Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(JayJay @ 2014 12 02, 14:34)
o pas ką rašytis? gerai ten kerpa?  ax.gif

Gerakirpeja.com ar lt? Rasa visai neblogai kerpa.
Atsakyti
http://www.gerakirpeja.lt/
Atsakyti
Gavos taip kad nuėjau pas Rasą iš GG. Negaliu pasakyt kad kirpimas buvo vertas 100Lt, tikrai ne, ypač kai plaukai iki pečių smile.gif Taip, apkirpo, taip, daugmaž normaliai, bet tų pinigų neverta. Kitą kartą bandysiu laimę kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JayJay @ 2014 12 08, 13:27)
Gavos taip kad nuėjau pas Rasą iš GG. Negaliu pasakyt kad kirpimas buvo vertas 100Lt, tikrai ne, ypač kai plaukai iki pečių smile.gif Taip, apkirpo, taip, daugmaž normaliai, bet tų pinigų neverta. Kitą kartą bandysiu laimę kitur smile.gif

drinks_cheers.gif kirpimas tikrai nevertas tu pinigu,kiek pastebejau visas kurios klausia kaip kirpti kerpa tuo pat kirpimu
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 04 23, 08:24)

Pora metų kerpuosi pas Kęstutį, Lankausi ne per dažniausiai- po 3 k/metus, nes plaukai ilgi, dažo artima plaukų spalva, ataugimas neryškus, ateinu tada, kai pradeda nesimatyti kirpimo. Eilės kaip kada, kartais ant rytojaus priima, kartais reikia laukti ir dvi savaites. Patinka tuo, kad plaukus visai nesudėtingai susitvarkau namie po jo kirpimo, minusas tas, kad pasakau, kad noriu pasikeist, o jis apkerpa, kaip anksčiau buvo. Už savo iki menčių plaukų kirpimą ir dažymą viena spalva moku 160-180 lietuviškų. Vieną kartą sesę nusivedžiau, jos plaukai garbanoti, labai labai gražiai sutvarkė, ir jinai džiaugėsi.

Gal kokių rekomendacijų turėtumėt, kas galėtų pakeisti kirpimą? Bet kad paskui po svetimų rankų su plaukais susitvarkyčiau, ir graži būčiau ir namuose tvarkydamasi plaukus, ne tik iš kirpyklos išėjusi smile.gif Kažkaip paskaičiusi renkuosi tarp Juozo iš Andre team ir Rasos iš GG...
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 12, 17:48)
Galvoju, galvoju  g.gif nelabai pagaunu kampo, tai  Jus Vaida kerpa? Nes apart Rasos nelabai kuri dirba 1o metų  mirksiukas.gif Gal Laura Bielskuvienė? Nes Gražina vargu bau ar tiek laiko išdirbusi  g.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 12, 19:28)
Ne Vaida kerpa  blush2.gif o Laura  tongue.gif Labai gerai ji man, spalva visada grazi buna, kerpa kaip tik as noriu, kiek noriu ir t.t. Smagiai pasiderinti visada galima. Jos keisti tikrai neplanuoju tik va nu noriu as to NAUJO perkuko nors tu ka  lotuliukas.gif

