas?
Na, suprantama, jeigu kazkokiomis aplinkybemis ta teisybe isaiskeja, tai gintis akivaizdziu dalyku butu kvaila.

Man atrodo, tuos tikslus kiekvienas sau turi išsiaiškinti. Pagal save. Asmeniškai man, būtų mažiausiai gėdą apgaudinėti ir meluoti tam žmogui, su kuriuo aš dalinuosi namais, lova. Kuriam turiu įsipareigojimų ir su kuriuo turiu vaikų. Man nesmagu būtų viduje, jau vien dėl to, kad tas žmogus kažkada buvo didelė dalis mano gyvenimo ir manęs pačios. Bet, sakau. Kiekvienam savo.

Na, o jei jausčiau kažką tokio, kaip gal būt neištikimybę irgi niekada, niekada neičiau savo noru neieškočiau, negaudyčiau, nesekčiau, netikrinčiau to žmogaus schmoll.gif Tikėčiau, kad bent jau vardan to, kas buvo tarp mūsų, išliktų sąžiningas su manimi. Jei nebūtų, net ir to, vadinasi galvočiau, kad smarkiai apsišoviau su savo pasirinkimu unsure.gif Ir būtų skaudžiau, nei atviras prisipažinimas.

Nors, turiu draugę, kuri pvz sakė, nė už ką nenorėtų žinoti. Na, bent jie ir gyvena atskiruose kambariuose, atskirus gyvenimus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 14:22)
Man atrodo, tuos tikslus kiekvienas sau turi išsiaiškinti. Pagal save. Asmeniškai man, būtų mažiausiai gėdą apgaudinėti ir meluoti tam žmogui, su kuriuo aš dalinuosi namais, lova. Kuriam turiu įsipareigojimų ir su kuriuo turiu vaikų. Man nesmagu būtų viduje, jau vien dėl to, kad tas žmogus kažkada buvo didelė dalis mano gyvenimo ir manęs pačios. Bet, sakau. Kiekvienam savo. 

Jeigu jau ta riba perzengta del nesmagumo viduje , nebetenka prasmes ir prisipazinimai.
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 14:51)
Jeigu jau ta riba perzengta del nesmagumo viduje , nebetenka prasmes ir prisipazinimai.

Ta prasme? g.gif Sakot, geriau vaidinti, kad viskas gerai, gražu, ir meilė neišpasakyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 14:52)
Ta prasme?  g.gif Sakot, geriau vaidinti, kad viskas gerai, gražu, ir meilė neišpasakyta? g.gif

Tiesiog pralaukti ta laikotarpi, ta aistra , susizavejima ar kaip pavadinti.
ir nepainioti seimos nariu i tai.
ir kam vaidinti. daznai ir buna pakankamai grazu ir gerai. Kad ir kaip baisiai skambetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 21 kovo 2014 - 13:56
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 14:54)
ir kam vaidinti. daznai ir buna pakankamai grazu ir gerai. Kad ir kaip baisiai skambetu.

Supratau. O, melas? Apgavyste? Sakymas saviškiui "tave myliu", mylėtis - nors viduje nieko tokio nejauti? Nors galvoji apie kitą, svaigsti apie kitą? Čia, ne jums asmeniškai, čia šiaip mąstau. Tas nieko tokio? Norma? Gerai?

Ai, vistik tikrai kiekvienam savo. Man sunkūs tokie santykiai būtų. Gyventi su vienu, mylėti kitą. Net, neįsivaizduoju tokio gyvenimo, tad ir narplioti "kas būtų, jei būtų" negaliu. Pasiduodu 4u.gif Visokių yra, visokių reikia. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 21 kovo 2014 - 14:03
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 15:02)
Supratau. O, melas? Apgavyste? Sakymas saviškiui "tave myliu", mylėtis - nors viduje nieko tokio nejauti? Nors galvoji apie kitą, svaigsti apie kitą? Čia, ne jums asmeniškai, čia šiaip mąstau. Tas nieko tokio? Norma? Gerai?

