QUOTE(Ingusia31 @ 2014 10 12, 08:09)
Na lankausi pas ja nezinau koki 10 metu. Visada nusakau ko tiksliai noriu, visada ta ir gaunu. Nelabai kazka bande siulyti kada nors ir i uzuominas kad noriu KAZKO TOKIO reguoja be didelio entuziazmo, ta prasme nesiulo nieko kardinalaus
As nenoriu kad man reiktu kazko konkreciai noreti PACIAI, as tik noriu kad man pasiulytu KAZKA GERIAUSIO man ir mano plaukams tinkamiausio
Kaip as juokauju kad jeigu manes klausia ko as noriu, tai geriausia butu plaukai iki peciu, bnaguoti didelem bamdom, paklusnus, sveiki ir grazus
Tik va kad plonus skystus trumpus plaukus vargu ar taip "nukirps"
Galvoju, galvoju
nelabai pagaunu kampo, tai Jus Vaida kerpa? Nes apart Rasos nelabai kuri dirba 1o metų
Gal Laura Bielskuvienė? Nes Gražina vargu bau ar tiek laiko išdirbusi
O jei rimtai tai su plonais, skystais plaukais daugiausia vargo. Dar galite apsilankyti pas
https://lt-lt.facebo...raitisHairstyle aš pati nesikirpau, nes bijau avangardo
Su juo turėtų dirbti ir Eividas, bet jis prastai kerpa. Nueikite pas Robertą Laisvės al. 12 (nepapuoliau nes buvo išvykęs).
Andriaus įkainių nepaiskuočiusiu nes jis dabar ant bangos
Gali užgiedoti kaip jam šaus į galvą, nesvarbu ar trumpi plaukai ar ilgi, dažysi ar ne. Aš pasiskambinčiau ir tiesiai šviesiai paklausčiau, kiek kainuos, kad paskui nebūtų ups neturiu tiek.