Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

Niekada nesekdavau ir netikrindavau savo vyro, kol nepaliko "naminiam" kompe savo facebooko neišjungto.
O man kaip tyčia reikėjo skubiai per fb parašyt žinutę. Aš atsidarau paskyrą, net nežiūrėdama, kieno ji (paprastai būtent aš ir palikdavau neišjungusi), atsidarau žinutes, ieškodama kontaktų, o ten... Mažiausiai 3 "susirašinėjimo draugės". Bet jau tokio susirašinėjimo, kad skaitant kraujas verda. Na, pavyzdžiui, "aš negalėčiau be tavęs" arba "miegojau taip skaniai, kaip šalia tavęs" ir pan. Čia jos taip rašė. O jis jas braškytėm, saulutėm vadino, bučiukus siuntinėjo...
Ir ką galvojat??? Paklausiau, kas čia dedasi, o jis akis išpūtęs gintis ėmė: "aš nesusirašinėjau, aš tokių laiškų net nemačiau" blink.gif Jo, matyt virusai...
Kai parodžiau tuos laiškus (atsispausdinau ir pakišau panosėn), tada jį ištiko panikos priepuolis (jam taip būna, matyt nuo tos pačios įtampos dėl intrigų) doh.gif Aš jo, vargšelio, matyt turėjau pasigailėti ir daugiau apie tai nekalbėti... Na, aš, kaip gera žmona, ir nebekalbėjau. Nusprendžiau, kad ir aš čia kalta, stengiaus lyg ir pasikeisti į gerąją pusę. Lyg ir viskas susitvarkė.
Bet dabar aš nešioju antrą vaiką po širdim, o vyras su telefonu ėmė net miegoti. Nepaleidžia ir į WC eidamas. Fb paskyrą visai uždarė, ir galvoja, kad dabar jau man įtarimo nebesukels. Atrodo, tai nepataisoma... Blyn, reikėjo skirtis iš karto g.gif
Taigi, tikrinkit netikrinusios, sekit nesekusios, jeigu tik "auklėjimo" tikslais tai darot, gerai pagalvokit, ar padės. Man atrodo, kreivą tik grabo lenta ištiesins. Bet žinoti ir nesijausti už nosies vedžiojama bei mulkinama, mano manymu yra geriau, negu gyventi rožiniam iliuzijų pasaulėlyje.

Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2015 03 18, 13:59)
Niekada nesekdavau ir netikrindavau savo vyro, kol nepaliko "naminiam" kompe savo facebooko neišjungto.
O man kaip tyčia reikėjo skubiai per fb parašyt žinutę. Aš atsidarau paskyrą, net nežiūrėdama, kieno ji (paprastai būtent aš ir palikdavau neišjungusi), atsidarau žinutes, ieškodama kontaktų, o ten... Mažiausiai 3 "susirašinėjimo draugės". Bet jau tokio susirašinėjimo, kad skaitant kraujas verda. Na, pavyzdžiui, "aš negalėčiau be tavęs" arba "miegojau taip skaniai, kaip šalia tavęs" ir pan. Čia jos taip rašė. O jis jas braškytėm, saulutėm vadino, bučiukus siuntinėjo...
Ir ką galvojat??? Paklausiau, kas čia dedasi, o jis akis išpūtęs gintis ėmė: "aš nesusirašinėjau, aš tokių laiškų net nemačiau"  blink.gif Jo, matyt virusai...
Kai parodžiau tuos laiškus (atsispausdinau ir pakišau panosėn), tada jį ištiko panikos priepuolis (jam taip būna, matyt nuo tos pačios įtampos dėl intrigų)  doh.gif Aš jo, vargšelio, matyt turėjau pasigailėti ir daugiau apie tai nekalbėti... Na, aš, kaip gera žmona, ir nebekalbėjau. Nusprendžiau, kad ir aš čia kalta, stengiaus lyg ir pasikeisti į gerąją pusę. Lyg ir viskas susitvarkė.
Bet dabar aš nešioju antrą vaiką po širdim, o vyras su telefonu ėmė net miegoti. Nepaleidžia ir į WC eidamas. Fb paskyrą visai uždarė, ir galvoja, kad dabar jau man įtarimo nebesukels. Atrodo, tai nepataisoma... Blyn, reikėjo skirtis iš karto  g.gif
Taigi, tikrinkit netikrinusios, sekit nesekusios, jeigu tik "auklėjimo" tikslais tai darot, gerai pagalvokit, ar padės. Man atrodo, kreivą tik grabo lenta ištiesins. Bet žinoti ir nesijausti už nosies vedžiojama bei mulkinama, mano manymu yra geriau, negu gyventi rožiniam iliuzijų pasaulėlyje.

