Pries keleta metu buvau atsidurusi panasioje situacijoje- 5m draugavau su vaikinu, kartu gyvenom, apie vestuves galvojom. Tada galejau ji pavadinti kone idealiu- namuose tvarkydavosi, laukdavo gryztancios is darbo su vakariene, be progos dovanodavo geles, kvepalus. Daznai vazinedavo darbo reikalais po Lietuva, kartais keleta dienu nebudavo namie, bet daznai skambindavo, aptarinedavom kasdienius reikalus, net nejausdavau, kad jo nera salia. Ir staiga viena diena suzinojau, kad kitam mieste jis turi tokia pat, kaip as- kuri ji isleidzia i komandiruotes, kuri jam gamina vakariene ir sildo lova. Taip keleta menesiu nei viena nieko blogo neitardama dalinomes vienu vyru. Jis sliauziojo paskui mane keliais, siule dabar pat sesti i masina ir vaziuoti pildyti dokumentu santuokai.. Sake, kad suklydo, kad ta kita- bjauri, stora merga, kurios jam neina atsikratyti. Patikejau.. Gal ne del naivumo- tikejau ir maciau tai, kas man tada buvo patogu- saugojau save nuo skausmo suprantant tiesa, lengviau buvo tiketi juo.. Mylejau, buvo gaila viska nubraukti. Susitaikem.. bet nebebuvo kaip seniau- negalejau su juo miegoti vienoje lovoje, buciuotis- vis pries akis islysdavo praeities seseliai. Jis stengesi, bet mums nepavyko- po menesio tokio gyvenimo susirinkau daiktus ir isejau. Po keliu dienu su manim susisieke "ta bjauri merga", susitarem susitikti. Labai nustebau paaciusi prie staliuko sedincia pasitempusia, liekna, simpatiska mergina- ji visiskai nebuvo panasi i ta, kuria man "nupiese" ex. Pasikalbejom, pasirodo kai as isejau, jis nuleke keliais pas ja, sake, kad be jos negali gyventi, o menesi laiko buvo su manim, nes as susipjausciau venas ir grasinau nusizudyti, jei jis mane paliks
Tokia mano istorija- nenoriu ja nieko izeisti, pamokslauti ar smerkti, kiekviena turim elgtis taip, kaip atrodo geriausia ir kad butume laimingos. Ne apie diedus sukasi visas musu pasaulis