Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(MikisPlikis @ 2015 04 10, 09:42)
Man atrodo kad sekimas nera kazkokia blogybe. Jei tave MB atseke iki darbo noredamas patikrinti kad kilo itarimas, na ir tegul. Uzeis, paziures, ogi masinai tepalus keiti. Na ir ka, pasakys kad atseke, norejo pasitikrint. Isgeriam arbatos, pasidziaugiam kad viskas gerai ir prie savu reikalu. Nes jei pyksi del to tai gali paranoja kad ir abiem uzeit. Jei taip butu, manau taip elgciausi. Anksciau as paskui panas sekiodavai, o jei dabar MB atseke, argi tai blogai?  smile.gif

O jusu tie BB tokie astriu pojuciu istroske, kad viesose vietose nepadoriais dalykais uzsiimineja-kad pasekus pedsakais, juos visai paprastai galima uztikt ant pavasario zoles sukritusius, ar besibuciuojancius po darbovietes langais? Ar koki mylimaji garaze uzrakine laiko,kad ryte,pries darban lekiant-atsirakina duris-o is garazo-strykt ir issoka velyku zuikiu pasidabines meiluzis ar meiluze?

Atsakyti
QUOTE(MikisPlikis @ 2015 04 10, 08:42)
Man atrodo kad sekimas nera kazkokia blogybe. Jei tave MB atseke iki darbo noredamas patikrinti kad kilo itarimas, na ir tegul. Uzeis, paziures, ogi masinai tepalus keiti. Na ir ka, pasakys kad atseke, norejo pasitikrint. Isgeriam arbatos, pasidziaugiam kad viskas gerai ir prie savu reikalu. Nes jei pyksi del to tai gali paranoja kad ir abiem uzeit. Jei taip butu, manau taip elgciausi. Anksciau as paskui panas sekiodavai, o jei dabar MB atseke, argi tai blogai?  smile.gif

..taip tai man gal ir visai patiktų.. : )
Atsakyti
QUOTE(MikisPlikis @ 2015 04 10, 09:42)

Galimai jums nepasitikejimas seimoje yra norma. O as negaliu gyventi su zmogumi, kuris manimi nepasitiki. Be pastikejimo seimoje, nera gyvenimo. Pamegintu mano vyras mane patikrinti, maza nepasirodytu. Beje, niekada netikrinau-nesirausiau nei vyro, nei sunaus daiktuose, tai tabu, kaip svetimos korepsondencijos skaitymas.
Papildyta:
QUOTE(fjorė @ 2015 04 10, 09:28)
Nesuprantu problemos. Jei ji myli, skirtis nenori, vyrui atleido.. tai kaip ir viskas aišku. 

O prie ko čia tie giminės ir kaimynai?.. tai gal jie turi problemų su nesugebėjimu nuosavo asmeninio gyvenimo susikurt, todėl gyvena kito.. bet čia jau nebe neištikimo vyro ir išduotos moters problemos..

Tame ir esme, kad jus nesuprantat, verciau negebat isijausti, ematijos stoka.
O kur buvo parasyta kad ji atleido? Tiesiog netekties skausmas didesnis nei vyro neistikimybe, is diveju blogybiu moteris pasirenka jai maziausia, bet blogybe.

O prie to, kad zmogus yra sociumo dalis, kuris itakoja ji ir jo sprendimus.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 19:05)
(...) Pamegintu mano vyras mane patikrinti, maza nepasirodytu.(...)

Na, ir ką gi jau tokio padarytumėt? Teoriškai modeliuoti situacijas paprasta, realybė būna ne tokia literatūriškai dramatiška. Beje, minėjote, kad esat gyvenimo mačiusi, bet kalbat kažkaip jaunatviškai kategoriškai ir nelanksčiai.
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2015 04 10, 21:50)
Na, ir ką gi jau tokio padarytumėt? Teoriškai modeliuoti situacijas paprasta, realybė būna ne tokia literatūriškai dramatiška. Beje, minėjote, kad esat gyvenimo mačiusi, bet kalbat kažkaip jaunatviškai kategoriškai ir nelanksčiai.

