autore, o tai dabar nenorit skirtis?
nes juk jau abejojate, ir taskas - abejosit viskas, kirminas pasetas.
jei suzinociau, kad mane seka, pasiulyciau skirtis iskart. kokia prasme likti kartu, kai pasitikejimo nebera??
kaip gali jaustis zmogus, jei yra sekamas? abejais atvejais blogai, pati pagalvokit. jei jis neistikimas, tai ir pats iseis. o jei padorus - irgi iseis, net sykstu pasijusti tarsi mesmaleje ar po ziuronais.
tik nesuprantu, jei jums pinigu is teismo nereikia, kam laukti? iseikit dabar.
QUOTE(egluziukas @ 2014 03 15, 23:34)
Tai vat ir noriu isiaiskinti kokį efektyvu buda
iš patirties :)kaip išsiaiškino tiesa?

taigi saket zinutes telefone radot, negana dar?
QUOTE(Moonte @ 2014 03 15, 23:39)
O jei jums tik atrodo, kad jis neistikimas, negi jus nejausite kaltes, kad suabejojot jo padorumu? O jums paciai patiktu, kad abejojama jusu padorumu?
Radusi kitos moters žinutes telefone (nors šiaip kitų telefonų į rankas neimu, bet kilus kažkokiam įtarimui, nepaaiškinamiems vėlyviems grįžinėjimams, veikiausiai pasidomėčiau), aš nejausčiau jokios kaltės. Nuoširdžiai. Sunkoka jums su tokia sąžine gyventi. Jei pasikeitęs žmogaus elgesys kelia įtarimus, o bandant pasikalbėti jis mekena, kad viskas gerai, daug darbo ir pan. ir kad aš tik prisigalvoju, aš norėčiau į situaciją įnešti aiškumo. Jei mano elgesys keltų abejonių, jei mano telefone būtų meilios kitų vyrų žinutės, kodėl aš turėčiau įsižeisti, kad abejojama mano padorumu?
QUOTE(Liebchen @ 2014 03 16, 12:50)
Radusi kitos moters žinutes telefone (nors šiaip kitų telefonų į rankas neimu, bet kilus kažkokiam įtarimui, nepaaiškinamiems vėlyviems grįžinėjimams, veikiausiai pasidomėčiau), aš nejausčiau jokios kaltės. Nuoširdžiai. Sunkoka jums su tokia sąžine gyventi. Jei pasikeitęs žmogaus elgesys kelia įtarimus, o bandant pasikalbėti jis mekena, kad viskas gerai, daug darbo ir pan. ir kad aš tik prisigalvoju, aš norėčiau į situaciją įnešti aiškumo. Jei mano elgesys keltų abejonių, jei mano telefone būtų meilios kitų vyrų žinutės, kodėl aš turėčiau įsižeisti, kad abejojama mano padorumu?
Nesupratau, kodel man, ar kitai turetu buti sunkokai su tokia sazine gyventi. Galimai del to, kad knisiesi vyro telefone, uz tai as ir nesiknisu, neskaitau jo laisku, dokumentu.
Na jei jus net negalite su antra puse nuosirdziai pasneketi, tai velgi jusu santikiu atestacija. Prie ko cia sazine. Nezinau.
Nesenai gavau zinute is draugo. "Aciu, jei ne tu, buciau neviltyje, esu be galo dekingas, kada susitinkam, man reikia tave pamatyti"
Vertimas zinutes. Vaikui po vejaraupiu atsirado ant odos darinys, tevai issigando.Tenka bendrauti su onkologais, pazystu gydytoja, daviau jo telefono nr. Vaika nuveze, patikrino, nieko blogo. Tevas laimingas dekoja. Nori susitikti".
Jei mano vyras del panasios zinutes pradetu kelti alasa, abejoti mano padorumu, nematau prasemes su juo gyventi, nes manau, kad sugyvenimo pagrindas yra pasitikejimas. As niekam neprivalau irodineti savo nekaltumo, tikrai nesizeminsiu.
QUOTE(Moonte @ 2014 03 16, 13:19)
Jei mano vyras del panasios zinutes pradetu kelti alasa, abejoti mano padorumu, nematau prasemes su juo gyventi, nes manau, kad sugyvenimo pagrindas yra pasitikejimas. As niekam neprivalau irodineti savo nekaltumo, tikrai nesizeminsiu.
Bet cia rozine pasaulio puse. Paprastai zinutes vyru telefonuose reiskia ta ka ir reiskia

QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 16, 13:35)
Bet cia rozine pasaulio puse. Paprastai zinutes vyru telefonuose reiskia ta ka ir reiskia 

Kodel rozine? Jei yra poreikis, gali savo gyvenima paversti paranoja. Kam to reikia. Galimai, o galimai ir ne...
Dabar autore raso, jog nori ikalciu, kokiu? Lovoje rasti? Nes kiti ikalciai, nebus "rimti". Bus aibes atmazkiu - su kolega kava geriau, vaikystes drauge, kursioke ir t.t.
QUOTE(Moonte @ 2014 03 16, 14:12)
Dabar autore raso, jog nori ikalciu, kokiu? Lovoje rasti? Nes kiti ikalciai, nebus "rimti". Bus aibes atmazkiu - su kolega kava geriau, vaikystes drauge, kursioke ir t.t.
Tai taip. As ta suprantu kuo puikiausiai. Bet cia tos kalbos veltui, nes autore vis tiek knisis ir ieskos.
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 03 16, 13:18)
Tai taip. As ta suprantu kuo puikiausiai. Bet cia tos kalbos veltui, nes autore vis tiek knisis ir ieskos.
tai štai ir klausimas, o kada sustos ieškot įkalčių? O jei neras, tai taip ir ieškos iki gyvenimo pabaigos?
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 16, 14:30)
tai štai ir klausimas, o kada sustos ieškot įkalčių? O jei neras, tai taip ir ieškos iki gyvenimo pabaigos?
Na, tai irgi savotiskas tikslas, siekis

QUOTE(lauryna @ 2014 03 16, 11:27)
O tai koks zinuciu tekstas buvo , kad sms jums neuztenka kaip neistikimybes ikalcio ?
Greičiausiai apie norą priglusti prie krūtinės ir pabučiuoti, kur nesueina. Todėl autorė ir tikisi, kad seksas dar tik bus ateity. Iš čia noras susekti ir pričiupti po paklode. Kad galėtų iškelta galva oriai išeiti nuo bledūno. Tada ji atsiduria nebe persekiotojos, bet aukos vietoje. Labai patogu gedint. Žinot, draugai, tėvai... Visas vaidmenų žaidimas gaunasi.
Autore, mieloji, jūs netausojat savo laiko visiškai. Bala žino, kiek teks laukti, kol jie ras vietą paseksuoti, kol jūsų vyras nugalės savo moralines nuostatas (vis tik svetimas tarpkojis po ilgo laiko, reikia paruošt save psichologiškai).
Man kyla klausimas, kodėl negalima vakare, po vakarienės (kad niekas neužspringtų) paklausti: "Radau žinutes. Kame kampas?" Tada stebite kaip kinta veido spalva ir kaip bandoma vartytis iš situacijos. Visai smagus reginys turėtų būti.
Dabar man keista, kodėl vyras visai nesisaugoja? Žinutės neištrintos. PIN nėra. Skaitykit, kas netingit, vaikai. Kiba jis tas saldybes nakčia prieš miegą pasiskaito? Ar pasilikęs užsikūrimui, nes įprastai žmona nebejaudina?

QUOTE(egluziukas @ 2014 03 15, 22:34)
Tai vat ir noriu isiaiskinti kokį efektyvu buda
iš patirties :)kaip išsiaiškino tiesa?

isigijau pasiklausimo irangele ir taip issiaiskinau