Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Susigundžiau pagyrom dė ZR salono. Šiandien bandžiau prisiskambint ir užsirašyt pas Aksuolę, bet nuo ryto išjungtas telefonas. kažkaip keistoka pasirodė, tai užsirašiau pas Redą iš Toveros. Skaičiau irgi neblogi atsiliepimai. Plaukai ploni, tai ir ieškau kainos - kokybės santykio. Tikiuosi nenuvils jūsų patarimai.
Atsakyti
QUOTE(Gerda*** @ 2016 09 09, 13:03)
Susigundžiau pagyrom dė ZR salono. Šiandien bandžiau prisiskambint ir užsirašyt pas Aksuolę, bet nuo ryto išjungtas telefonas. kažkaip keistoka pasirodė, tai užsirašiau pas Redą iš Toveros. Skaičiau irgi neblogi atsiliepimai. Plaukai ploni, tai ir ieškau kainos - kokybės santykio. Tikiuosi nenuvils jūsų patarimai.

Pas Reda jau einu geras pusmetis,tikrai ne kart nenuvyle, spalvyte parenka puikiai, visad iseina patenkinta :-) parašykit kaip jums sekesi :-)
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2016 09 12, 20:22)
Pas Reda jau einu geras pusmetis,tikrai ne kart nenuvyle, spalvyte parenka puikiai, visad iseina patenkinta :-) parašykit kaip jums sekesi :-)

laba,
o jūsų trumpi ar ilgi plaukai? Domina kaip Reda kerpa trumpus plaukus?
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2016 09 12, 19:22)

Man patiko. Jeigu taip galima išsireikš, tai labai "jauki" kirpėja, o tas pakankamai malonu. Tikrai nefalšyvai labai stengėsi nenuvilt naujo kliento. Dedu riebų pliusą jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2016 09 14, 09:03)
laba,
o jūsų trumpi ar ilgi plaukai? Domina kaip Reda kerpa trumpus plaukus?

sveiki, mano plaukai zemiau peciu, sviesus. smile.gif del trumpu plauku nezinau kaip kerpa, turite pabandyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerda*** @ 2016 09 15, 11:56)
Man patiko. Jeigu taip galima išsireikš, tai labai "jauki" kirpėja, o tas pakankamai malonu. Tikrai nefalšyvai labai stengėsi nenuvilt naujo kliento. Dedu riebų pliusą jai smile.gif

na va kaip smagu, kad patiko smile.gif
Atsakyti
mergaites padekit reik kirpejos kuri graziai dazytu sviesiai su gerais dazais, uz protonga kaina blush2.gif aciu
Atsakyti
Laba. Kiek skaičiau,tai pagrinde ilgaplaukės čia diskutuoja. Gal kuri trumpaplaukė yra atradus kirpėją Kaune,kuri mėgsta,moka ir noriai kerpa trumpus kirpimus. Būčiau dėkinga jei pasidalintumėte kontaktais čia arba až. drinks_cheers.gif
Atsakyti

sveikos, prisijungsiu ir as prie "ieskanciuju" noriu pakeistii savo kirpeja nes pastaruoju metu labai atsipalaidavo, man reik,kad gerai nukirptu vidutinio ilgio plonus plaukus ( kad atrodytu ju daug) nesinori standartines islygintu plauku sukuosennos tongue.gif

"grozio imperija" man nieko atrodo, ten dariausi manikiura kelis kart, bet kirptis nebandziau gal yra atsiliepimu?
Atsakyti
As esu svieaplauke ir man labai svarbi mano plauku sveikata. Todel labai kruopsciai renkuosi paslaugas ir pas kirpeja einu tik su rekomendacijom. Is drauges suzinojau apie Olaplex, mergaites, uzsimaniau is karto. Jei tiket reklama, tai galima sviesinti plaukus ir net juos chemiskai garbanuot be jokio gadinimo. Tada pradejau ziureti kiek tokia paslauga galetu kainuoti. Perskambinau per visas imanomas kippyklas kurias radau, bet dauguma ju yra Vilniuije. Tada radau viena Kaune kur meistre Marija issamiai telefonu pokonsultavo apie produkta ir susigundziau pabandyti. Zinokit, drasiai rekomenduoju. Viskas patiko, svarus grazus salonas, (GES) centre, bet su gerom kainom. Man plauku dazymas su Olaplex kainavo 38 eu, priedo dar galiukus pakirpo!!! Kai kitur tik nuo 55 prasideda. Likau labai patenkinta ir paslauga ir kirpeja.
Kam reikia rasykites telefona 867610877

Papildyta:
QUOTE(giedruze @ 2016 09 29, 06:57)
mergaites padekit reik kirpejos kuri graziai dazytu sviesiai su gerais dazais, uz protonga kaina blush2.gif aciu

Jei sviesiai, tai siulau pabandyt Olaplex, internete apie ji pilna. Su juo dirba Marija GES salone Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Anablond @ 2016 10 16, 19:17)
As esu svieaplauke ir man labai svarbi mano plauku sveikata. Todel labai kruopsciai renkuosi paslaugas ir pas kirpeja einu tik su rekomendacijom. Is drauges suzinojau apie Olaplex, mergaites, uzsimaniau is karto. Jei tiket reklama, tai galima sviesinti plaukus ir net juos chemiskai garbanuot be jokio gadinimo. Tada pradejau ziureti kiek tokia paslauga galetu kainuoti. Perskambinau per visas imanomas kippyklas kurias radau,  bet dauguma ju yra Vilniuije. Tada radau viena Kaune kur meistre Marija issamiai telefonu pokonsultavo apie produkta ir susigundziau pabandyti. Zinokit, drasiai rekomenduoju. Viskas patiko, svarus grazus salonas, (GES) centre, bet su gerom kainom. Man plauku dazymas su Olaplex kainavo 38 eu, priedo dar galiukus pakirpo!!! Kai kitur tik nuo 55 prasideda. Likau labai patenkinta ir paslauga ir kirpeja.
Kam reikia rasykites telefona 867610877

Papildyta:
Jei sviesiai, tai siulau pabandyt Olaplex, internete apie ji pilna. Su juo dirba Marija GES salone Kaune.

Pigi reklama mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, o kur kerpat galiukus? Žinau, kad tikriausiai galiukus galėčiau bet kur nueit ir didelio skirtumo nematysiu, bet vis tiek norisi, kad atsakingai į savo darbą žiūrėtų, kirptų ne bet kaip ir paprašius kelis cm, nenukirptų 20cm :oh:

Atsakyti
nergaites o kur Rita dirba? gal kas kontaktus duotu? 4u.gif vakar buvau pas kirpeja tai rudai ryza unsure.gif isejau jau baigiu vilti praradt , kad rasiu kirpeja kuri nudazys gerai unsure.gif
Atsakyti