Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Pasirinkau visai kita varianta ir uzsirasiau 28 dienai pas Viktorija is unison beauty lab (FB Viktorija Novo plauku grozis)
QUOTE(Girl. @ 2016 05 17, 17:39)
Pas Dainorą. Eisiu vėl mėnesio gale, įdomu kaip šįkart padarys. Šiaip buvau tikrai patenkinta darbu. Apie Damutę nieko negirdėjus smile.gif

thumbup.gif bet kaip tu daznai, dar ir dabar tavo plaukai sauniai atrodi
Papildyta:
QUOTE(Armante @ 2016 05 20, 22:11)
Na, uzsirasiau pas Damute, po 26 d. papasakosiu  4u.gif

Lauksim! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 20 gegužės 2016 - 22:40
QUOTE(kavamale @ 2016 05 20, 23:41)
Pasirinkau visai kita varianta ir uzsirasiau 28 dienai pas Viktorija is unison beauty lab (FB Viktorija Novo plauku grozis)

Papildyta:

Lauksim!  bigsmile.gif

Sveikos,
gal kas gali pasiulyti nebrangininke kirpeja Eiguliu mikrorajone Kaune.
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2016 05 20, 23:41)

Bus idomus atsiliepimai, nes foto tikrai grazus darbai.
Na kur daznai- sausio pradzioj buvau, aisku, seniau i kiepykla eidavau kas 2-3 metus, tai dbr gal ir daznai biggrin.gif
Siaip tikrai dar tie plaukai normaliai atrodo, bet noriu juos patonuot, pakirpt, dbr jau gal per blondiniski tie galai. Na ziuresiu, ka ji siulys.
Papildyta:
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 05 20, 10:21)
Gal turit tiesiai Dainoros kontaktus? Ar geriau skambinti bendru nr. ir užsirašyti dažymui pas ją ?  4u.gif

Tiesiai skambinkit. Ir jei kazka nusiteikusi mandriau su plaukais daryt, tai nusiteikit palaukt vizito, eiles gana nemazos smile.gif
Atsakyti
Sveiki supermamyčių ir ne tik vyrukai bei vaikinai smile.gif kadangi visi, ypač atšilus orams nori būti gražūs, tai siūlau vieną puikią vietą vyrukams/ vaikinams apsikirpti, tikrai liksite labai patenkinti ir norėsit sugrižti. Tai yra tokia vietelė Taikos pr. "Grožio Artelė" Kaune, pas kirpėja Laima.

Puikiai apkerpa, visada stengiasi suprasti ko nori klientas ir visada randamas geriausias sprendimas geriausiai šukuosenai, atsižvelgiant tiek į veido formą ir pan. thumbup.gif todėl tikrai rekomenduoju tenais Jums vyrukai nueiti ir tikrai nesigailėsite, paminėsit mano žodius ne kartą thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Taigi Laima Jūsų laukia vyrukai thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif P.S. lazdos tikrai neperlenkiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8vis: 25 gegužės 2016 - 13:23
Ponia Laima, čia jūs save taip reklamuojat? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Po ilgų svarstymų užsirašiau pas damutę birželio viduriui, pažiūrėsim kas gausis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, as jau po Damutes dazymo.
Darem sviesu belayage, aisku is pirmo karto visas rezultatas nesigavo, bet visumoje esu labai labai patenkinta ir ja pacia jos bendravimu, supratimu ko noriu ir paciu rezultatu.
Atsakyti
[quote=verbus,2016 04 30, 20:15]
[quote=Hunter,2016 04 14, 15:59]
nepasakysiu pavadinimo,
taciau Savanoriu pr. priesais Hyper Maxima yra pastatas kur isikurusi IKI, Fortakas, Pastas, tame paciame pastate ant paties kampo yra Kirpykla, Soliariumas, toje kirpykloje ji dabar darbuojasi, pastato kampas nuo Topo Centro puses.
tikiuos pavyko paaiskinti 4u.gif
Labai noreciau surasti prarasta kirpeja VILMA,ji dirbo Redos antrame aukste kirpykloje,uzkilus sraigtiniais laiptais (kaune)-tikrai mane labai tenkino jos darbas,tik deja turejau paprasta nr,o kirpykla uzsidare,ir taip as jos neatrandu,gal kas kartais galetu pagelbeti-buciau dekinga,ji plius minus 46m galetu buti.tuo metu buvo berods tamsiaplauke ilgais plaukais.
[/quote]
sveiki, kirpykla ta pati po remonto ten jau dirba pabandykit uzsukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2016 03 12, 19:18)
Labas. Buvau pas Auksuole, labai patiko, maloni moteris ir tikrai gerai atliko savo darba  thumbup.gif  Mano plaukai buvo nualinti ,pavarge nuo naminiu dazymu, tai spalvyte atgaivinom, pakirpom,  esu sviesi. Likau patenkinta, dar patarimu dave, reiktu pastiprinti plauka, as ir pati matau, kad susilpneje, ties smilkiniais ir kakta prareteje, rekomendavo Kaaral    lasiukus tepti augimui, butinai isigysiu. Gal kas naudojat? Ar yra poveikis? Dar rekomendavo hialurono procedura plaukams. Gal esat isbande? Labai idomu :-)

thumbup.gif Sakiau, kad patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marselina @ 2016 06 05, 00:06)
thumbup.gif  Sakiau, kad patiks  rolleyes.gif

Uzsirasiau ir as smile.gif paliksiu atsiliepia kaip patiko!
Atsakyti
Šioje temoje kaip geras kirpėjas buvo minėtas Kęstutis Šaikus iš Adore Beauty. Pas jį buvau porą kartų. Pirmą kartą kirpo, nieko jo darbe ypatingo nepastebėjau. Dabar neseniai dažiau plaukus pas jį, tiesiog norėjau nudažymo viena spalva. Iš tiesų tai nusivyliau, nes, pasirodo, čia nebuvo jam tokia jau paprasta užduotis. Šaknims dažų negailėjo, tačiau likusius plaukus dažė labai sausuoliškai, užtepa truputį dažų ir brauko n kartų tą sruogą, kol pagal jį ji pasidengia dažais. Tačiau namuose radau ir šviesesnių, dažų nepaliestų motyvų plaukuose. Iš tiesų, anksčiau ėjau į paprastesnes kirpyklas, bet taip prastai nudažyta dar nebuvau.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas galėtumėte parekomenduoti profesionalią trumpų plaukų kirpėją Kaune ? Maniškė serga ir nežinia kada sugrįš į darbą, o pas pirmą pasitaikiusią nesinorėtų eiti smile.gif Mano plaukai ploni, linkę banguotis, tad bijau juos bet kam patikėti, nes plaukus kirpti labai trumpai nevisos sugeba. ax.gif
Atsakyti