[quote=muciacikee,2016 08 14, 20:59]
paskaitinejus jusu pasisakymus, nutariau apsilankyti grozio salone "Maddam" . norejau kazko naujo, kitokio dazymo, tad issirinkau mergina pasivadinusia "Damute"....atejau 3 min anksciau laiko, atsisedus I kede ir kaip man atrode issiaiskinusios ko as tikiuosi ji atsiprase sekundelei ir su kolege isejo....nezinau pavalgyt ar parukyt, bet jos pazadeta sekunde tapo 15-20min
as dbr belenkaip gailiuosi kad neatsistojau ir neisejau, jau tada galejau suprast kad Damute visai negerbia nei klientu nei ju laiko....grizusi nei atsiprase nei ka....lyg niekur nieko daze plaukus.....bet nuginklavo plauku "kirpimas".....isdziovino plaukus, tada juos ISTIESINO ir tada padalinusi I 3ju daliu sruogas su zirklem pakirpo galiukus......sumokejau tiek kiek niekad gyvenime nesu sumokejusi......nuotaika visa vakara buvo nuline.....ir tik isitikinau kad tik isore sio salono blizgejo....vidus nieko gero.....niekam nerekomenduoju sios nepagarbios "Damutes"
Perskaiciau jusu komentara ir prisiminiau savo patirti:) Sioje kirpykloje pirma ir PASKUTINI KARTA! lankiausi pries gerus metus, bet iki siol atsimenu gerai:)) Buvau uzsirasius kirpimui pas kirpeja Asta. Atejau sutarta val.,bet mane prieme TIK PO VAL.LAIKO!! Nes tuo metu jos kedeje sedejo ilgaplauke ale olia-lia pupyte, kaip supratau is bendravimo- labai gera pazystama. Jos lb.linksmai snekuciavosi, aptarinejo ivykius, ir matesi, kad kirpeja visiskai neskuba. Netgi atrode, kad ji specialiai vilkina laika...Atsedejus man gal 20 min, prie manes priejo kita kolege ir su sypsena pareiske, kad dar siek tiek reikes palaukti...po kiek laiko-vel,kad teks palaukti....Taip as ISLAUKIAU LYGIAI VAL.LAIKO!! Zinoma, db.taip nesielgciau - pakilciau ir iseiciau. Bet tada kazkaip susilaikiau - buvau pasiemus laisva diena, tad nenorejau prarasti laiko. Bet as tada buvau pasibaisejusi, kaip galima sitaip negerbti klientu...O jei sitas vizitas butu pries kokia svarbia proga, ir laikas butu grieztai suplanuotas? Kaip tada...??