Įkraunama...
Įkraunama...

Ar teko sekti neištikimus sutuoktinius?

kai viska suzinojau as jam davaiu visiska laisve liepaiu eiti kur tik nori skaiu as neprazusiu ir davaiu ramybe aisku viduje norejua numirti nei patiketi kad jis taip galejo padaryti bet su laiku visks apgyje ir nusiraminau jai butu norjas butu isejas bet nenorejo ir po visko apie vestuves kalbet pardejo ir zinokit tpo visai kitu zmogumi pradejau ir as rupeti ir vaiaki ir isvykti su visais norisi kartu pabuti gal tas dave kazkoki pliusas mums nezinau
Atsakyti
Aš kaip ir temos autorė (sorry, visos temos neskaičiau), labai norėjau išsiaiškinti tiesą, tiksliau, tą tiesą sviesti jam į akis. Nes kol savo akimis nepamačiau, jis vis išsisukdavo. Aš tamdavau "isterike, paranojike" ir pan. Proga pasitaikė labai gera, nuvažiavau į butą, kur vyko tūsas (mergos laukė dar bernų, tai įleido net nepažiūrėjusios per akutę). Nu va, tai buvo šaltas dušas, elektrošokas, bet kitą vertus, tą naktį labai aiškiai supratau, kad toliau su tuo žmogumi aš nebebūsiu. Praktiškai nušvitimas atėjo smile.gif Tai va, tos skyrybos buvo vienas geresnių žingsnių mano gyvenime. O mano ex, kaip ėjo na lievo, taip ir eina po šiai dienai. Su tokiu vyru gyventi reikia arba susitaikyti, kad kitaip nebus, arba siųsti velniop.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 28, 18:34)
ne nes yra vienas niuansas  mirksiukas.gif  turiu kozeriuka  mirksiukas.gif

koki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 07 29, 17:57)

jis pas mane gyvena biggrin.gif ir be to zino kad man jau ko ko vyru demesio netruksta ax.gif
ir pats sake kad jai mane paliks tai jo vieta greitai gali but uziimta bijo prarasti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarele85: 29 liepos 2014 - 16:15
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 16:13)
jis pas mane gyvena biggrin.gif

ir be to zino kad man jau ko ko vyru demesio netruksta  ax.gif
ir pats sake kad jai mane paliks tai jo vieta greitai gali but uziimta bijo prarasti  unsure.gif

anoks cia koziris biggrin.gif . taigi gali meiluze su butu susirast rolleyes.gif, kuri priims gyvent, jei isvarysi. negi tu tikiesi vyro istikimybe issaugot remdamasi tuo kad turi nekilnojamo turto? blink.gif

na as bijociau zenytis su vyru, kuris buvo man neistikimas. nepasitikeciau juo, ir ne prie ko cia vyru demesio netrukumas.
tu pagalvok logiskai, kaip jam dabar ta situacija atrodo: buvo neistikimas, drauge prigavo, iskele skandala, liepe rinktis. tas paatsiprasinejo, ji jam atleido (dar ko gero su salyga, kad bus vestuves). isvada aiski - moteriske taip bijo ji prarast ir taip nori isteket, kad atleis jo palakstymus. o kur ji desis viena su 2 vaikais, gi akivaizdu, kad bijo jo netekt, va ir teket sutinka uz neistikimojo, ir dar ko gero labiau stengiasi buti jam gera po neistikimybes. as manau tik laiko klausimas, kada jis vel isleks pasiganyt. nes akivaizdu, kad precedentas jam visai palankiai praejo

aisku, tau gyvent savo gyvenima ir daryt savas klaidas 4u.gif , bet butu protinga bent jau neskubet su vedybom.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 07 29, 18:36)
anoks cia koziris biggrin.gif . taigi gali meiluze su butu susirast rolleyes.gif, kuri priims gyvent, jei isvarysi. negi tu tikiesi vyro istikimybe issaugot remdamasi tuo kad turi nekilnojamo turto? blink.gif

na as bijociau zenytis su vyru, kuris buvo man neistikimas. nepasitikeciau juo, ir ne prie ko cia vyru demesio netrukumas.
tu pagalvok logiskai, kaip jam dabar ta situacija atrodo: buvo neistikimas, drauge prigavo, iskele skandala, liepe rinktis. tas paatsiprasinejo, ji jam atleido (dar ko gero su salyga, kad bus vestuves). isvada aiski - moteriske taip bijo ji prarast ir taip nori isteket, kad atleis jo palakstymus. o kur ji desis viena su 2 vaikais, gi akivaizdu, kad bijo jo netekt, va ir teket sutinka uz neistikimojo, ir dar ko gero labiau stengiasi buti jam gera po neistikimybes. as manau tik laiko klausimas, kada jis vel isleks pasiganyt. nes akivaizdu, kad precedentas jam visai palankiai praejo

aisku, tau gyvent savo gyvenima ir daryt savas klaidas 4u.gif , bet butu protinga bent jau neskubet su vedybom.

