Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(DiKu @ 2015 02 10, 12:17)
Pasiskambinkite į saloną ir paklauskite jo vardo ir kontaktinio Nr. Jei yra likusi kolegė kuri pažinojo, tai turėtų pasakyti, ar bent jau vardą. Na mano galva tai tikrai žino kas ir kokiu vardu iš vyrų dirbo. Nes aš labai seniai seku temą apie geriausius Kauno kirpėjus, nė karto nebuvo  užsiminta apie šią kirpyklą ir joje dirbančius meistrus, o Kęstutis Šaikus dirbo Sarmoje, J.Gruodžio g.

sitas kirpejas dirbo ir ten, bet neilgai. As buvau jo kliente ilgus metus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 02 10, 14:04)
sitas kirpejas dirbo ir ten, bet neilgai. As buvau jo kliente ilgus metus  unsure.gif

O kodel tik buvote? kainos kandziojasi? as net nepamenu, mokejau nemazai kaip tais laikais, jis tuomet man ir padaze, bet padazymas nesiskyre nuo eilines kirpejos, tad man pakako jo vieno karto smile.gif

Aciu, bandysiu pasiskambinti arba uzsukti, labai jau noriu kazkaip pasikeist ta kirpima pavasariui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 02 10, 13:26)
O kodel tik buvote?

todel,kad visiskai pasidare nusipjaut ant kliento. Kai pasakiau,jog plaukas kazkos pasikeites tapo, tik paguzciojo peciais, ir nieko nepasiule,ka daryt tokiu atveju.dar tik komentavo,taip taip,buvo geresni jusu blink.gif juk niekur nesidaziau plauku,tik pas ji, tai turbut ne be jo pagalbos pablogejo g.gif Negi taip turi elgtis profesionalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 02 10, 14:51)
todel,kad visiskai pasidare nusipjaut ant kliento. Kai pasakiau,jog plaukas kazkos pasikeites tapo, tik paguzciojo peciais, ir nieko nepasiule,ka daryt tokiu atveju.dar tik komentavo,taip taip,buvo geresni jusu  blink.gif  juk niekur nesidaziau plauku,tik pas ji, tai turbut ne be jo pagalbos pablogejo  g.gif Negi taip turi elgtis profesionalas  g.gif

Supratau, na joa, poto jau jiems mes tampame savaime supratamais dalykais, jau esame ju klientais ir isijaucia i role.
Atsakyti
Tai kam patiketi kirpima g.gif Saikui ar is GG Laurai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 02 11, 23:07)
Tai kam patiketi kirpima g.gif Saikui ar is GG Laurai ax.gif

Laurai Bielskuvienei iš GG mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 12, 12:17)
Laurai Bielskuvienei iš GG mirksiukas.gif

thumbup.gif dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Liks ant ledo Saikus biggrin.gif mane irgi karta kreivai apkirpo doh.gif greitai dirba, bet tikrai ne is dusios rolleyes.gif
Juozukas nuo dusios dirba thumbup.gif wub.gif tik brangoka ax.gif
Gryzusi is GG galesiu pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
Kirpimo kainos Kaune labai žiauriai sukilo doh.gif O a la stilistai pradėjo dirbti kaip šūdarankai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 14 vasario 2015 - 13:55
Aš labai patenkinta kiprėja Rita (ji dirba Savanorių pr. prie Hespurberg, esančioje kirpykloje). Lankausi jau daugiau nei metai. Mano plaukai ilgi, tiesūs (niekada nesigarbanoja, nesipučia), dažo sruogelėmis šviesiai. Po paskutinės kirpėjos (pas kurią lankiausi apie 5 metus), labai pradėjo slinkti, gal labiau lūžti plaukai, dažydavo bet kaip (sruogelėmis), o kai paskutinį kartą nulupo belekiek pinigų ir išėjau visa pikta ir baisi tai neapsikenčiau schmoll.gif kur šiuo metu lankausi esu labai patenkinta, kaina nesikandžioja (už dažymą sruogelėmis, tik ataugusius plaukus nuo šaknų, moku 20eurų), dažo Davines dažais, dirba kruopščiai ir visada laiku priima. Pasikeitus valiutai moku tiek pat, t.y. nepabrangino. Tik tiek, kad pačiai kirpyklai reikalingas kosmetinins remontas, aplinka ne itin, bet kad man to nereikia schmoll.gif man svarbu kad gražiai sutvarkytų mano plaukus. Dėl kirpimų kaip pas ją aš nežinau, nes savų plaukų nekerpu jokiu stilistiniu kirpimu, tik galiukus ir kirpčiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 19 vasario 2015 - 14:31
kataneli 4u.gif
gal galit i až atsiust jos numeriuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2015 02 19, 14:29)
visada laiku priima

Kainos tikrai nesikandzioja, bet su siuo jusu teiginiu nesutiksiu.
as pas Rita irgi lankiausi , bet pakeiciau ja i kita kirpeja, nes labai pradejo negerbti kito laiko - pvz. jei uzsirasydavau 3, tai priimdavo 3.15-3.30.. Po keliu tokiu atveju daugiau nesinorejo vazineti pas ja. Mano pazistamos kelios vis dar lankosi, tai paskutini karta viena is ju sake pralauke daugiau nei pusvalandi doh.gif
Atsakyti