Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(virga @ 2015 03 28, 10:44)
As ne super moteris. Bet tu didvyre. Visus tris metus? Kodel taip ilgai reikejo kankintis jei esi ne tokia stipri ir matei, kad negali atsiriboti?
Kraujo spaudima ir as turiu. Paveldejau is mamos. Numesti 10kg noreciau.  biggrin.gif
P.s. Ta ka man teko gyvenime pernesti, tai as jau buciau numirus. Nesureikminkim taip tu vyru. Kad del ju sveikata aukoti. Sugebam-atsirobojam. Nesugebam-skiriames. Ir ne siandien, o vakar.   biggrin.gif
Tikiuosi pas tave dabar viskas gerai?  mirksiukas.gif

viskas dabar super, aciu .Pati isaugus nepilnoje seimoje norejau issaugoti vaikui teva. Buvau net pasirizus viska atleist, tikejaus tai gyvenimo vidurio krize kuri praeis. Zodziu, tipines priezastys. Atrodytu ir normaliai viskas buvo, tuos metus lyg ir neraudojau i paduska, bet va, pasekmes jauciu iki siol. del tu 10 numestu kilu, mano ugis 170, svoris paprastai buvo 56, numetus 10 kilu galejau vaidint osvencimo gyventoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike Putkuotukas: 28 kovo 2015 - 10:40
QUOTE(*Mėtutė* @ 2015 03 28, 09:46)
Kodėl ji turėtų išeit? Vyrą reikia grūst lauk, jei jis turi sąžinės, tai vaikais ir taip rūpinsis, o jei jos nerasta - kam gyvent su degradu?

Apie tai ir kalba,kad yra tokių kurie žvairas kiaulės akis įsistatę niekur neina.o ką tada daryt?
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 28, 16:27)
Apie tai ir kalba,kad yra tokių kurie žvairas kiaulės akis įsistatę niekur neina.o ką tada daryt?

Cemodana uz duru ir spynas pakeist, kol isejes i darba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 28, 17:27)

Mirsiu is juoko. Matei zvaira kiaule? lotuliukas.gif Bet pritariu. drinks_cheers.gif Sako vyra pazinsi per skyrybas. Ar paciai butu lengva issiskirti? mirksiukas.gif

QUOTE(Le Murka @ 2015 03 28, 19:09)

Ziurint kieno nuosavybe tos durys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 28, 17:09)

Nu jau ne tegul pats savo skudurus kraunas! nenorėčiau, kad mane taip už durų išstatytų biggrin.gif
QUOTE(virga @ 2015 03 28, 19:23)
Mirsiu is juoko. Matei zvaira kiaule?  lotuliukas.gif Bet pritariu.  drinks_cheers.gif Sako vyra pazinsi per skyrybas. Ar paciai butu lengva issiskirti?  mirksiukas.gif
Ziurint kieno nuosavybe tos durys.  mirksiukas.gif

Įsivaizduoju tik biggrin.gif toks plikas ištinusia galūne nuo lakstymo biggrin.gif
Man išsiskirt sunku butų,yra dalykų kurių neįvardinsiu.Dar turbut daug įtakotų priežastis.
Nežinau išvis ar būna laimingų žmonių po daug daug metų.. Žinau koks jausmas gyvent ne savo gyvenimą sad.gif o gal savo,bet pro šalį..
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 29, 11:47)
Nu jau ne tegul pats savo skudurus kraunas! nenorėčiau, kad mane taip už durų išstatytų biggrin.gif

Įsivaizduoju tik biggrin.gif toks plikas ištinusia galūne nuo lakstymo biggrin.gif
Man išsiskirt sunku butų,yra dalykų kurių neįvardinsiu.Dar turbut daug įtakotų priežastis.
Nežinau išvis ar būna laimingų žmonių po daug daug metų.. Žinau koks jausmas gyvent ne savo gyvenimą sad.gif o gal savo,bet pro šalį..

Manau daugumai buna apie 40 metus kai galvoji, kad gyveni ne savo gyvenima. Ar seniai toks jausmas kankina? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 29, 12:06)
Manau daugumai buna apie 40 metus kai galvoji, kad gyveni ne savo gyvenima.  Ar seniai toks jausmas kankina?  mirksiukas.gif

Senai labai.pripratau jau net.
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 29, 18:14)
Senai labai.pripratau jau net.

Gerai ar blogai, kad pripratai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 29, 10:47)

O as atkreipiau demesi, pastaruoju metu reanimuoju viena prietelka, kurios vyras sudurniavo, kad su metais vis sunkiau zmones skiriasi. Neistikimybe zeidzia maziau nei jaunysteje, si fakta pragmatiskiau vertina, nes maziau emociju. Su amziumi patogumas, pastovumas tai labai svari priezastis nesiskirti. Kita vertus, stabdo ir nezinomybe, suvokimas kad ir kiti zmones nera tobuli. Tad nera garantiju kad begant nuo vilko neuzsirausi ant meskos.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 29, 17:03)
Gerai ar blogai, kad pripratai?  mirksiukas.gif

Blogai gal?
QUOTE(Moonte @ 2015 03 29, 19:53)
O as atkreipiau demesi, pastaruoju metu reanimuoju viena prietelka, kurios vyras sudurniavo, kad su metais vis sunkiau zmones skiriasi. Neistikimybe zeidzia maziau nei jaunysteje, si fakta pragmatiskiau vertina, nes maziau emociju. Su amziumi patogumas, pastovumas tai labai svari priezastis nesiskirti. Kita vertus, stabdo ir nezinomybe, suvokimas kad ir kiti zmones nera tobuli. Tad nera garantiju kad begant nuo vilko neuzsirausi ant meskos.

Tai va pasveri kančias ir patogumą.dar supranti kad idealų gyvenime nėra ir garantijų niekas neduoda.bet vistiek jei koks mušeika būtų, tai ant kulno ir pamojuot nisinaite.nirs kitas ypač jaunutes neištikimybe žeidžia ne mažiau nei kumščiai.
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 29, 20:05)
Tai va pasveri kančias ir patogumą.dar supranti kad idealų gyvenime nėra ir garantijų niekas neduoda.bet vistiek jei koks mušeika būtų, tai ant kulno ir pamojuot nisinaite.nirs kitas ypač jaunutes neištikimybe žeidžia ne mažiau nei kumščiai.

Aš galvoju jog matyt moteris su amžiumi pradeda elgtis ne impulsyviai ... atsargesnė darosi ir galvoja ne tik apie save, bet ir apie vaikus....
Atsakyti
QUOTE(Daugtaškė @ 2015 03 30, 13:30)
Aš galvoju jog matyt moteris su amžiumi pradeda elgtis ne impulsyviai ... atsargesnė darosi ir galvoja ne tik apie save, bet ir apie vaikus....

drinks_cheers.gif
Atsakyti