Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(mobatas @ 2014 03 20, 03:06)
isigijau pasiklausimo irangele ir taip issiaiskinau smile.gif

Oho...Mane buves draugas sekdavo..Kai prisimenu net slykstu.As niekada nesekciau. Bet jei kas sukeltu itarimu tikrai paklausciau taip,kaip kanauninke rase,kad neuzspringtu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 16, 13:19)
Nesupratau, kodel man, ar kitai turetu buti sunkokai su tokia sazine gyventi. Galimai del to, kad knisiesi vyro telefone, uz tai as ir nesiknisu, neskaitau jo laisku, dokumentu.

Na jei jus net negalite su antra puse nuosirdziai pasneketi, tai velgi jusu santikiu atestacija. Prie ko cia sazine. Nezinau.

Nesenai gavau zinute is draugo. "Aciu, jei ne tu, buciau neviltyje, esu be galo dekingas, kada susitinkam, man reikia tave pamatyti"

Vertimas zinutes. Vaikui po vejaraupiu atsirado ant odos darinys, tevai issigando.Tenka bendrauti su onkologais, pazystu gydytoja, daviau jo telefono nr. Vaika nuveze, patikrino, nieko blogo. Tevas laimingas dekoja. Nori susitikti".

Jei mano vyras del panasios zinutes pradetu kelti alasa, abejoti mano padorumu, nematau prasemes su juo gyventi, nes manau, kad sugyvenimo pagrindas yra pasitikejimas. As niekam neprivalau irodineti savo nekaltumo, tikrai nesizeminsiu.

Moonte, jūsų gauta žinutė tikrai nekeltų vyrui įtarimo. Perskaičiau, tiesiog dvelkia draugiškumu biggrin.gif

Bet sekti niekad nesekčiau, tiesiog jei kiltų kažkokių įtarimų , mėginčiau kalbėti. prisipažysta aišku vienetai, jei niekas nesigautų tai manau yla vis tik greit iš maišo išlenda g.gif Bet tiesą norėčiau žinoti g.gif
Papildyta:
QUOTE(kanauninkė @ 2014 03 19, 21:46)
Greičiausiai apie norą priglusti prie krūtinės ir pabučiuoti, kur nesueina. Todėl autorė ir tikisi, kad seksas dar tik bus ateity. Iš čia noras susekti ir pričiupti po paklode. Kad galėtų iškelta galva oriai išeiti nuo bledūno. Tada ji atsiduria nebe persekiotojos, bet aukos vietoje. Labai patogu gedint. Žinot, draugai, tėvai... Visas vaidmenų žaidimas gaunasi.

Autore, mieloji, jūs netausojat savo laiko visiškai. Bala žino, kiek teks laukti, kol jie ras vietą paseksuoti, kol jūsų vyras nugalės savo moralines nuostatas (vis tik svetimas tarpkojis po ilgo laiko, reikia paruošt save psichologiškai).
1.Man kyla klausimas, kodėl negalima vakare, po vakarienės (kad niekas neužspringtų) paklausti: "Radau žinutes. Kame kampas?" Tada stebite kaip kinta veido spalva ir kaip bandoma vartytis iš situacijos. Visai smagus reginys turėtų būti.

2.Dabar man keista, kodėl vyras visai nesisaugoja? Žinutės neištrintos. PIN nėra. Skaitykit, kas netingit, vaikai. Kiba jis tas saldybes nakčia prieš miegą pasiskaito? Ar pasilikęs užsikūrimui, nes įprastai žmona nebejaudina? g.gif

Su pirmu sutinku
O dėl antro, tai būna paprasčiausi žiopliai, kurie galvoja, kad telefonas tik jų ir niekas nesigvieš į jų privatumą arba vyrui jau dzin, gal laukia, kad žmona sužinotų
Papildyta:
QUOTE(mobatas @ 2014 03 20, 03:06)
isigijau pasiklausimo irangele ir taip issiaiskinau smile.gif

Nei kaltinu, nei ginu. Sako, kad meilėje ir kare visos priemonės geros g.gif
Bet bandau įsivaizduoti, kad jausmas būtų šlykštus ir vienai, ir kitai pusei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 03 20, 05:33)
Oho...Mane buves draugas sekdavo..Kai prisimenu net slykstu.As niekada nesekciau. Bet jei kas sukeltu itarimu tikrai paklausciau taip,kaip kanauninke rase,kad neuzspringtu.

as nedariau to del manyjos. pastebejau jos pasikeitimus labai greit. ir kalbejau, bet ji negirdejo arba nenorejo girdeti. isitaisiau pasiklausimo irangele, kad isitikinti, ar tikrai as nesusirgau paranoja, nors 99 procentus buvau tikras. pasilikau 1 procenta, kad klystu. as per ta laika labai pasikeiciau. man ir draugai sakydavo, kad as kaip nesavas. net ir gert buvau pradejes
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2014 03 20, 07:58)
Moonte, jūsų gauta žinutė tikrai nekeltų vyrui įtarimo. Perskaičiau, tiesiog dvelkia draugiškumu biggrin.gif