O is kur jus nusprendet kad tik teoriskai? Jis puikiausiai zino mano ribas, jos buvo karta bandytos, zinome kitu aspektu, tad niekada ju neperzengs, jei nores likti kartu. Jis turi pasirinkima, kaip ir as. Tiesiog yra gyvenime dalykai su kuriais taikstaisi, o su kuriais niekada. As negaliu gyventi su zmogumi, kuris manimi nepasitiki, abejoja mano padorumu. Ir lankstumas cia ne prie ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 balandžio 2015 - 21:27
QUOTE(Moonte @ 2015 04 10, 19:05)
Tame ir esme, kad jus nesuprantat, verciau negebat isijausti, ematijos stoka.
O kur buvo parasyta kad ji atleido? Tiesiog netekties skausmas didesnis nei vyro neistikimybe, is diveju blogybiu moteris pasirenka jai maziausia, bet blogybe.

Na, gal empatijos ir vertinimo klausimo nelieskime, nes bus ne į temą..
O dėl mažesnės blogybės pasirinkimo, argi ne visi tą darom kasdiena?.. sveriam, renkamės ir dėliojame prioritetus. Paskui perdėliojame, nelygu kaip keičiasi aplinkybės.. kartais išgyvenam nemalonius jausmus dėl to, kad reikia vieną renkantis atsisakyti kito, kartais skausmą, bet taip yra. Toks gyvenimas. Ar jums ne?..
Ir man geriau rinktis žinant kuo daugiau objektyvios informacijos. Man taip saugiau. O jums ne? Patinka rožinė migla, kad tik neskaudėtų ir pasirinkimo su atsakomybę daryt nereikėtų?..
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 11, 00:15)
Na, gal empatijos ir vertinimo klausimo nelieskime, nes bus ne į temą..
O dėl mažesnės blogybės pasirinkimo, argi ne visi tą darom kasdiena?.. sveriam, renkamės ir dėliojame prioritetus. Paskui perdėliojame, nelygu kaip keičiasi aplinkybės.. kartais išgyvenam nemalonius jausmus dėl to, kad reikia vieną renkantis atsisakyti kito, kartais skausmą, bet taip yra. Toks gyvenimas. Ar jums ne?..
Ir man geriau rinktis žinant kuo daugiau objektyvios informacijos. Man taip saugiau. O jums ne? Patinka rožinė migla, kad tik neskaudėtų ir pasirinkimo su atsakomybę daryt nereikėtų?..

Na matot empatija baisiai svarbus rodiklis siuo atveju.

Nes hipotetiskai analizuoti, kaip robotui, atmetus jausmus, viskas atrodo kaip ir zuikio dainos. Bet kai zmones, ju veiksmus itakoja ne racionalus jausmai (skausmas) sis neigiamas faktorius itakoja racionalius sprendimus. Tad galite tiem zmonem raiskinti apie kasdiend aromus pasirinkimus, apie kosmosa ir jo erdves itakojancius kosminius laivus. Skausmas uzgozia viska, dar tas spaudimas is aplinkos, kad zut but privalai reaguoti. Raguoji vienaip, tampi mazgote, reaguoji kitaip, kvaile, treciiaip despote, ketvirtaip boba su kiausiais ir t.t. Sakysit zmones bus neva nebrandus, kad juos neva itakoja aplinka. Veidmainyste taip teigti, nes zmogus yra sociumo dalis, ir ta artima aplinka turi didele itaka zmgoaus sprendimui, nes jie yra jam autoritetas. Pagaliau nuo mazumes zmgoaus vertybiu sitstema formuoja ta pati aplinka.

Ir tada atsiranda temos, kaip isgyventi, kaip atsitiesti, kaip nepaluzti...

