Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(South @ 2014 08 08, 17:17)
Tikrai?Net ir smurta???

Zinoma. Jei viena kartu gauciau i snapa, atleisciau. Jei antras kartas butu - butu viskas.
Atsakyti
QUOTE(Broken Angel @ 2014 08 09, 20:58)
Zinoma. Jei viena kartu gauciau i snapa, atleisciau. Jei antras kartas butu - butu viskas.

pritariu...tik tiek, kad jeigu buvo vienas kartasm, labai tikėtina, kad bus ir antras...
Atsakyti
QUOTE(Broken Angel @ 2014 08 09, 21:58)

Ir durnai padarytum,nes po vieno smugio,kazkada bus ir antras.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 08 10, 18:43)

Nesamonė.
Atsakyti
QUOTE(Broken Angel @ 2014 08 10, 19:31)
Nesamonė.

Arba susirastum meilužį, gi tai bėdas sprendžiat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Broken Angel @ 2014 08 10, 20:31)
Nesamonė.

Pasakyk tai moterims,kurias muse vyrai.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 08 11, 17:48)
Pasakyk tai moterims,kurias muse vyrai.

Muse, musa ir mus toliau, nes jos ju nepalieka ir nepaliks, nes gi jie jas myyyyli, jie nenoreeeeeejo, jie pasikeeeeeeeiiiiiis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 08 10, 18:43)

Nesamonė.

dirbu šioj sirtyje, patikėk visos galvoja, kad tai tik vienas kartas -atleidžia, tačiau baigiasi teismo med. ekspertizemis, ikiteis. tyrimais, apribojimais ir t.t.

davė vieną kartą, susirenku daiktus ir išeinu.
Atsakyti
Nesamonė.

Jums vyras kartą buvo sudavęs, kaip suprantu, ir daugiau, bent iki šiol, gesto nepakartojo?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 08 12, 07:57)
Muse, musa ir mus toliau, nes jos ju nepalieka ir nepaliks, nes gi jie jas myyyyli, jie nenoreeeeeejo, jie pasikeeeeeeeiiiiiis  doh.gif

Ne visos. Tikrai ne visos.
Atsakyti
QUOTE(Temptation... @ 2014 08 12, 08:19)

davė vieną kartą, susirenku daiktus ir išeinu.

as irgi taip padaryciau. Net ir savo vyrui dar draugystes pradzioj pasakiau, kad jei pakels kada pries mane ranka iseisiu iskart. Be daiktu, kad ir basa, bet iseisiu ir negrisiu. Jokiu ten "prasau-atsiprasau" nebus.

QUOTE(-Juodre- @ 2014 08 12, 09:51)
Ne visos. Tikrai ne visos.

vienetai tokiu. As irgi esu dirbus tokioj srity, kur teko bendraut(jei galima tai taip pavadint) su sumustom moterim. Ir musamos jos budavo nuolat. Vis periodiskai i ligonine ar sumusta i gatve. Paskui vel namo. Vel sumusta. Vel pas vyra. Kartais paraso policijai pareiskima, kartais ne. Bet jei paraso, tai atsiima. pasaka be galo. Nezinau ar kuri is ju istruko is to pragaro. Bet gal jom ne pragaras. Gal jom tai vis geriau, nei be diedo. Va be diedo, tai ne gyvenimas butu. Kas zino......
Atsakyti
QUOTE(Grandiloquent @ 2014 08 12, 09:27)
Jums vyras kartą buvo sudavęs, kaip suprantu, ir daugiau, bent iki šiol, gesto nepakartojo?

Ne vyras man, aš jam.
Papildyta:
QUOTE(Temptation... @ 2014 08 12, 08:19)
dirbu šioj sirtyje, patikėk visos galvoja, kad tai tik vienas kartas -atleidžia, tačiau baigiasi teismo med. ekspertizemis, ikiteis. tyrimais, apribojimais ir t.t.

Aš ir toje srityje dirbu, tikrai negalima teigti kad gavus kartą reikia tikėtis antro.
Kaip ir su ištikimybe, nuklydai kartą, tai jau ir antrą kartą taip bus, trečią? Ne visada
Atsakyti