Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(vasarele85 @ 2014 08 04, 09:25)
manot jai jis manes nemyletu butu toilau su manimi  g.gif  g.gif nemanau nes zinau ne viena atveji kai nemyli tada eian iseina ir viskas dzin buna ir vaikai ir draugai viskas
bet ko jis tada liko  g.gif

Tikriausia tokiom naivuolem lengviau gyventi bigsmile.gif dar ir kaip gali gyventi is patogumo, pripratimo, o ar cia meile pavadint tai kazin...vyrai is prigimties nelinke i skyrybas, geriau pasonej palakstys ir gris, tuo labiau kai atgal priima, tai ko gi ne. Beja pritariu, mest laukant toki vyra, kuris ne tik kad laksto, bet ir sneka bjauriai apie tas su kuriom miega. Nemanyk, kad apie tave graziai atsiliepia, kalba gal dar ir bjauriau, sakau is patirties..
Atsakyti
nu gal naivi gal ne net nezinau kaip save ivardinti ismesiu jai dar syki pabegs mirksiukas.gif o kad nesuzinosiu tai isitikino kad tokaim mietes tokio dalyko nepaslepsi mirksiukas.gif per duag pazystamu biggrin.gif
nu ka jis kalba tai nezinau bet pas blogu niekas negryzta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 08 05, 14:05)

nu ka jis kalba tai nezinau bet pas blogu niekas negryzta  smile.gif

toks jausmas, kad jis angelas biggrin.gif zodziu toks toki surado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persimanija @ 2014 08 05, 16:19)
toks jausmas, kad jis angelas  biggrin.gif  zodziu toks toki surado  bigsmile.gif

ne nei jsi nei as neesam angelai smile.gif bet kazkodel jausmai jam tebera nors ir jau ziema bus 10 metu kaip mes susipazine bet jis turi tai ko man reikia kas mane prie jo traukiai ir laiko ir noriu buti as su juo ax.gif
Papildyta:
yra posakis niekada nesakyk niekada ir as garsiai saukiau ir viesiems kad as jam to jau niekada neatleisciau biggrin.gif bet ak tas gyvenimas jsi viska taip sudelioja kaip turi buti ir ne kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 08 05, 14:54)

yra posakis niekada nesakyk niekada ir as garsiai saukiau ir viesiems kad as jam to jau niekada neatleisciau 

atleidai karta, atleisi antra, penkta ir desimta. Zino vyriokas tai ir dziaugiasi. Ir ko jam pas tave negizt - namai sutvarkyti, valgyt padaryta, seksas nemokamai yahoo.gif Tik su sekanciais nuotykiais reiks but atsargesniam.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2014 08 05, 21:45)
atleidai karta, atleisi antra, penkta ir desimta. Zino vyriokas tai ir dziaugiasi. Ir ko jam pas tave negizt - namai sutvarkyti, valgyt padaryta, seksas nemokamai  yahoo.gif Tik su sekanciais nuotykiais reiks but atsargesniam.

kas tinka daugumai nebutinai tinka ir man mirksiukas.gif tokias dalykais nejuokauju mirksiukas.gif o ten manai mokejo zu pasklauga lotuliukas.gif tikrai ne biggrin.gif tai gelejo likti biggrin.gif
Atsakyti
Radai del ko dziaugtis, ypatingai del to, kad palaidunas grizo fui doh.gif
Atsakyti
nei as labai dziaugiuosi nei ka yra kaip yra daviau sansa ir tiek rolleyes.gif nenores netures i jo vieta yra norinciu jai ka tik as ju neoriu va kur beda rolleyes.gif
nu o gal kad ir man uztems protas ir galesiu atsilygint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2014 08 05, 22:14)
tai anksciau gal irgi nejuokavai? Ar tai buvo tada "bajerio" formos, o dabar jau tipo rimtai? O gal ir dabar dar juokauji?
O del sekso ir likimo pas meiluze. Tikrai nebuk garantuota, kad galejo jis likt pas ta moteri. Yra tikimybe, kad ji tavo vyra isspyre, todel jis ir grizo. Tik dabar, kad neprarast vyriskumo ir gerutis pasirodyt, tai pasakoja, kad jis ja paliko, kad seima svarbesne ir bla bzla bla. Zinau tokiu istoriju ne 1 ir ne 10. Tik paskui tie vyrai vel i kaire suka. Kartais labiau slepiasi, kartais jau visai nesislepia.

