Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(leone @ 2015 03 13, 19:13)
As lankausi pas Judita, bet man kazkas ne taip g.gif tokia standartiska kirpeja, ideju nelabai...

Judita pradėjo atmestinai dirbti jau kokie keturi metai. Mano pastebėjimas toks, jei plaukų nedažai tai apkerpa baisiai doh.gif Tą patį daro net ir labai geri meistrai. Nes su dažymu nulupa devynis kailius, o kirpimas tik nuo 6 iki 35 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 13 kovo 2015 - 21:48
QUOTE(Avainyte @ 2015 03 09, 16:03)
Na va, nuejau pas minetaja kirpeja Rita, dirbancia prie Sauletekio ir ka galiu pasakyti... Super!  rolleyes.gif  Senai jau isejau tokia patenkinta is kirpyklos, po kokiu 4-5 metu pertraukos turbut. Labai silta ir maloni kirpeja, suzinojau apie savo plaukus tiek informacijos, kaip priziureti, kaip kirpti, kiek gyvenime is nieko nesu girdejus...O ir kainos nesikandzioja. Tik ka is kirpyklos isejus, o jau laukiu nesulaukiu kito karto kada vel pas ja lankysiuos  4u.gif

Noreciau ir as issakyt savo nuomone...Pas Rita (su ilgesnem pertraukom) teko lankytis gal 4 kartus. Ka galiu pasakyti...Kaip zmogus, ji tikrai labai miela ir silta,lengvai bendraujanti. Visada pirmiausia apziures plaukus ir ivertins ju bukle pries pradedant darba,duos patarimu apie ju prieziura. BET....Ji yra ne is tu,kuri pasiulytu kazkoki nauja kirpima. Jauciasi,kad bijo imtis kazko naujo (gal nepasitiki savim?),kardinaliai keisti...Nezinau,kodel taip yra... Bet ,kiek teko lankytis,visus 4 kartus prasiau ,kad pasiulytu koki nauja kirpima,noredavau atsinaujinti,pasikeisti. Leidau ,kaip sakant, improvizuoti...Mano plaukai gan ilgoki,ne problematiski,ir as nesu is tu,kuri dreba del keliu daugiau nureztu cm, juk jie atauga,jei ka smile.gif Bet i mano prasymus ir uzuominas ji neatsizvelgdavo. Ir kiekviena kart iseidavau vis tokia pati- tik su pakarpytais galais ir patrumpinta grifka. Po paskutinio karto nutariau jau nebegryzti,nes zinau,kad vel bus tas pats smile.gif Tad dabar esu kirpejos paieskose.
Manau,kirpeja Rita tinka toms,kurios nenori keistis,o tik islaikyt jau esama plauku forma. Tiesa,del dazymu nezinau-dazytis neteko. Ir dar nepaminejau-kaina,labai prieinama kaina bigsmile.gif
Tokie mano pastebejimai 4u.gif
Atsakyti
Nu tai ir ką- lieka Juozas iš Andrė, Rasa iš GG arba Robertas, nežinau, kaip tas salonas vadinasi, Laisvės al. pradžioje, priešais Andrė rolleyes.gif Ir kur eit dabar?
Atsakyti
QUOTE(Silageeele5 @ 2015 03 14, 00:08)
Noreciau ir as issakyt savo nuomone...Pas Rita (su ilgesnem pertraukom) teko lankytis gal 4 kartus. Ka galiu pasakyti...Kaip zmogus, ji tikrai labai miela ir silta,lengvai bendraujanti. Visada pirmiausia apziures plaukus ir ivertins ju bukle pries pradedant darba,duos patarimu apie ju prieziura. BET....Ji yra ne is tu,kuri pasiulytu kazkoki nauja kirpima. Jauciasi,kad bijo imtis kazko naujo (gal nepasitiki savim?),kardinaliai keisti...Nezinau,kodel taip yra... Bet ,kiek teko lankytis,visus 4 kartus prasiau ,kad pasiulytu koki nauja kirpima,noredavau atsinaujinti,pasikeisti. Leidau ,kaip sakant, improvizuoti...Mano plaukai gan ilgoki,ne problematiski,ir as nesu is tu,kuri dreba del keliu daugiau nureztu cm, juk jie atauga,jei ka  smile.gif Bet i mano prasymus ir uzuominas ji neatsizvelgdavo. Ir kiekviena kart iseidavau vis tokia pati- tik su pakarpytais galais ir patrumpinta grifka. Po paskutinio karto nutariau jau nebegryzti,nes zinau,kad vel bus tas pats smile.gif Tad dabar esu kirpejos paieskose.
Manau,kirpeja Rita tinka toms,kurios nenori keistis,o tik islaikyt jau esama plauku forma. Tiesa,del dazymu nezinau-dazytis neteko. Ir dar nepaminejau-kaina,labai prieinama kaina  bigsmile.gif
Tokie mano pastebejimai 4u.gif

