Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(AgnėMat @ 2015 04 15, 23:27)
Keletą mėnesių nedirbo Ričardas. Bet dabar persikėlė į naują vietą - Karaliaus Mindaugo pr. 29. Grožio salonas Persona. Tik iškabos dar nėra. Šiandien kaip tik buvau pas jį kirptis ir dažytis smile.gif

Aciu labai kokios geros zinios, o sakykite grozio salono Persona koks kontaktinis numerelis ar yra ? smile.gif
Atsakyti
Dar su Milk Shake dirba kirpeja Egle, Erikos grozio salone, savanoriu prospekte smile.gif
QUOTE(Lanatina @ 2015 03 29, 10:39)
Nusibodo vazineti i kita miesta pas savo kirpeja, todel ieskau geros kirpejos Kaune (geriausias variantas tai butu pramones, dainavos, kalnieciu raj smile.gif ) nebutinai tai turi buti prabangus grozio salonas, tiesiog noreciau geros kirpejos, kuri dirbtu su Milk Shake dazais (produkcija), nes jau daugeli metu naudoju sia produkcija ir esu labai patenkinta smile.gif. Dekoju is anksto uz rekomendacijas  4u.gif  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2015 04 23, 10:18)
Merginos, vel as su pagalbos sauksmu. Pas Juozuka galiu patekt tik geguzes gale. O reik cia ir dabar nusidazyt ir apsikirpt. Kuo pakeist Juozuka?? Aktualiau butu toks kirpejas kuris nebijotu keist sukuosena ir tai darytu "i tema" smile.gif)

Nagi tam paciam salone meginkit.man ir karta reikejo skubiai,juozas uzi tas,prieme moteris.ne ka blogiau padailino.ir pigiau
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš apie savo patirtį su kirpėjais Kaune.
Prieš kokius 4 metus lankydavausi pas visų aptartą Ritą Savanoriuose. vaikšiojau gal metus laiko... kaina labai gera, sutvarko neblogai jei nenori didelių pokyčių. Kiek bandė keisti kirpimą - nelabai kas gavosi, vis atsiaugindavau. Bet kai pradėjau dirbti - trūko kantrybė. Ne tik kad pralaukdavau kol priims ilgiausiai, bet ir pati procedūra užtrukdavo ohoho... nudažius man priimdavo kitą žmogų, kai ateidavo laikas man plauti galvą - išplaudavo ir sėdėdavau šlapia galva kol tam kitam žmogui pabaigs. Esu ir kokį 20 min šlapia galva prasėdėjus...
kai trūko kantrybė pradėjau lankytis pas Juditą. Kaina taip pat labai gera, bet sakyčiau nuotaikos žmogus. Nudažydavo taip pat neblogai, bet... vėl gi jokių pokyčių ir pan.
Tuomet nusprendžiau, kad metas pas normalų stilistą nueiti. Ejau pas Robertą.
pasakiau kad noriu pokyčių, tai tiesiai kirpčiukus nukirpo, ta pačia spalva nudažė. Visai patiko kaip atrodžiau, bet nepasirodė kad būtų verta tokių pinigų, tikrai nieko ypatingo.
Tuomet pradėjau lankytis pas Vitoldą. Dirbo įvairiose vietose, dabar dirba Adore pas Šaikų. Nuo tada esu patenkinta savo plaukais... Jei noriu pokyčių - jų ir sulaukiu, bet ne kokių drastiškų, o lengvų, kaip ir noriu. Na jis menininkas, paplaukęs, bet atsidavęs savo darbui, malonu pabendraut. Ir nors užtrunka ilgai, bet nenervuoja, nes tiesiog zmogus niekur neskuba. Yra buve, kad saknis nukando sviesiau, tai ne paleido, o perdaze plaukus ir net minties neturejo taip paleist (o tiek is Ritos, tiek is Juditos yra tekes iseiti su sviesesnem saknim nors sokoladine as). Ir siaip tas kirpejas daug pliusu uzsidejes, vaikstau daugiau nei 2 metai. Bet atejo laikas kai noriu vel kazka pakeisti... Labiausiai del kainos. Dabar pas mus taupymo rezimas ir noreciau kazka pigiau susirast g.gif
Atsakyti
O sakykit, kiek pas Vitoldą mokat? blush2.gif g.gif
Sugundėt visai.. Aš esu lankiusis ir pas Juozuką, dar kai Šilainiuos dirbo, tai tikrai labai lengvi pakeisdavo ir kruopščiai dirbdavo, bet kažkaip norėjos matyt daugiau pokyčių, nei jis pasiūlydavo... Tai nuėjau pas Šaikų, jis drąstiškai pakeitė, kaip ir prašiau, man visai patiko, pirmus du kartus, paskui kažkaip vis blogėdavo, blogėdavo... apsikirpus visad lengvumo jausmas būdavo, bet esu su kirpčiukais ir paskui visad reikėdavo 2-3 savaites laukti kol padoriai jie atrodys, nes vis perdaug nutrumpindavo...
Dabar vėl noriu pokyčių - galvoju apie plaukų dažymą, nors niekad nesu dažius ir kirpimą pasikeist.. Esu užsiregistravus pas Robertą, bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau bijau kad gali ką ne į temą visai padaryt beeksperimentuodamas doh.gif
Tai su tuo Vitoldu visai sugundėt, sakykit gal dar kam yra tekę būti? Tik kad jis pas Šaikų dirba... Ai, bet jis gal neatsimins, senokai jau lankiaus biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikutisss @ 2015 04 24, 11:59)
Aciu labai kokios geros zinios, o sakykite grozio salono Persona koks kontaktinis numerelis ar yra ? smile.gif