Ai, vistik tikrai kiekvienam savo. Man sunkūs tokie santykiai būtų. Gyventi su vienu, mylėti kitą. Net, neįsivaizduoju tokio gyvenimo, tad ir narplioti "kas būtų, jei būtų" negaliu. Pasiduodu  4u.gif Visokių yra, visokių reikia.  4u.gif

Cia galima filosofuoti iki to ar meile butinai yra monogamiska. Arba - meile kaip partneryste gali buti susieta su vienu zmogumi, taciau geismas ir potraukis.... gali buti keliems asmenims...
Nera taip, kad visi neistikimieji svaigtu ir alptu del meiluziu, o slykstetusi savo sutuoktiniu.

Jei mes ir pripazistame, kad sis reiskinys yra amoralus, nuo to niekas nesikeicia. neistikimybe egzistavo visais amziais ir nepanasu, kad isnyktu. Ir tik dalis tu nuklydimu isaiskeja.
O kiek neisaiskeja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 21 kovo 2014 - 14:22
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 15:09)
Nera taip, kad visi neistikimieji svaigtu ir alptu del meiluziu, o slykstetusi savo sutuoktiniu.

Žinot: paimk š.. ir įvyniok į gražų, blizgantį popierėlį. Išvedžiojimai, išorė gražu. Bet, viduje š ir tiek. unsure.gif cool.gif Negražiai aš čia, bet, taip manau unsure.gif

Na, o mes patys elgiamės pagal tai, ką mes laikome sau: amoraliu ar ne. Kiekvienas pagal save. Juk dėl to, kad kiti pvz vagia, nepradėsiu ir aš vogti. Taip, kad. Kiekvieno asmeninis pasirinkimas. rolleyes.gif

A, bet nuo temos, kaip reikalas nukrypom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 15:36)
Žinot: paimk š.. ir įvyniok į gražų, blizgantį popierėlį. Išvedžiojimai, išorė gražu. Bet, viduje š ir tiek.  unsure.gif  cool.gif Negražiai aš čia, bet, taip manau  unsure.gif

Na, o mes patys elgiamės pagal tai, ką mes laikome sau: amoraliu ar ne. Kiekvienas pagal save. Juk dėl to, kad kiti pvz vagia, nepradėsiu ir aš vogti. Taip, kad. Kiekvieno asmeninis pasirinkimas.  rolleyes.gif

A, bet nuo temos, kaip reikalas nukrypom  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai taip. drinks_cheers.gif
Neagituoju Jusu vogti, nei buti neistikimai. 4u.gif
Jus manote teisingai. Taip turetu visi manyti. Deja.

Taip. Kazin ar temos autore jau isbande koki buda? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 21 kovo 2014 - 14:45
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 03 20, 21:46)
Metei? rolleyes.gif  smile.gif Ar taip atrodo?

buvau atsakes ne i tema smile.gif . ne taip supratau. nesakau as, kad neisgeriu. bet tai kaip buvau pradejes gert, nebegeriu
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 12:52)
ir ta teisybe kaip puntuko akmeni ant zmogaus  uzrident.  g.gif

pasikeitusi, tas puntuko akmuo jau uzridentas buna
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 13:51)

jei tavo partneris aklas, gal ir netenka prasmes. daug kame prasmes nera
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 21, 13:54)

pasikeitusi. kuo greiciau suzinos antra puse, tuo lengviau islipsi is susizavejimo, ir galbut issaugosit dar suskilusius santikius ir seima
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 12:02)
Man sunkūs tokie santykiai būtų. Gyventi su vienu, mylėti kitą. Net, neįsivaizduoju tokio gyvenimo,

myleti du, kiekviena kitaip - neisivaizduoji?
vien todel kad pamilai kita, nereiskia, kad vyro nebemyli ir su juo myletis nemalonu...

kakzkoks tavo labai tipiskas mastymas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 kovo 2014 - 17:51