Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 14, 18:07)
asmenine daugelio metu patirtis GG su "gerais dazais" likau plika, pora kartu isestom galvos odos zaizdom, po paskutinio dazymo netekau trecdalio plauku kiekyje (apie isplonejima nekalbu nes blondininat tai naturalu kad suploneja). Taip kad man GG superiniai dazai paskutinis slamstas  schmoll.gif Realu kad ne tik dazai daro itaka o ir kirpejos mokejimas jais dazyti.
Andre salone amne daze tikrai ne augaliniais dazais (perklausiau nes buvau kategoriskai pries augalinius) tai net po keliu menesiu galiu pasakyti kad idelus parinkimas, puikus, derantis prie ataugusiu plauku saknu ir dabar kai vel sviesinsiuos pavasariui eisiu tik pas juoza  ax.gif

Galėtumėte tą iš GG šūdarankę įvardinti, kad ir kitos žinotų g.gif Nes likti plika tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 14, 18:07)
asmenine daugelio metu patirtis GG su "gerais dazais" likau plika, pora kartu isestom galvos odos zaizdom, po paskutinio dazymo netekau trecdalio plauku kiekyje (apie isplonejima nekalbu nes blondininat tai naturalu kad suploneja). Taip kad man GG superiniai dazai paskutinis slamstas  schmoll.gif Realu kad ne tik dazai daro itaka o ir kirpejos mokejimas jais dazyti.
Andre salone amne daze tikrai ne augaliniais dazais (perklausiau nes buvau kategoriskai pries augalinius) tai net po keliu menesiu galiu pasakyti kad idelus parinkimas, puikus, derantis prie ataugusiu plauku saknu ir dabar kai vel sviesinsiuos pavasariui eisiu tik pas juoza  ax.gif

Rasa man paklausus atsake,jog dirba tik su lorealiu.na as netikrinu.bet laiko spalva man du menesius.aisku pagalves dazo labai,ranksluosciai po galvos plovimo nusidazo.man tas nepatinka.bet nezinau,kaip kitokie dazai
juozas mane dazydavo natural alia.tai iki sekancio apsilankymo as budavau be spalvos.ziauriai greit blunka,tai menesio laike turedavau dar pasiryskinti dazanciu balzamu
p.s.as ne sviesiaplauke,ne sruoguota.vienas tamsus tonas
Papildyta:
kas nedazo sruogom,o vien spalva,manau galima nusipirkt geru dazu uzsienio pardese,ir dazytis pacioms.kas dukras turit jau ne mazas,kas drauges,tikrai viena spalva nuteptu,juk cia nereik stebuklu
sutaupai dazymui,gali rinktis geresni,tuo ir brangesni pakirpima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 15 kovo 2015 - 15:50
QUOTE(DiKu @ 2015 03 15, 13:06)
Galėtumėte tą iš GG šūdarankę įvardinti, kad ir kitos žinotų  g.gif Nes likti plika tikrai nenorėčiau  schmoll.gif

Galeciau privacia zinute ivardinti kitaip kazkaip ranka nekyla blush2.gif Nors kazkur temoje lyg pasiaiskinom kas konkreciai mane plikino biggrin.gif . Ale kame esme, as lyg jauciuosi pati dura kalta. Dievazi as nezinojau kad jokiu budu negali man galvos dazymo metu deginti, nesupratau kad raudona, labai blizgi ir svytinti galvos oda labai suerzintos ir nedegintos odos rezultatas. Tikrai galvojau kad cia normalu sviesinant plaukus. Aisku po keliu dazymu su grynai slapiuojnaciom zaizdom as aiskiai pasakiau kad ziuretu kas darosi, tai keite dazus, kurie gal ne taip grauze ale budavau geltona kaip kiausinio trynys doh.gif Dabar galiu kaltinti tik savo nezinojima schmoll.gif Nepatiketumete kaip dabar atrodo mano galva, atauge trumpi plaukai traukia net aplinkiniu zvilgsnius kaip koks nesusipratimas, nes isplovus galva jis islenda kaip vainikas aplink virsugalvi ir priekyje styro stulpu doh.gif todel reik ideti pastangu juos "pakasti" po likusiais plaukais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2015 03 15, 16:48)
kas nedazo sruogom,o vien spalva,manau galima nusipirkt geru dazu uzsienio pardese,ir dazytis pacioms.kas dukras turit jau ne mazas,kas drauges,tikrai viena spalva nuteptu,juk cia nereik stebuklu
sutaupai dazymui,gali rinktis geresni,tuo ir brangesni pakirpima

