Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(ahsfreak @ 2015 03 18, 20:39)
Man labai patinka Livija is salono Andzelo(lyg tais toks pavadinimas)-labai gerai rupinasi plaukai.Salonas netoli laisves alejos

labas, as buvau kartą pas Liviją, jei apie tą pačia kalbam, nelabai man patiko ir negrįžau daugiau.
Atsakyti
Nusibodo vazineti i kita miesta pas savo kirpeja, todel ieskau geros kirpejos Kaune (geriausias variantas tai butu pramones, dainavos, kalnieciu raj smile.gif ) nebutinai tai turi buti prabangus grozio salonas, tiesiog noreciau geros kirpejos, kuri dirbtu su Milk Shake dazais (produkcija), nes jau daugeli metu naudoju sia produkcija ir esu labai patenkinta smile.gif. Dekoju is anksto uz rekomendacijas 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanatina @ 2015 03 29, 09:39)
Nusibodo vazineti i kita miesta pas savo kirpeja, todel ieskau geros kirpejos Kaune (geriausias variantas tai butu pramones, dainavos, kalnieciu raj smile.gif ) nebutinai tai turi buti prabangus grozio salonas, tiesiog noreciau geros kirpejos, kuri dirbtu su Milk Shake dazais (produkcija), nes jau daugeli metu naudoju sia produkcija ir esu labai patenkinta smile.gif. Dekoju is anksto uz rekomendacijas  4u.gif  ax.gif

Sveika, jei neklystu su Milk Shake dirba Neringa salone ,,Sigitos" Sukilėlių pr. mob. 867458439
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 29 kovo 2015 - 11:54
QUOTE(DiKu @ 2015 03 29, 11:54)
Sveika, jei neklystu su Milk Shake dirba Neringa salone ,,Sigitos" Sukilėlių pr. mob. 867458439

Esu dažiusi plaukus Sigitoje Sukilėlių pr., tai nežinau, kuri mergaitė dažė, bet dirbo su Milk Shake ir gražiai nudažė, likau patenkinta, dėl kirpimo nieko nežinau, nes nesikirpau. Kursiokė kirpdavosi ir dažydavosi, bet irgi nežinau, pas ką, tai patenkinta būdavo.

Į plaukų temą- neseniai žiūrėjau kažkokų britų gyvenimo būdo žurnalą, tai ten rekomendavo, kad plaukus turi dažyti kiekviena moteris, o kirptis reikėtų kas 4-6 savaites, aišku turbūt ir atnaujinti dažymą, nes atauga gi.
Atsakyti
Rekomenduokit,kas Kaune gerai,kruopščiai atrinktų ir nudažytų šviesiomis sruogelėmis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ar kuri lankotes pas Simona is "Andre"?
Atsakyti
O gal yra kas nors Aukštuosiuose šančiuose arba netoli jų kas gerai kerpa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silageeele5 @ 2015 02 27, 00:05)
Merginos,gal kuri lanketes kirpykloje '' Leila '',kuri randasi Dainavos turgaus pastate? Kokie butu atsiliepimai?  Domina butent kirpimas.

mane irgi domintu sio salono kirpejos
Atsakyti
Sveiki,gall kas lankosi pas Aivara Grusa,kokie atsiliepimai,kainos.aciu
Atsakyti
QUOTE(Zuikutisss @ 2015 03 05, 18:22)
Mielos mergaitės, gal turite žinių apie kirpėją Ričardą prieš keletą mėnesių dirbo Kauno akropolio Ametistėjoje?  smile.gif

Keletą mėnesių nedirbo Ričardas. Bet dabar persikėlė į naują vietą - Karaliaus Mindaugo pr. 29. Grožio salonas Persona. Tik iškabos dar nėra. Šiandien kaip tik buvau pas jį kirptis ir dažytis smile.gif
Atsakyti
Kur rekomenduotumet apsilankytei blondinei? Plaukai ilgi ir nera tolygi spalva... Esu girdejusi, kad puiki meistre Gintare is aleksoto, bet neturiu jos kontaktu... Aciu uz rekomendacijas wink.gif
Atsakyti
Merginos, vel as su pagalbos sauksmu. Pas Juozuka galiu patekt tik geguzes gale. O reik cia ir dabar nusidazyt ir apsikirpt. Kuo pakeist Juozuka?? Aktualiau butu toks kirpejas kuris nebijotu keist sukuosena ir tai darytu "i tema" smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 23 balandžio 2015 - 10:36