O is esmes, blaiviu protu vertinant, kas atsitiko, kelias minutes vykusios fikcijos, itakoja visa zmogaus gyvenima.

Gal nereikia to sarkazmo apie rozines miglas. Ne karta teko stebeti, kai pazadintas suo sukanciojo savo teisumu itikejusi zadintoja. Todel anglai ir teigia savo patarlese - "nezadinkite mieganciojo suns" - nes nezinai ka jis sukramtys.

O protaujantys zmones nemosuoja zinojimu-tiesa kaip bezdziones su kuoka, nes zino, kad tiesa neprognozuojamas ir ziauriai zeidziantis ginklas kvailio rankose.

O del manes, as noreciau tai zinoti, jei sis veiksmas itakotu mano tolimesni gyvenima. TArkim vyras ketintu mane palikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 11 balandžio 2015 - 09:47
O jums neatrodo, kad "nekalta" neištikimybė, kol dar vyras neketina jūsų palikti, ilgainiui turi labai daug šansų peraugti į tokią, kai neištikimasis priims ir kitokį sprendimą?
Pvz. išeiti 'pabūti su savimi', paskui pareiti, tada suprasti, kad negali būti su 'šeima', nes širdis plyšta, myli abi, tada vėl išeis pabūti su savimi visas raudodamas su plyštančia širdimi. O paliktoji išleis krūvą jo pinigų psichologui, kuris ją guos ir palaikys vilti, kad galimai jis dar sugrįš.. jis irgi eis kartu pas psichologus. Gersit psichotropinius vaistus, alkoholį dideliais kiekiais, rūkysit.. Bet tai vistiek nieko neduos, nes kita moteris jam nauja naujos šeimos narį galimai pagimdys.. tas pragaras truks kokius du metus, ir galiausiai jūs abu išsekę nuo tų nesąmonių pasirašysit skyrybų dokumentus. O kur dar seksas su bet kuo iš keršto, bet be malonumo. O kur dar plastikos chirurgams išleisti pinigai... Jums to reikia?

Patikslinu: tai ne proto ar vaizduotės produktas - tai faktinė patirtis.

Jūs, kaip norit, bet aš renkuosi ne aklą pasitikėjimą, o 'doveraj no proveraj' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fjorė: 12 balandžio 2015 - 08:01
O priklausomybė nuo neištikimo vyro, aišku, baisu.. kaip ir finansinė priklausomybė.. kaip ir bet kokia kitokia: nuo žolės, nuo alkoholio, nuo sekso..
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 12, 09:59)
O jums neatrodo, kad "nekalta" neištikimybė, kol dar vyras neketina jūsų palikti, ilgainiui turi labai daug šansų peraugti į tokią, kai neištikimasis priims ir kitokį sprendimą?
Pvz. išeiti 'pabūti su savimi', paskui pareiti, tada suprasti, kad negali būti su 'šeima', nes širdis plyšta, myli abi, tada vėl išeis pabūti su savimi visas raudodamas su plyštančia širdimi. O paliktoji išleis krūvą jo pinigų psichologui, kuris ją guos ir palaikys vilti, kad galimai jis dar sugrįš.. jis irgi eis kartu pas psichologus. Gersit psichotropinius vaistus, alkoholį dideliais kiekiais, rūkysit.. Bet tai vistiek nieko neduos, nes kita moteris jam nauja naujos šeimos narį galimai pagimdys.. tas pragaras truks kokius du metus, ir galiausiai jūs abu išsekę nuo tų nesąmonių pasirašysit skyrybų dokumentus. O kur dar seksas su bet kuo iš  keršto, bet be malonumo. O kur dar plastikos chirurgams išleisti pinigai... Jums to reikia?

