Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Tikiuosi viskas bus čiki triniti.gif
Atsakyti
Tai siulot pas Juoza g.gif , as suprantu,kad neapkirps manes taip kaip as nenoresiu, bet kazkaip tos nuotraukos nuteike savotiskai, bet ,tikiu,kad visu nesudeda kirpimu. Mane apkirps graziai biggrin.gif Surizikuosiu uzsirasyt pas ji 4u.gif

Atsakyti
Ačiū, merginos, sudėliojot taškur ir keliausiu 11.05 pas Juozą smile.gif Galėsime sus DIku 5 d. vakare girtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 10 24, 12:59)
Tai siulot pas Juoza  g.gif , as suprantu,kad neapkirps manes taip kaip as nenoresiu, bet kazkaip tos nuotraukos nuteike savotiskai, bet ,tikiu,kad visu nesudeda kirpimu. Mane apkirps graziai  biggrin.gif Surizikuosiu uzsirasyt pas ji  4u.gif

as tiesa pasakius net neziurejau jokiu foto, atejau sakau daryk bet ka bet kad butu grazu ir kad labai blogiausiu atveju galeciau susirist, pasijuokem bet padare suuuper thumbup.gif siandien visi gire kad labai grazus plaukai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arraja*: 24 spalio 2014 - 18:38
Džiaugiuosi, kad merginos surado savo kirpėją drinks_cheers.gif Tikiuosi aš liksiu nenusivylusi, mano kirpimas iki 60 Lt. (dabar man didelė suma), bet jau nervas ima, reikės ir man vėliau pas Juozuką lėkti mirksiukas.gif Su Juozu tai man veikia Merfio dėsnis, jis dirbo dar šilainiuose ir centre, tai aš niekaip nesugebėjau iki jo nuvaryti vis kažkokios jėgos trukdė lotuliukas.gif Tai kaip bus eurai tai teks apsilankyti dukros šimtadienio proga thumbup.gif
Atsakyti
Kerpuosi pas Mariu is "formos" - labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 10 27, 17:53)
Kerpuosi pas Mariu is "formos" - labai patinka.

Prašome viską pasakoti smulkiai: kiek, kaip, ką? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinote nebloga kirpėja dirbančia su Keune ar Milk_shake, kuri už dažyma iki 120lt imtu?Vieta nesvarbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 28, 12:50)
Prašome viską pasakoti smulkiai: kiek, kaip, ką?  mirksiukas.gif

tik kerpuosi, dazytis kazkaip nedristu, nes jauciu kaina butu nemaza.
Kirpimas apie 100lt.
As jau ilgai pas ji kerpuosi, dar nuo tu laiku kai dirbo "tovera" salone. Man jis patinka, nors yra is tokiu zmoniu, kuris noretu kirpti taip kaip jis mato ir isivaizduoja, bet niekad nera taip padares, visad klauso kaip tu nori, taip ir kerpa, bet pabrezia, kad va taip ir taip butu graziau/geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2014 10 29, 09:00)
tik kerpuosi, dazytis kazkaip nedristu, nes jauciu kaina butu nemaza.
Kirpimas apie 100lt.
As jau ilgai pas ji kerpuosi, dar nuo tu laiku kai dirbo "tovera" salone. Man jis patinka, nors yra is tokiu zmoniu, kuris noretu kirpti taip kaip jis mato ir isivaizduoja, bet niekad nera taip padares, visad klauso kaip tu nori, taip ir kerpa, bet pabrezia, kad va taip ir taip butu graziau/geriau smile.gif

Aišku supratau mirksiukas.gif dabar Marius dirba ,,Formose" , prieš tris metus Mole dirbo, centre lyg tai dirbo g.gif Žinosim kur nukreipti moteriškes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 29 spalio 2014 - 18:58
QUOTE(Vereta @ 2014 06 27, 11:57)
Gal kas turit patirties su Sigute is Plaugu Galerijos?

Labai faina, atidi kaip zmogus. Kaip moteris kerpa nezibu bet mano vyra graziai apkerpa, o ir 2 m suneli mano apkerps graziai atidziai, o ne ksip kitur vaikus belekaip masinellem apgeni biggrin.gif
Atsakyti
Užsirašiau į ,,Prima" saloną pas Darių pirmadienį pasiskambinau ar niekas nesikeičia - ne.Šiandien ateinu Darius serga nėra doh.gif dirba viena mergina. Na neturiu kitos išeities - apsikerpu doh.gif doh.gif dukra sako na ir baisu, gerai, kad tik 30 Lt. sumokėjau. Apkirpo burbuliu tai jop........ tik tiek kad plaukai atauga. Ir lai man neaiškina, kad klientės nežino ko nori . Aš dar kartą pasikartosiu : sunku rasti gerą meistrą . Kaip gali rekomenduoti tokį ala stilistą kuris savo klientų neperspėja žinute ir jie ateina paskirtu laiku apsisuka ant kulno ir išeina. schmoll.gif
Girene norit tikėkit norite ne Jaunimo kirpykloje mane tikrai gerai apkirpo doh.gif nes dabar atrodo pone Dieve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 05 lapkričio 2014 - 19:16