Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(*MM* @ 2014 10 02, 10:00)
niekaip nesuprantu, iš kur tas įsitikinimas, kad gera žmona tik ta, kuri pildo visus vyro norus jų jam dar neišsakius, kuri šveičia, plauna, gamina ir t.t.?  doh.gif  nu būkit jūs ta, su kuria galima pasišnekėti, kuri rūpinasi savim, su kuria galima prasiblaškyti, ne namuose triūskit, o išeikit atsipalaiduot, pasižmonėt. tada vyrui bus įdomiau ir nereiks į šviežienas dairytis. o kodėl jie keičia moteris kaip kojines, nes neįdomu tokia, kuri iškart viską vykdo,kaip jis nori, nelieka jokios intrigos, jokio noro užkariauti, pasiekti, patikti , įtikti. tada prasideda išsidirbinėjimai.

Dalinai su jumis sutinku, bet gali tiems namams mažiau dėmesio skirti, kol nėra vaikų arba kai jau vaikai užauga. O jei vaikai maži, tai nei išlėkt bet kada, ne valgyt negamint kada panarėjus neišeina g.gif
Negalima nuo buities leisti atsiriboti vyrams ir moteriai viską perimti į savo rankas, nes tada moteris tampa tarnaite, o vyras ir meilužėms laiko atranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 10 02, 11:09)
Dalinai su jumis sutinku, bet gali tiems namams mažiau dėmesio skirti, kol nėra vaikų arba kai jau vaikai užauga. O jei vaikai maži, tai nei išlėkt bet kada, ne valgyt negamint kada panarėjus neišeina g.gif
Negalima nuo buities leisti atsiriboti vyrams ir moteriai viską perimti į savo rankas, nes tada moteris tampa tarnaite, o vyras ir meilužėms laiko atranda g.gif

tik jau nesakykit, kad absoliučiai viskas, ką daro moterys, yra dėl vaiko/vaikui,kai jis mažas? gi kai anas užmiega, puolama atlikti kitų "butinų" buities darbų. o ir kiek ten valgyt reikia gamint mažam? košelės. dideliam daugiau gaminama. išlėkt - vyrui vaiką į rankas ir eini kurnors ( o ne į virtuvę/vonią šveisti). kai vyras matys, kad jūs rūpinatės ir savim, o ne tik kitais,tai ir anam gal atsiras noras rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 02, 12:12)
tik jau nesakykit, kad absoliučiai viskas, ką daro moterys, yra dėl vaiko/vaikui,kai jis mažas? gi kai anas užmiega, puolama atlikti kitų "butinų" buities darbų. o ir kiek ten valgyt reikia gamint mažam? košelės. dideliam daugiau gaminama. išlėkt - vyrui vaiką į rankas ir eini kurnors ( o ne į virtuvę/vonią šveisti). kai vyras matys, kad jūs rūpinatės ir savim, o ne tik kitais,tai ir anam gal atsiras noras rūpintis.

Man tas kaip ir negalioja biggrin.gif , vaikai užauginti, anūkais džiaugiamės biggrin.gif
Bet jaunoms šeimos dar ir gerbūvį reikia susikurti( netaikau niekam konkrečiai), dažnai vyrai dirba ne per vieną darbą, tada moteris nori nenori, laiko jei ne 4 tai bent tris namų kampus. O vaikus turint, neužtenka vien košelės išvirti g.gif Kad ir tuos būtinus buities darbus juk tenka nudirbti
Sutinku su tuo, kad bet kokiu atveju, moteris turi rasti laiko sau , gyventų taip kaip pati nori, o ne kažkam aukodamos gyvenimą. Niekaip nesuprantu, kai moterys sako "Aš jam paaukojau gražiausius savo metus ar visą savo gyvenimą"
O neištikimybė tikrai nepriklauso nuo neišplautų lėksčių ar pagamintų patiekalų kiekio g.gif
Ar sekčiau įtardama? Dabar sakau, kad ne, bet ką gali žinoti, jei kiltų įtarimas blush2.gif Gal noras sužinoti teisybę būtų stipresnis už mano nusistatymus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 02 spalio 2014 - 12:12
QUOTE(Molė @ 2014 10 02, 13:10)

