o as uzsirasiau pas Roberta, tikiuosi netapsiu juoda ar ryza
Diku , mano vyras labai patenkintas Dariaus darbu, bet kadangi vyras megsta KITAIP, tai jam tinka, nors dabar perejo i Mama cut.
QUOTE(leone @ 2014 11 05, 19:47)
o as uzsirasiau pas Roberta, tikiuosi netapsiu juoda ar ryza
Diku , mano vyras labai patenkintas Dariaus darbu, bet kadangi vyras megsta KITAIP, tai jam tinka, nors dabar perejo i Mama cut.
Tai aš ir norėjau KITAIP ,bet gavosi š ...as Dariaus tai nebuvo, susirgo
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo. O Maryte
dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo vien i ji ziuredama kaifavau zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 20:54)
dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo vien i ji ziuredama kaifavau zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.
Super duper džiaugiuosi už jus
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)
Aprašei lygiai taip pat kaip ir aš jaučiaus išėjusi faina kad tiko ir patiko
QUOTE(DiKu @ 2014 11 05, 19:15)
Girene norit tikėkit norite ne Jaunimo kirpykloje mane tikrai gerai apkirpo nes dabar atrodo pone Dieve.
boze moj,uztaikei tu cia
pamegink kur rasiau
QUOTE(DiKu @ 2014 11 05, 20:15)
Užsirašiau į ,,Prima" saloną pas Darių pirmadienį pasiskambinau ar niekas nesikeičia - ne.Šiandien ateinu Darius serga nėra dirba viena mergina. Na neturiu kitos išeities - apsikerpu dukra sako na ir baisu, gerai, kad tik 30 Lt. sumokėjau. Apkirpo burbuliu tai jop........ tik tiek kad plaukai atauga. Ir lai man neaiškina, kad klientės nežino ko nori . Aš dar kartą pasikartosiu : sunku rasti gerą meistrą . Kaip gali rekomenduoti tokį ala stilistą kuris savo klientų neperspėja žinute ir jie ateina paskirtu laiku apsisuka ant kulno ir išeina.
Girene norit tikėkit norite ne Jaunimo kirpykloje mane tikrai gerai apkirpo nes dabar atrodo pone Dieve.
uuuuups, va tokiu tai isvis dalyku neturetu buti.Savo laika tai taupo
Anekdotas: niekaip nesuprantu kodel kikeviena karta kirpejas klausia kaip apkirpti, jei vistiek apkerpa taip, kaip jis moka
Kirpykloje:
- kas jus kirpo?
-meistras
- tai as matau,kad meistras, bet kokios srities, klausiu?
QUOTE(girene @ 2014 11 06, 08:04)
Nepatikėsi, bet aš esu RAGANA brrrr ėjau į kirpyklą ir galvoju paskambinsiu ir pasakysiu, kad susirgau negaliu , bet esu motera padori, tai galvoji, žmogus paskyrė laiką, jam klientas nuplauks, gal būtų kitą priėmęs. Tai va kuom pasibaigė mani samoningumas, ponas net nesiteikė žinutės parašyti ar pamajakinti, jau pati perskambinčiau. O ten kur minėjai pasilikau gruodžio mėn. jau tikrai varysiu. Jei ką susirašysime per a.ž.
Papildyta:
QUOTE(Taki @ 2014 11 06, 08:29)
uuuuups, va tokiu tai isvis dalyku neturetu buti.Savo laika tai taupo
Anekdotas: niekaip nesuprantu kodel kikeviena karta kirpejas klausia kaip apkirpti, jei vistiek apkerpa taip, kaip jis moka
Kirpykloje:
- kas jus kirpo?
-meistras
Kirpykloje:
- kas jus kirpo?
-meistras
Aš taip norėjau asikirpti KITAIP tai gavosi kaip visada
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)
Nu blem bet jeigu as iseisiu be sparnu ir be plauku tai sakes!!! Uzsirasiau ir as po ilgo gimdymo pas Juoza Ot gaus beda is triju plauku padaryti penkiolika
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 06, 16:36)
Nu blem bet jeigu as iseisiu be sparnu ir be plauku tai sakes!!! Uzsirasiau ir as po ilgo gimdymo pas Juoza Ot gaus beda is triju plauku padaryti penkiolika
man tai padare
Pas Juozą tadu aisiu dukros šimtadieniui, kad ir man iš trijų plaukų padarytų penkias bangas
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu plepesiu lb noriu pasigrazinti, atgaivinti savo nusilpusius plaukucius..spalva savo buciau patenkita jei ne tie prakeiktiislendantys zili plaukai nors net 30 meteliu dar nera, siaubas kazkoks daugeja ju kasdien tad ieskau irgi geros kirpejos beto pacios plaukai garbanoti tad juos priziureti nera lb lengva.nemazai cia paminejot visokiu kirpeju, bet nu neuzfiksavau kur taip isgirtas JUOZAS isitaises dirba??lb brangininkas?