O man kaip tyčia reikėjo skubiai per fb parašyt žinutę. Aš atsidarau paskyrą, net nežiūrėdama, kieno ji (paprastai būtent aš ir palikdavau neišjungusi), atsidarau žinutes, ieškodama kontaktų, o ten... Mažiausiai 3 "susirašinėjimo draugės". Bet jau tokio susirašinėjimo, kad skaitant kraujas verda. Na, pavyzdžiui, "aš negalėčiau be tavęs" arba "miegojau taip skaniai, kaip šalia tavęs" ir pan. Čia jos taip rašė. O jis jas braškytėm, saulutėm vadino, bučiukus siuntinėjo...
Ir ką galvojat??? Paklausiau, kas čia dedasi, o jis akis išpūtęs gintis ėmė: "aš nesusirašinėjau, aš tokių laiškų net nemačiau"

Kai parodžiau tuos laiškus (atsispausdinau ir pakišau panosėn), tada jį ištiko panikos priepuolis (jam taip būna, matyt nuo tos pačios įtampos dėl intrigų)

Bet dabar aš nešioju antrą vaiką po širdim, o vyras su telefonu ėmė net miegoti. Nepaleidžia ir į WC eidamas. Fb paskyrą visai uždarė, ir galvoja, kad dabar jau man įtarimo nebesukels. Atrodo, tai nepataisoma... Blyn, reikėjo skirtis iš karto

Taigi, tikrinkit netikrinusios, sekit nesekusios, jeigu tik "auklėjimo" tikslais tai darot, gerai pagalvokit, ar padės. Man atrodo, kreivą tik grabo lenta ištiesins. Bet žinoti ir nesijausti už nosies vedžiojama bei mulkinama, mano manymu yra geriau, negu gyventi rožiniam iliuzijų pasaulėlyje.