Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 14, 21:29)
Jokiu blyn avangardu  lotuliukas.gif Kaip as "veliuosi" dabar  doh.gif rodos kruva litu palikti pasiruosus, o nera pas ka eiti  lotuliukas.gif Viena negaliu, kitas nuskus puse galvos  doh.gif DiKu padekite man pamastyti: nu jeig zmogus kuria ta avangarda, delioja tuos kirpimus pusiau luptus ar skustus, tai kaip manote jis sugeba jausti plauka? ar ta vaizda kuris bus sukavimui susiliejus su veido bruozais? ar tiesiog nemokiskuma uzglaisto "avangardu'? Cia kaip patytojai piesiantys juoda prasminga taska baltam fone? nebus taip?

Atvirai galiu pasakyti : velnias jį žino doh.gif Su tais stilistais visko būna, kaip įsijaus tai nežinosite kur bėgti. Tačiau plaukai turi tokią savybę - jie atauga biggrin.gif Aš pati einu bandyti kirptis lapkričio 5 d. Tada žiūrėsiu kas kaip kur. Nes šiuo metu situacija tragiška. Beje pamiršau pasakyti patį pagrindą, norėjau registruotis pas Laurą kirptis, o ji nedirba, buvo vieta lapkričio 5 pas Rasą, gal pas ją registruokitės. Nieko neatsitiks. O su tuo plauko pajutimu tai kaip čia pasakius vieną kartą pajaučia kitą kartą ne. Gal kam atrodo, jog nesamones šneku, bet kai turi tris plaukus ir penkias bangas, dar negali trumpo kirpimo daryti tai ptikėkite žinau ką kalbu. Tarybiniais metais sasonas, bobas, kare ir no problem.
Atsakyti
Merginos, patarkit 4u.gif skaitau, skaitau... prisirasiau vardu sarasiuka ir visiskai susipainiojau biggrin.gif kaip ir visos, sioje temoje apsilankancioms, ieskau GERO STILISTO (nezinau ar teisingai ivardinau), bet reikia kad ir spalviskai, ir kirpimu padarytu grozi ant mano galvos. Plaukai iki puses nugaros, kazkadais buve garbanoti, dabar niekaip neatsigauna is ponestumines depresijos ir neapsisprendzia kokiais nori buti - lygiais ar garbanotais, tad vaikstau kaip nupesiota. Ir aisku dar prie viso gerio - puciasi kaip pasiute biggrin.gif esu pasiryzusi viskam, svarbu kad nenusendintu ir kad butu lengva priziureti (kolkas man visa tai atrodo neigyvendinama). Zodziu issipleciau.. saraso virsuneje Rasa is GG ir Juozas is Andea team. blush2.gif Gal dar ka itraukt ilgesnei agonijai renkantis? lotuliukas.gif Va Andriaus jau kisene neisnes blush2.gif 4u.gif 4u.gif Bendradarbe labai Roberta is Roberto studijos giria rolleyes.gif busiu visaip belekaip dekinga uz patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiupis: 19 spalio 2014 - 00:39
QUOTE(Tiupis @ 2014 10 19, 00:13)
Merginos, patarkit  4u.gif skaitau, skaitau... prisirasiau vardu sarasiuka ir visiskai susipainiojau biggrin.gif kaip ir visos, sioje temoje apsilankancioms, ieskau GERO STILISTO (nezinau ar teisingai ivardinau), bet reikia kad ir spalviskai, ir kirpimu padarytu grozi ant mano galvos. Plaukai iki puses nugaros, kazkadais buve garbanoti, dabar niekaip neatsigauna is ponestumines depresijos ir neapsisprendzia kokiais nori buti - lygiais ar garbanotais, tad vaikstau kaip nupesiota. Ir aisku dar prie viso gerio - puciasi kaip pasiute  biggrin.gif esu pasiryzusi viskam, svarbu kad nenusendintu ir kad butu lengva priziureti (kolkas man visa tai atrodo neigyvendinama). Zodziu issipleciau.. saraso virsuneje Rasa is GG ir Juozas is Andea team.  blush2.gif Gal dar ka itraukt ilgesnei agonijai renkantis?  lotuliukas.gif  Va Andriaus jau kisene neisnes  blush2.gif  4u.gif  4u.gif Bendradarbe labai Roberta is Roberto studijos giria  rolleyes.gif busiu visaip belekaip dekinga uz patarimus.

eik pas juoza.daug metu kirpaus,nenuvyle.ir rasa gera.pasirink viena is siu dvieju.nenusivilsi
Atsakyti
O kaip su Robertu? Ar lankosi kas pas ji? Senas vilkas gi...bet ar vis toks pat geras kaip anksciau ?!
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 10 19, 17:22)
eik pas juoza.daug metu kirpaus,nenuvyle.ir rasa gera.pasirink viena is siu dvieju.nenusivilsi

Pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinot kuri tlf Vaidos iš Luksio IKI ???? ax.gif
Atsakyti
DiKu perkaiciau nemazai temos, todel kreipiuosi I Jus, nes kiek suprantau, zinot daugiau nei eiline skaitytoja biggrin.gif . Noriu pakeisti savo kirpeja, noretusi naujo kirpimo, kad pasiulytu, plaukus visad dazau, ilgis iki peciu,metu jau nemazai man, bet bobisko kirpimo nenoreciau,kad pasiulytu. Andre puslapyje nu ziaurokos man sukuosenos pasiulytos vir 40 doh.gif Tai va, galvoju pas Juoza, o gal pas Rasa, bet kaip supratau ,ten sunku prisibelst ,o ir kainos nesurasytos, jei kas 4 savaites vaiksciot,kad nebankrutuociau doh.gif g.gif Gal dar kokia kirpeja galetumet man patart. Vieta kaip ir nera svarbi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 10 23, 22:50)
DiKu perkaiciau nemazai temos, todel kreipiuosi I Jus, nes kiek suprantau, zinot daugiau nei eiline skaitytoja  biggrin.gif .  Noriu pakeisti savo kirpeja, noretusi naujo kirpimo, kad pasiulytu, plaukus visad dazau, ilgis iki peciu,metu jau nemazai man, bet bobisko kirpimo nenoreciau,kad pasiulytu. Andre puslapyje nu ziaurokos man sukuosenos pasiulytos vir 40  doh.gif Tai va, galvoju pas Juoza, o gal pas Rasa, bet kaip supratau ,ten sunku prisibelst ,o ir kainos nesurasytos, jei kas 4 savaites vaiksciot,kad nebankrutuociau  doh.gif  g.gif Gal dar kokia kirpeja galetumet man patart. Vieta kaip ir nera svarbi  4u.gif

Aš vakar pas Juozą buvau, gryžau labai patenkinta ir kaina 120 lt 4u.gif nu gal nemazai kaip tik už kirpimą bet kaip išeini laiminga iš kirpyklos tai visai negaila biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arraja* @ 2014 10 24, 06:13)
Aš vakar pas Juozą buvau, gryžau labai patenkinta ir kaina 120 lt 4u.gif  nu gal nemazai kaip tik už kirpimą bet kaip išeini laiminga iš kirpyklos tai visai negaila  biggrin.gif

thumbup.gif
Papildyta:
luju , Juozas ir dirba andre salone.
o kam ziuret i internetine svetaine? tai nereiskia,kad jus taip kirps:)
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 10 24, 07:11)
thumbup.gif
Papildyta:
luju , Juozas ir dirba andre salone.
o kam ziuret i internetine svetaine? tai nereiskia,kad jus taip kirps:)

Labai labai pritariu drinks_cheers.gif pirmiausia reikia žiūrėti į plauko struktūrą, kritimą ir verpetus mirksiukas.gif O paskui kaip Dievas duos. Dabar kainos sparčiai kyla. Juozas už kirpimą ėmė 50 Lt. dabar jau 120 Lt. doh.gif Tvarkant ilgus plaukus dar nieko, bet su trumpais tai pravalas g.gif Bet grožis reikalauja išlaidų. Aš lapkričio mėn. eisiu gražintis savo įsūdžiais pasidalinsiu 5 d. vakare mirksiukas.gif
Kirpsiuosi neaptartame grožio salone ir nepaminėtas meistras kol kas ohmy.gif Išlaikysiu intrigą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 24 spalio 2014 - 10:18
QUOTE(DiKu @ 2014 10 24, 11:15)
Labai labai pritariu  drinks_cheers.gif pirmiausia reikia žiūrėti į plauko struktūrą, kritimą ir verpetus  mirksiukas.gif  O paskui kaip Dievas duos. Dabar kainos sparčiai kyla. Juozas už kirpimą ėmė 50 Lt. dabar jau 120 Lt.  doh.gif Tvarkant ilgus plaukus dar nieko, bet su trumpais tai pravalas  g.gif Bet grožis reikalauja išlaidų. Aš lapkričio mėn. eisiu gražintis savo įsūdžiais pasidalinsiu 5 d. vakare  mirksiukas.gif
Kirpsiuosi neaptartame grožio salone ir nepaminėtas meistras kol kas  ohmy.gif Išlaikysiu intrigą  mirksiukas.gif

oi, oi...lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 24, 10:15)
Kirpsiuosi neaptartame grožio salone ir nepaminėtas meistras kol kas  ohmy.gif Išlaikysiu intrigą  mirksiukas.gif

brunette.gif
Atsakyti