Tai as vel po kitokios patirties parasysiu verysad.gif Vienu zodziu atvaziavo is anglijos toks berniukas ir nukirpo mane patobulinant Juozuko kirpima. Dabar jauciuosi visai neprastai, stilius kazkas is victoria beckham bob stiliaus. Bet esme ne kirpime, o tai ka kirpejas rado ant mano galvos doh.gif Pasirodo mano plaukai buvo nudeginti sviesaus dazymo metu pilnai su visom saknim (tiksliau pasakius nudeginta galvos oda pazeizdiant saknis ir to pasekoje plaukai iskart po dazymo nukrito praktiskai trecdaliu). Manes klausia ar plaukai neslinko, nes nu tikrai nesliko schmoll.gif tik kelios dienos po dazymo trupejo bet nu taip proto ribose g.gif . Tada dar pklause kaip jauciausi dazoma ir t.t. Papasakojau kaip mane visada dazo, kad baisiai grauzia oda, kad pries kelis metus buvo pora kartu isdegine zaizdas galvoje (sasai buvo plemais keliais), kad kaskart turiu sukomis atkelti dazytus plaukus nuo galvos odos nes labai dega ir persti, kad nudazius galvos oda buna kaip isdeginta plyne ir per plaukus persisviecia blizgiai blizgiai kaip plikio pakausis... Tai kirpejas isputes akis niekaip negalejo patiketi, klause ar atliko man odos testa i plauku dazus (atsakiau kad jo nedaro net geriausiuose salonuose, turejau omenyej Andre salona), tai pamates mano 5cm ilgio ataugusius plaukucius kaip eziuka (visi kaip vienas atauge vienu ilgiu kaip nukirpti zirklemis) kurie atuginejo absoliuciai visoje galvoje, padare isvada kad dazymo metu (matosi pagal ataugusias saknis kad augimo linija sutampa su dazymo linija) man smarkiai kaskart paziedzia oda, kad parenka man absoliuciai kenksminga daza, kad deda per stipru peroksida (mano atveju sake negalima jokiu budu daugiau kaip 10 procentu) ir t.t. Vienu zodziu smarkiai bare kad suniokojau savo galvele eidama 10 metu pas savo kirpeja ir liepe butinai ja keisti verysad.gif unsure.gif Sake kad Anglijoje uz tokia nuplikinta galva tiek prisiteisciau kad ta salona iskart uzdarytu unsure.gif O as gi ka ten matau kad po dazymo i kriaukle teka ne tik vanduo bet ir mano plaukai unsure.gif Paziurejus i nuotraukas akivaizdu kad pries 10 metu plauku buvo tikrai akivaizdziai daugiau, nu bet maza kas galvojau... vaikai, nestumai... taip tie plaukai ne kazka... nesureiksminau... Pasirodo kaltas labai netinkamas dazymas ir kirpejos nekompetencija matant net zaizdas toliau deginti oda... unsure.gif Vienu zodziu gausiu profesionalias rekomendacijas rastu ir bandysiu ieskoti naujos kirpejos verysad.gif nors labai liudna bet nenoriu senatveje likti plikut plikutele....

Kol kas rekomendavo visiskai nedazyti, leisti plaukams pailseti, stiprinsiu vitaminais ir lauksiu pavasario tikedama kad bus geriau smile.gif

Turiu klausima sviesinacioms plaukus PILNAI (ne sruogelemis) ar jums degina oda? grauzia uztepus dazus? ar galvos oda po dazymo buna jautri ir paraudusi?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 12 26, 11:50)

Turiu klausima sviesinacioms plaukus PILNAI (ne sruogelemis) ar jums degina oda? grauzia uztepus dazus? ar galvos oda po dazymo buna jautri ir paraudusi?

