Praejus 2 menesiams po apsilankymo pas Juozuka negaliu atsidziaugti spalva jauciu gyvenime nebuvau sulaukusi tiek pagyru. Idealiai tinka ir labai graziai nusiplauna. Apie kirpima nieko negaliu komentuoti, nes pati tyngiu kasryt padaryti tai, ka jis sake Bet dazymui tikrai pas ji vel eisiu.
QUOTE(inester @ 2015 01 15, 16:57)
Visą temą skaičiau, vistiek neišsirinkau, noriu pasišviesinti sruogelėm tamsius plaukus, ta prasme tik šaknis, nes mano kirpeja pabėgo į užsienį. Na rekomenduokit ką nors )))) Vieta nėra svarbi...
Ačiū
Ačiū
Man patiko meistrė Laura iš Blic. Ji pati turi labai ilgus plaukus, puoselėja juos, todėl ir klienčių saugo. Intelektuali, netuščiažodžiauja, švelni. Kainos truputį kandžiojasi, bet pas meistrus, išmanančius savo darbą, turbūt, visur taip.
Gal netyčia kuri nors turi kontaktus kirpėjos Linos, kuri dirbo Šilainių maximoje Kaune (prieš remontą), salone,nepamelavus lyg IMEIDĖ vadinosi grožio salonas. Arba gal kuri žinote kur ji dabar dirba? Labai labai ieškau
Sveikos gal kas kerpatės pas Sigitą Sukilėlių pr. 72? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Vaivaivora @ 2015 01 18, 15:59)
Sveikos gal kas kerpatės pas Sigitą Sukilėlių pr. 72? Kokie atsiliepimai?
Aš kirpausi tai ji kirpo mane kitame salone. Geriau Neringa iš Sigitos salono Sukilėlių pr. Iš Sigitos stilistė kaip iš šūdo kulka
Sveikos
Mergaites parekomenduokit man gera kirpeja noriu pakeist savo stiliu nusibodo mano pacios isvaizda reikia modelinio kirpimo
Kas graziai mane apkirptu patartu ir nusimanytu, kas geriausia tinka prie veido ir pan.
Mergaites parekomenduokit man gera kirpeja noriu pakeist savo stiliu nusibodo mano pacios isvaizda reikia modelinio kirpimo
Kas graziai mane apkirptu patartu ir nusimanytu, kas geriausia tinka prie veido ir pan.
QUOTE(Irmama @ 2015 01 24, 23:10)
Sveikos
jetau,pilna tema rekomenduotu.nepatingekit perskaityt.negi cia kiekviena kirpimo meistra jums atskkirai rasys.be to,kas tinka vienam,nereiskia,kad tiks kitam
Skaiciau ir pas visus beveik buvau Daugiausia visoms svarbu dazymas as turiu savo kirpeja tam, man aktualu pats kirpimas, visi apkerpa iprastai mano ilgi plaukai, tai ko gero nemato reikalo kazka kardinaliai keist pakerpa galiukus ir viskas
QUOTE(Irmama @ 2015 01 26, 11:31)
Skaiciau ir pas visus beveik buvau Daugiausia visoms svarbu dazymas as turiu savo kirpeja tam, man aktualu pats kirpimas, visi apkerpa iprastai mano ilgi plaukai, tai ko gero nemato reikalo kazka kardinaliai keist pakerpa galiukus ir viskas
mano trumpi plaukai,tai reik gero kirpimo,kritimo,kad butu lengva tvarkytis
o ka su ilgais,jei neiskarpot,tik galiukus,tai kam ieskot kazko stebuklingo,visi ta pati padarys,t.y.pakirps:)
Niu kazkaip norisi pasikeisti mergaites, bet turbut butu per drastiska plaukus nurezt bet man grazu
Pvz
Kuris kirpimas jums grazesnis bet vargu, ar pasirysiu mano plaukai vidutinio storumo, sveiki
Papildyta:
Idomu Laura tamsiaplauke is GG moketu iskarpyti pas ja daziausi, puikiai nudazo
Pvz
Kuris kirpimas jums grazesnis bet vargu, ar pasirysiu mano plaukai vidutinio storumo, sveiki
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2015 01 26, 22:00)
Jums pasiseke pas Laura... nes as po dazymo gydausi jau puse metu, geriu vitaminus ir negaliu sviesinti Man po dazymu pas ja pora kartu buvo iseje zaizdom, o paskutini karta nukrito trecdalis plauku Tikrai ten nerekomenduociau dazyti niekam
Nors Juozuko kirpimu nesu patenkinta, bet dazymo spalva idealiai padare ir po dazymo ziurejos labai gyvai (spalva tokia svelni rausva karamele), ir palaipsniui plaunas labai tolygiai. Tikrai dabar galvoju kad visai negaila tu 250 uz tris plaukus nes liuks spalva sudeliojo Galiu ramiai leisti plaukams atsigauti, ataugti ir vasara dazysiuos vel sviesiai bet tik pas Juoza