Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(girene @ 2014 06 21, 18:29)
:)aaaaaaaaaaa,ten yra neblogu kirpeju,ju ten daug reik rast tinkama.pazystu visas,teko dirbt ten.siulyciau Kupstiene(vardo nepamenu),arba Diana
visos kitos meslas

Man Diana nėščiai cheminį dėjo bigsmile.gif tai laikė visus metus thumbup.gif Anksčiau kai nebuvo mobilių tai pasitaikydavo, kad Diana paisiima išeiginę , ateini apsikirpti ir piš g.gif Kirpausi tada pas kitą kirpėją kurios vardo nepamenu, tai ji mane stovinčią apkirpo thumbup.gif Paskui motinystė ir nebuvo kada nestuke.gif Dabar galvoju ar ten ne Raja buvo g.gif Vakar kirpo Liuda. Dar giria Aušrą. Jūs geriau žinote, galite plačiau papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 06 21, 20:54)
Man Diana nėščiai cheminį dėjo  bigsmile.gif  tai laikė visus metus  thumbup.gif  Anksčiau kai nebuvo mobilių tai pasitaikydavo, kad Diana paisiima išeiginę , ateini apsikirpti ir piš  g.gif   Kirpausi tada pas kitą kirpėją kurios vardo nepamenu, tai ji mane stovinčią apkirpo  thumbup.gif  Paskui  motinystė ir nebuvo kada  nestuke.gif  Dabar galvoju ar ten ne Raja buvo   g.gif  Vakar kirpo Liuda.  Dar giria Aušrą. Jūs geriau žinote, galite plačiau papasakoti 4u.gif

kur pavardes nepameniau tai ausra:)gera
Papildyta:
liuda,raja ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 21 birželio 2014 - 21:29
QUOTE(girene @ 2014 06 21, 21:29)
kur pavardes nepameniau tai ausra:)gera
Papildyta:
liuda,raja ne

Dianos pamainoje dirba Aušra, o kitoje Nijolė Kupstienė , jei aš nemaišau g.gif Teks prasizonduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 22 birželio 2014 - 09:51
QUOTE(Gretucka @ 2014 06 09, 17:08)
Sveikutes, gal kuri parekomenduos silainiuose kirpeja, kuri graziai pina? g.gif Rasa is Natali salona uzimta, o daugiau nelabai ka zinau g.gif Nelabai turesiu laiko tai nesinori belstis kazkur i centra, norisi prie namu ax.gif

netycia md radau mergaite
http://www.manodrabu...ost_id=13301474

nu sugeba zmones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 24 birželio 2014 - 12:32
Sveikos mamos ir ne tik! smile.gif Jau ilgą laiką domiuosi plaukų pynimais, ir daugybę kartų dariau šukuosenas sau ir savo draugėms, bet nusprendžiau, jog galėčiau savo paslaugas pasiūlyti ir visoms kaunietėms. Neturiu labai daug nuotraukų nes tiesiog nefotografuoju padarytų šukuosenų, bet jei parodysite ar papasakosite ko norite, galiu padaryti praktiškai viską 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

http://www.manodrabu...ukuosenas-kaune
Atsakyti
Rekomenduokit gražiai kerpančią kirpėją Šilainiuose. 4u.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti kirpėją, dirbančią/dirbantį su Keune plaukų dažais? Būtų geriausia centre, Dainavoj ar kur nors netoliese.
Atsakyti
Senesnėse temose aptartos Šilainių ir kitur dirbančios kirpėjos kirpėjos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit patirties su Sigute is Plaugu Galerijos?
Atsakyti
Sveiki, reikia Jūsų pagalbos. Vakar atsikrausčiau į Eigulius. Kaune dar nė karto nesikirpau, ar galėtumėte pasiūlyti kokią gerą kirpėją, kuri kerpa ir dažo jaunatviškai, su gerais dažais, tačiau kad nebūtų labai brangu? (Pvz už pakirpimą ir plaukų dažymą kokie 80 lt. būtų normalu). Privalumas būtų arčiau namų, bet realiai visos zonos tinka.

Dėkui, Virginija
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 06 22, 09:50)
Dianos pamainoje dirba Aušra, o kitoje  Nijolė Kupstienė , jei aš nemaišau g.gif Teks prasizonduoti mirksiukas.gif

ai,visos man jos penisinkiu kirpejos.kaip kadais ismoko,taip kerpa.nei stazuojasi,nei mokosi,o visos jau metuose.diana jauniausia
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 07 02, 16:07)
ai,visos man jos penisinkiu kirpejos.kaip kadais ismoko,taip kerpa.nei stazuojasi,nei mokosi,o visos jau metuose.diana jauniausia

Na baikit mirksiukas.gif Stažuojasi, stažuojasi, diplomų prisikabinę mirksiukas.gif biggrin.gif
O jei rimtai, tai eisiu kirptis pas Dianą, nors subiesino, kad atėjusi į darbą neapkirpo, tipo laukia klientės, taip ir nesulaukė. Būtų mane apkirpusi ir dar pasėdėjusi, palaukusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 03 liepos 2014 - 10:15