Mane salone daze su Davines dazais, oksidantas kogero buvo 12 proc. Tai uztepus pirma sluoksni dazu iskarto pradejo oda kaisti, sakau savo kirpejui, kad keistai jauciuosi gal netepkite, o jisai sau ramiai, kad pradzioje taip yra, juk neismesi ilgiems plaukams tiek dazu sumaisytu doh.gif Na norejo isgauti sviesia platinine spalva. Greitai sutepliojo juos, paskui lyg aprimo tas perstejimas, tik vietomis labai perstejo. Tai po to sutepimo praejus 10 min. sakau eimane plauti, nes nemalonu taip kenteti, kaip su salmu ant galvos. Tai jis sako dar 5 min. Tai po tu penkiu min. pagaliau atsiduriau kedeje prie kriaukles, pradzioje nesupratau ismuilavo, paskui jisai pradingo ir galiausiai atbego su antiseptiku..pradejo purksti man galvos oda juo, pasirodo buvo zaizdeles, sako tik kelios. net nenutuokiau ka pastebesiu grizusi namo doh.gif dar kirpykloje pasake nusipirkti vit.e kapsulese ir sutepti oda. Grizau namo nusiplauviau rankas ir pakraupau, mano oda buvo nuseta slapiuojanciais pulinukais kokio zirnio didumo, o guziuku apie 100..bijojau gauti kokia infekcija. galva buvo keista, kelios dienos plaukai prie saknu buvo sulipe nuo puliuojanciu zaizdeliu. na pakraupau buvau nuolatine kliente ir kirpejas is manes dar paeme 260lt uz sudarkyta ir nudeginta galvos oda. stai tokia istorija viename kauno salone su zinomu kirpeju. daugiau pas ji nebesilankau..esu atradusi sau tinkancius vienus dazus Alfa parf ir daugiau gyvenime neeksperementuoju, sviesinu su 9 proc.oksidantu, aisku spalva su trupuciu gelsvu atspalviu, bet man patinka, svarbiau sveikata negu sviesus platininiai plaukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 12 26, 13:03)
Mane salone daze su Davines dazais, oksidantas kogero buvo 12 proc. Tai uztepus pirma sluoksni dazu iskarto pradejo oda kaisti, sakau savo kirpejui, kad keistai jauciuosi gal netepkite, o jisai sau ramiai, kad pradzioje taip yra, juk neismesi ilgiems plaukams tiek dazu sumaisytu doh.gif Na norejo isgauti sviesia platinine spalva. Greitai sutepliojo juos, paskui lyg aprimo tas perstejimas, tik vietomis labai perstejo. Tai po to sutepimo praejus 10 min. sakau eimane plauti, nes nemalonu taip kenteti, kaip su salmu ant galvos. Tai jis sako dar 5 min. Tai po tu penkiu min. pagaliau atsiduriau kedeje prie kriaukles, pradzioje nesupratau ismuilavo, paskui jisai pradingo ir galiausiai atbego su antiseptiku..pradejo purksti man galvos oda juo, pasirodo buvo zaizdeles, sako tik kelios. net nenutuokiau ka pastebesiu grizusi namo doh.gif dar kirpykloje pasake nusipirkti vit.e kapsulese ir sutepti oda. Grizau namo nusiplauviau rankas ir pakraupau, mano oda buvo nuseta slapiuojanciais pulinukais kokio zirnio didumo, o guziuku apie 100..bijojau gauti kokia infekcija. galva buvo keista, kelios dienos plaukai prie saknu buvo sulipe nuo puliuojanciu zaizdeliu. na pakraupau buvau nuolatine kliente ir kirpejas is manes dar paeme 260lt uz sudarkyta ir nudeginta galvos oda. stai tokia istorija viename kauno salone su zinomu kirpeju. daugiau pas ji nebesilankau..esu atradusi sau tinkancius vienus dazus Alfa parf ir daugiau gyvenime neeksperementuoju, sviesinu su 9 proc.oksidantu, aisku spalva su trupuciu gelsvu atspalviu, bet man patinka, svarbiau sveikata negu sviesus platininiai plaukai smile.gif

Baisu,gal galit ivardinti kokiam cia salone koks kirpejas?
Atsakyti
QUOTE(Diana-Kaunas @ 2014 12 29, 12:44)
Baisu,gal galit ivardinti kokiam cia salone koks kirpejas?

Zinokite nelabai noriu viesinti jo vardo bei pavardes smile.gif Tiesiog zinau kad jam tai buvo pamoka, manau daugiau tokiu klaidu nebedaro. Tik visom sakau nesidazykite kuriu jautri oda ir dazantis rausta, kaista su DAVINES dazais. Labai jau jie stiprus. Dziaugiuosi, kad nenuplikau po to ivykio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 12 30, 14:28)
Zinokite nelabai noriu viesinti jo vardo bei pavardes smile.gif Tiesiog zinau kad jam tai buvo pamoka, manau daugiau tokiu klaidu nebedaro. Tik visom sakau nesidazykite kuriu jautri oda ir dazantis rausta, kaista su DAVINES dazais. Labai jau jie stiprus. Dziaugiuosi, kad nenuplikau po to ivykio smile.gif

Nebutinai kitam kais ar sureguos ir oksidantas itakos turi. Siaip as ne kirpeja, bet butent apie siuos dazus girdejau labai daug gero. Gaila, kad jums taip atsitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 01 02, 18:53)
Nebutinai kitam kais ar sureguos ir oksidantas itakos turi. Siaip as ne kirpeja, bet butent apie siuos dazus girdejau labai daug gero. Gaila, kad jums taip atsitiko  4u.gif

