Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(edre @ 2014 10 04, 08:14)

Dabar uzsirasiau pas Rasa is GG, paziuresim kaip seksis. Kaip manot su kirpimu ir dazymu tilpciau i 250lt ar nelabai, plaukai vidutinio ilgumo g.gif

Parasykite atsiliepimus po jos, labai idomu, nes labai stipriai gundaus ir as 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 11, 19:26)

Man reik kad stilistas pagautu man tinkanti kirpima ir spalva dabar, o mano kirpeja is GG tikrai sugebes ta kirpima palaikyti ir tinkamai nudazyti, nes tikrai neteko del spavos nusvilti  ax.gif

o tai kodel ji negali jums pakeist ivaizdzio kardinaliai kaip norit? 4u.gif nepasitikit ja? ar ji ideju neturi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 10 12, 01:57)
o tai kodel ji negali jums pakeist ivaizdzio kardinaliai kaip norit? 4u.gif  nepasitikit ja? ar ji ideju neturi? 4u.gif

Na lankausi pas ja nezinau koki 10 metu. Visada nusakau ko tiksliai noriu, visada ta ir gaunu. Nelabai kazka bande siulyti kada nors ir i uzuominas kad noriu KAZKO TOKIO reguoja be didelio entuziazmo, ta prasme nesiulo nieko kardinalaus biggrin.gif As nenoriu kad man reiktu kazko konkreciai noreti PACIAI, as tik noriu kad man pasiulytu KAZKA GERIAUSIO man ir mano plaukams tinkamiausio ax.gif Kaip as juokauju kad jeigu manes klausia ko as noriu, tai geriausia butu plaukai iki peciu, bnaguoti didelem bamdom, paklusnus, sveiki ir grazus lotuliukas.gif Tik va kad plonus skystus trumpus plaukus vargu ar taip "nukirps" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 12, 08:09)
Na lankausi pas ja nezinau koki 10 metu. Visada nusakau ko tiksliai noriu, visada ta ir gaunu. Nelabai kazka bande siulyti kada nors ir i uzuominas kad noriu KAZKO TOKIO reguoja be didelio entuziazmo, ta prasme nesiulo nieko kardinalaus  biggrin.gif As nenoriu kad man reiktu kazko konkreciai noreti PACIAI, as tik noriu kad man pasiulytu KAZKA GERIAUSIO man ir mano plaukams tinkamiausio  ax.gif Kaip as juokauju kad jeigu manes klausia ko as noriu, tai geriausia butu plaukai iki peciu, bnaguoti didelem bamdom, paklusnus, sveiki ir grazus  lotuliukas.gif Tik va kad plonus skystus trumpus plaukus vargu ar taip "nukirps"  lotuliukas.gif

Galvoju, galvoju g.gif nelabai pagaunu kampo, tai Jus Vaida kerpa? Nes apart Rasos nelabai kuri dirba 1o metų mirksiukas.gif Gal Laura Bielskuvienė? Nes Gražina vargu bau ar tiek laiko išdirbusi g.gif O jei rimtai tai su plonais, skystais plaukais daugiausia vargo. Dar galite apsilankyti pas https://lt-lt.facebo...raitisHairstyle aš pati nesikirpau, nes bijau avangardo biggrin.gif Su juo turėtų dirbti ir Eividas, bet jis prastai kerpa. Nueikite pas Robertą Laisvės al. 12 (nepapuoliau nes buvo išvykęs).
Andriaus įkainių nepaiskuočiusiu nes jis dabar ant bangos cool.gif Gali užgiedoti kaip jam šaus į galvą, nesvarbu ar trumpi plaukai ar ilgi, dažysi ar ne. Aš pasiskambinčiau ir tiesiai šviesiai paklausčiau, kiek kainuos, kad paskui nebūtų ups neturiu tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 12 spalio 2014 - 16:52
QUOTE(DiKu @ 2014 10 12, 16:48)
Galvoju, galvoju  g.gif nelabai pagaunu kampo, tai  Jus Vaida kerpa? Nes apart Rasos nelabai kuri dirba 1o metų  mirksiukas.gif Gal Laura Bielskuvienė? Nes Gražina vargu bau ar tiek laiko išdirbusi  g.gif O jei rimtai tai su plonais, skystais  plaukais daugiausia vargo. Dar galite apsilankyti pas https://lt-lt.facebo...raitisHairstyle  aš pati nesikirpau, nes bijau avangardo  biggrin.gif Su juo turėtų dirbti ir Eividas, bet jis prastai kerpa. Nueikite pas Robertą Laisvės al. 12 (nepapuoliau nes buvo išvykęs).

Ingusia as taip pat jums norejau siulyti Mariju. Jis dirba Mama Cut. Nepriklausomybes a.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 12, 17:48)
Galvoju, galvoju  g.gif nelabai pagaunu kampo, tai  Jus Vaida kerpa? Nes apart Rasos nelabai kuri dirba 1o metų  mirksiukas.gif Gal Laura Bielskuvienė? Nes Gražina vargu bau ar tiek laiko išdirbusi  g.gif O jei rimtai tai su plonais, skystais  plaukais daugiausia vargo. Dar galite apsilankyti pas https://lt-lt.facebo...raitisHairstyle  aš pati nesikirpau, nes bijau avangardo  biggrin.gif Su juo turėtų dirbti ir Eividas, bet jis prastai kerpa. Nueikite pas Robertą Laisvės al. 12 (nepapuoliau nes buvo išvykęs).
Andriaus įkainių nepaiskuočiusiu nes jis dabar ant bangos  cool.gif Gali užgiedoti kaip jam šaus į galvą, nesvarbu ar trumpi plaukai ar ilgi, dažysi ar ne. Aš pasiskambinčiau ir tiesiai šviesiai paklausčiau, kiek kainuos, kad paskui nebūtų ups neturiu tiek.

