Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Linas94 @ 2015 11 08, 13:25)
Na norisi lyg ir naujos šukuosenos, bet nesinori, kad nukirptų atmestinai per 7 minutes, kaip kad preitą kartą kartą papuolus į pirmą pasitaikiusią kirpyklą smile.gif. Šiaip labiausiai domina kokios vyriško kirpimo kainos pas šį vyruką ir kokios eilės smile.gif

Paskutiniu metu kirpimo kainos labai pakilo, tikrai abejoju ar Robertas kirps už 15 eurų g.gif Paskambinkite į saloną ir paklauskite. Labai daug kur gerai kerpa vyrus. Kiek sau galite leisti mokėti?
Ir kokiame rajone norite kirptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 12 lapkričio 2015 - 20:40
Galiu rekomenduoti super gera vyru kirpeja, jis is Libano, modeliuoja barzas ir kerpa zmogus zino ka daro - isbandyta thumbup.gif ir kainos tikrai nesikandzioja.

http://www.skelbiu.l...s-20709474.html
Atsakyti
QUOTE(helwe @ 2015 11 24, 23:54)
Galiu rekomenduoti super gera vyru kirpeja, jis is Libano, modeliuoja barzas ir kerpa zmogus zino ka daro - isbandyta thumbup.gif  ir kainos tikrai nesikandzioja.

http://www.skelbiu.l...s-20709474.html

Gerai jaučiatės? doh.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gera kirpeja sviesinti juodus pradejusius zilti plaukus? Ieskau kirpejos aplink Garliava.
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2015 12 20, 19:31)
Gal galite rekomenduoti gera kirpeja sviesinti juodus pradejusius zilti plaukus? Ieskau kirpejos aplink Garliava.

Man geriausia kirpeja ir tikra sitos srities profesionale yra Livija ir salono Andzelo (jei neklystu) ten mieste. Zinokit puikiai kerpa plaukus ir tikrai ismano savo darba,bet uzsiregistruoti sunku,nors ji mano mamos gera drauge ir mes kartu einam i ta pacia kirpykla,labai sunku yra gauti vieta,nes labai uzimtas jos grafikas buna.Bet tikrai nepasigailesit blush2.gif
Atsakyti
Gal kažkas gali rekomenduot kas gražiai kerpa trumpus, moteriškus, stilingus kirpimus ax.gif
Atsakyti
Gal kokių atsiliepimų turite apie Hyper Maximos Toveros kirpėjas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2016 01 13, 20:14)
Gal kokių atsiliepimų turite apie Hyper Maximos Toveros kirpėjas?  g.gif

Apie Hyper Maximos kirpejas nieko nezinau, taciau MOLO Toveroje lankausi pas Reda thumbup.gif thumbup.gif Iskeiciau Juoza i ja, nes isties radau visus mano reikalavimus atitinkancia kirpeja thumbup.gif Juozas buvo ir liks paciu geriausiu mano sutiktu koloristu, taciau mano akimis visai nevykusiai man apkirpdavo plaukus, o su sukuosenomis jam isvis sunkiai (visai nejuokinga buvo, kad sukuosena issileido net sventes vietos nepasiekus, nors mano plaukas yra tikrai labai paslankus bet kokiai sukuosenai). Reda zinojau is anksciau, bet tuokart su ja buvau susidurusi kaip su gera visaziste, o atradusi kad ji isidarbino kirpeja Mole labai apsidziaugiau thumbup.gif Spalva puikiai nudazo, apkerpa irgi puikiai 4u.gif Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2016 01 04, 15:17)
Gal kažkas gali rekomenduot kas gražiai kerpa trumpus, moteriškus, stilingus kirpimus    ax.gif

Man irgi aktualu, bet kad kol kas niekas neminėjo tokios meistrės ar meistro. Ko gero visos tik dažosi ir tiesinasi ar galiukus pasikerpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2016 01 14, 08:46)
Man irgi aktualu, bet kad kol kas niekas neminėjo tokios meistrės ar meistro. Ko gero visos tik dažosi ir tiesinasi ar galiukus pasikerpa g.gif

pameginkit juoza ir Roberta sakalauska.abieju darbai skirtingi.robertas megsta daugiau keist,siulyt didesne ivairove kirpimu.juozas isklauso norus
mano trumpi plaukai.
ir Rasa kerpa gerai trumpus.nesiskundziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 14 sausio 2016 - 09:28
QUOTE(girene @ 2016 01 14, 09:27)
pameginkit juoza ir Roberta sakalauska.abieju darbai skirtingi.robertas megsta daugiau keist,siulyt didesne ivairove kirpimu.juozas isklauso norus
mano trumpi plaukai.
ir Rasa kerpa gerai trumpus.nesiskundziau

Rasa iš Grožio galerijos ar iš Toveros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 14 sausio 2016 - 12:21
QUOTE(DiKu @ 2016 01 14, 12:20)
Rasa iš Grožio galerijos ar iš Toveros?

gg.ta pati smile.gif
Atsakyti