Jei norite KARDINALIAI keistis siūlau eiti į Prima saloną mirksiukas.gif Aš jau buvau rašiusi, kaip ten apsilankiau pas Darių doh.gif bet yra ir kiti meistrai. Rezultatas ant galvos bus matyti, nes išskutinės, apkirps išskirtinai.
Papildyta:
QUOTE(akoya_lt @ 2015 03 14, 09:51)
Nu tai ir ką- lieka Juozas iš Andrė, Rasa iš GG arba Robertas, nežinau, kaip tas salonas vadinasi, Laisvės al. pradžioje, priešais Andrė  rolleyes.gif Ir kur eit dabar?

Siūlau rinktis taip kaip sko nuojauta mirksiukas.gif nes vis tiek kažkuris labiau traukia...
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 13, 21:47)
Judita  pradėjo atmestinai dirbti jau kokie keturi metai. Mano pastebėjimas toks, jei plaukų nedažai tai apkerpa baisiai  doh.gif Tą patį daro net ir labai geri meistrai. Nes su dažymu nulupa devynis kailius, o kirpimas tik nuo 6 iki 35 eurų.

Kaip pirstu i aki smile.gif nors kainos tikrai prieinamos
Papildyta:
QUOTE(akoya_lt @ 2015 03 14, 09:51)
Nu tai ir ką- lieka Juozas iš Andrė, Rasa iš GG arba Robertas, nežinau, kaip tas salonas vadinasi, Laisvės al. pradžioje, priešais Andrė  rolleyes.gif Ir kur eit dabar?

tai viso ten trys salonai, ant kiekvieno kampo-Andre, id hair??, ir Roberto studija
Atsakyti
[quote=DiKu,2015 03 14, 11:11]
Jei norite KARDINALIAI keistis siūlau eiti į Prima saloną mirksiukas.gif Aš jau buvau rašiusi, kaip ten apsilankiau pas Darių doh.gif bet yra ir kiti meistrai. Rezultatas ant galvos bus matyti, nes išskutinės, apkirps išskirtinai.

Na, gal siek tiek mane ne taip supratot - ant tiek kardinaliai tikrai nedrisciau pasikeisti schmoll.gif Nuo ilgu plauku iki isskutinejimo,eziuko ir pan.- tikrai jau ne. Bet man norejosi paprasciausiai NAUJO KIRPIMO,kitos formos, ko as niekada negaudavau pas Rita.
Man neuztenka gryzti is kirpyklos vien tik patrumpintais,susukuotais plaukais...Norisi kazkokio pasikeitimo smile.gif
Merginos, gal turit pasiulymu? Aisku, noretusi, kad ir kaina butu prieinama ax.gif
Atsakyti
[quote=Silageeele5,2015 03 14, 11:39]
[quote=DiKu,2015 03 14, 11:11]

