Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Hiver @ 2015 01 03, 00:51)
Gal pasakytumet, kuo jums nepatiko? 4u.gif
Is dalies jus teisi bet tik is dalies. As taip pat is tu su 5 plaukais. Tai galiu pasakyti kad tinkamai pritaikius kirpima, isnaudojus ju stipriasias puses (purumas, lengvumas, polinkis banguotis) galima islauzti daug daugiau, negu pritaikius sukuosena tinkancia tiesiaplaukei, kuri jeigu nusikirps kare issiplovus galva gali savo plaukus vos ranksluosciu nusausinus palikti dziuti, o as ta kare atsistojus prie veidrodzio bruzinsiu, bruzinsiu, bruzinsiu su sepeciu ir fenu... kol isejus i dregna ora is mano darbo neliks nieko. Tam ir profesionalas kad pajustu kas tinka tavo plaukui. smile.gif
Pas mane atvirkscias minusas biggrin.gif  - paprasau kad nukirptu lygiai taip pat kaip buvo tik kad patrumpintu, o nukerpa kitaip. doh.gif  Ilgokai teko eksperimentuoti kol pagaliau "pagimdem" kirpima tinkanti mano gana problematiskai veido formai ir plaukui, su kuriuo lengva tvarkytis namie, taciau nuo sio idealo kiekviena karta vis tolstam. verysad.gif Kaip manot ar realu tiketis kad kirpejas pagal savo anksciau daryta kirpima matytu koks jis buvo ir padarytu taip pat? Ar realu rasti toki kirpeja?

Kaip jau minėjau Kęstas už 75 Lt. apkirpo lygiai taip pat kaip ir už 30 Lt. eilinės kirpėjos doh.gif Jei jau renkiesi stilistą lotuliukas.gif tai norisi, kad jau bent kirpimas būtų, o ne bliūduku doh.gif Paskutiniu metu pastebiu, kad daugelis kerpa bet kaip ir kad tik dažniau pas juos ateitum. Pirmą, antrą savaitę nieko dar, o kuo toliau tuo labiau plaukai tysta, negražiai nuauginėja, nesimato kirpimo formos. Prieš 3-4 metus Rasa iš GG super nukirpdavo, dabar pšššššš
Jūs kaip suprantu pas Kęstą kerpatės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 03 sausio 2015 - 09:42
QUOTE(DiKu @ 2015 01 03, 09:33)
Kaip jau minėjau * Kęstas už 75 Lt. apkirpo lygiai taip pat kaip ir už 30 Lt. eilinės kirpėjos  doh.gif Jei jau renkiesi stilistą  lotuliukas.gif tai norisi, kad jau bent kirpimas būtų, o ne bliūduku  doh.gif  Paskutiniu metu pastebiu, kad daugelis kerpa bet kaip ir kad tik dažniau pas juos ateitum. Pirmą, antrą savaitę nieko dar, o kuo toliau tuo labiau plaukai tysta, negražiai nuauginėja, nesimato kirpimo formos. Prieš 3-4 metus ** Rasa iš GG super nukirpdavo, dabar pšššššš

Su Naujais! smile.gif santa2.gif
Aš lankausi pas Šaikų pasirodo jau 4-ti metai, norėjau dar anais metais už litus nueiti, bet nespėjau, teks už eurus biggrin.gif
* Ir jis man patinka tuo, kad tos eilinės kirpėjos nukirpt nukerpa, bet pamiršta kažką, nes namuose neišeina nors tu ką taip pačiai (gražiai) susišukuoti, nes plaukai į visas puses, neguli, turi fenuoti, šukuoti, lakuoti, putuoti ir t.t., o rezultato nėra, Šaikaus kirpimas laikosi gerai, ta prasme, kad išsiplauni galvą, nusausini rankšluosčiu, turi laiko, džiovini natūraliai, neturi, fenuoji, ir thumbup.gif atrodai, kiek gali atrodyti su kriaušės veidu ir ne kažkokiais plaukais.

**Tai pas Rasą iš GG nerekomenduojama eiti plaukuosenos pakeitimui? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 01 03, 10:33)
Jei jau renkiesi stilistą  tai norisi, kad jau bent kirpimas būtų, o ne bliūduku

drinks_cheers.gif
bliuduku jus turit omeny kazka panasiai tokio?
user posted image

Taip. 4u.gif Man kaip ir viskas tinka tik pagrindine ta problema kad nereiktu kaskart baimintis ar pavyks islaikyt ta pati kirpima. Uztai as ir klausiu, ar cia realiai as tikiuosi kad kirpejas pats atpazintu savo daryta kirpima, net jei jis ir atauges ir sugebetu patrumpint pagal ta pati taip kaip buvo. Ar cia mano nerealus lukesciai? As pastovi esu, ir jei jau man tiko kirpimas as galiu ir 5 metus su juos isvaiksciot kol atsibos ar pasikeis savijauta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 sausio 2015 - 21:03
QUOTE(DiKu @ 2015 01 03, 09:33)
Prieš 3-4 metus Rasa iš GG super nukirpdavo, dabar pšššššš

mane pries kaledas baisiniai nukirpo.manau,gal jau jos isvargusios,nes antpludis pries sventes buvo didziulis.
siaip ar taip,plaukai atauga,bet ieskau naujo kirpejo
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 01 04, 18:54)
mane pries kaledas baisiniai nukirpo.manau,gal jau jos isvargusios,nes antpludis pries sventes buvo didziulis.
siaip ar taip,plaukai atauga,bet ieskau naujo kirpejo