Zinokit taip siulyciau tikrai toms kas turi pakenciamus plaukus, bet jeigu turi tris liaunus plaukelius pukinius tai bijai net sampuna ne ta naudoti... ir dazymus patiki tik profesionalams ir tikiesi kad dazys aukstos kokybes dazais, plius tinkamai parinks stipruma atsizlegdami "gyvai" i kliento plauka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 15, 19:21)
Galeciau privacia zinute ivardinti kitaip kazkaip ranka nekyla  blush2.gif Nors kazkur temoje lyg pasiaiskinom kas konkreciai mane plikino  biggrin.gif . Ale kame esme, as lyg jauciuosi pati dura kalta. Dievazi as nezinojau kad jokiu budu negali man galvos dazymo metu deginti, nesupratau kad raudona, labai blizgi ir svytinti galvos oda labai suerzintos ir nedegintos odos rezultatas. Tikrai galvojau kad cia normalu sviesinant plaukus. Aisku po keliu dazymu su grynai slapiuojnaciom zaizdom as aiskiai pasakiau kad ziuretu kas darosi, tai keite dazus, kurie gal ne taip grauze ale budavau geltona kaip kiausinio trynys  doh.gif Dabar galiu kaltinti tik savo nezinojima  schmoll.gif Nepatiketumete kaip dabar atrodo mano galva, atauge trumpi plaukai traukia net aplinkiniu zvilgsnius kaip koks nesusipratimas, nes isplovus galva jis islenda kaip vainikas aplink virsugalvi ir priekyje styro stulpu  doh.gif todel reik ideti pastangu juos "pakasti" po likusiais plaukais  blush2.gif
Papildyta:
Zinokit taip siulyciau tikrai toms kas turi pakenciamus plaukus, bet jeigu turi tris liaunus plaukelius pukinius tai bijai net sampuna ne ta naudoti... ir dazymus patiki tik profesionalams ir tikiesi kad dazys aukstos kokybes dazais, plius tinkamai parinks stipruma atsizlegdami "gyvai" i kliento plauka  blush2.gif

Galite man parašyti asmenine žinute mirksiukas.gif labai cekava. Jūs turite labai jautrią odą ir esate alergiška. Pati esu tipinė lietuvaitė, o sumaniau būti blandzinka ax.gif tai pirkau maximoj Paletes dažus ir blondinausi, o be jų dar visokius Wella, Cutrin, Brelilą doh.gif Alfa Pharf su 12 % skiedžiau ir nieko. Aišku plaukų pamažėjo, bet TIKRAI neiškrito kuokšatais, odoje šlapiuojančių žaizdų nebuvo biggrin.gif Ir plaukų spalvos nenuiminėjau, dažai nuėdė ax.gif
Mano galva Lietuvoje yra gerų dažų pirkti, nebūtina užsienyje pirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 15 kovo 2015 - 22:21
Mam GG salone visada su lorealiu dazydavo ir niekad nebuvo problemu, ir tikrai nenudegindavo plauku ir spalva gerai laikydavosi 4u.gif O pas andre tai man sake, kad jie tik augalinius dazus naudoja, va dar menesis po kirpyklos nepraejo, o as jau be spavos verysad.gif Aisku siule man dar tu visokiu priemoniu spalvai islaikyti, bet tai kiek viskas kainuoja doh.gif
Nezinau arba dar ieskosiu kokios naujos vietos arba vel grysiu I GG salona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 03 15, 23:25)
Mam GG salone visada su lorealiu dazydavo ir niekad nebuvo problemu, ir tikrai nenudegindavo plauku ir spalva gerai laikydavosi 4u.gif  O pas andre tai man sake, kad jie tik augalinius dazus naudoja, va dar menesis po kirpyklos nepraejo, o as jau be spavos verysad.gif Aisku siule man dar tu visokiu priemoniu spalvai islaikyti, bet tai kiek viskas kainuoja doh.gif
Nezinau arba dar ieskosiu kokios naujos vietos arba vel grysiu I GG salona g.gif