jis gavo pamoka zinai posaki lazda turi du galus mirksiukas.gif nu pareiskimu dar nenunesem lotuliukas.gif o laikas parodys kas ir kaip patikek jai buti jis tookia susirades tai butu gal ir isejes bet tokios i ji neziures rolleyes.gif
as jo klausiau tai kodel nesusiradai jaunesnes grazesnes db nubegai paskui vyresne ir dar tokia stora bjauria fui slykscai karve ske del jos dideliu papu
Papildyta:
viena likti nebijau tikrai mirksiukas.gif bet vat yra jausmai ir jie per ta 10 metu niekur nedingo cool.gif aisku tuo momentu kai suzinojau norjau numirti bet praejo ir pastebejimas kad db jam jau nebekliuna niekas o taip tai buvau pati bogiausia kol ja turejo as leidau jam iseiti pas ja ir gyventi su skau jai jau tau as bloga eik pas ta princese bet ne neisejo salygu jokiu as jam nekeliau tik skaudzai mamumuze atidauziau tiesiog sporgau is vidaus ir net darba ta mete matyt kad nebekiltu pagunos daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarele85: 29 liepos 2014 - 16:47
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 16:44)
jai buti jis tookia susirades tai butu gal ir isejes bet tokios i ji neziures  rolleyes.gif

as jo klausiau tai kodel nesusiradai jaunesnes grazesnes db nubegai paskui vyresne ir dar tokia stora bjauria fui slykscai karve ske del jos dideliu papu

viena likti nebijau tikrai  mirksiukas.gif  bet vat yra jausmai ir jie per ta 10 metu niekur nedingo 

bet tu tai ziurejai i ji, ir va net dabar laikaisi isikibus, tai kodel manai, kad kitos neziures biggrin.gif ?

va jam gal patinka vyresnes ir apkunios. cia tau jinai stora ir negrazi, o jam gal lb sexuali biggrin.gif

ale ot moterys rolleyes.gif , stebiuosi neatsistebiu. vyras neistikimas, moters negerbia, siaip prastas iki tokio lygio, kad i ji "niekas neziuri", bet va vistiek jausmai niekur nedingsta, nors tu ka wub.gif . zinok jis gal ir isbandines tuos tavo nedingstancius jausmus metu metus, kol pati patapsi sena, stora, pikta nuo tokio gyvenimo, nuo nepasitikejimo amzino ir tokia, i kuria niekas nebeziures. cia kol tu jauna ir grazi vyru demesio netruksta. bet zinok tai neamzina, todel neverta svaistyt savo gyvenimo nevertiems
Atsakyti
Le Murka nu tu man paaiskink vyru logika man visada sakydavo ir db kartasi dar sako kad jatau fee kokia slyksti kokia stora karve unsure.gif bet kai truko kantrybe as jam paskaiu kad o tu i kokai ziurejai ir su kokia gulejai biggrin.gif tada nutyla biggrin.gif
jo tad as buvau jauna db jau patirties yra turim mes daug bendro tai buvo pirma sir paskutinis kartas kai jam ateista ir jai dar bent syki kazkas i ta puse be zodziu durys jam zusidaro daiktai prei konteinerio ir tegul uzsi...
nu juk as rasiau kad ar zinai posaki lazda turi du galus mirksiukas.gif parodziau as jam ko gali netekti tegul masto rolleyes.gif ne aisku atsirastu tokiu kurioms jis patiktu bet matai reikia ieskoti nes ir iki manes jam su mergom labai sunkiai sekesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarele85: 29 liepos 2014 - 17:27
QUOTE(vasarele85 @ 2014 07 29, 17:23)
Le Murka nu tu man paaiskink vyru logika man visada sakydavo ir db kartasi dar sako kad jatau fee kokia slyksti kokia stora karve  unsure.gif 

logika paprasta - jis tau sako tai, ka tu nori girdeti. tai dar nereiskia, kad jis taip ir galvoja biggrin.gif

bet tu pries planuodama vedybas pati sau atsakyk i klausima - kaip jausiesi, jei nepasitikesi juo niekada? kaip gyvensi nuolat tikrindama, abejodama, del kiekvieno zvilgsnio i kita moteri nervindamasi? ka galvosi, jei veluos is darbo arba bus isjunges telefona (nes zinok sekanciam kartui gudriau slepsis, nepagausi taip lengvai (aisku jei bent kiek pasimoke vyrukas)). ar tau tikrai to reikia? ar toki isivaizduoji savo tolesni gyvenima, ar tas zmogus tavo meiles vertas? nes as tai jo nepazistu, gal jis lb geras vyras, rupestingas, puikus lovoj, grazus, protingas, dosnus, meilus, puikus tevas, tik siaip viena kart suklydo. cia tik tu geriau zinai, koks jis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 29 liepos 2014 - 18:13

Le Murka nu as dar rimtai ir ilgai teks dar ta tema pasikabeti ir spresim ta klausima nesakau kad as is kart puolu zentytis nu bus matyt nes jai jsi noro didelio nerodys tai tada viskas aisku gales keliauti sua nelauksiu dar 10 metu kada jis kakzo uzsimanys
Atsakyti
o jis tau pats pasipirso po 10 bendro gyvenimo metu, ar tu pati vedybu ir pasipirsimo pareikalavai atleisdama uz neistikimybe? o gal buvo kaip nors panasiai kaip pvz konflikto metu issakei priekaista, kad jis neveda taves, o jis atsake mazdaug taip - "gerai jau, gerai, jei jau taip nori, galim zenytis"
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 07 29, 21:07)
o jis tau pats pasipirso po 10 bendro gyvenimo metu, ar tu pati vedybu ir pasipirsimo pareikalavai atleisdama uz neistikimybe? o gal buvo kaip nors panasiai kaip pvz konflikto metu issakei priekaista, kad jis neveda taves, o jis atsake mazdaug taip - "gerai jau, gerai, jei jau taip nori, galim zenytis"

zinok kad ne nieko panasaus schmoll.gif jis pasipirso per kaledas ir as to nei nesitikejau nu zodziu pamatysim kaip bus toliau bet manau jis suprato kad geriau jau sumanimi nei su tokia nes visi ji tada butu zjuoke jis pats sake kad jinai jam buvo kaip parmoga bet ne jausmai
Atsakyti