Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(giedruze @ 2016 09 29, 08:57)
mergaites padekit reik kirpejos kuri graziai dazytu sviesiai su gerais dazais, uz protonga kaina blush2.gif aciu

o kokia ta sviesi spalva parodykit smile.gif kirpyklose daugumoj geri dazai , tik ne visu firmu gera blond galima isgauti, aisku priklauso kokia jusu naturali spalva, o jei dabar jusu plaukai dazyti tai juos pa sviesinti sunkiau bus, nebent jums sviesuma tinka tik atspalvis sakykim per ryzas, tada lengviau pataisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
na,merginos,ar silainiuose nieko neparekomenduosit?
Atsakyti
Kaip koloriste ir kirpimo meistre gera smile.gif
https://www.facebook...18639984912306/
graziai parenka atspalvius sviesiaplaukems.
Atsakyti
Sveikos. Norejau palikt savo atsiliepima apie cia taip isgirta kirpeja Reda is Toveros Molo. Paskaicius nesenus atsiliepimus, kazkaip susigundziau pas ja pabandyti. Uzsirasiau kirpimui. Jau nuo pat pradziu kazkaip pradejau labai abejoti-paskambinus del laiko, galejau rinktis bet kuria diena, bet kuriuo laiku smile.gif Na, man dar taip nera buve...Zodziu, supratau, kad ji visada laisva-klientu neturi. Na, gerai. Bet kuo labiau artejo tas vizitas, tuo labiau mano nuojauta sake atsisakyt. Ir pasirodo, ne be reikalo. Jos kirpimu tikrai likau labai nusivylusi. Jei TAI isvis galima pavadinti kirpimu. Atrodo, atsisedus i kede viska smulkiai paaiskinau ko ir kaip noriu. Ir tikrai nieko sudetingo - pakarpyt per ilgi galus siek tiek. Tai nugaroj kazkiek pakarpe, o sonu net nepaliete isvis blink.gif Zodziu, visiskai be rysio. Ir toks jausmas, kad dirbtu kaip atbulom rankom, lyg neseniai tik paemus zirkles i rankas unsure.gif Tik tada prisiminiau, kad kazkuri forumiete rase apie ja kaip apie puikia VISAZISTE. Tai cia manau ir pasitvirtina taisykle -kad visko viename nebuna smile.gif Isitikinau tuom. Nezinau, gal ji dazo ir parenka spalvas puikiai, kaip cia kitos raset, bet kas liecia kirpima - tai jau TIKRAI NE! Bent jau man. Ir tikrai niekam nerekomenduociau. Nes tikrai isejau nei siokia, nei tokia...ir dar su sugadinta nuotaika ilgam. Zodziu, dabar belieka kazkiek atsiauginti, ir eit taisyti broko....
Atsakyti
nežinau, o man patiko Reda. Gal dėl to, kad nesu įnoringa ir plaukas gerai krenta po galvos plovimo, nors jų gal ir yra kokie 5 smile.gif Lankiausi antrą kartą ir toliau eisiu. Mes visos skirtingos, todėl ir pasirenkame tą, kuri tinka. Plaukai ataugs, o aš linkiu jums atrasti kirpėją, kuri jums tiktų. Aš po trijų metų irgi pakeičiau kirpėją, nes pradėjo žiauriai chaltūrinti. Kol kas apsistosiu ties Reda.
Atsakyti
QUOTE(Gerda*** @ 2016 11 14, 12:51)
nežinau, o man patiko Reda. Gal dėl to, kad nesu įnoringa ir plaukas gerai krenta po galvos plovimo, nors jų gal ir yra kokie 5 smile.gif  Lankiausi antrą kartą ir toliau eisiu. Mes visos skirtingos, todėl ir pasirenkame tą, kuri tinka. Plaukai ataugs, o aš linkiu jums atrasti kirpėją, kuri jums tiktų. Aš po trijų metų irgi pakeičiau kirpėją, nes pradėjo žiauriai chaltūrinti. Kol kas apsistosiu ties Reda.

Sutinku su Jumis - kiekvienam savo. As parasasiau SAVO asmenine patirti. As saves tikrai nelaikau inoringa. Nemanau, kad laipsniskas galu pakarpymas ir grifkos pakirpimas yra inoringumas. Beje, ji ir grifka patrumpino ne ilgejanciai an sono kaip prasiau, bet tiesiai unsure.gif Ir tikrai man akivaizdziai jautesi, kad kirpeja nejaucia nei nei zirkliu, nei plauko, kerpa neuztikrintai. Zinoma, plaukai toks dalykas - ataugs...Bet as db.ziauriai gailiuosi, kad tada nepaklausiau savo vidinio balso ir perlipus per save, nuejau. Todel dabar pora men. laiko turesiu vaiksciot kaip nesava unsure.gif
Gal ji kaip visaziste ar plauku koloriste ir gera, gal kazkam tinka ir jos kirpimai... Tai tada puiku smile.gif As tiesiog pasidalinau asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
Sveikos brukstelsiu ir as , nes manau gal kokiai puolusiai i nevilti pagelbesiu biggrin.gif buvau pas Rita saknu dazyt , nu super tikiuos ilgus
metus draugaut wub.gif kai visiems sakiau nebe atsimenu kada tokia grazi isejau is kirpyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 03 gruodžio 2016 - 10:59
QUOTE(giedruze @ 2016 12 03, 11:55)
Sveikos brukstelsiu ir as , nes manau gal kokiai puolusiai i nevilti pagelbesiu biggrin.gif buvau pas Rita saknu dazyt , nu super tikiuos ilgus
metus draugaut wub.gif kai visiems sakiau nebe atsimenu kada tokia grazi isejau is kirpyklos mirksiukas.gif

detalizuokite, prašau, Ritos kontaktus
Ačiū
Atsakyti
Kas Kaune gražiai nudažytų balayage, svarbiausiai be ryžo atspalvio ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 12 19, 13:39)
Kas Kaune gražiai nudažytų balayage, svarbiausiai be ryžo atspalvio ?  4u.gif

Viktorija Novo https://www.facebook...k...e=3
Grozio Galerija
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 12 21, 20:29)
Viktorija Novo https://www.facebook...k...e=3
Grozio Galerija

Gal ant savęs bandėj pas ją ? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 12 22, 08:26)
Gal ant savęs bandėj pas ją ?  nail.gif

Dariausi pas Viktorija, kolege Grozio galerijoj, patenkintos abi, tik pas Viktorija nemazos eiles ;)
Atsakyti