Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

[quote=Hunter,2016 04 14, 15:59]
nepasakysiu pavadinimo,
taciau Savanoriu pr. priesais Hyper Maxima yra pastatas kur isikurusi IKI, Fortakas, Pastas, tame paciame pastate ant paties kampo yra Kirpykla, Soliariumas, toje kirpykloje ji dabar darbuojasi, pastato kampas nuo Topo Centro puses.
tikiuos pavyko paaiskinti 4u.gif

Labai noreciau surasti prarasta kirpeja VILMA,ji dirbo Redos antrame aukste kirpykloje,uzkilus sraigtiniais laiptais (kaune)-tikrai mane labai tenkino jos darbas,tik deja turejau paprasta nr,o kirpykla uzsidare,ir taip as jos neatrandu,gal kas kartais galetu pagelbeti-buciau dekinga,ji plius minus 46m galetu buti.tuo metu buvo berods tamsiaplauke ilgais plaukais.
Atsakyti
Reikejo skubiai susitvarkyti plaukus, tai buvau akropolio cocos salone, papuoliau pas Elvyra. Labai maloni mergaite, jokio ypatingo kirpimo nedare, tik palygino kirpciukus ir galus pakirpo, bet labai graziai krenta sruogos smile.gif Kaina 12 eur.
Atsakyti
QUOTE(verbus @ 2016 04 30, 19:15)

Labai noreciau surasti prarasta kirpeja VILMA,ji dirbo Redos antrame aukste kirpykloje,uzkilus sraigtiniais laiptais (kaune)-tikrai mane labai tenkino jos darbas,tik deja turejau paprasta nr,o kirpykla uzsidare,ir taip as jos neatrandu,gal kas kartais galetu pagelbeti-buciau dekinga,ji plius minus 46m galetu buti.tuo metu buvo berods tamsiaplauke ilgais plaukais.

as tikrai ne apie ta pacia Vilma kalbejau,
mano mineta "simta metu" dirbo Kestucio g.
Atsakyti
parekomenduokit gera meistre balayage dazymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2016 05 17, 10:20)
parekomenduokit gera meistre balayage dazymui  4u.gif

Dainoros nenori iš Junoros? dar šios darbai man gražūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 05 17, 11:41)
Dainoros nenori iš Junoros? dar šios darbai man gražūs. smile.gif

mastau ir apie Junora, bet sakau gal ka naujo isbandyti biggrin.gif o tu pas Dainora ar Asta buvai?
aha, grazus sios darbai! dar man Damute patiko , dirba Maddam salone, kaip suprantu, nieko nesi girdejus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 17 gegužės 2016 - 10:56
QUOTE(kavamale @ 2016 05 17, 11:54)
mastau ir apie Junora, bet sakau gal ka naujo isbandyti biggrin.gif  o tu pas Dainora ar Asta buvai?
aha, grazus sios darbai!  dar man Damute patiko , dirba Maddam salone, kaip suprantu, nieko nesi girdejus?

as ir vis ziuriu atsirinkineju meistres, labai patiko tie Damutes darbai, jei nueisit papasakokit, o as ziurineju EsteteStyle hair&makeup fb, bet kazkaip dabar ziuriu ir sias Jusu imestas, neapsisprendziu. Gal kas buvot pas Estete? papasakokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2016 05 17, 11:54)
mastau ir apie Junora, bet sakau gal ka naujo isbandyti biggrin.gif  o tu pas Dainora ar Asta buvai?
aha, grazus sios darbai!  dar man Damute patiko , dirba Maddam salone, kaip suprantu, nieko nesi girdejus?

Pas Dainorą. Eisiu vėl mėnesio gale, įdomu kaip šįkart padarys. Šiaip buvau tikrai patenkinta darbu. Apie Damutę nieko negirdėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 05 17, 16:39)
Pas Dainorą. Eisiu vėl mėnesio gale, įdomu kaip šįkart padarys. Šiaip buvau tikrai patenkinta darbu. Apie Damutę nieko negirdėjus smile.gif

o gal yra kazkur vien Dainoros darbai fb? ar tik per bendra Junoros Fb psl ziureti?
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2016 05 17, 18:48)
o gal yra kazkur vien Dainoros darbai fb? ar tik per bendra Junoros Fb psl ziureti?

Manau nera.
As ir, ir Ombre, ir Balayage pas Dainora daziaus. Man ji profas. Dabar dazau namie, nes tamsi, bet kai vel kokia nesamone sugalvosiu eisiu pas ja. Ji ir pataria. Ir saugo plauka. Zodziu liuks.
Pas Damute pazystama dazes, man grazus darbas irgi.
Atsakyti
Gal turit tiesiai Dainoros kontaktus? Ar geriau skambinti bendru nr. ir užsirašyti dažymui pas ją ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2016 05 19, 17:32)
Manau nera.
As ir, ir Ombre, ir Balayage pas Dainora daziaus. Man ji profas. Dabar dazau namie, nes tamsi, bet kai vel kokia nesamone sugalvosiu eisiu pas ja. Ji ir pataria. Ir saugo plauka. Zodziu liuks.
Pas Damute pazystama dazes, man grazus darbas irgi.

Na, uzsirasiau pas Damute, po 26 d. papasakosiu 4u.gif
Atsakyti