QUOTE(DiKu @ 2014 10 12, 17:48)
Galvoju, galvoju
nelabai pagaunu kampo, tai Jus Vaida kerpa? Nes apart Rasos nelabai kuri dirba 1o metų
Gal Laura Bielskuvienė? Nes Gražina vargu bau ar tiek laiko išdirbusi
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 12, 19:28)
Ne Vaida kerpa
o Laura
Labai gerai ji man, spalva visada grazi buna, kerpa kaip tik as noriu, kiek noriu ir t.t. Smagiai pasiderinti visada galima. Jos keisti tikrai neplanuoju tik va nu noriu as to NAUJO perkuko nors tu ka
Tai as vel po kitokios patirties parasysiu
Vienu zodziu atvaziavo is anglijos toks berniukas ir nukirpo mane patobulinant Juozuko kirpima. Dabar jauciuosi visai neprastai, stilius kazkas is victoria beckham bob stiliaus. Bet esme ne kirpime, o tai ka kirpejas rado ant mano galvos
Pasirodo mano plaukai buvo nudeginti sviesaus dazymo metu pilnai su visom saknim (tiksliau pasakius nudeginta galvos oda pazeizdiant saknis ir to pasekoje plaukai iskart po dazymo nukrito praktiskai trecdaliu). Manes klausia ar plaukai neslinko, nes nu tikrai nesliko
tik kelios dienos po dazymo trupejo bet nu taip proto ribose
. Tada dar pklause kaip jauciausi dazoma ir t.t. Papasakojau kaip mane visada dazo, kad baisiai grauzia oda, kad pries kelis metus buvo pora kartu isdegine zaizdas galvoje (sasai buvo plemais keliais), kad kaskart turiu sukomis atkelti dazytus plaukus nuo galvos odos nes labai dega ir persti, kad nudazius galvos oda buna kaip isdeginta plyne ir per plaukus persisviecia blizgiai blizgiai kaip plikio pakausis... Tai kirpejas isputes akis niekaip negalejo patiketi, klause ar atliko man odos testa i plauku dazus (atsakiau kad jo nedaro net geriausiuose salonuose, turejau omenyej Andre salona), tai pamates mano 5cm ilgio ataugusius plaukucius kaip eziuka (visi kaip vienas atauge vienu ilgiu kaip nukirpti zirklemis) kurie atuginejo absoliuciai visoje galvoje, padare isvada kad dazymo metu (matosi pagal ataugusias saknis kad augimo linija sutampa su dazymo linija) man smarkiai kaskart paziedzia oda, kad parenka man absoliuciai kenksminga daza, kad deda per stipru peroksida (mano atveju sake negalima jokiu budu daugiau kaip 10 procentu) ir t.t. Vienu zodziu smarkiai bare kad suniokojau savo galvele eidama 10 metu pas savo kirpeja ir liepe butinai ja keisti
Sake kad Anglijoje uz tokia nuplikinta galva tiek prisiteisciau kad ta salona iskart uzdarytu
O as gi ka ten matau kad po dazymo i kriaukle teka ne tik vanduo bet ir mano plaukai
Paziurejus i nuotraukas akivaizdu kad pries 10 metu plauku buvo tikrai akivaizdziai daugiau, nu bet maza kas galvojau... vaikai, nestumai... taip tie plaukai ne kazka... nesureiksminau... Pasirodo kaltas labai netinkamas dazymas ir kirpejos nekompetencija matant net zaizdas toliau deginti oda...
Vienu zodziu gausiu profesionalias rekomendacijas rastu ir bandysiu ieskoti naujos kirpejos
nors labai liudna bet nenoriu senatveje likti plikut plikutele....
Kol kas rekomendavo visiskai nedazyti, leisti plaukams pailseti, stiprinsiu vitaminais ir lauksiu pavasario tikedama kad bus geriau
Turiu klausima sviesinacioms plaukus PILNAI (ne sruogelemis) ar jums degina oda? grauzia uztepus dazus? ar galvos oda po dazymo buna jautri ir paraudusi?