Nu ka nurimus emocijoms karstom parasysiu ir as apie Juozuka
. Tai galiu paskayti tik viena kad gavau viska ko prasiau kad nedarytu nes nemegstu ir nepatinka... Pasakiau kad nemegstu nuskustu paklu, tai nuskuto dali, pasakiau kadnekenciu lygios kirpimo linijos, tai nukirpo praktiskai nepakarpyta, pasakiau kad noreciau jog linija eitu apie 45 laipsniu kampu, tai nukirpo lygiai bliudu ratuku
Nu tragedija buvo
Sekancia diena negalejau iseiti i darba o lekiau i pirma pasiatikiusi salona ir taisiau kas dar buvo imanoma... Namuose pirma karta gavau komplimenta kad "graziai apsibalvoninau"
Zodziu baisus kirpimas ir dazymas man kainavo 70 euru, plius dar 15 sumokejau uz pataisyma, tai likau su baisiu kirpimu sumokejus 300 litu
Tai buvo paskutinis mano kartas Andre salone. Daugiau ten kojos nekelsiu.
P.S. maciau pati Andriu dirbanti, tai net pagalvojau kad nesu sutikus tokio zmogaus savo gyvenima. Sitoks savimyla, sitoks pasikelimas, tokie "zodelyciai", toks vaipymasis, taip grozejimasis savim ir toks pasitikejimas, kad nudaze kliente pilkai zalia spalva ir sugebejo ja itikinti kad jai labai tinka, kad labai grazi bus, nors klientei ta spalva nepatiko ir ji ta aiskiai pasake, bet mazdaug gavosi kad "jis geriau zino ir va cia papurskus, va cia palyginus, va cia uzdejus tokia kauke bus taaaaip grazu" kad zalia
Gerai kad ne nesvarsciau pas toki eiti, nes nekenciu tokiu narcizu
Mano nuomone apie Andre salona (jis dabar keite pavadinima) tai nemaciau as bent jau soje pamainoje tokiu rimtesniu kirpeju, tik kelios dar visai zalios, jaunos mergaites buvo ir pora mokiniu. Ir man toks jausmas kad nera ten tokio stebuklo kaip kad kainas jie ima.