Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

o as uzsirasiau pas Roberta, tikiuosi netapsiu juoda ar ryza smile.gif
Diku 4u.gif , mano vyras labai patenkintas Dariaus darbu, bet kadangi vyras megsta KITAIP, tai jam tinka, nors dabar perejo i Mama cut.
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2014 11 05, 19:47)
o as uzsirasiau pas Roberta, tikiuosi netapsiu juoda ar ryza smile.gif
Diku  4u.gif , mano vyras labai patenkintas Dariaus darbu, bet kadangi vyras megsta KITAIP, tai jam tinka, nors dabar perejo i Mama cut.

Tai aš ir norėjau KITAIP ,bet gavosi š ...as Dariaus tai nebuvo, susirgo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 05 lapkričio 2014 - 19:59
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo. O Maryte… dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu biggrin.gif iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo thumbup.gif o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas wub.gif Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo biggrin.gif vien i ji ziuredama kaifavau lotuliukas.gif zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 05 lapkričio 2014 - 20:56
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 20:54)
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo. O Maryte… dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu biggrin.gif iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo  thumbup.gif o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas wub.gif Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo biggrin.gif vien i ji ziuredama kaifavau  lotuliukas.gif zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.

Super duper džiaugiuosi už jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)
Aciu, merginos, uz rekomendacija del Juozo. O Maryte… dar niekada neisejau is salono kaip ant sparnu biggrin.gif iki dabar sypsausi. Kirpimo per daug nekeite, bet sutvarke taip, kad grizo garbanos. Galva tookia lengvute, paaiskino nuo iki kaip kasdien tvarkytis. Ir spalva superine isrinko - tapau ryyyskiai varine, bet veidas kaip atsigvo  thumbup.gif o kur dar taaas nerealus galvos masaziukas wub.gif Ir siaip labai man krito i akis jo meile plaukams - kiekviena garbanele iskilojo, su toookia atrodo meile kirpo biggrin.gif vien i ji ziuredama kaifavau  lotuliukas.gif zodziu esu laiminga kaip slyva. Net pinigu negaila. Ir tikrai apsistosiu ties juo kuriam laikui. Sumokejau 280, bet mano ilgi plaukai buvo.

Aprašei lygiai taip pat kaip ir aš jaučiaus išėjusi wub.gif faina kad tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 11 05, 19:15)
Girene norit tikėkit norite ne Jaunimo kirpykloje mane tikrai gerai apkirpo doh.gif  nes dabar atrodo pone Dieve.

boze moj,uztaikei tu cia
pamegink kur rasiau
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 11 05, 20:15)
Užsirašiau į ,,Prima" saloną  pas Darių pirmadienį pasiskambinau ar niekas nesikeičia - ne.Šiandien ateinu Darius serga nėra  doh.gif  dirba viena mergina. Na neturiu kitos išeities - apsikerpu  doh.gif  doh.gif  dukra sako na ir baisu, gerai, kad tik 30  Lt.  sumokėjau. Apkirpo burbuliu tai jop........ tik tiek kad plaukai atauga. Ir  lai  man neaiškina, kad klientės nežino ko nori . Aš dar kartą pasikartosiu : sunku rasti gerą meistrą . Kaip gali rekomenduoti tokį ala stilistą kuris savo klientų neperspėja žinute ir  jie ateina  paskirtu laiku apsisuka ant kulno ir išeina. schmoll.gif
Girene norit tikėkit norite ne Jaunimo kirpykloje mane tikrai gerai apkirpo doh.gif  nes dabar atrodo pone Dieve.

uuuuups, va tokiu tai isvis dalyku neturetu buti.Savo laika tai taupo
Anekdotas: niekaip nesuprantu kodel kikeviena karta kirpejas klausia kaip apkirpti, jei vistiek apkerpa taip, kaip jis moka

Kirpykloje:
- kas jus kirpo?
-meistras
- tai as matau,kad meistras, bet kokios srities, klausiu?
smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 11 06, 08:04)
boze moj,uztaikei tu cia
pamegink kur rasiau

Nepatikėsi, bet aš esu RAGANA brrrr mirksiukas.gif ėjau į kirpyklą ir galvoju paskambinsiu ir pasakysiu, kad susirgau negaliu thumbup.gif , bet esu motera padori, tai galvoji, žmogus paskyrė laiką, jam klientas nuplauks, gal būtų kitą priėmęs. Tai va kuom pasibaigė mani samoningumas, ponas net nesiteikė žinutės parašyti ar pamajakinti, jau pati perskambinčiau. O ten kur minėjai pasilikau gruodžio mėn. jau tikrai varysiu. Jei ką susirašysime per a.ž. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Taki @ 2014 11 06, 08:29)
uuuuups, va tokiu tai isvis dalyku neturetu buti.Savo laika tai taupo
Anekdotas: niekaip nesuprantu kodel kikeviena karta kirpejas klausia kaip apkirpti, jei vistiek apkerpa taip, kaip jis moka

Kirpykloje:
- kas jus kirpo?
-meistras
- tai as matau,kad meistras, bet kokios srities, klausiu?
smile.gifsmile.gif

drinks_cheers.gif
Aš taip norėjau asikirpti KITAIP rolleyes.gif tai gavosi kaip visada doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 06 lapkričio 2014 - 15:12
QUOTE(Tiupis @ 2014 11 05, 21:54)

Nu blem bet jeigu as iseisiu be sparnu ir be plauku tai sakes!!! Uzsirasiau ir as po ilgo gimdymo pas Juoza blush2.gif Ot gaus beda is triju plauku padaryti penkiolika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 11 06, 16:36)
Nu blem bet jeigu as iseisiu be sparnu ir be plauku tai sakes!!! Uzsirasiau ir as po ilgo gimdymo pas Juoza  blush2.gif Ot gaus beda is triju plauku padaryti penkiolika  doh.gif

man tai padare biggrin.gif
Atsakyti
Pas Juozą tadu aisiu dukros šimtadieniui, kad ir man iš trijų plaukų padarytų penkias bangas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu plepesiu 4u.gif lb noriu pasigrazinti, atgaivinti savo nusilpusius plaukucius..spalva savo buciau patenkita jei ne tie prakeiktiislendantys zili plaukai doh.gif doh.gif nors net 30 meteliu dar nera, siaubas kazkoks daugeja ju kasdien doh.gif tad ieskau irgi geros kirpejos rolleyes.gif beto pacios plaukai garbanoti tad juos priziureti nera lb lengva.nemazai cia paminejot visokiu kirpeju, bet nu neuzfiksavau kur taip isgirtas JUOZAS isitaises dirba??lb brangininkas? ax.gif
Atsakyti