Nu nors nusisauk kazi kodel sitaip skirtingai informuoti? g.gif As specialiai klausiau, nors nebuvau pries augalinius, bet pasakiau kad girdejau nusiskundimu jog nelaiko augaliniai spalvos, tai Juozas sake no no no schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jokiu augaliniu, tik kokybiski dazai g.gif Tai blyn jie tam Andre gal turi atskiras respublikas g.gif Sampunai, purskikliai viskokie tai jo, turiu nusipirkus NOOK augalinis, bet dazai kiek maciau nebuvo to pacio pavadinimo (plauant galva matosi tiesiai pries akis pakuotes lentynoje)
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 15, 22:53)
Nu nors nusisauk kazi kodel sitaip skirtingai informuoti?  g.gif As specialiai klausiau, nors nebuvau pries augalinius, bet pasakiau kad girdejau nusiskundimu jog nelaiko augaliniai spalvos, tai Juozas sake no no no  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jokiu augaliniu, tik kokybiski dazai  g.gif Tai blyn jie tam Andre gal turi atskiras respublikas  g.gif Sampunai, purskikliai viskokie tai jo, turiu nusipirkus NOOK augalinis, bet dazai kiek maciau nebuvo to pacio pavadinimo (plauant galva matosi tiesiai pries akis pakuotes lentynoje)

Tai gal turi ir kitokiu tu dazu, bet man tai butent NOOK tais dazais daze ir kiek supratau jie visa produkcija ta NOOK naudoja 4u.gif Man sake, kad naudoja tik naturalia produkcija, bet gal cia tik man taip sake, kad del to, kad nori man plaukus atstatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 03 15, 22:25)
Mam GG salone visada su lorealiu dazydavo ir niekad nebuvo problemu, ir tikrai nenudegindavo plauku ir spalva gerai laikydavosi 4u.gif  O pas andre tai man sake, kad jie tik augalinius dazus naudoja, va dar menesis po kirpyklos nepraejo, o as jau be spavos verysad.gif Aisku siule man dar tu visokiu priemoniu spalvai islaikyti, bet tai kiek viskas kainuoja doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai.man lygiai abu salonai teike ta pacia info

bet,zinau,kad tarkim ir Juozui galima atsinest savus dazus.jis nudazytu.nezinau,kaip naujai atejusiai,bet as sena kliente,issikalbejom,man taip sake
Gg nezinau,neesu uzklaususi daugiau nieko Rasos,tik kokiais man dazo
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 03 15, 22:53)
Nu nors nusisauk kazi kodel sitaip skirtingai informuoti?  g.gif As specialiai klausiau, nors nebuvau pries augalinius, bet pasakiau kad girdejau nusiskundimu jog nelaiko augaliniai spalvos, tai Juozas sake no no no  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jokiu augaliniu, tik kokybiski dazai  g.gif Tai blyn jie tam Andre gal turi atskiras respublikas  g.gif Sampunai, purskikliai viskokie tai jo, turiu nusipirkus NOOK augalinis, bet dazai kiek maciau nebuvo to pacio pavadinimo (plauant galva matosi tiesiai pries akis pakuotes lentynoje)

drinks_cheers.gif Mane irgi tikrai ne su augaliniais daze. O spalva pakankamai tamsi, taciau jokiu tepliojimu, purvinu nudazytu pagalviu ar ranksluosciu g.gif schmoll.gif o spalva labai puikiai laikosi ir nuostabiai plaunasi. Kad ir skausminga injekcija, taciau kol nenudegsiu - eisiu pas Juozuka.
Atsakyti
Man labai patinka Livija is salono Andzelo(lyg tais toks pavadinimas)-labai gerai rupinasi plaukai.Salonas netoli laisves alejos
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 03 18, 20:39)
Man labai patinka Livija is salono Andzelo(lyg tais toks pavadinimas)-labai gerai rupinasi plaukai.Salonas netoli laisves alejos

Manau jis daba GES vadinasi g.gif Maironio g. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 03 18, 20:02)
Manau jis daba GES vadinasi  g.gif  Maironio g.  4u.gif

drinks_cheers.gif GES
Atsakyti