Sveikutes, as cia jus vis paskaitineju, bet ir pati esu kirpejo paieskose
As daug metu lankiausi grozio galerijoj, man ten viska tiko ir patiko kol nesugalvojau kirpti plauku trumpai, tada iskilo problema, kad mano kirpeja nemoka trumpu geru kirpimu ir ji pati pasiule eiti tada geriau pas Rasa is GG, bet man pasirode per brangu vien uz kirpima pora simtu palikti
Taigi pradejau kirpejos paieskas, tai buvo tikrai tokiu, kurios visiskai nemoka nei kirpti, nei dazyti
paskui radau viena kirpeja, kurios kirpimas labai patiko, bet ji dazydavo labai prastai dazais ir po keliu kartu ant plauku iskarto pasimate, kad baigia nutriusti, tai teko vel ieskoti kito kirpejo
Tada nuejau i andre salona pas Odeta, ji man pasiule patamsinti plaukus, kad plaukai atsigautu, nes buvo nuealinti nuo prastu dazu, as sutikau, bet negalvojau, kad mane padarys labai tamsia
Buvo sokas kai is blondines virtau sokoladine, nors buvom susitare, kad tik siek tiek patamsis plaukus
Na bet jos paaiskinimas buvo, kad dazo su naturaliais dazais ir jie nusiplaus, aisku taip ir buvo, bet tada isviso baisiai atrodziau
Nors kirpimas man pas ja visai patiko
Nuejau ir antra karta pas ja ir vel ji nudaze mane per tamsiai, bet to dazo su naturaliais dazais tai daznai reikia vaikscioti i kirpykla ir nemazai pinigeliu palikti
Taigi dabar vel ieskau kirpejos, per facbooka radau visai tokia nieko atrodo kirpeja, kuri dirba kazkokiam naujam salone Kalpoko gatveje Indre, bet ji parase, kad dirba su wella dazais, tai man atrodo jie irgi nieko gero
Tai taip iseina, kad dazytis reiktu eiti i GG, o kirptis i Andre salona, bet tada isviso kosmine kaina gaunasi ir laiko gaila