Na, gal siek tiek mane ne taip supratot - ant tiek kardinaliai tikrai nedrisciau pasikeisti schmoll.gif Nuo ilgu plauku iki isskutinejimo,eziuko ir pan.- tikrai jau ne. Bet man norejosi paprasciausiai NAUJO KIRPIMO,kitos formos, ko as niekada negaudavau pas Rita.
Man neuztenka gryzti is kirpyklos vien tik patrumpintais,susukuotais plaukais...Norisi kazkokio pasikeitimo smile.gif
Merginos, gal turit pasiulymu? Aisku, noretusi, kad ir kaina butu prieinama ax.gif
[/quote]
Jūs nuotraukas pažiūrėkite Prima puslapyje, ten laaaaabai įdomių variantų yra. Mane tai veža mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silageeele5 @ 2015 03 14, 11:39)
Na, gal siek tiek mane ne taip supratot - ant tiek kardinaliai tikrai nedrisciau pasikeisti schmoll.gif    Nuo ilgu plauku iki isskutinejimo,eziuko ir pan.- tikrai jau ne. Bet man norejosi  paprasciausiai NAUJO KIRPIMO,kitos formos, ko as niekada negaudavau pas Rita.
Man neuztenka gryzti is kirpyklos vien tik patrumpintais,susukuotais plaukais...Norisi kazkokio pasikeitimo  smile.gif
Merginos, gal turit pasiulymu? Aisku, noretusi, kad ir kaina butu prieinama  ax.gif

na manau panasi kompanija dirba ir Mama cut, pas pati Mariju Mazuraiti nuejus, tikrai sugalvotu jums sprendimu
Atsakyti
Sveikutes, as cia jus vis paskaitineju, bet ir pati esu kirpejo paieskose smile.gif As daug metu lankiausi grozio galerijoj, man ten viska tiko ir patiko kol nesugalvojau kirpti plauku trumpai, tada iskilo problema, kad mano kirpeja nemoka trumpu geru kirpimu ir ji pati pasiule eiti tada geriau pas Rasa is GG, bet man pasirode per brangu vien uz kirpima pora simtu palikti ax.gif Taigi pradejau kirpejos paieskas, tai buvo tikrai tokiu, kurios visiskai nemoka nei kirpti, nei dazyti doh.gif paskui radau viena kirpeja, kurios kirpimas labai patiko, bet ji dazydavo labai prastai dazais ir po keliu kartu ant plauku iskarto pasimate, kad baigia nutriusti, tai teko vel ieskoti kito kirpejo doh.gif Tada nuejau i andre salona pas Odeta, ji man pasiule patamsinti plaukus, kad plaukai atsigautu, nes buvo nuealinti nuo prastu dazu, as sutikau, bet negalvojau, kad mane padarys labai tamsia unsure.gif Buvo sokas kai is blondines virtau sokoladine, nors buvom susitare, kad tik siek tiek patamsis plaukus doh.gif Na bet jos paaiskinimas buvo, kad dazo su naturaliais dazais ir jie nusiplaus, aisku taip ir buvo, bet tada isviso baisiai atrodziau doh.gif Nors kirpimas man pas ja visai patiko rolleyes.gif Nuejau ir antra karta pas ja ir vel ji nudaze mane per tamsiai, bet to dazo su naturaliais dazais tai daznai reikia vaikscioti i kirpykla ir nemazai pinigeliu palikti doh.gif
Taigi dabar vel ieskau kirpejos, per facbooka radau visai tokia nieko atrodo kirpeja, kuri dirba kazkokiam naujam salone Kalpoko gatveje Indre, bet ji parase, kad dirba su wella dazais, tai man atrodo jie irgi nieko gero g.gif Tai taip iseina, kad dazytis reiktu eiti i GG, o kirptis i Andre salona, bet tada isviso kosmine kaina gaunasi ir laiko gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 03 14, 14:41)
Sveikutes, as cia jus vis paskaitineju, bet ir pati esu kirpejo paieskose smile.gif As daug metu lankiausi grozio galerijoj, man ten viska tiko ir patiko kol nesugalvojau kirpti plauku trumpai, tada iskilo problema, kad mano kirpeja nemoka trumpu geru kirpimu ir ji pati pasiule eiti tada geriau pas Rasa is GG, bet man pasirode per brangu vien uz kirpima pora simtu palikti ax.gif Taigi pradejau kirpejos paieskas, tai buvo tikrai tokiu, kurios visiskai nemoka nei kirpti, nei dazyti doh.gif paskui radau viena kirpeja, kurios kirpimas labai patiko, bet ji dazydavo labai prastai dazais ir po keliu kartu ant plauku iskarto pasimate, kad baigia nutriusti, tai teko vel ieskoti kito kirpejo doh.gif Tada nuejau i andre salona pas Odeta, ji man pasiule patamsinti plaukus, kad plaukai atsigautu, nes buvo nuealinti nuo prastu dazu, as sutikau, bet negalvojau, kad mane padarys labai tamsia unsure.gif Buvo sokas kai is blondines virtau sokoladine, nors buvom susitare, kad tik siek tiek patamsis plaukus doh.gif Na bet jos paaiskinimas buvo, kad dazo su naturaliais dazais ir jie nusiplaus, aisku taip ir buvo, bet tada isviso baisiai atrodziau doh.gif Nors kirpimas man pas ja visai patiko rolleyes.gif Nuejau ir antra karta pas ja ir vel ji nudaze mane per tamsiai, bet  to dazo su naturaliais dazais tai daznai reikia vaikscioti i kirpykla ir nemazai pinigeliu palikti doh.gif
Taigi dabar vel ieskau kirpejos, per facbooka radau visai tokia nieko atrodo kirpeja, kuri dirba kazkokiam naujam salone Kalpoko gatveje Indre, bet ji parase, kad dirba su wella dazais, tai man atrodo jie irgi nieko gero g.gif Tai taip iseina, kad dazytis reiktu eiti i GG, o kirptis i Andre salona, bet tada isviso kosmine kaina gaunasi ir laiko gaila doh.gif