Ka galvoju? Kad vyras debilu debilas. Niekaip galva neisnesa, kokiam durniui reikia buti (turbut isvis be smegenu), kad palikti tokius irodymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artunion @ 2015 02 01, 00:59)
Va tokias netikrinančias ir mausto ilgai ir nuobodžiai  doh.gif Visada esu įtari, visada manau, kad reikia pasitikėt, bet patikrint kartas nuo karto. Apskritai mano ex sakydavo, kad tokio seklio sunku rast  biggrin.gif Užtat jis ir ex  lotuliukas.gif

Nu nuo tokios begciau kai velnias nuo kryziaus unsure.gif Man butaforines tokios seimos, kur tipo mylim viens kita, bet vienas kita persekioja kai interpolas koks..
Atsakyti
QUOTE(Ziwiliux @ 2015 03 18, 12:59)
Ir ką galvojat??? Paklausiau, kas čia dedasi, o jis akis išpūtęs gintis ėmė: "aš nesusirašinėjau, aš tokių laiškų net nemačiau"  blink.gif Jo, matyt virusai...
Kai parodžiau tuos laiškus (atsispausdinau ir pakišau panosėn), tada jį ištiko panikos priepuolis (jam taip būna, matyt nuo tos pačios įtampos dėl intrigų)  doh.gif Aš jo, vargšelio, matyt turėjau pasigailėti ir daugiau apie tai nekalbėti... Na, aš, kaip gera žmona, ir nebekalbėjau. Nusprendžiau, kad ir aš čia kalta, stengiaus lyg ir pasikeisti į gerąją pusę. Lyg ir viskas susitvarkė.
Bet dabar aš nešioju antrą vaiką po širdim, o vyras su telefonu ėmė net miegoti. Nepaleidžia ir į WC eidamas. Fb paskyrą visai uždarė, ir galvoja, kad dabar jau man įtarimo nebesukels. Atrodo, tai nepataisoma... Blyn, reikėjo skirtis iš karto  g.gif

O ką tu nusprendei? Gyveni su juo?
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 24, 21:40)
O ką tu nusprendei? Gyveni su juo?

Ji laukiasi antro vaiko. Tegul dabar ramiai pasigimdo. Vyro ji nepakesi, bet vaikui pakenks jei darar nervuosis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 25, 20:34)
Ji laukiasi antro vaiko. Tegul dabar ramiai pasigimdo. Vyro ji nepakesi, bet vaikui pakenks jei darar nervuosis.  biggrin.gif

Po 5m gailesis,kad neščia neišėjo.ir dar nervų kiek kainuos.
Atsakyti
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 26, 09:09)
Po 5m gailesis,kad neščia neišėjo.ir dar nervų kiek kainuos.