Bet sekti niekad nesekčiau, tiesiog jei kiltų kažkokių įtarimų , mėginčiau kalbėti. prisipažysta aišku vienetai, jei niekas nesigautų tai manau yla vis tik greit iš maišo išlenda g.gif Bet tiesą norėčiau žinoti g.gif
Papildyta:

Su pirmu sutinku
O dėl antro, tai būna paprasčiausi žiopliai, kurie galvoja, kad telefonas tik jų ir niekas nesigvieš į jų privatumą arba vyrui jau dzin, gal laukia, kad žmona sužinotų
Papildyta:

Nei kaltinu, nei ginu. Sako, kad meilėje ir kare visos priemonės geros g.gif
Bet bandau įsivaizduoti, kad jausmas būtų šlykštus ir vienai, ir kitai pusei doh.gif

man tas jausmas paciam slykstus buvo. bet zmogu privercia to griebtis, kai kalbiesi su juom, o jis taves negirdi. labai greit pastebejau pasikeitimus. bet iki sekimo, praejo daug laiko, kai jau nebezinojau, ko griebtis
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 03 20, 20:45)
as nedariau to del manyjos. pastebejau jos pasikeitimus labai greit. ir kalbejau, bet ji negirdejo arba nenorejo girdeti. isitaisiau pasiklausimo irangele, kad isitikinti, ar tikrai as nesusirgau paranoja, nors 99 procentus buvau tikras. pasilikau 1 procenta, kad klystu. as per ta laika labai pasikeiciau. man ir draugai sakydavo, kad as kaip nesavas. net ir gert buvau pradejes
[

Metei? rolleyes.gif smile.gif Ar taip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2014 03 16, 00:28)
Prašau be sarkazmo, tiesiog noriu tiesos mirksiukas.gif manau žinoti tiesa turim teise žinoti kiekvienas.

Jei žinučių neištrynė, tai nebijo, kad kas jas perskaitys. Jei turėtų meilužę-viskas būtų trinama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 20 kovo 2014 - 22:42
QUOTE(mobatas @ 2014 03 20, 19:45)

nepykit uz atviruma, bet gerai mergina padare, kad kita susirado. Kam toks reikalingas, kuriam vos tik koks sunkumas, o tas gert pradeda. Maza kas gyvenime. Kokia liga zmonai ar vaikui bus, o is vyro ji pagalbos ir paramos neuslauks, nes tas is karto alkoholio griebiasi.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 03 20, 23:32)
Įdomu, iš kokio jūs miesto? blush2.gif

Išsigandot, kad galit būti egluziuko susekta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 03 20, 21:46)
Metei? rolleyes.gif  smile.gif Ar taip atrodo?

kai zmogus tau rupi, pamatai greit
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 03 20, 22:39)
nepykit uz atviruma, bet gerai mergina padare, kad kita susirado. Kam toks reikalingas, kuriam vos tik koks sunkumas, o tas gert pradeda. Maza kas gyvenime. Kokia liga zmonai ar vaikui bus, o is vyro ji pagalbos ir paramos neuslauks, nes tas is karto alkoholio griebiasi.

gal ir gerai, bet palikau as. o sunkumus as jau iveikti ismokau vaikas budamas
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 03 20, 22:39)

uz atviruma nepykstu. bet tuom savo atsiprasymu, nori ikast. nereikia tuom prisidengti
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2014 03 21, 00:43)
Išsigandot, kad galit būti egluziuko susekta?  biggrin.gif

Nebijau, gali šį savaitgalį pasekti. galiu net pasakyti kur būsiu, kad būtų lengviau ieškoti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 03 20, 23:26)
o sunkumus as jau iveikti ismokau vaikas budamas

vaikas budamas gert pradejot g.gif negerai....
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 03 20, 23:39)

Nereikia pulti į kraštutinumus. Jei žmonės jaučia, kad yra apgaudinėjami, ieško visokių sprendimų.

Kodėl, nepuolama ant tų, kurie apgaudinėja, ir dar turi drąsos, sąžinės žiūrėti į akis ir sakyti, kad ne, netiesa viskas. Suprantu, kad ištikimybė jiems gal nėra šventas reikalas, bet tas žmogus, gi kažkada buvo mylimas, brangus. Su juo kažkas kurta? Bent, jau iš pagarbos kitam žmogui, neapgaudinėtų, ir jau kaip yra, taip yra, pasakytų teisybę.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 21, 13:35)
Nereikia pulti į kraštutinumus. Jei žmonės jaučia, kad yra apgaudinėjami, ieško visokių sprendimų.

Kodėl, nepuolama ant tų, kurie apgaudinėja, ir dar turi drąsos, sąžinės žiūrėti į akis ir sakyti, kad ne, netiesa viskas. Suprantu, kad ištikimybė jiems gal nėra šventas reikalas, bet tas žmogus, gi kažkada buvo mylimas, brangus. Su juo kažkas kurta? Bent, jau iš pagarbos kitam žmogui, neapgaudinėtų, ir jau kaip yra, taip yra, pasakytų teisybę.

ir ta teisybe kaip puntuko akmeni ant zmogaus uzrident. g.gif

Atsakyti