Ar sekčiau įtardama? Dabar sakau, kad  ne, bet ką gali žinoti, jei kiltų įtarimas blush2.gif Gal noras sužinoti teisybę būtų stipresnis už mano nusistatymus g.gif

mano noras suzinoti teisybe buvo beeeeegalinis, nes ziauriai buvau pavargusi, man kaip mazas vaikas meluodavo i akis, dukra vyresnioji nervodavosi nuo tu nuolatiniu jo lakstymu ir kvailu pasiteisinimu, as maciau paaugli berniuka , kuris painiojasi mele, nesugeba susikaupti nei darbe, nei namie ir dar ohoho koks erelis yra, kaip mokejo mane i vieta pastatyti, kaip issivartydavo savo sparnuotom frazem po savo psichoterapiju, bet kiek kartais naudingos tokios gyvenimo pamokos, kiek atrandi geru tave palaikanciu zmoniu, ir daug ka pradedi vertinti kitaip. ir dabar laaabai dziaugiuosi, kad kazkas ta dienena toptelejo galvon, kad vat reikia padaryti ta ka padariau ir kita diena atejo nusvitimas, dieve kuom as gyvenau pastaruosius men. doh.gif dabar keiciuosi, jisai jei ne aklas mato pasikeitusia zmona, kuri jau nebetryksta didele meile jam... Vnz. mano nuomone zinoti teisybe yra tikrai geriau, nei kankinti save, ..na jis buvo su kuo nors, ar nebuvo, ir vajezau ne jis taip jug negaletu, ...o gal vis delto... ir t.t. suzinojau ir tapau stipresne, nebesileidziu tiek zeminama ir bus, kaip bus, tik tu finansu truksta..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 02, 12:12)

O jeigu moteriai patinka rupintis namiskiais? Turetu prisiversti ir nebesirupinti, kad tik vyrui buti idomesne? g.gif

Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 02, 14:54)
O jeigu moteriai patinka rupintis namiskiais? Turetu prisiversti ir nebesirupinti, kad tik vyrui buti idomesne? g.gif

norint rūpintis namiškiais (beje, vyras vienas iš jų biggrin.gif), reikia žinoti, kokio labiausiai rūpesčio jiems reikia. gal pvz vyrui nereikia vakarienės iš 3 patiekalų taip labai, kaip įdomaus pokalbio, kad atsipalaiduotų po dienos darbų. gal jis "nemato" dulkėtų palangių, o kojines išsiplaus pats, bet norėtų, kad vakare nebūtumėt tokia pavargusi ir sumigus vaikams galėtumėt ne tik "griuti negyvi" į lovą.
čia tik pvz. gali būti, kad jam reikia būtent vakarienės. reik žiūrėt individualiai pagal kiekvieną vyrą biggrin.gif
nu o jeigu puodų šveitimas ir grindų blizginimas moteriai tiesiog įdomesnis ,tai gal jai vyro ir nereikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 02, 15:49)
norint rūpintis namiškiais (beje, vyras vienas iš jų biggrin.gif), reikia žinoti, kokio labiausiai rūpesčio jiems reikia. gal pvz vyrui nereikia vakarienės iš 3 patiekalų taip labai, kaip įdomaus pokalbio, kad atsipalaiduotų po dienos darbų. gal jis "nemato" dulkėtų palangių, o kojines išsiplaus pats, bet norėtų, kad vakare nebūtumėt tokia pavargusi ir sumigus vaikams galėtumėt ne tik "griuti negyvi" į lovą.
čia tik pvz. gali būti, kad jam reikia būtent vakarienės. reik žiūrėt individualiai pagal kiekvieną vyrą biggrin.gif
nu o jeigu puodų šveitimas ir grindų blizginimas moteriai tiesiog įdomesnis ,tai gal jai vyro ir nereikia?  biggrin.gif

