Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Man ir būtų aktualu,kokia nebloga kirpėja. Norėčiau kirpčių g.gif Paskutinį kartą buvau 'Glamūro Keruose', tai šiaip sau visai. Kad patrumpint galiukus, tai juos išlygino pirma, dar niekur taip nėra darę g.gif Gal taip turi būt, bet vis tiek jų nepatrumpino, kiek reikėjo,o ir pastoviai žiopsanti manikiūrininkė ir trikdė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liebchen @ 2016 07 18, 23:46)
Šioje temoje kaip geras kirpėjas buvo minėtas Kęstutis Šaikus iš Adore Beauty. Pas jį buvau porą kartų. Pirmą kartą kirpo, nieko jo darbe ypatingo nepastebėjau. Dabar neseniai dažiau plaukus pas jį, tiesiog norėjau nudažymo viena spalva. Iš tiesų tai nusivyliau, nes, pasirodo, čia nebuvo jam tokia jau paprasta užduotis. Šaknims dažų negailėjo, tačiau likusius plaukus dažė labai sausuoliškai, užtepa truputį dažų ir brauko  n kartų tą sruogą, kol pagal jį ji pasidengia dažais. Tačiau namuose radau ir šviesesnių, dažų nepaliestų motyvų plaukuose. Iš tiesų, anksčiau ėjau į paprastesnes kirpyklas, bet taip prastai nudažyta dar nebuvau.

O ne paslaptis, kiek mokėjote už tokį dažymą? Gal reikėjo pretenziją pareikšti g.gif
Atsakyti
Jauciu nedaug sansu kad gausiu patarima bet gal zinote kirpeja kuri idomiai galetu susukuoti labai trumpus plaukus? smile.gif Na juk buna profes tokios kurios kaip pramoginiams sokiams sugeba sugalvoti tikrai kazka idomaus proginio... neturiu jokiu variantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 30 liepos 2016 - 11:50
paskaitinejus jusu pasisakymus, nutariau apsilankyti grozio salone "Maddam" . norejau kazko naujo, kitokio dazymo, tad issirinkau mergina pasivadinusia "Damute"....atejau 3 min anksciau laiko, atsisedus I kede ir kaip man atrode issiaiskinusios ko as tikiuosi ji atsiprase sekundelei ir su kolege isejo....nezinau pavalgyt ar parukyt, bet jos pazadeta sekunde tapo 15-20min rolleyes.png as dbr belenkaip gailiuosi kad neatsistojau ir neisejau, jau tada galejau suprast kad Damute visai negerbia nei klientu nei ju laiko....grizusi nei atsiprase nei ka....lyg niekur nieko daze plaukus.....bet nuginklavo plauku "kirpimas".....isdziovino plaukus, tada juos ISTIESINO ir tada padalinusi I 3ju daliu sruogas su zirklem pakirpo galiukus......sumokejau tiek kiek niekad gyvenime nesu sumokejusi......nuotaika visa vakara buvo nuline.....ir tik isitikinau kad tik isore sio salono blizgejo....vidus nieko gero.....niekam nerekomenduoju sios nepagarbios "Damutes"
Atsakyti
[quote=muciacikee,2016 08 14, 20:59]

Kiek sumokėjote, kaip supratau už dažymą ir kirpimą?
Atsakyti
Man pas Damutę patiko. Užtaikiau, kai labai daug žmonių buvo, vienu metu ji kelių mergaičių plaukus tvarkė, bet tikrai viskas buvo tvarkingai, paeiliui smile30x30.png

O kaina priklauso nuo plaukų ilgio. Mano ilgi, plojau tikrai nemažai, bet rezultatu esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 17 rugpjūčio 2016 - 10:06
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 08 17, 11:05)
Užtaikiau, kai labai daug žmonių buvo, vienu metu ji kelių mergaičių plaukus tvarkė, bet tikrai viskas buvo tvarkingai, paeiliui smile30x30.png

Man nesuvokiama, kaip galima VIENU METU dirbti su keliomis klientėmis. Niekada nemačiau ir negirdėjau tokių fanaberijų.
Papildyta:
QUOTE(taweli @ 2016 07 22, 20:33)
Gal reikėjo pretenziją pareikšti :hm

Tos pretenzijos dažnai baigiasi broko sutvarkymu už papildomą kainą.
Atsakyti
Geros kirpejos neleidzia sau prabangos po viena kliente tvarkyti
Maniske irgi visad 2 turi, jei dazo ir kerpa
Atsakyti
QUOTE(Žiuljenas @ 2016 08 17, 11:48)
Man nesuvokiama, kaip galima VIENU METU dirbti su keliomis klientėmis. Niekada nemačiau ir negirdėjau tokių fanaberijų.