Nėra už ką smile.gif bet va šiek tiek padirbo ir vėl problemos su sveikata. Tad dabar jau net nežinau ar kada jis kirps ar nelabai. Bet aš užsirašiau pas jo buvusią kolegę Rūtą kirptis. Labai maloni moteris. Matosi, kad kirpėjos darbas tai jos pašaukimas. Pati pas ją kirpsiuosi už mėnesio. Bet manau pabandyt tikrai verta, nes labai sunku surast kokybiškai dirbantį kirpėją, kuris nebūtų užsiplėšęs didelių kainų. Be to ji ir kitus moko šio amato tai nemanau, kad padarys nekokybiškai smile.gif Ji yra mano minėto grožio salono Persona savininkė. Iškabos vis dar nėra smile.gif tai jei ką, adresas Karaliaus Mindaugo pr. 29. Jos mob. telefonas: 861411866
Atsakyti
QUOTE(Toliai @ 2015 05 26, 10:36)
O sakykit, kiek pas Vitoldą mokat?  blush2.gif  g.gif
Sugundėt visai.. Aš esu lankiusis ir pas Juozuką, dar kai Šilainiuos dirbo, tai tikrai labai lengvi pakeisdavo ir kruopščiai dirbdavo, bet kažkaip norėjos matyt daugiau pokyčių, nei jis pasiūlydavo... Tai nuėjau pas Šaikų, jis drąstiškai pakeitė, kaip ir prašiau, man visai patiko, pirmus du kartus, paskui kažkaip vis blogėdavo, blogėdavo... apsikirpus visad lengvumo jausmas būdavo, bet esu su kirpčiukais ir paskui visad reikėdavo 2-3 savaites laukti kol padoriai jie atrodys, nes vis perdaug nutrumpindavo...
Dabar vėl noriu pokyčių - galvoju apie plaukų dažymą, nors niekad nesu dažius ir kirpimą pasikeist.. Esu užsiregistravus pas Robertą, bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau bijau kad gali ką ne į temą visai padaryt beeksperimentuodamas  doh.gif 
Tai su tuo Vitoldu visai sugundėt, sakykit gal dar kam yra tekę būti?  Tik kad jis pas Šaikų dirba... Ai, bet jis gal neatsimins, senokai jau lankiaus  biggrin.gif  unsure.gif

40-55 eur. Ziurint ka darau wink.gif
Atsakyti
Nu ka nurimus emocijoms karstom parasysiu ir as apie Juozuka smile.gif. Tai galiu paskayti tik viena kad gavau viska ko prasiau kad nedarytu nes nemegstu ir nepatinka... Pasakiau kad nemegstu nuskustu paklu, tai nuskuto dali, pasakiau kadnekenciu lygios kirpimo linijos, tai nukirpo praktiskai nepakarpyta, pasakiau kad noreciau jog linija eitu apie 45 laipsniu kampu, tai nukirpo lygiai bliudu ratuku doh.gif Nu tragedija buvo doh.gif Sekancia diena negalejau iseiti i darba o lekiau i pirma pasiatikiusi salona ir taisiau kas dar buvo imanoma... Namuose pirma karta gavau komplimenta kad "graziai apsibalvoninau" doh.gif Zodziu baisus kirpimas ir dazymas man kainavo 70 euru, plius dar 15 sumokejau uz pataisyma, tai likau su baisiu kirpimu sumokejus 300 litu unsure.gif Tai buvo paskutinis mano kartas Andre salone. Daugiau ten kojos nekelsiu.

