Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(vilnera @ 2015 04 13, 08:16)
Jums meile yra kaip indelis, sudedi metus, ir lauki palukanu.. Bet juk gali but ir kitaip - gyveni dabartim, dziaugiesi, esi laimingas - dagyveni iki tasko B -kazkas pasikeicia, gyveni kitaip, ir vel esi laimingas, kaip tomis aplinkybemis gaunasi.
Ir-garantiju jokiu ner, kad butu kitas pasirinkimas, ir dar net geresnis. Nes jei tuo laiku butu buves kitoks pasirinkimas-geresnis-tai ir butumet ji pasirinke. Pasirinkot ta,ka pasirinkot-pati geriausia is tuo metu buvusiu.

Bet as turiu teise i pasirinkima. Kurios as netenku, kai esu apgaudinejama ir to nezinau.

Garantiju ir nenoriu. Atvirumas, pasitikejimas man yra vieni is santykiu pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 11:01)
Bet as turiu teise i pasirinkima. Kurios as netenku, kai esu apgaudinejama ir to nezinau.

Garantiju ir nenoriu. Atvirumas, pasitikejimas man yra vieni is santykiu pagrindu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O jei ne 10 ir ne 12 metų, o 20-25...Gyveni, pasitiki, augini ir užaugini vaikus...ir bac, kaip perkūnas iš giedro dangaus...Aiškinimaisi prasideda nuo melo, vadina paranojike, kadangi turi laiko, įkalčius sumerkia - turi tokį pusiau žinojimą, pusiau nežinojimą - būdamas stabilios psichikos, su stuburu pasidari kaip skuduras - totali desperacija, nežinai kaip elgtis. Ir nors kvailai skamba, vyrui neapykantos nejauti, jauti jai...ir trokšti keršto...abiem...
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 12:01)

Ir kada savo vyrui atvirai atvirai papasakojote apie savo pagundą? Ar nespėjote per tuos dvejus ar kiek metų?
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 12:01)

O kas yra anot jusu atvirumas?
Papildyta:
QUOTE(velnio_nešta @ 2015 04 13, 00:55)

***Ir trecia. Kaip pati rasete - kiekvienas turi kazkokias ribas. Jusu - knisimasis po asmenine erdve. Mano - neistikimybe. Nu ir kas pasakys, kuri is musu teisi?

Vdinasi is to ka parasiau jus nieko nesupratot.
Ir siaip, aplamai tokiose temose teisuoliu neieskau, jei ka.

QUOTE(Fate Fate @ 2015 04 13, 10:09)
Moonte, įdomiai keisti Jūsų samprotavimai, bet ar žinote, kaip pasielgtumėte susidūrusi su realybe. Pati minėjote, kad neturite daug patirties su vyrais - ar negali būti, kad neištikimybės akistatoje elgtumėtės visiškai kitaip - taip sakant teorija ir praktika stipriai prasilenktų. Pusantrų metų atgal mąsčiau labai panašiai (o ir amžius bei patirtis panaši...) - meilė sau liejosi per kraštus, akys spindėjo - neįvertinau, turbūt, savo vyro...

Tame ir esme as puikiai zinau ka daryciau. Kaip minejau ziureciau kas gerai man ir mano vaikam. Izeista puikybe, ambicijom tikrai nesivadovausiu. Protas-pragmatizmas, tik tai spres gyvensiu su zmogumi, ar ne.

Stengiuosi atsiriboti nuo stereotipu, jei jau neistikimybe tai jau skyrybos, nes tai negerbimas, melas-nutylejimas, isnaudojimas, pasitikejimo stoka ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 04 13, 13:28)
Ir kada savo vyrui atvirai atvirai papasakojote apie savo pagundą? Ar nespėjote per tuos dvejus ar kiek metų?

1. Kas jums sake, kad as turiu vyra g.gif
2. Su pagunda as nemeiluziauju. O jeigu tai ir nutiktu(nors nemanau), butu jo problema- jis vedes ir gyvena seimoje.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 15:43)
1. Kas jums sake, kad as turiu vyra  g.gif
2. Su pagunda as nemeiluziauju. O jeigu tai ir nutiktu(nors nemanau), butu jo problema- jis vedes ir gyvena seimoje.

Ar tikrai tik jo problema? Ypač, jei sugalvotų dėl jūsų šeimą palikt. Ir jo žmona pasibelstų į jūsų duris?..

Nežinau..
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 13, 15:26)
Ar tikrai tik jo problema? Ypač, jei sugalvotų dėl jūsų šeimą palikt. Ir jo žmona pasibelstų į jūsų duris?..

Nežinau..

Juokaujate g.gif Ir nuo kada vyrai seimas palikineja del 'nemeiluziu' g.gif

Visa kita yra tik 'kas butu jeigu butu'.
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 13, 18:26)

Nežinau..

frore Jus netrolinat kartais? Pirma karta per tiek metu forume uzduodu toki klausima. Rimtai.
Netikiu, kad yra tokiu naiviu moteru. Uzmuskit, netikiu.
Kad jo zmona pasibelstu i duris? Ka tuom norejot pasakyti? Kas butu tada? Ogi nieko. Isisaiskintu tarpusavi. Gal sampes buteli abi isgertu uz kiaules vyrus. Ka Jus tuom norit sulaikyti? Vyra, kad nesugalvotu iseiti? Tai, jei sugalvos ir iseis. Ir jokia zmona tam nesutrugdys.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 04 13, 16:43)
1. Kas jums sake, kad as turiu vyra  g.gif

O cia geras. Jus zinote kad jis turi seima, ir samoningai ta seima griausite...

Laba diena, va ka daro tas ZINOJIMAS. O kaip jusu morale? (cia hipotetinis klausimas) Sorry 4u.gif 4u.gif

QUOTE(fjorė @ 2015 04 13, 17:26)

Nežinau..

o kokia prasme zmonai su meiluze aiskintis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 balandžio 2015 - 16:48
QUOTE(Moonte @ 2015 04 13, 15:46)
O cia geras. Jus zinote kad jis turi seima, ir samoningai ta seima griausite...

Jus cia rimtai doh.gif

Itariu, kad jusu gebejimas numatyti ateiti- 'nieko vertas'...
Atsakyti
ko čia nesuprast. Išvardinau galimas priežastis ir pasekmes dėl ko norėčiau žinoti apie galimą vyro (ne)ištikimybę ir laiku priimti savo sprendimą. smile.gif
[/quote]
Palaikau fjorije kad geriau zinoti, nei nezinoti. O mokytis reikia is visur, prafiltruoti kas tinka ir naudoti kad maziau klaidu padaryti.
Atsakyti