nu zinokit cia tikrai ne ta situacija jinai gyveno vyro bute tas vyrelsi kai viska suzinojo ja isspyre is namu ir kiek zianu jinai cia jam taip ne pirma syki dare tad jie issiskyre po 15 metu ir jai teko nuomotis buta
Papildyta:
nieko nieko tegul dar karta pamegina ir tad jau neziuresiu i nieka nei vaikai nei jo sesuo nei mama mano niekas nebesustabdys manes be zodziu lauk ismesiu ir tegul zinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 08 05, 20:07)
kas tinka daugumai nebutinai tinka ir man  mirksiukas.gif  tokias dalykais nejuokauju   mirksiukas.gif o ten manai mokejo zu pasklauga  lotuliukas.gif  tikrai ne  biggrin.gif  tai gelejo likti  biggrin.gif

tai anksciau gal irgi nejuokavai? Ar tai buvo tada "bajerio" formos, o dabar jau tipo rimtai? O gal ir dabar dar juokauji?
O del sekso ir likimo pas meiluze. Tikrai nebuk garantuota, kad galejo jis likt pas ta moteri. Yra tikimybe, kad ji tavo vyra isspyre, todel jis ir grizo. O jei nebutu buve nei vienos, nei kitos, tai ir seksas jau tik mokamas ir paciam valgyt gamint, namus tvarkyt ir ... o kokius namus ir kur? Tai dabar, kad neprarast vyriskumo ir gerutis pasirodyt, tai ir pasakoja, kad jis ja paliko, kad seima svarbesne ir bla bla bla. Zinau tokiu istoriju ne 1 ir ne 10. Tik paskui tie vyrai vel i kaire suka. Kartais labiau slepiasi, kartais jau visai nesislepia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 05 rugpjūčio 2014 - 20:15
QUOTE(vasarele85 @ 2014 08 05, 20:19)
nei as labai dziaugiuosi nei ka yra kaip yra daviau sansa ir tiek  rolleyes.gif  nenores netures i jo vieta yra norinciu jai ka tik as ju neoriu va kur beda  rolleyes.gif
nu o gal kad ir man uztems protas  ir galesiu atsilygint  biggrin.gif
Papildyta:

nieko nieko tegul dar karta pamegina ir tad jau neziuresiu i nieka nei vaikai nei jo sesuo nei mama mano niekas nebesustabdys manes be zodziu lauk ismesiu ir tegul zinosi  4u.gif

Panasu, kad sansa davei pati sau...na galvoji tu tikrai kaip visiskai jauna mergina bigsmile.gif kokie dar atsilyginimai???
Antra karta nebebus taip skaudu, priprasit rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persimanija: 05 rugpjūčio 2014 - 21:49
QUOTE(Persimanija @ 2014 08 05, 23:48)
Panasu, kad sansa davei pati sau...na galvoji tu tikrai kaip visiskai jauna mergina  bigsmile.gif  kokie dar atsilyginimai???
Antra karta nebebus taip skaudu, priprasit  rolleyes.gif

nu jau ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif davaiu jam davaiu sau sansa buti gerene isiklausyti ko mano vyras nori
Atsakyti
vasarele85, vasarele, jūs tokia naivi. Ne, čia ne pašaipa, tiesiog iš šalies kitaip matosi. Aišku, labai sunku, jei jį mylit, o jis va, ką išsidirbinėja, čia niekaip nepaguosi, bet trumpam nusiimkit rožinius akinius ir pažiūrėkit į jį realiai: už kokias tokias savybes jūs jam davėt antrą šansą, bet, šiukštu, neduosit trečio?
Atsakyti