Mano kirpėja būtent su šiais dažais dažo, aš esu labai labai patenkinta thumbup.gif prieš tai buvo dažyta su Alfaparf dažais (patikslinimui - mano plaukai šviesinti sruogelėmis, ilgi), tai po 4 metų darbo labai nusivyliau verysad.gif nežinau kame buvo kaltė ar kirpėjoje, ar dažuose g.gif plaukai ėmė trupėti, lūžinėti, kirpėja kaskart dažydama sruogomis plaukus išsskirsdydavo skirtingai - na nemoku tiksliai paaiškinti, bet kiek suprantu sruogiuojant plaukus reikia visada taip pat dažyti, t.y. pradžiai man nudažo plaukus gale (dažau iki puses), po to iš šonų ir pabaigai viršugalvis iki kirpčiukų (tikiuosi supratot), o prieš tai buvusi kirpėja vis kitaip, jokios sekos, todėl sruogų pradėjo nebesimatyti. Ši kirpėja pabaigus dažyti visada nuplauna pirmas sruogas, nes kol visas sruogas nudažo būna nemažai laiko praėję, tai nuplauna visada pirmas nudažytas sruogas (gale), kaip suprantu, kad nebūtų per ilgai dažai, o kitas vėliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 04 23, 09:24)

Gal pasakytumet, kuo jums nepatiko? 4u.gif

QUOTE(girene @ 2014 11 26, 10:46)
man juoka kelia,kai is 5 plauku nori ivaizdzio daug plauku,ir kad nereiktu kasdien plauti,fenuoti
peruka pirktit tokiu atveju
juk kirpejas tik palengvina jums susisukavima.ploni plaukai linke riebaluotis,priglusti prie pakausio.reik dar moket juos priziuret
cia mazdaug-isejau is kirpyklos,ir iki sekancio kirpimo nieko nedariusi grazi busiu

Is dalies jus teisi bet tik is dalies. As taip pat is tu su 5 plaukais. Tai galiu pasakyti kad tinkamai pritaikius kirpima, isnaudojus ju stipriasias puses (purumas, lengvumas, polinkis banguotis) galima islauzti daug daugiau, negu pritaikius sukuosena tinkancia tiesiaplaukei, kuri jeigu nusikirps kare issiplovus galva gali savo plaukus vos ranksluosciu nusausinus palikti dziuti, o as ta kare atsistojus prie veidrodzio bruzinsiu, bruzinsiu, bruzinsiu su sepeciu ir fenu... kol isejus i dregna ora is mano darbo neliks nieko. Tam ir profesionalas kad pajustu kas tinka tavo plaukui. smile.gif

QUOTE(akoya_lt @ 2014 12 20, 18:16)
Pora metų kerpuosi pas Kęstutį, Lankausi ne per dažniausiai- po 3 k/metus, nes plaukai ilgi, dažo artima plaukų spalva, ataugimas neryškus, ateinu tada, kai pradeda nesimatyti kirpimo. Eilės kaip kada, kartais ant rytojaus priima, kartais reikia laukti ir dvi savaites. Patinka tuo, kad plaukus visai nesudėtingai susitvarkau namie po jo kirpimo, minusas tas, kad pasakau, kad noriu pasikeist, o jis apkerpa, kaip anksčiau buvo. Už savo iki menčių plaukų kirpimą ir dažymą viena spalva moku 160-180 lietuviškų. Vieną kartą sesę nusivedžiau, jos plaukai garbanoti, labai labai gražiai sutvarkė, ir jinai džiaugėsi.

Gal kokių rekomendacijų turėtumėt, kas galėtų pakeisti kirpimą? Bet kad paskui po svetimų rankų su plaukais susitvarkyčiau, ir graži būčiau ir namuose tvarkydamasi plaukus, ne tik iš kirpyklos išėjusi smile.gif Kažkaip paskaičiusi renkuosi tarp Juozo iš Andre team ir Rasos iš GG...

Pas mane atvirkscias minusas biggrin.gif - paprasau kad nukirptu lygiai taip pat kaip buvo tik kad patrumpintu, o nukerpa kitaip. doh.gif Ilgokai teko eksperimentuoti kol pagaliau "pagimdem" kirpima tinkanti mano gana problematiskai veido formai ir plaukui, su kuriuo lengva tvarkytis namie, taciau nuo sio idealo kiekviena karta vis tolstam. verysad.gif Kaip manot ar realu tiketis kad kirpejas pagal savo anksciau daryta kirpima matytu koks jis buvo ir padarytu taip pat? Ar realu rasti toki kirpeja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 sausio 2015 - 00:53