Tel. +370 37 464 464 Daiva Junoroje.
Aš dažiausi, kirpausi tai pigiau nei pas Rasą
QUOTE(DiKu @ 2014 05 14, 08:01)
Rita tikrai ne ką prastesnė už Kęstą Parašykite kaip sekėsi
Papildyta:
Aš dažiausi ir pasikirpau pas Daivą iš Junoros. Likau labai patenkinta
Papildyta:
Aš dažiausi ir pasikirpau pas Daivą iš Junoros. Likau labai patenkinta
Na su ta Rita.. Vienu žodžiu, sirgo žmogus ar kas nutiko, ateinu, o man pasako kad jin šiandien nedirba.. nei pranešė, nei ką o man tas dažymas buvo svarbus,nes kitą dieną turėjau visai svarbią šventę. Nu žodžiu gerai,kad ne vestuvės.
Tarp kitko, pas Ritą buvau ėjus labai senei, prieš kokius 7 metus jin dirbo Žukausko g. berods 15 name esančioje kirpykloje, šalia gyvenau tai visada eidavau, kai persikėlė į Saulėtekį irgi eidavau, bet poto brangint pradėjo paslaugas, kai ją čia forume pagyrė tada pradėjau šaknis namie dažyt,kol va neužsimaniau to plaukų šviesinimo
Tai po Ritos "siurprizo" ėjau į visas kirpyklas iš eilės ir klausiau kas gali priimti. Radau, galiu pagirti kirpėją(nei vardo nežinau) Lukšio g. Iki parduotuvėje antram aukšte kur soliariumas. labai gražiai išlygino spalvą, nuėmė visus likusius ryžovus mano galus
taip ir būna, ieškojau profesionalumo, o poto belekur nuėjau ir labai gerai gavos
QUOTE(ruciuke+1 @ 2014 05 22, 15:27)
Na su ta Rita.. Vienu žodžiu, sirgo žmogus ar kas nutiko, ateinu, o man pasako kad jin šiandien nedirba.. nei pranešė, nei ką o man tas dažymas buvo svarbus,nes kitą dieną turėjau visai svarbią šventę. Nu žodžiu gerai,kad ne vestuvės.
Tarp kitko, pas Ritą buvau ėjus labai senei, prieš kokius 7 metus jin dirbo Žukausko g. berods 15 name esančioje kirpykloje, šalia gyvenau tai visada eidavau, kai persikėlė į Saulėtekį irgi eidavau, bet poto brangint pradėjo paslaugas, kai ją čia forume pagyrė tada pradėjau šaknis namie dažyt,kol va neužsimaniau to plaukų šviesinimo
Tai po Ritos "siurprizo" ėjau į visas kirpyklas iš eilės ir klausiau kas gali priimti. Radau, galiu pagirti kirpėją(nei vardo nežinau) Lukšio g. Iki parduotuvėje antram aukšte kur soliariumas. labai gražiai išlygino spalvą, nuėmė visus likusius ryžovus mano galus
taip ir būna, ieškojau profesionalumo, o poto belekur nuėjau ir labai gerai gavos
Va čia tai naujiena. Pas Ritą kainos nėra didelės , bet pranešti tai galėjo, jog nedirba. O jūs sužinokite kirpėjos vardą, jei gera tai pareklamuokite
QUOTE(DiKu @ 2014 05 23, 16:06)
Va čia tai naujiena. Pas Ritą kainos nėra didelės
nedideles kainos bet tikrai pakele gal tai tik sutapimas bet kainas pakele atsiradus liaupsem SM... ''datos'' sutapo
QUOTE(Silageeele5 @ 2014 04 10, 00:45)
Pas Kristina G.is Paulos lankosi mano pazystama (moteris jau metuose).Tai ji kartais buna patenkinta,kartais-nelabai...Siaip kirpeja megsta keisti kirpimus,kiek teko matyti.
Kristinai Gorodeckienei 33 metai - moteris metuose
QUOTE(gurma @ 2014 05 26, 16:51)
Kristinai Gorodeckienei 33 metai - moteris metuose
siaip Silageles pazystama, Kristinos kliente, moteris metuose, juk ne kirpeja apibudino
QUOTE(Tresor @ 2014 04 05, 08:40)
Ir kiek isleidote pinigu?
Noriu ir as pakarpyti galiukus,atsinaujinti ir svarstau apie si salona
Noriu ir as pakarpyti galiukus,atsinaujinti ir svarstau apie si salona
nuejau ir as ten,pradzioj nusivyliau,nes nuo sutarto laiko mane paeme tik po valandos,kaip suprantu sedejo sena kliente,jos ten ir nuotraukas ziurinejo,ir kalbejosi,ilgi plaukai,kol isdaze.sulaukiau,mane isdaze.isplauta galva vel sedejau apie val.na vel kirpo ilgaplauke drauge.
kas liecia pacios kirptima,rado klaidu,kazkiek trumpino,nes as trumpaplauke,kazkuria dali ataugint siule,na matysim po kito karto
tiesa,jusu paklausiu,man be gal ilgai plauku dazai tepe ranksluoscius,patalyne,ar jums to nebuna?
QUOTE(girene @ 2014 05 27, 12:43)
nuejau ir as ten,pradzioj nusivyliau,nes nuo sutarto laiko mane paeme tik po valandos,kaip suprantu sedejo sena kliente,jos ten ir nuotraukas ziurinejo,ir kalbejosi,ilgi plaukai,kol isdaze.sulaukiau,mane isdaze.isplauta galva vel sedejau apie val.na vel kirpo ilgaplauke drauge.
kas liecia pacios kirptima,rado klaidu,kazkiek trumpino,nes as trumpaplauke,kazkuria dali ataugint siule,na matysim po kito karto
tiesa,jusu paklausiu,man be gal ilgai plauku dazai tepe ranksluoscius,patalyne,ar jums to nebuna?
Man toks lakstymas prie vienos klientes, paskui pas kita nepatinka..Na ir kas kad ji nuolatine kliente, vistiek pinigus visos vienodai moka uz suteiktas paslaugas.
O jus tamsiaplauke? Negaliu pasakyti nes as blonduoju plaukus, tai man to niekada nebuvo
QUOTE(Tresor @ 2014 05 27, 11:52)
Man toks lakstymas prie vienos klientes, paskui pas kita nepatinka..Na ir kas kad ji nuolatine kliente, vistiek pinigus visos vienodai moka uz suteiktas paslaugas.
O jus tamsiaplauke? Negaliu pasakyti nes as blonduoju plaukus, tai man to niekada nebuvo
ne,as mazdaug kare kirpimo,tamsiu plauku.tai vat,jei jos drauges,man valanda laukimo yra daug.ejusi pas daugeli zymiu stilistu,na buna,tenka palaukt 10-15min.bet po dazymo vel valanda laukimo.viso sugaisau 3,5h.gerai,kad nieko nebuvo suplanuota,o jei i darbus skubetum?
Sveikos, gal kuri lankotės/lankėtes salone Vingė (Šilainiuose) pas kokią kirpėją?
QUOTE(KristinaP12 @ 2014 06 02, 09:11)
Sveikos, gal kuri lankotės/lankėtes salone Vingė (Šilainiuose) pas kokią kirpėją?
Ten gerai kerpa Vilma, Radvyda , Jolanta . Reikia tik išsirinkti
Labas. Aš pagaliau pakliuvau pas Eglę iš Plaukų galerijos, likau patenkita, tik dažėm šviesiai, bet gerai atitaikė spalvą