drinks_cheers.gif pritariu. nes bus zymiai sunkiau issiskirt, kai vaikas bus jau prie tecio prisirises. bus dar visokiu teisiniu niuansu, nes vyras tures iranki santazui - vaika.
kita vertus tikrai sunku nesciai imtis tokiu permainu. ech, kad man butu uzteke jegu exui duris parodyt, kai dar laukiausi mazojo. viskas butu buve zymiainpaprasciau. ir vaikai butu buve maziau traumuoti. ir as buciau issaugojusi daugiau nerviniu lasteliu cool.gif
Atsakyti
Užuojauta Ziwiliux... labai nemaloni situacija. Dabar stebiuosi, kaip galima nepastebėti, nepajust, neįtart, juk iškart vyro elgesys pakinta, bet kažkada ir pati buvau išsidūrus. Dabar visuomet stebiu (neseku ir netikrinu, nes dabartiniu savo vyru pasitikiu) bet stebiu: kūno kalbą, emocijas, reakciją. Geriausias lakmuso popierėlis - mobiliakas. Jau kai pradės slepti, neštis į tuliką, išjunginėti garsą vakare, tada jau ragas, šaukštai popiet. Nemanau kad sekant ir tikrinant galima aptikti viso to pradžią ir užkirsti kelią. Geriausia prevencija dėmesingumas vyrui ir meilė sau.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 25, 20:34)
Ji laukiasi antro vaiko. Tegul dabar ramiai pasigimdo. Vyro ji nepakesi, bet vaikui pakenks jei darar nervuosis.  biggrin.gif

Pastebejau, kad esate gana tolerantiska neistikimybei. Deja, ne visi tokie tolerantiski ir gali pro pirstus ziureti. Kaip galima "ramiai" pasigimdyti esant su vyru, kuris isdavineja - isvis neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 03 26, 08:35)
drinks_cheers.gif pritariu. nes bus zymiai sunkiau issiskirt, kai vaikas bus jau prie tecio prisirises. bus dar visokiu teisiniu niuansu, nes vyras tures iranki santazui - vaika.
kita vertus tikrai sunku nesciai imtis tokiu permainu. ech, kad man butu uzteke jegu exui duris parodyt, kai dar laukiausi mazojo. viskas butu buve zymiainpaprasciau. ir vaikai butu buve maziau traumuoti. ir as buciau issaugojusi daugiau nerviniu lasteliu cool.gif

Va va.jei kilo mintis,taip reikia ir padaryt.pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 03 26, 19:15)
Pastebejau, kad esate gana tolerantiska neistikimybei. Deja, ne visi tokie tolerantiski ir gali pro pirstus ziureti. Kaip galima "ramiai" pasigimdyti esant su vyru, kuris isdavineja - isvis neisivaizduoju.

Amelie esi protinga mergina. Pastebejau irgi. Bet tai koks stresas vaikui dar negimusiam? O ar yra kur iseiti va tai va su dviem vaikais ant ranku? Galima atsiriboti nuovyro emociskai. Nesigilinti, nekreipri demesio i ji, o galvoti tik apie save ir vaikus. Mano tokia nuomne. Jei autore turi pajamu ir atskira busta tai 100% pritariu iseiti siandien ir neatsigrezti. biggrin.gif
QUOTE(O..T.. @ 2015 03 26, 19:15)
Va va.jei kilo mintis,taip reikia ir padaryt.pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu.

Ir as pasirasau. Jei nereiks po tiltu su vaiku gyventi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 03 26, 21:25)
Amelie esi protinga mergina. Pastebejau irgi. Bet tai koks stresas vaikui dar negimusiam? O ar yra kur iseiti va tai va su dviem vaikais ant ranku? Galima atsiriboti nuovyro emociskai. Nesigilinti, nekreipri demesio i ji, o galvoti tik apie save ir vaikus. Mano tokia nuomne. Jei autore turi pajamu ir atskira busta tai 100% pritariu iseiti siandien ir neatsigrezti.  biggrin.gif

Ir as pasirasau. Jei nereiks po tiltu su vaiku gyventi.  mirksiukas.gif

Tokioj situacijoj reikia išspaust kiek įmanoma patogumo sau ir vaikams.arba jei įmanoma buliuką išgrūst.o atsiribot beproto sunku,nzn ar išvis įmanoma.
Atsakyti