Nu, pvz, as tai darau del saves - tvarkausi, verdu ir t.t... man dzin ka vyras galvoja apie dulkes, juk tai as pati negaliu i jas ziureti! Nu bet ir vyro man reikia tongue.gif tiksliau - reikejo, kolkas krize siuo klausimu lotuliukas.gif

Papildyta:
Tai va man tas ir idomu. Tureciau stengtis nesinervinti ziuredama i dulkes, kad tik vakare jegu pasikirkinti butu? biggrin.gif
Atsakyti
Sekt neteko, nes nebuvo itarimu, bet yla pati islindo is maiso. Paskambino pussesere ir pasake, kad mano vyro masina stovi prie mano geriausios drauges namo, kuri kasdien diena lankydavo mane, guosdavo del vakarais isgerineti pradejusio vyro, patardama mesti ji velniop. O pasirodo girdydavo ne kas kitas o ji pati, kad greiciau susukti smegeneles, kadangi blaivam virsu imdavo protas ir linkdavo link namu.
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 02, 16:11)
Nu, pvz, as tai darau del saves - tvarkausi, verdu ir t.t... man dzin ka vyras galvoja apie dulkes, juk tai as pati negaliu i jas ziureti! Nu bet ir vyro man reikia tongue.gif tiksliau - reikejo, kolkas krize siuo klausimu lotuliukas.gif
Papildyta:
Tai va man tas ir idomu. Tureciau stengtis nesinervinti ziuredama i dulkes, kad tik vakare jegu pasikirkinti butu?  biggrin.gif

jeigu tai du nesuderinami dalykai,tai teks rinktis vieną iš jų (švara arba vyras) biggrin.gif
arba vyras tegu jas nušluosto, o jūs būsit pailsėjus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 02, 16:33)
jeigu tai du nesuderinami dalykai,tai teks rinktis vieną iš jų (švara arba vyras)  biggrin.gif
arba vyras tegu jas nušluosto, o jūs būsit pailsėjus  thumbup.gif

Tuomet vyras bus pavarges vakariop lotuliukas.gif

O jeigu rimtai, tai ne tvarkymasis vargina (jeigu tvarka tereikia tik palaikyti, o ne daryti generaline). Vargina pati rutina, vaiku zyzimai smile.gif O tai juk laikina, juk visos seimos su tuo susiduria, jeigu vaiku nori tureti. Bet ne visos isgyvena tas krizes...
Atsakyti
QUOTE(Glamm @ 2014 10 02, 16:31)
Sekt neteko, nes nebuvo itarimu, bet yla pati islindo is maiso. Paskambino pussesere ir pasake, kad mano vyro masina stovi prie mano geriausios drauges namo, kuri kasdien  diena lankydavo mane, guosdavo del vakarais isgerineti pradejusio vyro, patardama mesti ji velniop. O pasirodo girdydavo ne kas kitas o ji pati, kad greiciau susukti smegeneles, kadangi blaivam virsu imdavo protas ir linkdavo link namu.

Ot tai draugė doh.gif doh.gif doh.gif ir kaip viskas pasibaigė, ar kartu jūs dar ?
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 10 02, 17:07)
Tuomet vyras bus pavarges vakariop lotuliukas.gif

O jeigu rimtai, tai ne tvarkymasis vargina (jeigu tvarka tereikia tik palaikyti, o ne daryti generaline). Vargina pati rutina, vaiku zyzimai smile.gif O tai juk laikina, juk visos seimos su tuo susiduria, jeigu vaiku nori tureti. Bet ne visos isgyvena tas krizes...

lotuliukas.gif gal biškį gėda sakyt, bet kartais MB išties būna labiau pavargęs nei aš blush2.gif
o mane tai iš tikrųjų dažnai išnervuoja dukros neklausymas. kartais ir rutina užspaudžia, bet šitą galima išvaikyt, o vaikų per dieną neišauklėsi doh.gif
bet vis tiek, geriausia darbus perpus dalintis ,vis lengviau negu vienam viską...o kad vyras dirba,tai nereiškia, kad nuo visko kito jis atleidžiamas. diena iš dienos suktis namų rutinoj yra labai labai sunku. dirbt lengviau (jeigu darbas ne iš blogiausių).
Atsakyti