Ne Vaida kerpa blush2.gif o Laura tongue.gif Labai gerai ji man, spalva visada grazi buna, kerpa kaip tik as noriu, kiek noriu ir t.t. Smagiai pasiderinti visada galima. Jos keisti tikrai neplanuoju tik va nu noriu as to NAUJO perkuko nors tu ka lotuliukas.gif

Tuoj pracekinsiu kas tas Marius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 11, 19:09)
mirksiukas.gif Čia tai geras  thumbup.gif Norite pakeisti įvaizdį eikite pas Andrių į Andre team. Dar yra Džiuljeta Vėbrė, pas ją pigiau bus, nes Andrius brangus.

Busiu negera:) Dziuljeta Vebre absoliuciai nieko naujo mano trumpiems plaukams nepadare.
Tarse tarse, kirpo kirpo, kalbejo kalbejo ir isejau is jos , kaip vyras sako, baisiau, nei pries tai buvau
Znmogus turi tureti gyslele, o ne skelbtis stilistu.
Cia kaip dailininkas ar rasytojas: dabar visi tokie, bet produktu geru nepadaugejo...na ir kas kad kas antras raso ir piesia
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2014 10 13, 07:43)
Busiu negera:) Dziuljeta Vebre absoliuciai nieko naujo mano trumpiems plaukams nepadare.
Tarse tarse, kirpo kirpo, kalbejo kalbejo ir isejau is jos , kaip vyras sako, baisiau, nei pries tai buvau
Znmogus turi tureti gyslele, o ne skelbtis stilistu.
Cia kaip dailininkas ar rasytojas: dabar visi tokie, bet  produktu geru nepadaugejo...na ir kas kad kas antras raso ir piesia

drinks_cheers.gif aš ir skaičiau senesniame forume , jog ji labai prastai apkirpo , iškasė ir paleido kaip vištą. Nors mačiau jos darbus, kažkokiame projekte kur keitė moteriškes, tai kirpimai ir dažymai faini. Bet kiek žmonių tiek ir nuomonių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 12, 18:28)
Ne Vaida kerpa  blush2.gif o Laura  tongue.gif Labai gerai ji man, spalva visada grazi buna, kerpa kaip tik as noriu, kiek noriu ir t.t. Smagiai pasiderinti visada galima. Jos keisti tikrai neplanuoju tik va nu noriu as to NAUJO perkuko nors tu ka  lotuliukas.gif

Tuoj pracekinsiu kas tas Marius  biggrin.gif

Kuri Laura mirksiukas.gif šviesi ar tamsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 13 spalio 2014 - 10:04
QUOTE(DiKu @ 2014 10 13, 11:06)
drinks_cheers.gif aš ir skaičiau senesniame forume , jog ji labai prastai apkirpo , iškasė ir paleido kaip vištą. Nors mačiau jos darbus, kažkokiame projekte kur keitė moteriškes, tai kirpimai ir dažymai faini. Bet kiek žmonių tiek ir nuomonių  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kuri Laura  mirksiukas.gif šviesi ar tamsi?

Tamsi ir labai grazi Bielskuviene tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 13, 11:00)
Tamsi ir labai grazi Bielskuviene  tongue.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
paziurejau Marijaus profili-Marijus Mazuraitis- vienas geriausių plaukų stilistų Lietuvoje ir pasaulyje. lotuliukas.gif ar neatsoka fantazija eiti? cia dar vienas meistru,kuris daro kirpimus,sukuosenas podiumui,na is fantastikos serijos.nepatikeciau as jam savo menku plauku
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2014 10 13, 15:36)
paziurejau Marijaus profili-Marijus Mazuraitis- vienas geriausių plaukų stilistų Lietuvoje ir pasaulyje.   lotuliukas.gif  ar neatsoka fantazija eiti? cia dar vienas meistru,kuris daro kirpimus,sukuosenas podiumui,na is fantastikos serijos.nepatikeciau as jam savo menku plauku

Na gal moteriškė norės avangardo mirksiukas.gif (kaip aš sakau vzryv na makaronoj fabrike) pavyzdžiui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 14, 17:41)
Na gal moteriškė norės avangardo  mirksiukas.gif (kaip aš sakau vzryv na makaronoj fabrike) pavyzdžiui tongue.gif

Jokiu blyn avangardu lotuliukas.gif Kaip as "veliuosi" dabar doh.gif rodos kruva litu palikti pasiruosus, o nera pas ka eiti lotuliukas.gif Viena negaliu, kitas nuskus puse galvos doh.gif DiKu padekite man pamastyti: nu jeig zmogus kuria ta avangarda, delioja tuos kirpimus pusiau luptus ar skustus, tai kaip manote jis sugeba jausti plauka? ar ta vaizda kuris bus sukavimui susiliejus su veido bruozais? ar tiesiog nemokiskuma uzglaisto "avangardu'? Cia kaip patytojai piesiantys juoda prasminga taska baltam fone? nebus taip?
Atsakyti