Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Ledi @ 2014 04 05, 14:20)

Tai aš neapsirikau kainoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 04 06, 10:53)
Oho, tai nemazai sumokejote smile.gif

Planavau 250 tai smarkiai nenustebau;)
Šaknis daze viena spalva, likusius kita, ir dar keletą Sruogu kita spalva kad butu švelnus Spalvu perėjimas. Tai cia gal kaip dvigubas dažymas dar skaites, nzn:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 06 balandžio 2014 - 12:19
QUOTE(Milakir @ 2014 04 05, 23:47)
Taigi. Apsilankiau pas [url=https://www.facebook.com

nesupykite, bet tos raudonos sruogos tarsi prisegtos, pacios spalvos grazios, bet nudazyta tragiskai, ypac 2.3 foto jos taip islensda kaip dirbtines
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 06, 13:17)
Šaknis daze viena spalva, likusius kita, ir dar keletą Sruogu kita spalva kad butu švelnus Spalvu perėjimas. Tai cia gal kaip dvigubas dažymas dar skaites, nzn:)

Tai tuomet normali kaina kaip salono, nes nemazai pagrazino jusu plaukucius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 06, 12:17)

Aš Jūsų nemačiau, bet žinau 100%, kad atrodote thumbup.gif ir dažymas buvo dvigubas. Rasa labai gera koloristė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 08 balandžio 2014 - 15:21
Labas vakaras 4u.gif Nežinau, ar čia tinkamoj temoj paklausiu, bet pabandysiu. Reikalas toks, kad mano mamukas sugalvojo, kad nebenori būt juoda ir pastoviai dažyt žilų šaknų. Galvojam, kad reiktų link šviesesnės spalvos pereiti,bet norisi tai padaryt kuo mažiau žalojant plaukus. Gal galit rekomenduot kokią patyrusią kirpėją, kuriai nebūtų baisų patikėt tokį reikalą blush2.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes pas Kristina Gorodeckiene ar Jolita Zujiene is salono Paula?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2014 04 09, 15:08)

Lankėmės pas Jolitą su sese. Kirpomės gal po 2 ar 3 kartus. Ne fontanai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2014 04 09, 16:08)

Pas Kristina G.is Paulos lankosi mano pazystama (moteris jau metuose).Tai ji kartais buna patenkinta,kartais-nelabai...Siaip kirpeja megsta keisti kirpimus,kiek teko matyti.
Atsakyti
Aciu merginos uz komentarus. Toks vaizdas, kad lieka Rasa is GG uz kosmine kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
As maciau dar is gg grazinos darba tai Irgi patiko:)
Atsakyti
Kaip keista aš niekada nemačiau Gražinos kirpimų g.gif Ji dirbo ir Alpetri salone.
Atsakyti