Sveikos. Norejau palikt savo atsiliepima apie cia taip isgirta kirpeja Reda is Toveros Molo. Paskaicius nesenus atsiliepimus, kazkaip susigundziau pas ja pabandyti. Uzsirasiau kirpimui. Jau nuo pat pradziu kazkaip pradejau labai abejoti-paskambinus del laiko, galejau rinktis bet kuria diena, bet kuriuo laiku
Na, man dar taip nera buve...Zodziu, supratau, kad ji visada laisva-klientu neturi. Na, gerai. Bet kuo labiau artejo tas vizitas, tuo labiau mano nuojauta sake atsisakyt. Ir pasirodo, ne be reikalo. Jos kirpimu tikrai likau labai nusivylusi. Jei TAI isvis galima pavadinti kirpimu. Atrodo, atsisedus i kede viska smulkiai paaiskinau ko ir kaip noriu. Ir tikrai nieko sudetingo - pakarpyt per ilgi galus siek tiek. Tai nugaroj kazkiek pakarpe, o sonu net nepaliete isvis
Zodziu, visiskai be rysio. Ir toks jausmas, kad dirbtu kaip atbulom rankom, lyg neseniai tik paemus zirkles i rankas
Tik tada prisiminiau, kad kazkuri forumiete rase apie ja kaip apie puikia VISAZISTE. Tai cia manau ir pasitvirtina taisykle -kad visko viename nebuna
Isitikinau tuom. Nezinau, gal ji dazo ir parenka spalvas puikiai, kaip cia kitos raset, bet kas liecia kirpima - tai jau TIKRAI NE! Bent jau man. Ir tikrai niekam nerekomenduociau. Nes tikrai isejau nei siokia, nei tokia...ir dar su sugadinta nuotaika ilgam. Zodziu, dabar belieka kazkiek atsiauginti, ir eit taisyti broko....