Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 17:51)
Jus cia rimtai  doh.gif

Itariu, kad jusu gebejimas numatyti ateiti- 'nieko vertas'...

Hipotetiskai, diskusija tai juk zaidimas mirksiukas.gif

O prie ko cia mano numanymas?
Man pvz. rupi jusu sazine? Gerio ir blogio suvokimas. Kur ji dingsta, tarkim, kaip jus samoningai pasirenkate meiluziu vedusi vyra. Kokius galima tureti reikalus su tokiu menkysta, melagiu, neatviru ir t.t. Sorry, tai saves negerbimas, susideti su tokiu vyru, kuris neturi moraliniu skrupulu.

Cia velgi, hipotetiskai, nieko asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 16:23)
Hipotetiskai, diskusija tai juk zaidimas  mirksiukas.gif

O prie ko cia mano numanymas?
Man pvz. rupi jusu sazine? Gerio ir blogio suvokimas. Kur ji dingsta, tarkim, kaip jus samoningai pasirenkate meiluziu vedusi vyra. Kokius galima tureti reikalus su tokiu menkysta, melagiu, neatviru ir t.t. Sorry, tai saves negerbimas, susideti su tokiu vyru, kuris neturi moraliniu skrupulu.

Cia velgi, hipotetiskai, nieko asmeniskai.

Del mano sazines nesirupinkite. Viskas su ja tvarkoje rolleyes.gif

Aciu uz izvalgas. As ne nezinojau, kad turiu meiluzi. Na, bet jeigu siais laikais taip vadinami pazistami vede vyrai, su kuriais bendraujama viesoje vietoje, pazistamu buryje dazniausiai, tada turiu as tu meiluziu. Ir net ne viena blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 19:36)
Del mano sazines nesirupinkite. Viskas su ja tvarkoje  rolleyes.gif

Aciu uz izvalgas. As ne nezinojau, kad turiu meiluzi. Na, bet jeigu siais laikais taip vadinami pazistami vede vyrai, su kuriais bendraujama viesoje vietoje, pazistamu buryje dazniausiai, tada turiu as tu meiluziu. Ir net ne viena  blush2.gif

Viskas aisku, priemet asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 18:12)
Viskas aisku, priemet asmeniskai.

Priemiau kaip rasete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 16:46)
o kokia prasme zmonai su meiluze aiskintis?

Nežinau, ar prasminga tai daryti, bet kartais žmonės taip daro, gal emocijos užverda..
Mano artima draugė skambino savo vyro meilužei.. prašė atsitraukti, jį atstumti ir ignoruoti tol, kol pabandys išsispręsti šeimoj problemas. Jei jau niekas nepadės ir šeima iširs, tuomet sakė, galit daryt, ką norit.. apeliavo į vaikus.. aišku, jos konkrečiu atveju niekas nepadėjo..
Tad prasmės kaip ir nėra. Bet buvo viltis išbandyti viską.

P .s. trolinu trolinu, man taip linksmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 16:43)
1. Kas jums sake, kad as turiu vyra  g.gif
2. Su pagunda as nemeiluziauju. O jeigu tai ir nutiktu(nors nemanau), butu jo problema- jis vedes ir gyvena seimoje.

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 20:31)
Priemiau kaip rasete  ax.gif

As manau, jei zmogus rasydamas posta raso apie save, vadinasi nebijo diskutuoti is savo pozicijos.

Matyt as suklydau vertindama jusu posta, pasiruosima diskutuoti.
Papildyta:
QUOTE(fjorė @ 2015 04 13, 20:33)
Nežinau, ar prasminga tai daryti, bet kartais žmonės taip daro, gal emocijos užverda..
Mano artima draugė skambino savo vyro meilužei.. prašė atsitraukti, jį atstumti ir ignoruoti tol, kol pabandys išsispręsti šeimoj problemas. Jei jau niekas nepadės ir šeima iširs, tuomet sakė, galit daryt, ką norit.. apeliavo į vaikus.. aišku, jos konkrečiu atveju niekas nepadėjo..
Tad prasmės kaip ir nėra. Bet buvo viltis išbandyti viską.

P .s. trolinu trolinu, man taip linksmiau smile.gif

Labai atsiprasau, vistiek nematau logikos. Nes atsitrauks viena meiluze atsiras kita, ir taip be galo ir be krasto. Problema yra jusu drauges seimoje, o ne seimos isoreje.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 18:37)
As manau, jei zmogus rasydamas posta raso apie save, vadinasi nebijo diskutuoti is savo pozicijos.

Tame paciame poste buvo parasyta, kad as nesu meiluze(ir tikiuosi niekada nebusiu).

O diskutuoti, kas butu jeigu butu toje situacijoje- nesinori ir neverta 4u.gif
Atsakyti
Neteko, bet sekciau, jei reiketu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš esu už tai, kad jei jau taip susiklostė, kad realiai kilo įtarimų dėl neištikimybės (neturiu galvoje paranojikų), tai jokiu būdu nedelsti ir kuo skubiau aiškintis, nes delsimas ir nežinia nuodija sveikatą ir trumpina gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 13, 21:08)
Aš esu už tai, kad jei jau taip susiklostė, kad realiai kilo įtarimų dėl neištikimybės (neturiu galvoje paranojikų), tai jokiu būdu nedelsti ir kuo skubiau aiškintis, nes delsimas ir nežinia nuodija sveikatą ir trumpina gyvenimą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 13, 21:08)

Ir mažina šansus išsaugot šeima.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 13, 22:08)

Niekas ir nesako kad reikia sedeti rankas sudejus. Skirtumas yra tame kokias aiskinimosi priemones naudoti.

Tarkim man pakanka nuosirdziai pakalbeti, o svarbiausia girdeti ka atsako, nes visi linke kalbeti bet va su isiklausymu tai jau problematiska.
Atsakyti