Tai vienu metu juk abi klientės nesėdi vienoj kėdėj. Kol vienai dažai tepami, kita jau su užteptais laukia, pvz kai man tepė dažus, kita mergaitė laukė su užteptais, o kol aš laukiau su užteptais dažais, tai mergaitei sutvarkė plaukus. Nematau nieko stebėtino, nes rezultato tai tikrai negadina, jei meistras išmano savo darbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 17 rugpjūčio 2016 - 15:11
QUOTE(Taki @ 2016 08 17, 16:04)

Kuo dėtas profesionalumas ir kiekybė?

Dabar pažiūrėjau aš Damutės aka Agnės darbą. Visos šukuosenos vienodos. Garbanos taip pat. Konvejeris.
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2016 08 17, 16:04)

Na jau tikrai ne visos. Kai einu pas kirpeja tai tos 2-3 valandos tik man skirtos buna. Aisku ir kaina ne maza
Anksciau kiek ejau visur konvejeris. Kai nudazo - pasisodina kita ir tada plauna galva tik kai baigia kita dazyt.
Baisiausia patirtis kai pas viena cia isgirta kirpeja pries kokius 6 metus uztrukau 3 valandas, nes - velavo priimti, tada kai nudaze, pasodino laukti, po 20min anr greituju isplove galva, tada su slapia galva sedejau dar koki 20 min kol baige kita moteri. Nu atsiprasau...
Atsakyti
[quote=muciacikee,2016 08 14, 20:59]
paskaitinejus jusu pasisakymus, nutariau apsilankyti grozio salone "Maddam" . norejau kazko naujo, kitokio dazymo, tad issirinkau mergina pasivadinusia "Damute"....atejau 3 min anksciau laiko, atsisedus I kede ir kaip man atrode issiaiskinusios ko as tikiuosi ji atsiprase sekundelei ir su kolege isejo....nezinau pavalgyt ar parukyt, bet jos pazadeta sekunde tapo 15-20min rolleyes.gif as dbr belenkaip gailiuosi kad neatsistojau ir neisejau, jau tada galejau suprast kad Damute visai negerbia nei klientu nei ju laiko....grizusi nei atsiprase nei ka....lyg niekur nieko daze plaukus.....bet nuginklavo plauku "kirpimas".....isdziovino plaukus, tada juos ISTIESINO ir tada padalinusi I 3ju daliu sruogas su zirklem pakirpo galiukus......sumokejau tiek kiek niekad gyvenime nesu sumokejusi......nuotaika visa vakara buvo nuline.....ir tik isitikinau kad tik isore sio salono blizgejo....vidus nieko gero.....niekam nerekomenduoju sios nepagarbios "Damutes"

Perskaiciau jusu komentara ir prisiminiau savo patirti:) Sioje kirpykloje pirma ir PASKUTINI KARTA! lankiausi pries gerus metus, bet iki siol atsimenu gerai:)) Buvau uzsirasius kirpimui pas kirpeja Asta. Atejau sutarta val.,bet mane prieme TIK PO VAL.LAIKO!! Nes tuo metu jos kedeje sedejo ilgaplauke ale olia-lia pupyte, kaip supratau is bendravimo- labai gera pazystama. Jos lb.linksmai snekuciavosi, aptarinejo ivykius, ir matesi, kad kirpeja visiskai neskuba. Netgi atrode, kad ji specialiai vilkina laika...Atsedejus man gal 20 min, prie manes priejo kita kolege ir su sypsena pareiske, kad dar siek tiek reikes palaukti...po kiek laiko-vel,kad teks palaukti....Taip as ISLAUKIAU LYGIAI VAL.LAIKO!! Zinoma, db.taip nesielgciau - pakilciau ir iseiciau. Bet tada kazkaip susilaikiau - buvau pasiemus laisva diena, tad nenorejau prarasti laiko. Bet as tada buvau pasibaisejusi, kaip galima sitaip negerbti klientu...O jei sitas vizitas butu pries kokia svarbia proga, ir laikas butu grieztai suplanuotas? Kaip tada...??
Atsakyti
Hm, nezinau, as einu i Madam salona pas Damute, niekad neiko panasaus nebuvo, nei, kad laukciau, nei, kad tvarkytu plaukus iskart dviems moterims unsure.gif
Aisku dar lankiaus tik du kartus rolleyes.gif
Atsakyti