Jūs, kaip norit, bet aš renkuosi ne aklą pasitikėjimą, o 'doveraj no proveraj' smile.gif

Nesupratau Jusu posto. Arba tiksliau nesupratau ka norejot pasakyti? Ar trumpa ar ilga vyro neistikimybe. Ar su sansu iseiti pas kita, ar ne. Ka duoda tikrinimas? Kaip Jus tai isivazduojat?
Jei vyras pakeliu i neistikimybe, tai ji atbaidysit? Siuo momentu? Jei pradejo neistikimiauti, bet tai visai neseniai, dar galima sugrazinti i sema be jokiu plastiniu operaciju? Jei reikalas nuejo taip toli, kad ta kita gali pagimdyti vaika, tada reikia pradeti rukyti ir gerti? Ir dar pas psichologus eiti uz vyro pinigus? Cia, kad jam maziau pinigu liktu naujoj seimoj?
Zinot ka? Su tokia paranoja geriau gyventi vienai. Rimtai. Tap apsaugosit save na ir dar maziausiai viena zmogu. biggrin.gif
P.s. Zmogus visada turi teise iseiti is zaidimo kurio nenori zaisti. Jei sutuoktinis praranda ar prarado pasitikejima, tai netikrinti ji reikia. Reikia tiesiog pasitraukti is tokio zaidimo.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 04 12, 08:46)
Nesupratau Jusu posto. Arba tiksliau nesupratau ka norejot pasakyti? Ar trumpa ar ilga vyro neistikimybe. Ar su sansu iseiti pas kita, ar ne. Ka duoda tikrinimas? Kaip Jus tai isivazduojat?
Jei vyras pakeliu i neistikimybe, tai ji atbaidysit? Siuo momentu? Jei pradejo neistikimiauti, bet tai visai neseniai, dar galima sugrazinti i sema be jokiu plastiniu operaciju? Jei reikalas nuejo taip toli, kad ta kita gali pagimdyti vaika, tada reikia pradeti rukyti ir gerti? Ir dar pas psichologus eiti uz vyro pinigus? Cia, kad jam maziau pinigu liktu naujoj seimoj?
Zinot ka? Su tokia paranoja geriau gyventi vienai. Rimtai. Tap apsaugosit save na ir dar maziausiai viena zmogu.  biggrin.gif
P.s. Zmogus visada turi teise iseiti is zaidimo kurio nenori zaisti. Jei sutuoktinis praranda ar prarado pasitikejima, tai netikrinti ji reikia. Reikia tiesiog pasitraukti is tokio zaidimo.

ko čia nesuprast. Išvardinau galimas priežastis ir pasekmes dėl ko norėčiau žinoti apie galimą vyro (ne)ištikimybę ir laiku priimti savo sprendimą. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2015 04 12, 08:46)
Zinot ka? Su tokia paranoja geriau gyventi vienai. Rimtai. Tap apsaugosit save na ir dar maziausiai viena zmogu.  biggrin.gif

ko čia nesuprast. Išvardinau galimas priežastis ir pasekmes dėl ko norėčiau žinoti apie galimą vyro (ne)ištikimybę ir laiku priimti savo sprendimą. smile.gif
Papildyta:
Šiaip jau, mielos moterys, nenoriu jūsų įžeidinėt, ir labai atsiprašau, jei jums taip pasirodo, bet tikrai yra milžiniškas skirtumas, ar mokytis iš forumo, ar iš gyvenimo. Pastarasis kelias daug skaudesnis, sunkesnis, bet kur kas įdomesnis ir patikimesnis. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fjorė @ 2015 04 12, 08:59)

Lygiai taip pat, ta dar "nekalta", kaip jus apibudinost, neistikimybe gali nuimt tam neistikimajam rozinius akinius, ir uzsibaigt po keletos ar vieno pirmo ir paskutinio karto.. Seksu lengviau uzpanciot moteri, ne vyra - kiek mano gyvenimiska patirtis kuzda...
Doveriaj i proveriaj-ne prevencija, man atrodo, tik bereikalingas energijos svaistymas..
Atsakyti