P.S. maciau pati Andriu dirbanti, tai net pagalvojau kad nesu sutikus tokio zmogaus savo gyvenima. Sitoks savimyla, sitoks pasikelimas, tokie "zodelyciai", toks vaipymasis, taip grozejimasis savim ir toks pasitikejimas, kad nudaze kliente pilkai zalia spalva ir sugebejo ja itikinti kad jai labai tinka, kad labai grazi bus, nors klientei ta spalva nepatiko ir ji ta aiskiai pasake, bet mazdaug gavosi kad "jis geriau zino ir va cia papurskus, va cia palyginus, va cia uzdejus tokia kauke bus taaaaip grazu" kad zalia biggrin.gif Gerai kad ne nesvarsciau pas toki eiti, nes nekenciu tokiu narcizu schmoll.gif
Mano nuomone apie Andre salona (jis dabar keite pavadinima) tai nemaciau as bent jau soje pamainoje tokiu rimtesniu kirpeju, tik kelios dar visai zalios, jaunos mergaites buvo ir pora mokiniu. Ir man toks jausmas kad nera ten tokio stebuklo kaip kad kainas jie ima.
Atsakyti
Sveikos, gal kas lankotes pas Kestuti Saiku? Buvau pries keleta metu, tad idomu kaip dabar jis dirba, gal yra kokiu atsiliepimu? Mane domina tik kirpimai, ne dazymai. Gal kas galetu parekomenduoti kur geriau tokiu atveju kreiptis: pas Saiku ar pas Junoros kuria nors kirpeja? Dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tizide @ 2015 05 21, 15:43)
Tuomet pradėjau lankytis pas Vitoldą. Dirbo įvairiose vietose, dabar dirba Adore pas Šaikų. Nuo tada esu patenkinta savo plaukais... Jei noriu pokyčių - jų ir sulaukiu, bet ne kokių drastiškų, o lengvų, kaip ir noriu. Na jis  menininkas, paplaukęs, bet atsidavęs savo darbui, malonu pabendraut. Ir nors užtrunka ilgai, bet nenervuoja, nes tiesiog zmogus niekur neskuba. Yra buve, kad saknis nukando sviesiau, tai ne paleido, o perdaze plaukus ir net minties neturejo taip paleist (o tiek is Ritos, tiek is Juditos yra tekes iseiti su sviesesnem saknim nors sokoladine as). Ir siaip tas kirpejas daug pliusu uzsidejes, vaikstau daugiau nei 2 metai. Bet atejo laikas kai noriu vel kazka pakeisti... Labiausiai del kainos. Dabar pas mus taupymo rezimas ir noreciau kazka pigiau susirast g.gif

O nebandet pas Saiku?
Papildyta:
QUOTE(Toliai @ 2015 05 26, 09:36)
Tai su tuo Vitoldu visai sugundėt, sakykit gal dar kam yra tekę būti?  Tik kad jis pas Šaikų dirba... Ai, bet jis gal neatsimins, senokai jau lankiaus  biggrin.gif  unsure.gif

biggrin.gif tai tegul atsimena ir daro isvadas biggrin.gif O as mastau gal tas Vitoldas ir geriau nei Saikus? g.gif
Nors dar labai masina Junoros kirpejos
Atsakyti
Sveikos, panelės, rekomenduokit prašau kirpėją Kaune, kuris nukirptų ilgus plaukus, pakarpytų gal šiek tiek, bet ne per daugiausiais. Perskaičiau viską, ką parašėt ir niekaip negaliu apsispręsti, kurį pasirinkti. Kirpausi gal prieš kokius metus, nes vis nerandu kirpėjo, o pasikeisti norisi, bet taip, kad paskui nereiktų gailėtis biggrin.gif

Būtų aišku gerai, kad kosmoso nekainuotų. Kainos internete yra, bet kažkada Junoroj dažė rašė kainyne kaina iki 250 LTL, o iš manęs paprašė kažkodėl 350, blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuzas: 18 birželio 2015 - 10:09
QUOTE(ievuzas @ 2015 06 18, 10:06)
Sveikos, panelės, rekomenduokit prašau kirpėją Kaune, kuris nukirptų ilgus plaukus, pakarpytų gal šiek tiek, bet ne per daugiausiais. Perskaičiau viską, ką parašėt ir niekaip negaliu apsispręsti, kurį pasirinkti. Kirpausi gal prieš kokius metus, nes vis nerandu kirpėjo, o pasikeisti norisi, bet taip, kad paskui nereiktų gailėtis biggrin.gif

Būtų aišku gerai, kad kosmoso nekainuotų. Kainos internete yra, bet kažkada Junoroj dažė rašė kainyne kaina iki 250 LTL, o iš manęs paprašė kažkodėl 350,  blink.gif

As lygiai to paties noriu ir mastau apie K. Saiku. Noreciau isbandyti Asta is Junoros, bet kainos ten neadekvacios...
Atsakyti
Sveikos merginos. As kreipiuosiu su pagalbos sauksmu. Man reikia kirpejos-visazistes Kaune I namus arbatokio salono, kuris dirbtu sekmadieniais. Gal galite ka rekomenduoti.
Atsakyti