Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Darmin @ 2015 02 19, 21:09)
Kainos tikrai nesikandzioja, bet su siuo jusu teiginiu nesutiksiu.
as pas Rita irgi lankiausi , bet pakeiciau ja i kita kirpeja, nes labai pradejo negerbti kito laiko - pvz. jei uzsirasydavau 3, tai priimdavo 3.15-3.30.. Po keliu tokiu atveju daugiau nesinorejo vazineti pas ja. Mano pazistamos kelios vis dar lankosi, tai paskutini karta viena is ju sake pralauke daugiau nei pusvalandi  doh.gif

hm g.gif na va, o aš metus (daugiau) lankausi ir laiku priima, na gal dėl to kad ryte užsirašau g.gif žinoma, vėlavimas tikrai ne į naudą ir pliusų neprideda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 19 vasario 2015 - 21:17
Merginos,gal kuri lanketes kirpykloje '' Leila '',kuri randasi Dainavos turgaus pastate? Kokie butu atsiliepimai? Domina butent kirpimas.

Irmama,kokie Jusu atsiliepimai po GG,ir pas ka lanketes? Dekoju. 4u.gif
Atsakyti
O man Šaikus labai patinka. thumbup.gif Šiuo metu dirba Adore beauty salone. Bent su mano plaukais tikrai supranta ką daro, visad pataria ir apkerpa taip, kad norint normaliai atrodyti nereikėtų ilgai stovėti prie veidrodžio. Žinoma, kaina už kirpimą ir nudažymą galėtų būti ir mažesnė. rolleyes.gif
Esu girdėjusi geru atsiliepimu apie kirpėją Džeinarą. Dirba lygtais kirpykloje užkilus ant Aleksoto kalno po kaire puse. Pati dėsto studentams, veda seminarus. Draugės pažįstama sakė su kirpimu ir nudažymu vidutinių plaukų sumokėjo 130lt. smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal galit parašyti kiek pas juozą kirpimas ir dažymas, pusilgių plaukų maždaug kainuotų?
Atsakyti
QUOTE(ventus @ 2015 03 03, 09:49)
Mergaitės, gal galit parašyti kiek pas juozą kirpimas ir dažymas, pusilgių plaukų maždaug kainuotų?

manau kad 250-270lt
Atsakyti
Mielos mergaitės, gal turite žinių apie kirpėją Ričardą prieš keletą mėnesių dirbo Kauno akropolio Ametistėjoje? smile.gif
Atsakyti
Taigi. Apsilankiau pas zymuji Juoza is Andre...
Ivertinimas grizus namo - "O tai tau kazka dare ar ne? Nes nesimato."
Nudaze tokia pat spalva, su kuria ir atejau ir nenorejau tokios pacios, plius senoji spalva sviecia.
Kirpimas - galiukus nukirpo, t.y. pora plauku ir viskas. Nesakau, kad vaizdas blogas, bet klausimas, ar kas nors pastebes, kad buvau kirpykloj? Atsakymas - Ne. Ar verta tokius pinigus moket uz tai, ka eiline kirpeja gali padaryt uz 3 kartus mazesne suma?
Tad reziume - tikrai daugiau nemetysiu pinigu.
Kiek teko aplankyt stilistu, kirpeju, rinkciausi tarp Andriaus Valaicio ir Jurates is Junoros (nezinau, ar dar ji ten dirba, senokai buvau). Nors pastaroji lyg ir ne stiliste, bet tikrai neblogai sutvarko plaukus, vienintele beda, kad labai pesa juos. doh.gif
O visas norincias apsilankyt pas Juoza - noreciau ispet, kad stebuklu tikrai nebus. Esu kazkada buvus pas Dalia is Andre, tai ji kur kas labiau patiko.
Atsakyti
O aš kaip tik nepagailėsiu pagyrų Juozui rolleyes.gif , nuėjau ir pasakiau - darykit ką norit, savo nuožiūra, kirpkit, dažykit, tik neišskuskit pusę galvos biggrin.gif , nukirpo thumbup.gif, buvau antradienį, tai tik dabar susigyvenu su nauja plaukuosena, ir labai džiaugiuosi, spalvą paliko tą pačią, nes jo nuomone ji tinka geriausiai, kardinaliai tik nukirpo, o jei norėsiu kažkokių pokyčių ir spalvoje tai pažadėjo padaryti per sekantį apsilankymą, kad didelio šoko nebūtų tongue.gif ir tikrai kitas kartas bus, aišku brangokai..., bet likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
as ir labai giriu Juoza
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 03 08, 16:18)
as ir labai giriu Juoza

Tai apsilankėte vėl pas Juozuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 08, 16:23)
Tai apsilankėte vėl pas Juozuką  mirksiukas.gif

ne,bet 3m lankiausi be pertraukos
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 03 08, 17:17)
ne,bet 3m lankiausi be pertraukos

O kaip aš suprantu doh.gif Aš kokius du metus privalėsiu kankintis taupant pinigus ir kerpantis pigiau doh.gif
Atsakyti