Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Praejus 2 menesiams po apsilankymo pas Juozuka negaliu atsidziaugti spalva thumbup.gif jauciu gyvenime nebuvau sulaukusi tiek pagyru. Idealiai tinka ir labai graziai nusiplauna. Apie kirpima nieko negaliu komentuoti, nes pati tyngiu kasryt padaryti tai, ka jis sake blush2.gif Bet dazymui tikrai pas ji vel eisiu.
Atsakyti
Visą temą skaičiau, vistiek neišsirinkau, noriu pasišviesinti sruogelėm tamsius plaukus, ta prasme tik šaknis, nes mano kirpeja pabėgo į užsienį. Na rekomenduokit ką nors smile.gif)))) Vieta nėra svarbi...
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inester @ 2015 01 15, 16:57)
Visą temą skaičiau, vistiek neišsirinkau, noriu pasišviesinti sruogelėm tamsius plaukus, ta prasme tik šaknis, nes mano kirpeja pabėgo į užsienį. Na rekomenduokit ką nors smile.gif)))) Vieta nėra svarbi...
Ačiū 4u.gif

Man patiko meistrė Laura iš Blic. Ji pati turi labai ilgus plaukus, puoselėja juos, todėl ir klienčių saugo. Intelektuali, netuščiažodžiauja, švelni. Kainos truputį kandžiojasi, bet pas meistrus, išmanančius savo darbą, turbūt, visur taip.
Atsakyti
Gal netyčia kuri nors turi kontaktus kirpėjos Linos, kuri dirbo Šilainių maximoje Kaune (prieš remontą), salone,nepamelavus lyg IMEIDĖ vadinosi grožio salonas. 4u.gif Arba gal kuri žinote kur ji dabar dirba? Labai labai ieškau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas kerpatės pas Sigitą Sukilėlių pr. 72? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Vaivaivora @ 2015 01 18, 15:59)
Sveikos  4u.gif gal kas kerpatės pas Sigitą Sukilėlių pr. 72? Kokie atsiliepimai?

Aš kirpausi tai doh.gif ji kirpo mane kitame salone. Geriau Neringa iš Sigitos salono Sukilėlių pr. Iš Sigitos stilistė kaip iš šūdo kulka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 18 sausio 2015 - 21:05
Sveikos 4u.gif
Mergaites parekomenduokit man gera kirpeja ax.gif noriu pakeist savo stiliu ax.gif nusibodo mano pacios isvaizda unsure.gif reikia modelinio kirpimo smile.gif
Kas graziai mane apkirptu g.gif patartu ir nusimanytu, kas geriausia tinka prie veido ir pan. ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 24 sausio 2015 - 23:22
QUOTE(Irmama @ 2015 01 24, 23:10)
Sveikos 4u.gif
Mergaites parekomenduokit man gera kirpeja ax.gif noriu pakeist savo stiliu ax.gif nusibodo mano pacios isvaizda unsure.gif reikia modelinio kirpimo smile.gif
Kas graziai mane apkirptu g.gif patartu ir nusimanytu, kas geriausia tinka prie veido ir pan. ax.gif
4u.gif

jetau,pilna tema rekomenduotu.nepatingekit perskaityt.negi cia kiekviena kirpimo meistra jums atskkirai rasys.be to,kas tinka vienam,nereiskia,kad tiks kitam
Atsakyti
Skaiciau mirksiukas.gif ir pas visus beveik buvau biggrin.gif Daugiausia visoms svarbu dazymas ax.gif as turiu savo kirpeja tam, man aktualu pats kirpimas, visi apkerpa iprastai rolleyes.gif mano ilgi plaukai, tai ko gero nemato reikalo kazka kardinaliai keist g.gif pakerpa galiukus ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 01 26, 11:31)
Skaiciau  mirksiukas.gif ir pas visus beveik buvau biggrin.gif Daugiausia visoms svarbu dazymas ax.gif as turiu savo kirpeja tam, man aktualu pats kirpimas, visi apkerpa iprastai rolleyes.gif mano ilgi plaukai, tai ko gero nemato reikalo kazka kardinaliai keist g.gif pakerpa galiukus ir viskas rolleyes.gif

mano trumpi plaukai,tai reik gero kirpimo,kritimo,kad butu lengva tvarkytis
o ka su ilgais,jei neiskarpot,tik galiukus,tai kam ieskot kazko stebuklingo,visi ta pati padarys,t.y.pakirps:)
Atsakyti
Niu kazkaip norisi pasikeisti ax.gif mergaites, bet turbut butu per drastiska plaukus nurezt g.gif bet man grazu cool.gif
Pvz mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Kuris kirpimas jums grazesnis g.gif bet vargu, ar pasirysiu unsure.gif mano plaukai vidutinio storumo, sveiki mirksiukas.gif
Papildyta:
Idomu Laura tamsiaplauke is GG moketu iskarpyti g.gif pas ja daziausi, puikiai nudazo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 01 26, 22:00)
Idomu Laura tamsiaplauke is GG moketu iskarpyti g.gif pas ja daziausi, puikiai nudazo thumbup.gif

Jums pasiseke pas Laura... nes as po dazymo gydausi jau puse metu, geriu vitaminus ir negaliu sviesinti schmoll.gif Man po dazymu pas ja pora kartu buvo iseje zaizdom, o paskutini karta nukrito trecdalis plauku unsure.gif Tikrai ten nerekomenduociau dazyti niekam schmoll.gif

Nors Juozuko kirpimu nesu patenkinta, bet dazymo spalva idealiai padare thumbup.gif ir po dazymo ziurejos labai gyvai (spalva tokia svelni rausva karamele), ir palaipsniui plaunas labai tolygiai. Tikrai dabar galvoju kad visai negaila tu 250 uz tris plaukus nes liuks spalva sudeliojo thumbup.gif Galiu ramiai leisti plaukams atsigauti, ataugti ir vasara dazysiuos vel sviesiai bet tik pas Juoza 4u.gif
Atsakyti