Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(tetuliukas @ 2014 03 29, 21:00)
Na jei savaitele ar dvi palaukti yra ilgai tai ilgos. Niekada nesu laukusi ilgiau:) Daina savo darba atlieka tikrai labai profesionaliai. Kai pirma karta nuejau (kerpuosi jau gal kokie 5 metai, pries tai bijojau jai net skambinti nes visi kalbejo apie milziniskas eiles) tai parinko super kirpima, tik beda, kad visa laika kerpa tuo paciu stiliuku, nes gal pagal mano veida ir plauku struktura jis geriausias...bet man jau taip norisi ji pakeisti, tai galvoju kur nors kitur begti...Prieš tai tame salone kirpausi pas Asta - tik patys geriausi atsiliepimai (bet Asta dirba Mickevičiaus g. (jei nepasikeite), o Daina dabar Kanto g.). O keiciau tai del tos pacios priezasties dėl ko ir dabar noriu keisti:)

kokios mazdaug kainos kirpimo, dazymo? su kokiais dazais dazo gal zinote?
Atsakyti
uzsrasiau pas Rasa is grozio galerijos,idomu dabar kiek paims uz dazyma ir kirpima ?
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 03, 13:15)
uzsrasiau pas Rasa is grozio galerijos,idomu dabar kiek paims uz dazyma ir kirpima ?

Na jei plaukai neilgi ir jų nedaug tai 200 Lt., o jei ilgi tai 250 ir daugiau doh.gif Dar priklauso koks dažymas ar viena spalva, ar dvigubas ir t. t. mirksiukas.gif
Atsakyti
plaukai truputi zemiau krutines tai matyt cia ilgi jau skaitos smile.gif
o uz kirpima kiek ima? noriu kad iskarytu truputi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Planuoju susideti chemini, bet noriu patekti pas tirkai rimta meistre!!!! gal kas zinote, labai dekinga uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 03, 17:59)
plaukai truputi zemiau krutines tai matyt cia ilgi jau skaitos smile.gif
o uz kirpima kiek ima? noriu kad iskarytu truputi smile.gif

Manau, jog jūsų plaukai laikomi ilgais, nes mano už ausų, tai modelinis 70 Lt. Tai pakarpymas tik ir dažymas g.gif 250 Lt. kaip niekur. Trumpai tariant turėkite babkių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(babyte123 @ 2014 04 04, 12:18)
Sveikos,
Planuoju susideti chemini, bet noriu patekti pas tirkai rimta meistre!!!! gal kas zinote, labai dekinga uz info smile.gif

Geriau nereikia to cheminio doh.gif
Atsakyti
nu va ryte buvau pas Rasa, tai likau patenkinta, mirksiukas.gif
spalva beveik beveik pataike kokia norejau, graziai iskarpe, ir patrumpino
nors neprasiau bet lengvai pasuko, dabar sedziu namie visa grazi, galvoju kur cia eit garbanas parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 04, 19:54)
nu va ryte buvau pas Rasa, tai likau patenkinta,  mirksiukas.gif
nors neprasiau bet lengvai pasuko, dabar sedziu namie visa grazi, galvoju kur cia eit garbanas parodyt  biggrin.gif

Ir kiek isleidote pinigu?
Noriu ir as pakarpyti galiukus,atsinaujinti ir svarstau apie si salona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 04, 18:54)
nu va ryte buvau pas Rasa, tai likau patenkinta,  mirksiukas.gif
nors neprasiau bet lengvai pasuko, dabar sedziu namie visa grazi, galvoju kur cia eit garbanas parodyt  biggrin.gif

Prašome pateikti piniginę ataskaitą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 04 05, 11:13)
Prašome pateikti piniginę ataskaitą  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif
270lt
Atsakyti
Taigi. Apsilankiau pas Andrių, rezultatas. Antra diena po kirpimo. Kaip pirmam kartui - man patiko. smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2014 04 05, 15:20)

Oho, tai nemazai sumokejote smile.gif
Atsakyti