Tai kas gi taip jau sugebėjo pagražinti mirksiukas.gif ?
O jei rimtai tai jau mane užkniso juodai doh.gif tas kirpėjų ieškojimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 06 sausio 2015 - 16:28
Ar kas lankosi "Jos kaprizai"? Yra kokia profe del plauku sviesinimo ten?
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 01 03, 23:02)

Taip. 4u.gif Man kaip ir viskas tinka tik pagrindine ta problema kad nereiktu kaskart baimintis ar pavyks islaikyt ta pati kirpima. Uztai as ir klausiu, ar cia realiai as tikiuosi kad kirpejas pats atpazintu savo daryta kirpima, net jei jis ir atauges ir sugebetu patrumpint pagal ta pati taip kaip buvo. Ar cia mano nerealus lukesciai?

Mane Kęstutis puikiai apkirpo kelis pirmus kartus, paskui pats savo kirpimą kažkur pametė.Nebesilankau, nes nebetenkino rezultatas už tokią kainą
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 01 09, 17:11)
Mane Kęstutis puikiai apkirpo kelis pirmus kartus, paskui pats savo kirpimą kažkur pametė.Nebesilankau, nes nebetenkino rezultatas už tokią kainą

Nu va, žodis į žodį, vis galvoju, kogi man pas Šaikų kojos nenori eiti, ogi va, pirmus dvejus gal metus kirpimas laikydavosi kokius 3 mėn.,o paskui vis trumpiau besilaikydavo. Dabar plaukai jau verkia kirpimo ir dažymo, bet vis laukiu kažko... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 01 09, 17:11)

Pritariu
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 01 09, 18:11)
Mane Kęstutis puikiai apkirpo kelis pirmus kartus, paskui pats savo kirpimą kažkur pametė.

QUOTE(akoya_lt @ 2015 01 09, 20:14)
pirmus dvejus gal metus kirpimas laikydavosi kokius 3 mėn.,o paskui vis trumpiau besilaikydavo. Dabar plaukai jau verkia kirpimo ir dažymo, bet vis laukiu kažko...  g.gif

QUOTE(girene @ 2015 01 10, 08:32)

Nu va ir man tas pats. drinks_cheers.gif Galvoju gal pabandyt pas kazka kita... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 12 26, 14:03)
mano oda buvo nuseta slapiuojanciais pulinukais kokio zirnio didumo, o guziuku apie 100..bijojau gauti kokia infekcija. galva buvo keista, kelios dienos plaukai prie saknu buvo sulipe nuo puliuojanciu zaizdeliu.

Negaliu patikėti, kad taip vyksta blink.gif

Aš esu pamėgus L`oreal INOA dažus
https://www.facebook...t...e=3
Mano plaukai silpni, jų nedaug, bet man kirpėja jais dažydama net buvo atauginus plaukus.

Beje, užsukite į mano paskyrą FB "Moters plaukai", čia rasite naudingos informacijos ir gal pritaikysite kažką sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 12 26, 13:03)
Mane salone daze su Davines dazais, oksidantas kogero buvo 12 proc. Tai uztepus pirma sluoksni dazu iskarto pradejo oda kaisti, sakau savo kirpejui, kad keistai jauciuosi gal netepkite, o jisai sau ramiai, kad pradzioje taip yra, juk neismesi ilgiems plaukams tiek dazu sumaisytu doh.gif Na norejo isgauti sviesia platinine spalva. Greitai sutepliojo juos, paskui lyg aprimo tas perstejimas, tik vietomis labai perstejo. Tai po to sutepimo praejus 10 min. sakau eimane plauti, nes nemalonu taip kenteti, kaip su salmu ant galvos. Tai jis sako dar 5 min. Tai po tu penkiu min. pagaliau atsiduriau kedeje prie kriaukles, pradzioje nesupratau ismuilavo, paskui jisai pradingo ir galiausiai atbego su antiseptiku..pradejo purksti man galvos oda juo, pasirodo buvo zaizdeles, sako tik kelios. net nenutuokiau ka pastebesiu grizusi namo doh.gif dar kirpykloje pasake nusipirkti vit.e kapsulese ir sutepti oda. Grizau namo nusiplauviau rankas ir pakraupau, mano oda buvo nuseta slapiuojanciais pulinukais kokio zirnio didumo, o guziuku apie 100..bijojau gauti kokia infekcija. galva buvo keista, kelios dienos plaukai prie saknu buvo sulipe nuo puliuojanciu zaizdeliu. na pakraupau buvau nuolatine kliente ir kirpejas is manes dar paeme 260lt uz sudarkyta ir nudeginta galvos oda. stai tokia istorija viename kauno salone su zinomu kirpeju. daugiau pas ji nebesilankau..esu atradusi sau tinkancius vienus dazus Alfa parf ir daugiau gyvenime neeksperementuoju, sviesinu su 9 proc.oksidantu, aisku spalva su trupuciu gelsvu atspalviu, bet man patinka, svarbiau sveikata negu sviesus platininiai plaukai smile.gif

ohoho kokia istorija... nenoreciau papulti I tokia situacija doh.gif
o del Alfaparf dazu, tai pritariu jie tikrai neblogi. ir jei nenorite to geltono atspalvio, tai reikia pamaisyti kelias spalvytes ir rezultatas bus puikus thumbup.gif mano drauge dyrba su siais dazais, tai sake kad klientes labia juos pamego bigsmile.gif
Atsakyti