Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(linastri @ 2015 02 04, 16:55)
Dar ir taip būna?

Taip. Grozio galerijoje galva plauna moteris atskirai nuo kirpejos. Andre salone kirpausi pas Juozuka bet plaukus dazais nudaze ir veliau galva isplove mergaite (dazus gamino ir dazyma kordinavo kirpejas), 4u.gif Bent jau man kitaip neteko kad pats kirpejas ir plautu galva ax.gif bet manau kad taip buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 04 vasario 2015 - 19:33
Oi ,mergaites, kokios audros biggrin.gif dar vis ta pilnatis kabo, jai ir nurasom, mirksiukas.gif Geraai, supratau, na taip ir darau, tik vat nezinau kokio dydzio tie arbatpinigiai,nuo tokios sumos g.gif

Atsakyti
QUOTE(luju @ 2015 02 04, 20:35)
Oi ,mergaites, kokios audros  biggrin.gif  dar vis ta pilnatis kabo, jai ir nurasom,  mirksiukas.gif Geraai, supratau, na taip ir darau, tik vat nezinau kokio dydzio tie arbatpinigiai,nuo tokios sumos  g.gif

Siaip as grubiai skaiciuoju iki 10 procentu, bet kirpykloje tiesiog pridedu po 10 litu (kirpejui+plovejai). Jei moku tik 90 litu tai apvalinu iki 100 ir panasiai. Vienu zodziu stengiuosi tureti ivairiom kupiurom kad gautusi prideti nors 10 litu. Tarkim jei sakytu 80, tai vienai kirpejai prideciau tik 10 litu, neapvalinciau iki 100 schmoll.gif Va taip kazkaip panasiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, Ingusia31 4u.gif
Atsakyti
Paskaičius diskusijas tikrai jaučiasi pilnatis g.gif Tema apie geriausius kirpėjus išsirutuliojo į arbatpinigių palikimą kirpykloje. Žinote čia jau tuštybės: mugė palieku tiek, o aš tiek doh.gif
Visu 100 % pritariu Taki drinks_cheers.gif Tik aš dar jos sąrašą prailginčiau, kam dar palikti arbatpinigių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 05 vasario 2015 - 09:19
doh.gif doh.gif jauciuosi kalta sita diskusija sukelus, as jau atsakyma gavau.
tai daugiau audru nekelkim, draugaujam toliau ir dalinames patirtim kirpyklose mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aš norėčiau paklaust, gal kas turit rekomenduot, kokią kirpėją vestuvinei šukuosenai? kirptis nereiktų, bet reikia, kad susitvarkytų su ilgais ir storais plaukais. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti gal kazkas zinotu, pries kokius 8 metus biggrin.gif blush2.gif kirpausi pas stilista, bet niekaip neatgaminu jo nei vardo nei isvaizdos, dirbo jis tuo metu BLC pastate prie karo muziejaus esancioje kirpykloje , ten yra ir soliariumas, gal kas zinot koks vyrukas kirpejas ten dirbo?

Buvo labai gerai padares kirpima, kelis metus kirpejos pakoreguodavo pagal ji ir viskas, bet dabar atsiauginau plaukus, nelabai tinka ir patinka tie nutyse makaronai, noris lengvo stilingo pakarpymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 02 10, 11:00)
Sveikos, norejau paklausti gal kazkas zinotu, pries kokius 8 metus  biggrin.gif  blush2.gif  kirpausi pas stilista, bet niekaip neatgaminu jo nei vardo nei isvaizdos, dirbo jis tuo metu BLC pastate prie karo muziejaus esancioje kirpykloje , ten yra ir soliariumas, gal kas zinot koks vyrukas kirpejas ten dirbo?

Buvo labai gerai padares kirpima, kelis metus kirpejos pakoreguodavo pagal ji ir viskas, bet dabar atsiauginau plaukus, nelabai tinka ir patinka tie nutyse makaronai, noris lengvo stilingo pakarpymo  4u.gif

Gal Kęstutis Šaikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2015 02 10, 11:15)
Gal Kęstutis Šaikus g.gif

Pasigooglinau, visiskai neprisimenu kaip jis atrode, reikes bandyt pasiskaityt apie sita kirpeja, jis labai faina toki buda kirpimo taike, sueme visus plaukus i virsu, kaip svogunu laiskai, cirkst taip istrizai truputi ir viskas, graziai krito jie, o kitos kirpejos eina eina ratais aplink ta galva, karpo karpo ir nieko nenutaiso gero. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2015 02 10, 10:22)
Pasigooglinau, visiskai neprisimenu kaip jis atrode, reikes bandyt pasiskaityt apie sita kirpeja, jis labai faina toki buda kirpimo taike, sueme visus plaukus i virsu, kaip svogunu laiskai, cirkst taip istrizai truputi  ir viskas, graziai krito jie, o kitos kirpejos eina eina ratais aplink ta galva, karpo karpo ir nieko nenutaiso gero.  smile.gif

Pasiskambinkite į saloną ir paklauskite jo vardo ir kontaktinio Nr. Jei yra likusi kolegė kuri pažinojo, tai turėtų pasakyti, ar bent jau vardą. Na mano galva tai tikrai žino kas ir kokiu vardu iš vyrų dirbo. Nes aš labai seniai seku temą apie geriausius Kauno kirpėjus, nė karto nebuvo užsiminta apie šią kirpyklą ir joje dirbančius meistrus, o Kęstutis Šaikus dirbo Sarmoje, J.Gruodžio g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 10 vasario 2015 - 12:19
QUOTE(DiKu @ 2015 02 10, 13:17)
Pasiskambinkite į saloną ir paklauskite jo vardo ir kontaktinio Nr. Jei yra likusi kolegė kuri pažinojo, tai turėtų pasakyti, ar bent jau vardą. Na mano galva tai tikrai žino kas ir kokiu vardu iš vyrų dirbo. Nes aš labai seniai seku temą apie geriausius Kauno kirpėjus, nė karto nebuvo  užsiminta apie šią kirpyklą ir joje dirbančius meistrus, o Kęstutis Šaikus dirbo Sarmoje, J.Gruodžio g.

BLC pastate buvo (gal ir dabar tas pats ) Saulėjos kirpykla ir pries gal 6-7 metus esu pati kirpusisi pas K. Šaikų
Tai mano patirtis smile.gif
Atsakyti