Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Na o as buvau pas Rasa is GG, cia taip visu isgirta, taciau antra karta negrizciau schmoll.gif . Kirpimas visiskai blogas. Tiesiog tragiskas. Taip,kad pasitvirtino taisykle kas vienam tinka, tas kitam netinka. Bandysiu pas Juozuka, gal pagaliau visu taip isgirtas ir man tiks ir patiks.
Vienintelis geras dalykas is siu paiesku, tai ,kad nebepanikuoju isejus is kirpyklos.
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2014 11 13, 19:49)
Na o as buvau pas Rasa is GG, cia taip visu isgirta, taciau antra karta negrizciau schmoll.gif . Kirpimas visiskai blogas. Tiesiog tragiskas. Taip,kad pasitvirtino taisykle kas vienam tinka, tas kitam netinka. Bandysiu pas Juozuka, gal pagaliau visu taip isgirtas ir man tiks ir patiks.
Vienintelis geras dalykas is siu paiesku, tai ,kad nebepanikuoju isejus is kirpyklos.

Papasakokite placiau, kokio ilgio plaukai, koks kirpimas. Po savaites atrodys vel kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas lankotes pas Asta is Junoros? 4u.gif Kokie butu atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 11 15, 13:16)
Papasakokite placiau, kokio ilgio plaukai, koks kirpimas. Po savaites atrodys vel kitaip  mirksiukas.gif

O i ne, geriau jau tikrai neatrodys. Buvo plaukai zemiau peciu, ilgoki. Leidau kirpti taip kaip nori. Pagrindiniai reiklavimai, kad tiktu, kad butu lengvai tvarkomi ir stilingai atrodytu. Na plauku kirpimas ale kare ar kaip cia geriau apibudinti g.gif priekyje paliko tokius ilgus "snarglius" ir tvarkytis reikia tikrai ilgai, kad atrodytu bent padoriai. Tai stai koks mano kirpimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo. O Maryte… dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu biggrin.gif iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo  thumbup.gif o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas wub.gif Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo biggrin.gif vien i ji ziuredama kaifavau  lotuliukas.gif zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.

As irgi is Juozuko ax.gif Labai geros auros kirpejas, tikrai atidus, daug daug demesio skiria klientei ir siaip malonus zmogus smile.gif. Spalva parade tokia kokios norejau (labai keista spalva bet jis pataike tiksliai), plaukus daziusi jo padejeja sake kad spalva gamino is 8 spalvu maisant. Taip pat pats dazymas buvo labai kruopsciai dazomas dalimis:saknys viena spalva, sonai ir paskui visas plauku ilgis jau kita... zodziu tikrai ne tep lep. kirpimas mano buvo daugiau nei lengvas smile.gif Tiesiog nukirpo tiesiai iki kaklo be jokiu grifku, pakarpymu ar kitu zaidimeliu-tiesiai zirklemis ir psio. Pats kirpimas man kaip ir nieko gal, bet dar neipratau. Uz kirpima ir dazyma sumokejau 250 litu. Primenu kad plauku turiu ypatingai mazai (cia neperdedu tikrai labai mazai), kirpimas buvo tikrai ypatingai lengvas ir kaina 250 litu realiai vertinant tikrai buvo perdaug. Na as buvau pasiruosus kad gali reikti ir daugiau (400 nesiausi) ir tiek moekciau jei sruogelemis dazytu, kirptu sudetingai rankomis kazkaip ir panasiai. Vat Tiupis ilgais plaukais sumokejo tik 30 litu daugiau... garantuoju kad ji daze mazdaug 4-5 kartus daugiau plauku apimties nei as. Zodziu mano mazai galvelei tai tikrai perdidele kaina. Eiciau tik jeigu noreciau dar kazkokio kirpimo, bet tada ji reiktu ir ivardinti tiksliai ko noriu, tai ta ir gauciau tikiu. Pats kirpejas pasirinko saugiausia ir paprasciausia varianta biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ingusia31,2014 11 23, 14:50]As irgi is Juozuko  ax.gif Labai geros auros kirpejas, tikrai atidus, daug daug demesio skiria klientei ir siaip malonus zmogus smile.gif.
[/ drinks_cheers.gif quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 23 lapkričio 2014 - 18:51
[quote=girene,2014 11 23, 18:51]
[quote=Ingusia31,2014 11 23, 14:50]As irgi is Juozuko  ax.gif Labai geros auros kirpejas, tikrai atidus, daug daug demesio skiria klientei ir siaip malonus zmogus smile.gif.
[/ drinks_cheers.gif quote]
[/quote]
A tai puonia pas Juozuką pabuvojote? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 23, 14:50)
As irgi is Juozuko  ax.gif Labai geros auros kirpejas, tikrai atidus, daug daug demesio skiria klientei ir siaip malonus zmogus smile.gif. Spalva parade tokia kokios norejau (labai keista spalva bet jis pataike tiksliai), plaukus daziusi jo padejeja sake kad spalva gamino is 8 spalvu maisant. Taip pat pats dazymas buvo labai kruopsciai dazomas dalimis:saknys viena spalva, sonai ir paskui visas plauku ilgis jau kita... zodziu tikrai ne tep lep. kirpimas mano buvo daugiau nei lengvas smile.gif Tiesiog nukirpo tiesiai iki kaklo be jokiu grifku, pakarpymu ar kitu zaidimeliu-tiesiai zirklemis ir psio. Pats kirpimas man kaip ir nieko gal, bet dar neipratau. Uz kirpima ir dazyma sumokejau 250 litu. Primenu kad plauku turiu ypatingai mazai (cia neperdedu tikrai labai mazai), kirpimas buvo tikrai ypatingai lengvas ir kaina 250 litu realiai vertinant tikrai buvo perdaug. Na as buvau pasiruosus kad gali reikti ir daugiau (400 nesiausi) ir tiek moekciau jei sruogelemis dazytu, kirptu sudetingai rankomis kazkaip ir panasiai. Vat Tiupis ilgais plaukais sumokejo tik 30 litu daugiau... garantuoju kad ji daze mazdaug 4-5 kartus daugiau plauku apimties nei as. Zodziu mano mazai galvelei tai tikrai perdidele kaina. Eiciau tik jeigu noreciau dar kazkokio kirpimo, bet tada ji reiktu ir ivardinti tiksliai ko noriu, tai ta ir gauciau tikiu. Pats kirpejas pasirinko saugiausia ir paprasciausia varianta  biggrin.gif