Grožio Galerijoje dažo su Majireliu, Lorealiu. Andre lyg Nook dažais. Jūs teisi - kaina gausis kosminė doh.gif Wella dažai yra labai geri, Illiumina tai labai giriami. Viskas priklauso kokio stiprumo oksidantai pilami, blondinimas visada nuvaro plauką. Mane ir iš blondinės nutamsino doh.gif nervas ima negaliu žiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 14 kovo 2015 - 15:34
QUOTE(DiKu @ 2015 03 14, 15:30)
Grožio Galerijoje dažo su Majireliu, Lorealiu. Andre lyg Nook dažais. Jūs teisi - kaina gausis kosminė  doh.gif Wella dažai yra labai geri, Illiumina tai labai giriami. Viskas priklauso kokio stiprumo oksidantai pilami, blondinimas visada nuvaro plauką. Mane ir iš blondinės nutamsino  doh.gif nervas ima negaliu žiūrėti.

As zinai su kokiais dazais andre salone ir GG dirba, ten tikrai geri dazai ir sviesinant tu plauku nesugadindavo schmoll.gif Sakot Wella irgi geri dazai g.gif Tai gal reik pabandyti i ta nauja kirpykla nueiti pas ta Indre g.gif
Tai va mane irgi nutamsino ir as negaliu i save ziureti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretucka @ 2015 03 14, 16:46)
As zinai su kokiais dazais GG dirba, ten tikrai geri dazai ir sviesinant tu plauku nesugadindavo schmoll.gif

asmenine daugelio metu patirtis GG su "gerais dazais" likau plika, pora kartu isestom galvos odos zaizdom, po paskutinio dazymo netekau trecdalio plauku kiekyje (apie isplonejima nekalbu nes blondininat tai naturalu kad suploneja). Taip kad man GG superiniai dazai paskutinis slamstas schmoll.gif Realu kad ne tik dazai daro itaka o ir kirpejos mokejimas jais dazyti.
Andre salone amne daze tikrai ne augaliniais dazais (perklausiau nes buvau kategoriskai pries augalinius) tai net po keliu menesiu galiu pasakyti kad idelus parinkimas, puikus, derantis prie ataugusiu plauku saknu ir dabar kai vel sviesinsiuos pavasariui eisiu tik pas juoza ax.gif
Atsakyti