Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 22:06)
bet manau jis suprato kad geriau jau sumanimi nei su tokia  nes visi ji tada butu zjuoke jis pats sake kad jinai jam buvo kaip parmoga bet ne jausmai

Žiauru doh.gif ar tai yra santykių pagrindas? Geriau su Jumis, negu su ta ana stora karve. doh.gif
Ir dar labai svarbu, kad draugai neužjuoktų. Tai kas Jūsų santykių pagrindas? Butas, Jūsų grožis lyginant su ta šlykščia sena stora karve, aplinkinių nuomonė. Nei vieno rimto "kozeriuko" būti kartu.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 28, 21:00)
kai viska suzinojau as jam davaiu visiska laisve liepaiu eiti kur tik nori  skaiu as neprazusiu  ir davaiu ramybe aisku viduje norejua numirti  nei patiketi kad jis taip galejo padaryti  bet su laiku visks apgyje ir nusiraminau jai butu norjas butu isejas bet nenorejo  ir po visko apie vestuves kalbet pardejo ir zinokit tpo visai kitu zmogumi pradejau ir as rupeti ir vaiaki ir isvykti su visais norisi kartu pabuti gal tas dave kazkoki pliusas mums nezinau

Jis jauciasi kaltas,tai dabar ir vaidina gera biggrin.gif.Jei jis nusuko i sona del dideliu papu,kita karta nusuks del dideles subines biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 17:13)
jis pas mane gyvena biggrin.gif ir be to zino kad man jau ko ko vyru demesio netruksta  ax.gif
ir pats sake kad jai mane paliks tai jo vieta greitai gali but uziimta bijo prarasti  unsure.gif

Kozeris turetu buti meile,bet ne tokie nesamoningi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 16:44)
jis gavo pamoka zinai posaki lazda turi du galus  mirksiukas.gif  nu pareiskimu dar nenunesem  lotuliukas.gif  o laikas parodys kas ir kaip patikek jai buti jis tookia susirades tai butu gal ir isejes bet tokios i ji neziures  rolleyes.gif
as jo klausiau tai kodel nesusiradai jaunesnes grazesnes db nubegai paskui vyresne ir dar tokia stora bjauria fui slykscai karve ske del jos dideliu papu
Papildyta:
viena likti nebijau tikrai  mirksiukas.gif  bet vat yra jausmai ir jie per ta 10 metu niekur nedingo  cool.gif  aisku tuo momentu kai suzinojau norjau numirti  bet praejo ir pastebejimas kad db jam jau nebekliuna niekas o taip tai buvau pati bogiausia kol ja turejo as leidau jam iseiti pas ja ir gyventi su skau jai jau tau as bloga eik pas ta princese bet ne neisejo salygu jokiu as jam nekeliau  tik skaudzai mamumuze atidauziau tiesiog sporgau is vidaus ir net darba ta mete matyt kad nebekiltu pagunos daugiau

O tai jei tau pakriks hormonai ir pati tapsi stora bjauria slykscia karve?
O jei tu susirgsi kazkokia liga, kuri subjauros figura ir veideli? Kad ir ta pati onkologija tfu tfu tfu.
Nelaimingas atsitikimas?
Avarija?

Kokie kozeriai bus tada?

Kozeris yra, kad zmogus tave myli. O kad tu kol kas isvaizda pranesne uz kazka, tai ne kozeris, tiesiog aplinkybe. Nes tai yra laikina. Beje, kaip ir vyru demesys. Nes isvaizda tik pritraukia demesi, o bet koks normalus protingas ir patikimas vyras nores, kad dar ir pakalbet butu imanoma.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 07 29, 21:20)
Žiauru  doh.gif ar tai yra santykių pagrindas? Geriau su Jumis, negu su ta ana stora karve.  doh.gif
Ir dar labai svarbu, kad draugai neužjuoktų. Tai kas Jūsų santykių pagrindas? Butas, Jūsų grožis lyginant su ta šlykščia sena stora karve, aplinkinių nuomonė. Nei vieno rimto "kozeriuko" būti kartu.