Nelabai suprantu kas tas Tiupis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo.

QUOTE(DiKu @ 2014 11 24, 17:35)
A tai puonia pas Juozuką pabuvojote?  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nelabai suprantu kas tas Tiupis? g.gif

Aga buvau pas Juoza rolleyes.gif o Tiupis paziurek moteriska cituota virsuje nesioja sita nika, ji is Juozo ant sparnu isskrido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 24, 19:11)
Aga buvau pas Juoza  rolleyes.gif o Tiupis paziurek moteriska cituota virsuje nesioja sita nika, ji is Juozo ant sparnu isskrido  lotuliukas.gif

mirksiukas.gif bet aš rašiau Girenei biggrin.gif , bet ne Ingusiai biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 11 25, 10:21)
mirksiukas.gif bet aš rašiau Girenei  biggrin.gif , bet ne  Ingusiai biggrin.gif  drinks_cheers.gif

ale kad ten keistai nukopinta viskas neina suprasti kam kas rasyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 23, 16:50)
kazkaip ir panasiai. Vat Tiupis ilgais plaukais sumokejo tik 30 litu daugiau... garantuoju kad ji daze mazdaug 4-5 kartus daugiau plauku apimties nei as. Zodziu mano mazai galvelei tai tikrai perdidele kaina. Eiciau tik jeigu noreciau dar kazkokio kirpimo, bet tada ji reiktu ir ivardinti tiksliai ko noriu, tai ta ir gauciau tikiu. Pats kirpejas pasirinko saugiausia ir paprasciausia varianta  biggrin.gif

tai gal galit parodyt ta stebukla kur sukure jums ant galvos, idomu butu pamatyt ka is plonu plauku eina padaryt, nes pas mane irgi keli ploni plaukai
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 11 25, 19:11)
tai gal galit parodyt ta stebukla kur sukure jums ant galvos, idomu butu pamatyt ka is plonu plauku eina padaryt, nes pas mane irgi keli ploni plaukai

Jokio stebuklo schmoll.gif prisidekite liniuote 5cm zemiau ausu ir aplink galva ratuku tiesiai nukirpkite. VISKAS. Kirpimas man visai nepatinka unsure.gif butina kasdien plauti ir dziovintuvu dziovinti, ploni plaukai trumpi labai elektrinas, stojasi piestu nuo kalnieriu, o kadangi ploni tai atrodo kaip amzinai susitarsius ir plika verysad.gif Lauksiu kito kirpejo pagalbos-anglijoje dirba, nuotraukomis visada siule gana neblogus variantus asmeniskai man, tai panasu kad jis gal kazkaip isgelbes... Asmeniskai man sitas kirpimas labai sunkiai "nesiojamas", begalo erzina, vaizdas irgi prastas doh.gif Ai zodziu norejau kaip geriau o gavosi kaip visada biggrin.gif
Atsakyti