QUOTE(Moonte @ 2014 03 16, 13:19)
Nesupratau, kodel man, ar kitai turetu buti sunkokai su tokia sazine gyventi. Galimai del to, kad knisiesi vyro telefone, uz tai as ir nesiknisu, neskaitau jo laisku, dokumentu.
Na jei jus net negalite su antra puse nuosirdziai pasneketi, tai velgi jusu santikiu atestacija. Prie ko cia sazine. Nezinau.
Nesenai gavau zinute is draugo. "Aciu, jei ne tu, buciau neviltyje, esu be galo dekingas, kada susitinkam, man reikia tave pamatyti"
Vertimas zinutes. Vaikui po vejaraupiu atsirado ant odos darinys, tevai issigando.Tenka bendrauti su onkologais, pazystu gydytoja, daviau jo telefono nr. Vaika nuveze, patikrino, nieko blogo. Tevas laimingas dekoja. Nori susitikti".
Jei mano vyras del panasios zinutes pradetu kelti alasa, abejoti mano padorumu, nematau prasemes su juo gyventi, nes manau, kad sugyvenimo pagrindas yra pasitikejimas. As niekam neprivalau irodineti savo nekaltumo, tikrai nesizeminsiu.
Moonte, jūsų gauta žinutė tikrai nekeltų vyrui įtarimo. Perskaičiau, tiesiog dvelkia draugiškumu
Bet sekti niekad nesekčiau, tiesiog jei kiltų kažkokių įtarimų , mėginčiau kalbėti. prisipažysta aišku vienetai, jei niekas nesigautų tai manau yla vis tik greit iš maišo išlenda

Bet tiesą norėčiau žinoti
Papildyta:
QUOTE(kanauninkė @ 2014 03 19, 21:46)
Greičiausiai apie norą priglusti prie krūtinės ir pabučiuoti, kur nesueina. Todėl autorė ir tikisi, kad seksas dar tik bus ateity. Iš čia noras susekti ir pričiupti po paklode. Kad galėtų iškelta galva oriai išeiti nuo bledūno. Tada ji atsiduria nebe persekiotojos, bet aukos vietoje. Labai patogu gedint. Žinot, draugai, tėvai... Visas vaidmenų žaidimas gaunasi.
Autore, mieloji, jūs netausojat savo laiko visiškai. Bala žino, kiek teks laukti, kol jie ras vietą paseksuoti, kol jūsų vyras nugalės savo moralines nuostatas (vis tik svetimas tarpkojis po ilgo laiko, reikia paruošt save psichologiškai).
1.Man kyla klausimas, kodėl negalima vakare, po vakarienės (kad niekas neužspringtų) paklausti: "Radau žinutes. Kame kampas?" Tada stebite kaip kinta veido spalva ir kaip bandoma vartytis iš situacijos. Visai smagus reginys turėtų būti.
2.Dabar man keista, kodėl vyras visai nesisaugoja? Žinutės neištrintos. PIN nėra. Skaitykit, kas netingit, vaikai. Kiba jis tas saldybes nakčia prieš miegą pasiskaito? Ar pasilikęs užsikūrimui, nes įprastai žmona nebejaudina?
Su pirmu sutinku
O dėl antro, tai būna paprasčiausi žiopliai, kurie galvoja, kad telefonas tik jų ir niekas nesigvieš į jų privatumą arba vyrui jau dzin, gal laukia, kad žmona sužinotų
Papildyta:
QUOTE(mobatas @ 2014 03 20, 03:06)
isigijau pasiklausimo irangele ir taip issiaiskinau
Nei kaltinu, nei ginu. Sako, kad meilėje ir kare visos priemonės geros
Bet bandau įsivaizduoti, kad jausmas būtų šlykštus ir vienai, ir kitai pusei