drinks_cheers.gif
ir jei draugai uzjuoktu del storos karves, tai kita karta pasieiskos lieknos gazeles ir draugai tada jau is pavydo mirs bigsmile.gif

QUOTE(South @ 2014 07 30, 20:07)

Kozeris turetu buti meile,bet ne tokie nesamoningi dalykai.

drinks_cheers.gif butent. O cia nei meiles, nei pagarbos nelike......
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 15, 15:39)
O jei jums tik atrodo, kad jis neistikimas, negi jus nejausite kaltes, kad suabejojot jo padorumu? O jums paciai patiktu, kad abejojama jusu padorumu?

O jeigu vistik isaisketu jog tai netiesa
Atsakyti
Baikit, mergos rašyti "kozeris". Netaisyklinga. Reikia rašyti "koziris". Aš tik parodijuodama Vasarėlę taip parašiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 22:06)
zinok kad ne nieko panasaus  schmoll.gif  jis pasipirso per kaledas  ir as to nei nesitikejau  nu zodziu pamatysim kaip bus toliau bet manau jis suprato kad geriau jau sumanimi nei su tokia  nes visi ji tada butu zjuoke jis pats sake kad jinai jam buvo kaip parmoga bet ne jausmai

kokia saviapgaule...jis tik geras manipuliatorius, begti nuo tokio vyro reikia, nors sakote, kad ji labai mylite o man panasu tai i jusu uzgaida
Atsakyti
Apskritai, reiktų vengti tokio vyro, kuris leidžia sau žeminti moteris, su kuriom miegojo.
Atsakyti
manot jai jis manes nemyletu butu toilau su manimi g.gif g.gif nemanau nes zinau ne viena atveji kai nemyli tada eian iseina ir viskas dzin buna ir vaikai ir draugai viskas
bet ko jis tada liko g.gif
Papildyta:
nu jis turi mane kuda bet vis saukiai kad daugiau valgyciau biggrin.gif bet as jam ir paskaiu yra simtai storu ir nekudu jai nepatinka neziurek smile.gif nes pats tai irgi nera is kuduju smile.gif 120 kg bet esu kokia esu ir del jokio vyro nezadu buti stora ryti iki beprotybes kad tik 10 ar 20 kg priaugciau cool.gif
Atsakyti
Vasarėle, o ką Jūsų savigarba sako? Tyli?
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 08 04, 19:10)
Vasarėle, o ką Jūsų savigarba sako? Tyli?

matyt smile.gif o gal as ja kazkur jau praradau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 07 31, 09:09)
O tai jei tau pakriks hormonai ir pati tapsi stora bjauria slykscia karve?
O jei tu susirgsi kazkokia liga, kuri subjauros figura ir veideli? Kad ir ta pati onkologija tfu tfu tfu.
Nelaimingas atsitikimas?
Avarija?

Kokie kozeriai bus tada?

Kozeris yra, kad zmogus tave myli. O kad tu kol kas isvaizda pranesne uz kazka, tai ne kozeris, tiesiog aplinkybe. Nes tai yra laikina. Beje, kaip ir vyru demesys. Nes isvaizda tik pritraukia demesi, o bet koks normalus protingas ir patikimas vyras nores, kad dar ir pakalbet butu imanoma.

nu zodziu o gal jis pats nezino ko nori? gal priprato ir tiek ? unsure.gif nu as neesu grazuole ir blondine ar fyfa unsure.gif nu as dirbu tarp vyru ir su manim tikrai imanoma pakalbeti neesu laukine ir durnele jai ka mirksiukas.gif
Atsakyti
nemanau kad eitu gyvent su zmogumi jai jo nemyletum schmoll.gif
nu pazystu tokiu kuire issiskiria pusei metu metams ir vel eina kartu gyvena pasilaksto abu ir gryzta doh.gif va cia tai ziauriai sakyciau bet jai jiems taip patinka tai tegul
Atsakyti